چی شد اومدین ایران ؟ ضمنا اون پست رو ویرایش کردم و ۲ سوال دیگه هم پرسیدم![]()
چی شد اومدین ایران ؟ ضمنا اون پست رو ویرایش کردم و ۲ سوال دیگه هم پرسیدم![]()
به همون دلیل که ایرانیا ااز عربا بدشون میاد !
این نفرت بین اعراب و فارس ها جزو پیش پا افتاده ترین و بیخودترین و مسخره ترین مسائلیه که در طول تاریخ همیشه وجود داشته و من برای روزی که این نفرت از بین بره لحظه شماری میکنم، روزی که مردم به خودشون بیان و کینه هایی که کاملاً کورکورانه بوجود اومدن رو فراموش کنن.
دلیل اینکه تو چنتا پست قبل تر گفتم ملیت برای من مهم نیست، همین امره.
تقریباً 35 سال پیش اومدیم ایران. بخاطر صدام بود که خانوادم اومدن ایران، چون اونجا امنیت خوبی نداشت !چی شد اومدین ایران ؟ ضمنا اون پست رو ویرایش کردم و ۲ سوال دیگه هم پرسیدم![]()
البته من متولد تهران هستم و تا حالا حتی 1 بار هم عراق نرفتم. در واقع یجورایی میشه گفت دو ملیته هستم![]()
من باز اومدم ( الان میگه باز این اومد ) البته دفعه قبلی جهت یک سری توضیحات اومدم و سوال نبود
شاهکارهای لیندزی استرلینگ رو حتما گوش دادی به نظرت در موفقیت ایشون بیشتر موسیقی نقش داشته یا ویدءو (رقص با ویلون)
و به نظرت ویدءو در موسیقی بی کلام چقدر نقش داره ؟
چند تا گروه و خواننده میگم نظرتون رو بفرمایید
میوز
کلدپلی
د کیلرزنکته رو گرفتی ؟ مراجعه شود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امی مک دونالد
امینم
لیدی گاگا
Little Talks
الکساندر ریباک
دیگه طولانیش نمیکنم همین ها بسه
Last edited by SNOW PATROL; 25-01-2013 at 22:48.
چرا مسلمونا با یهودیا مشکل دارند ؟
هروقت خواستی میتونی برگردی، چند کیلومتر جلوتر دور برگردون هست
این سوالو جواب نمیدم، چون بحثش مناسب این انجمن نیست !
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز و بازم ممنون از جوابات من دوباره اومدمخب بالاخره باید این اتفاق بیفته دیگه ! صندلی داغ الکی که نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : حالا سال بالایی بشی بیشتر آشنا میشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بیشترین ورزشی که دوست دارم بدون شک فوتبال هست، اما نه فوتبالی که بشینی پای تلویزیون ببینی، این مدل فوتبال رو سالهاست که باهاش خداحافظی کردم. دوست دارم خودم بازی کنم. تو خونه همیشه با هرچیزی که بشه مثل یه توپ رفتار کرد شروع میکنم فوتبال بازی کردن، تکنیکای روپایی و چیزای دیگه رو امتحان میکنم، حتی بعضی وقتا یه میله آهنی یا چوبی ببینم روی زمین افتاده، با پاهام سعی میکنم رو هوا نگهش دارم و ببینم تا چند ثانیه دووم میارم
ورزش نینجتسو هم همونطور که حدس زدی علاقه دارم، داداشم داره میره اما خودم هنوز فرصت نکردم. البته یه چیزاییش رو همینجوری از اینور و اونور یاد گرفتم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : حالا آبی یا قرمز ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بله بله .. هیچ کدومشونم نمیدونم چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خورشت لوبیا سفید، فطائر، فتّوش، عرائس، آویشن کوهی (که به زَعتَر بین عربا معروفه)، قیمه ی حلّاچی (قیمه نجفی) و یه سری غذاهای دیگه که الان تو ذهنم نیستن....
متاسفانه تو غذا درست کردن استعداد زیادی ندارم، اما دارم سعی میکنم چنتا چیز میز از مادرم یاد بگیرم. دستپخت مادرم تو کل فامیل معروفه، وقتی میرم خوابگاه، دلم واسه غذاهای ماردم تنگ میشه![]()
به اسمشون میان خوشمزه باشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اگری در کار نیست، حتماً میبینم، من بالاخره یکاری میکنم بچه های این فروم میتینگ بیان. خودم پایه ی ثابت میتینگ هستم، الان تقریباً 4 ساله که با بچه های یه فروم دیگه میتینگ برگزار میکنیم، طوری که تو میتینگ اول فقط 15-20 نفر بودیم و همه از تهران، اما تو میتینگ آخری (تابستونی که گذشت) حدود 300 نفر بودیم و از همه جای ایران اومده بودن، از جنوب ایران بگیر تا اون شمالِ شمالش. حتی خارج از کشور هم با چنتا از بچه های ساکن خارجِ ون فروم میتینگ برگزار کردیم. کم مونده بریم آمریکا اونجا هم میتینگ بذاریم، البته بعید نیست اینکار وبکنم، به محض اینکه پام برسه اونجا، چنتا از بچه های اون فروم اونجا هستن، میگم که بیان میتینگ : ))
فعلاً ترجیح میدم اول خود بروبچ موسیقی رو بکشونم میتینگ، دارم برنامه میچینم چجوری خِفتِشون کنم![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اتفاقا اگه یادت باشه قبلا اینجا یه تاپیک بود برای قرار ملاقات.. بچه ها قرار میذاشتم همدیگه رو میدیدن مدیرای ارشد هم بودناون فروم ازینجا یاد گرفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : برو سرچ کن جوابو پیدا کن، من معلومتِ نداشتم رو به این راحتیا با کسی در میون نمیذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : تا دلت بخواد. تو خوابگاه هربار میام شارژر لپ تاپ رو از برق بکشم، برق منو میگیره، یه حس باحالی داره، یدفعه شکه میشی، در واقع بهتره بگم حس جالبیه![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آره حس قشنگیه به شرطی که بعدش نفس مون بالا بیادخودمم چند بار تجربش کردم
