تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 39 اولاول ... 263233343536373839 آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سری دوم

سلام کسرا جان صندلی چطوره

چنتا سوال دیگه

1- از نظر تو چرا بارسا به میلان باخت؟
    فکر میکنی اگر امسال هم رئال و بارسا حذف بشن به خاطر اینه که واقعا قدرتشون به تیمهایی از لیگهای دیگه نمیرسه؟
    یا تیمهای دیگه صرفا موفق به بردن تیمهای قویتر میشن؟

2- به نظرت رفتن گواردیولا به بایرن درست بود؟
    بهتر نبود وقتی جایگاهش توی بارسا محکم شده بود توی همین باشگاه میموند؟
    فکر نمیکنی حرف رسانه ها مبنی بر احتمال موفقیت پپ در لیگهای دیگه اونو وسوسه کرد؟

3- فرصت مطالعه آزاد داری؟
    اگر آره در مورد علاقه هات و کتابایی که خوندی توضیح میدی؟

4- پیشبینیت برای دو الکلاسیکوی پیش رو چیه؟
    فکر میکنی بارسا و رئال در کدومشون به استراحت دادن به بازیکناشون فکر کنن؟

5- مهمترین دغدغه های فلسفیت چیا هستن؟ اصلا دارای دغدغه در این زمینه هستی؟
    در کل الان مهمترین دغدغه زندگیت به جز درس خوندن چیه؟ سوالی که ذهنت رو مشغول کرده باشه داری؟

2. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام

سلام

من دوباره اومدم
    فعلا چند تا راجع به ال کلاسیکو:

1: بدترین و بهترین خاطرت از ال کلاسیکو؟

فکر کنم قبلاً به این سوال جواب دادم، شاید بدترین خاطره بازی 6-2 جلوی بارسلونا بود. اشتباهات مکرر راموس و دیارا، از اون طرف شب درخشان هانری. بهترین هم گفتنش سخت هست! شاید فینال کوپا د ری که با گل کریس بردیم یکی از قشنگترین ال کلاسیکو های اخیر باشه چون بازی خیلی نفسگیر شده بود.

2: توی ال کلاسیکو های رودرو مورینیو رو بیشتر موفق میدونی یا پپ؟

پپ. البته مورینیو بازی به بازی بهتر شد و سرآخر پپ با باخت جلوی مورینیو از بارسلونا خداحافظی کرد.

3:بنظرت اگه تو یه ال کلاسیکو نه مسی باشه نه رونالدو کدوم تیم بیشتر ضربه میخوره؟

بدون شک رئال. رئال ستاره آنچنانی نداره، بجز رونالدو. اما بارسلونا بدون مسی هم میتونه موفق باشه. اینیستا خودش به تنهایی برای یه تیم کافی هست.

4: قشنگترین گلی که رئال به بارسا زده و همینطور بارسا به رئال؟

گل بارسا به رئال: گل آخر رونالدینیو تو بازی ای که 3-0 بردن و تماشاگرای رئال براش دست زدن. گل رئال هم زیاد هست. مثلاً ضربه ایستگاهی روبرتو کارلوس که اگر اشتباه نکنم 3-0 بردیم. تو مدیا فایر آپلود کردم، هرچند کیفیت خوبی نداره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حجم 1 مگابایت)

5:: از اون دسته ادمایی هستی که میگن اخلاق مسی فقط شعاره و اصلا با اخلاق نیست؟

به نظرم با اخلاق بودن و نبودن یکم نسبی هست. مسی رو با اخلاق میدونم اما نه اونقدر که تو رسانه ها معصوم نشونش میدن. کم بوده، اما شده از کوره در بره.

6: بنظرت رونالدو تو زمین زیادی مغرور نیست؟

رونالدو کلاً انسان مغرور، با اراده، منظم و با هدفی هست. اما این اخلاقش تا الان نشده تو زمین به ضرر رئال باشه.

7: بنظرت اخلاق مورینیو از وقتی اومده رئال یواش یواش بهتر نشده و به قول معروف اقای خاص بودنش کمتر نشده؟ یا غرورش

از غرورش نه، حتی فکر نمیکنم اخلاقش هم عوض شده باشه و مطمئن هستم برگرده انگلستان دوباره همون آدم قبلی میشه. اما متوجه شد سبکش تو اسپانیا باید تغییر پیدا کنه. به قول خودش: " من سه سال هست که اسپانیا مربیگری میکنم، این سه سال مثل 30 سال برام گذشت! "

8: لیگ قهرمانان اروپا مسی پاس پشت پای xavi رو میگیره و از وسط زمین همه رو دریبل میزنه و گل . چه حسی داشتی؟

یادم نیست کدوم گل رو میگی. اما کلاً از اینکه شخص مسی گل بزنه حس خاصی بهم دست نمیده. اگه به رئال گل بزنه، ناراحت میشم که چرا رئال گل خورده نه اینکه چرا مسی زده...

9: غیر فوتبالی: چرا بیشتر پست هات ساعت 8تا 9 صبجه

سحرخیز هستم بخاطر اختلاف ساعت هست. 4:30+ اختلاف ساعت دارم با ایران. در واقع پست ها اکثراً ساعت 12-1 بعد از ظهر هست.

10: قشنگترین اسمایل انجمن:

فکر میکنم اولین پست انجمنه که بیشتر از سه خطه و توش شکلک استفاده نشده
    هرچند الان شد

باید ناامیدت کنم چون فکر کنم علیرضا تو اینجور پست ها خیلی جلوتر هست حداقل تو بخش فوتبال خارجی.

ممنون بابت وقتی که گذاشتی

4. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سری دوم

چند سری کلاً هست؟

سلام کسرا جان صندلی چطوره

بـــد نیست

چنتا سوال دیگه

1- از نظر تو چرا بارسا به میلان باخت؟
    فکر میکنی اگر امسال هم رئال و بارسا حذف بشن به خاطر اینه که واقعا قدرتشون به تیمهایی از لیگهای دیگه نمیرسه؟
    یا تیمهای دیگه صرفا موفق به بردن تیمهای قویتر میشن؟

راستش بازی بارسا-میلان رو ندیدم. فقط گل ها رو دیدم. اینجا بگم که به نظرم توپ به دست کسی نخورد بلکه به صورت خورد و بعد هم یه شوت خوب. گل دوم هم جداً قشنگ پاسکاری کردن.

بارسلونا اونقدر همه ی تیم هارو برده که یه بازی میبازه، مخصوصاً اگر اون تیم با نام و نشان باشه، میگن بارسلونا تموم شد! حالا یه بازی باخت، هنوزم که حذف نشده. برخلاف آرمان که تیم رو 90% حذف شده میبینه، مطمئن هستم نیمه اول اگر یه گل بزنه، حتماً برنده از زمین میاد بیرون.

نمیتونم بگم بارسلونا چرا باخت چون بازی رو ندیدم! فقط یه سری حدس و گمان دارم. اول از همه بگم که میلان هیچوقت برای بارسلونا تیم دست و پا بسته ای نبوده. شاید بارسلونا با توجه به ترکیب خوب و کاملی که به زمین فرستاد، احساس غرور بهش دست داده بود. نبود مربی میتونه تاثیر گذار باشه، اما نه 100% چون به هرحال تیتو حرفاش رو زده و جوانب مختلف رو در نظر گرفته. از این گذشته همه میگن بارسلونا فلسفه داره، پس مربی تغییر خاصی نمیتونه بده مگر تو چهارچوب همون فلسفه.

کلی بخوام بگم، و البته از رو حدس! دلایل باخت: نبود تیتو، نداشتن نیمکت خوب (یه CF کلاسیکِ آماده، که بتونه حداقل 30% مسی باشه)، داوری، حریف با برنامه و آماده.

درباره قسمت دوم،
    تقریباً همه ی تیم ها سبک مورینیو رو میدونن. از اون طرف، همه بازی ها رو دنبال میکنن و کاملاً بهشون ثابت شده که همه ی تیم ها از نظر نفرات قدرت این رو نداره که جلو بارسلونا حجومی کار کنن. پس سعی میکنن دفاع منسجم داشته باشن. اجازه ندن توپ به مسی برسه. ژاوی و بوسکتس رو هم تحت فشار بذارن.