ممنون بابت سوالا.....اگه خواستی برگردی، بازم در خدمتیم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خواهش میکنم ممنون از جواباتونحالا که گفتی بازم میپرسم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خودتو تو یه جمله تعریف کن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه پدر و مادر عزیزتون بهتون كردن چی بوده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : هیجان انگیز ترین كاری كه كردی چی بوده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : توی اوقات بیکاری چه کارهایی انجام میدی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا بعضی پسرا جزوهاشونو از دخترا میگیرن ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : از اسلحه خوشت میاد و اگه بهت اجازه بدن اسلحه داشته باشی دوست داشتی چی داشتی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به نظرت اگه دو تا پتو هر کدوم به ضخامت 2 سانتی متر بندازیم بیشتر گرما ایجاد میکنه یا یه پتو به ضخامت 4 سانتی متر؟چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا تخم مرغ پخته بیشتر از تخم مرغ خام میچرخه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ابرها چند صد برابر فیل ها وزن دارن پس چرا تو هوا باقی میمونن ولی یه فیل نمیتونه اینکارو بکنه؟ و چرا ابر های باران زا تیره و سیاه رنگن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چقدر به برابر بودن حقوق زن و مرد اهمیت میدی و بهش اعتقاد داری ؟(جواب این سوال رو اگه دوست نداری نده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به نسل بعد از خودت فکر میکنی ؟ منظورم مثلا 7 نسل بعد از خودت و اینکه چه تاثیری میتونی روی زندگیشون بذاری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :سه نفر رو بگو که در طول تاریخ ایران بیشترین خدمت رو به ایران کردن(از هر نظر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اگه یه جونور موذی وقتی خواب هستین تو رخت خواب شما بیاد چی کار میکنید :
-جیـــــــــغ و فرار
-با آرامش میکشیش
-کاریش نداری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : تاجالا شده حس پشیمونی بهت دست بده ؟ کِی و برای چی ؟ (جواب دادن به این سوال دلبخواهیه)
موفـــــــــــــق باشــــــــــــــــــــیشاید بازم بیام
![]()
شما موفق تر باشی
میدونی که، درِ اینجا تا من هستم همواره بازه، هر وقت خواستی میتونی بیای !
سلام مجتبی جان
زمینه های علاقتو که گفتی تو چندین مورد علایق مشترک دیدم ، امیدوارم در آینده بیشتر با هم آشنا بشیم
از محل سکونتت(!) شروع کنیم:
چند مورد از کاربردهای فضای n بعدی مثال بزن.
آیا تو فضای n بعدی هم ، هر عنصر بردار یکه همون کسینوس زاویه ی بردار با محور متناظرشه؟
طبق آخرین نظریه ها دنیایی که توش زندگی می کنیم چند بعدیه؟
به کدوم بیشتر علاقه داری؟ یه مقدار توضیح بده.
-جبر خطی / جبر هندسی
-ریاضیات گسسته / پیوسته
-ریاضیات محض / کاربردی
فرقشون چیه؟
-تِنسور با بردار
-تابع با عملگر
چی شد که به ریاضیات علاقه مند شدی؟
چه مبحث هایی از ریاضیات رو بیشتر دنبال می کنی؟
نظرت راجع به طرز تفکر "ریاضیات برای ریاضیات" چیه؟ منظورم مباحثی هست که روشون کار میشه ولی حداقل در حال حاضر کاربردی براشون وجود نداره.
یه تاپ 10 از ریاضی دان های مورد علاقت.
مرسی.
Last edited by City 17; 28-01-2013 at 23:43. دليل: محل سکونت به جای امضا!
خیلی دیر اومدم ولی اومدم!سلام دوست من!
یه چند تا سوال دارم!خیلی نه!
1- بردار یکه ی خودتو تو فضا معرفی کن!
2- شب خوابیدنی به چی گوش میدی؟
3- شب خوابیدنی به چی فکر میکنی؟
4- چند ساعت پا کامپیوتر میشینی؟
5- روزا کارت چیه؟
6- تا حالا روزی تکراری داشتی؟
7- کدوم امامو بیشتر دوست داری؟
8- چه ماشینی میخوای سوار شی؟
9- اگه میشد یه ست 10 میلیونی موسیقی داشتی چی کار میکردی؟
10- بهترین دوستت تو انجمن؟
11- بهترین مدیری که تا حالا دیدی؟
12- چه طور شد با 1043 تا پست شدی مدیر؟
13- چه کاری رو بیشتر دوست داری؟
14- بهترین گوشی که تا حالا داشتی؟
15- بهترین بازی عمرت؟
16- دانلود رایگانو اگه میتونی شاعرانه توصیف کن!
17- آهنگ ترنس اگه بِدَن میخوری؟
18- بهترین فیلمی که دیدی؟
19- بهترین سریالی که دیدی؟
20- حسرتت تو زندگیت چی بوده؟
21- روزت سیاه شده تا حالا؟
22- بزرگترین کار خلافت؟
دیگه فعلا" سوالی ندارم!
ولی میام حتما" دوباره!
موفق باشی دوست عزیزم!![]()
تو هم همینطور....ممنون بابت سوالا !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)