2- به نظرت رفتن گواردیولا به بایرن درست بود؟
    بهتر نبود وقتی جایگاهش توی بارسا محکم شده بود توی همین باشگاه میموند؟
    فکر نمیکنی حرف رسانه ها مبنی بر احتمال موفقیت پپ در لیگهای دیگه اونو وسوسه کرد؟

پپ میتونست تا مدت ها تو بارسلونا بمونه. حداقل تا زمانی که این نسل طلایی هنوز داره بازی میکنه. اما چرا رفت؟ خب یه دلیلش همون خستگیش بود. اما چرا بعد از یک سال برنگشت؟ ضمن اینکه خیلی زود هم از گلف بازی کردن خسته شد! درست مثل زیدان که وقتی بازنشسته شد گفت دیگه با فوتبال کاری ندارم اما بعدش حرفش رو پس گرفت.

بدون شک پپ رفت تا تجربه جدیدی کسب کنه، با کمی تنوع. اما برام همش جای سوال بود که چرا مثل سرالکس نخواست تا تو بارسلونا پیر بشه. پپ کسی هست که حتی میگفتن میره جانشین فرگوسن بشه اما اگر قرار باشه از اونجا هم بعد از 3 سال بره...؟ باید قبول کنیم مربی های کمی مثل ونگر و فرگوسن حاضر هستن یه عمر تو یه تیم بمونن...

3- فرصت مطالعه آزاد داری؟
    اگر آره در مورد علاقه هات و کتابایی که خوندی توضیح میدی؟

ما همیشه فرصت مطالعه آزاد داریم! معمولاً مطالعه آزادم تو مترو یا زمانی که منتظر اتبوسم، هست. به خوندن زندگی بزرگان علاقه ی خاصی دارم. الان هم دارم زندگی نامه ی استیو جابز رو میخونم. بعدش هم فکر کنم انیشتین رو بخونم چون نویسندش یکی هست. از اشخاص قبلی هم هیتلر (کتاب نبرد من رو هم خوندم)، وطنی هم حسن صباح رو برای مثال خوندم. ایران بودم رمان هم میخوندم، اما اینجا دیگه وقت نکردم، آخریش هم فکر کنم "چشم هایش" بود.

4- پیشبینیت برای دو الکلاسیکوی پیش رو چیه؟
    فکر میکنی بارسا و رئال در کدومشون به استراحت دادن به بازیکناشون فکر کنن؟

استراحت؟ هیچکدوم! متاسفانـــــــه هیچکدوم! این ال کلاسیکو برای دو تیم گاهی از یه جام هم مهمتر هست. طرفدارها حاضر نیستن باخت رو تحمل کنن.
    من نمیدونم نتیجه این دو بازی چی میشه، اما مطمئن هستم رئال از دو جامی که هنوز شانس داره، حداقل تو یکیش، از این مرحله ای که هست بالا میره. عکسش هم برای بارسلونا. اینم اضافه کنیم که بارسلونا برای روبرو شدن با میلان، شرایط استراحت کردن خیلی بهتری داره تا رئال.

5- مهمترین دغدغه های فلسفیت چیا هستن؟ اصلا دارای دغدغه در این زمینه هستی؟
    در کل الان مهمترین دغدغه زندگیت به جز درس خوندن چیه؟ سوالی که ذهنت رو مشغول کرده باشه داری؟

درس خوندنم برای ساختن آینده هست. پس ذغدغه بزرگم آیندم هست. اینکه چه کاری رو انتخاب کنم، اصلاً کار گیرم میاد؟ برگردم ایران یا نه. اصلاً اگر نخوام برگردم، از چه طریق میتونم بمونم... امروز 25 سالم شد و متاسفانه اونقدر به این چیزا فکر کردم که کلی موی سفید رو سرم هست! اما دوستام (مشخصاً خارجی ها) اصلاً مثل ما نیستن و به نوعی هم موفق تر هم هستن. به دلایلی که خیلی زیاد هست و نمیشه اینجا بهش پرداخت.

ممنون بابت سری دوم، منتظر سری های بعدی هستم

6. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

خب به مناسبت تولدت این سری رو کاملا به این مناسبت اختصاص میدم.

1-اولین جشن تولدت رو یادت هست؟
    2-اولین کادوی تولدت که هدیه گرفتی چی بود؟
    3-گرفتن جشن تولدت سن وسال خاصی رو می طلبه؟منظورم اینه که آدم بزرگ ها هم بله؟
    4-فکر کن یه کیک با چندتا شمع روبه روت هستن زمان فوت کردن شمع ها چه آرزویی میکنی؟
    5-تاریخ تولدی که به فروم اعلام کردی(امروز)واقعیه؟

یه آرزوی برای کسری:
    شاد باشی و پیروز و رئال امشب حذف بشهشوخی کردم دلخور نشو.

8. 5 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام ، یه سوال داشتم ;-) !
    به نظرت متروی رشت تا 8 سال دیگه راه میوفته ؟؟!
    Last edited by Mojtaba-MCI; 27-02-2013 at 01:12.

10. 4 کاربر از Mojtaba-MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب به مناسبت تولدت این سری رو کاملا به این مناسبت اختصاص میدم.

1-اولین جشن تولدت رو یادت هست؟

راستش سوالت من رو تو فکر فرو برد! چون آخرین تولدی که یادم میاد همچین قدیمی نیست! انگار که یه بخش بزرگی از حافظم پاک شده و فقط عکس های تولد خردسالیم تو ذهنم هست. آخرین تولدم مال حدود 8 سال پیش هست که به خوبی یادم مونده.

2-اولین کادوی تولدت که هدیه گرفتی چی بود؟

مطمئن نیست اما به نظرم یه پلاک طلا بود که خالم بهم داد.

3-گرفتن جشن تولدت سن وسال خاصی رو می طلبه؟منظورم اینه که آدم بزرگ ها هم بله؟

نه سن و سال خاصی نداره اما سبک جشن گرفتن فرق میکنه. مثلاً ممکنه با دوستانت شام بری بیرون و بیشتر بحث کاری کنی تا اینکه جک بگی، شمع فوت کنی و برقصی. حالا یه خاطره از پدرم بگم که براش تولد گرفتیم. صبح میرفت سر کار و 8 شب برمیگشت. مادرم خودش براش یه کیک درست کرده و ما هم 2-3 تا بادکنک باد کردیم. وقتی اومد واقعاً از لبخندش فهمیدیم که سورپرایز شده. یه کلاهی هم سرش کردیم که هی برمیداشت، ما هم دوباره میذاشتیم سرش همش عجله داشت شمع رو فوت کنه و کیک رو بخوره! میگفتیم چته پدر جان یکم صبر داشته باش دیگه، 2 تا عکسی فیلمی، کیک که فرار نمیکنه

4-فکر کن یه کیک با چندتا شمع روبه روت هستن زمان فوت کردن شمع ها چه آرزویی میکنی؟

خب حقیقتش رو بخوای یه دختر خانمی هست که... متاسفانه زندگی طبق برنامه ریزی ما حداقل تا اینجا که پیش نرفته! امیدوارم در آینده درست بشه.

5-تاریخ تولدی که به فروم اعلام کردی(امروز)واقعیه؟

آره، 27 فوریه 1988. البته فکر کنم امسال کبیسه باشه چون یک روز عقب افتاد چون تولد من 8 اسفند هست.

یه آرزوی برای کسری:
    شاد باشی و پیروز و رئال امشب حذف بشهشوخی کردم دلخور نشو.

به کوری چشم دشمنان، 3 تا گذاشتیم تو کاسه آبی اناری ها (منم شوخی کردم، دلخور نشو).

12. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Best Question Ever! hahaha

اون خیابونه هست بین شهرداری و سبزه میدان، اسمش رو نمیگم چون هیچ وقت درست حسابی یاد نگرفتم و همیشه تند تند میگفتم که کسی نفهمه بلد نیستم از ایران که داشتم خارج میشدم، میخواستن قسمت اتومبیل روش رو بردارن بقول خودشون دکه بزنن، جای نشستن و قهوه خوردن بشه... خب زدن کل خیابون رو کندن. بعد چندوقت پیش دوستم گفت پشیمون شدن، دوباره دارن اسفالتش میکنن!

به امید خدا این پروژه اینجوری نمیشه و تا 8*2 سال دیگه به اتمام میرسه

راستی من نفهمیدم میخوان مترو بزنن، یا Monorail ! چون با اون سیستم فاضلاب رشت، اگر مترو بزنن باید با مایو بریم سوار شیم!

14. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Best Question Ever! hahaha

اون خیابونه هست بین شهرداری و سبزه میدان، اسمش رو نمیگم چون هیچ وقت درست حسابی یاد نگرفتم و همیشه تند تند میگفتم که کسی نفهمه بلد نیستم از ایران که داشتم خارج میشدم، میخواستن قسمت اتومبیل روش رو بردارن بقول خودشون دکه بزنن، جای نشستن و قهوه خوردن بشه... خب زدن کل خیابون رو کندن. بعد چندوقت پیش دوستم گفت پشیمون شدن، دوباره دارن اسفالتش میکنن!

به امید خدا این پروژه اینجوری نمیشه و تا 8*2 سال دیگه به اتمام میرسه

راستی من نفهمیدم میخوان مترو بزنن، یا Monorail ! چون با اون سیستم فاضلاب رشت، اگر مترو بزنن باید با مایو بریم سوار شیم!
    هه هه ، اون خیابون که گفتی اسمش اعلم الهدی ست ;-)
    مترو ، مونوریل ، فعلا که همه جا رو کندن :| !
    بابا خارج رفته ، بابا خارجی ))))
    کجا رفتی به سلامتی ;-) ؟؟!

16. 3 کاربر از Mojtaba-MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام سری 3

1: دیشب ال کلاسیکو رو دیدی؟
    خب نظرت چی بود؟ بدی بارسا یا خوب بودن شما یا داوری یا...؟ کلا
    2: بنظرت شنبه بارسا میتونه جبران کنه یا فقط باید طوری بازی کنه که بازم 3 تا نخوره؟
    خب دیگه از فوتبالی که اصلا دل خوشی ازش ندارم بیایم بیرون
    3: راجع به رفتار های انجمنی خودت توضیح بده؟ از همون اول که عضو شدی بلد بودی چطور باید تو انجمن رفتار کرد یا به مرور یاد گرفتی؟
    4:وقتی عضو شدی فکرشو میکردی فعالیتت انقدر جدی بشه که به شکل ناظر فعالیت کنی؟
    5: سرعت اینترنتت چنده؟ راضی هستی؟
    6: شمام دو تا از کار های خطرناک که تو بچگی انجام دادی بگو؟
    7: اینو یادم رفت
    بنظرت چرا ادما فقط منفعت های خودشون رو میبینن؟ این خصلت فقط مختص ایرانی هاست یا اونجا هم که هستی اینجورین؟
    مثلا الان تو تاپیک بارسا هیچ حرفی از خوب بودن رئال زده نشده ( ایا واقعا خوب نبوده؟) و تو تاپیک شما هم هیچ حرفی راجع یه بد بودن بارسا و نداشتن مربی و این چیزا ( یعنی بارسا همون بارسای سابق بوده؟)

تموم البته شاید سری بعدی هم باشه
    ممنون
    Last edited by Hatek; 27-02-2013 at 11:10.

18. 4 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هه هه ، اون خیابون که گفتی اسمش اعلم الهدی ست ;-)
    مترو ، مونوریل ، فعلا که همه جا رو کندن :| !
    بابا خارج رفته ، بابا خارجی ))))
    کجا رفتی به سلامتی ;-) ؟؟!

آهان خودش هست من همیشه فکر میکردم علَم هست، نه اعلم! خارج کجا بود... این دور و بر هم مگه خارج حساب میشه. فعلاً مالزی هستم.

20. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •