تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 47 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 470

نام تاپيک: صــنـدلـی داغ <سـری جـدیــد>

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

پيش فرض

چی‌ شد اومدین ایران ؟ ضمنا اون پست رو ویرایش کردم و ۲ سوال دیگه هم پرسیدم

2. 2 کاربر از Ice Pain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

موسیقی در اسلام حرامه ؟
    کل موسیقی، خیر.

چرا عرب‌ها از ایرانیها نفرت و کینه دارند ؟
    به همون دلیل که ایرانیا ااز عربا بدشون میاد !
    این نفرت بین اعراب و فارس ها جزو پیش پا افتاده ترین و بیخودترین و مسخره ترین مسائلیه که در طول تاریخ همیشه وجود داشته و من برای روزی که این نفرت از بین بره لحظه شماری میکنم، روزی که مردم به خودشون بیان و کینه هایی که کاملاً کورکورانه بوجود اومدن رو فراموش کنن.
    دلیل اینکه تو چنتا پست قبل تر گفتم ملیت برای من مهم نیست، همین امره.

چی‌ شد اومدین ایران ؟ ضمنا اون پست رو ویرایش کردم و ۲ سوال دیگه هم پرسیدم

تقریباً 35 سال پیش اومدیم ایران. بخاطر صدام بود که خانوادم اومدن ایران، چون اونجا امنیت خوبی نداشت !
    البته من متولد تهران هستم و تا حالا حتی 1 بار هم عراق نرفتم. در واقع یجورایی میشه گفت دو ملیته هستم

4. 13 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من باز اومدم ( الان میگه باز این اومد ) البته دفعه قبلی جهت یک سری توضیحات اومدم و سوال نبود

شاهکارهای لیندزی استرلینگ رو حتما گوش دادی به نظرت در موفقیت ایشون بیشتر موسیقی نقش داشته یا ویدءو (رقص با ویلون)
    و به نظرت ویدءو در موسیقی بی کلام چقدر نقش داره ؟

چند تا گروه و خواننده میگم نظرتون رو بفرمایید

میوز

کلدپلی

د کیلرز نکته رو گرفتی ؟ مراجعه شود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امی مک دونالد

امینم

لیدی گاگا

Little Talks

الکساندر ریباک

دیگه طولانیش نمیکنم همین ها بسه

Last edited by SNOW PATROL; 25-01-2013 at 22:48.

6. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

پيش فرض

چرا مسلمونا با یهودیا مشکل دارند ؟

8. این کاربر از Ice Pain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من باز اومدم ( الان میگه باز این اومد ) البته دفعه قبلی جهت یک سری توضیحات اومدم و سوال نبود
    خوب کاری کردی اومدی، کسی که این طرفا سر نمیزنه، همه میان تشکر میزنن و میرن

شاهکارهای لیندزی استرلینگ رو حتما گوش دادی به نظرت در موفقیت ایشون بیشتر موسیقی نقش داشته یا ویدءو (رقص با ویلون)
    هردو فاکتور تاثیر زیادی دارن. موسیقی لیندزی ترکیبی از کلاسیک با ترنس و موسیقی مدرن هست، همچنین اتمسفری که آهنگاش دارن آدمو به وجد میارن. حالا وقتی یه همچین موسیقی با ویدیوهای قشنگ ترکیب بشه دیگه حاصلش میشه یک اثر هنری بسیار زیبا که خیلی راحت میتونه هرکسی رو به موسیقی و این سبک آهنگ علاقمند کنه !

و به نظرت ویدءو در موسیقی بی کلام چقدر نقش داره ؟
    اگر آهنگ بیکلامی قرار باشه ویدیو داشته باشه، ویدیو تاثیر بیشتر از حالت آهنگ با کلام هست قطعاً، چون ویدیو در اینجا باید نقش شعر و کلام آهنگ رو بازی کنه و با مخاطب حرف بزنه !

چند تا گروه و خواننده میگم نظرتون رو بفرمایید

میوز
    معرکه ـست این بَند. از نوابغ آلترنتیو راک که البته آلبوم 2012 ـشون تاثیر خیلی زیادی از سبک Dubstep گرفته بود و دُز الکترونیکش بیشتر شده بود.
    امیدوارم حالا حالاها کارای قشنگی ازشون بشنویم !

کلدپلی
    خیلی دوستشون دارم، اما حس میکنم جدیداً یه مقدار تجاری شدن نسبت به سال های پیش !

د کیلرز نکته رو گرفتی ؟ مراجعه شود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چه چیزایی یادت مونده ها

آلبوم آخرشون رو هنوز که هنوزه گوش ندادم، اما بطور کلی گروه خوبیه !
    امی مک دونالد
    صدای خیلی زیبایی داره. اغلب تو آهنگاش آروم میخونه ولی جو آهنگاش یجورین که نسبتاً انرژیک هستن و آدم خیلی متوجه آروم خوندنش نمیشه، برخلاف خیلی از خواننده ها که تُن صداشون رو بالا میبرن و ...

امینم
    سلطان رپ....
    متاسفانه خیلی نرفتم تو بهرش، اما یه سری از آهنگاشو که قبلاً شنیدم خیلی قشنگ بودن. شعرایی که میخونه خیلیاشون پرمعنا و قشنگن.

لیدی گاگا
    ایشون به قذافی هم گفته زکّی
    تازگیا اعلام کرده که از این به بعد قبل از کنسرتاش میخواد مشاوره مجانی بده طرفداراش ! ---> Implied Facepalm
    برای Implied Facepalm به این تصویر رجوع کن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Little Talks
    نمیشانسم !

الکساندر ریباک
    خوشم نمیاد ازش. فقط همون آهنگ فیری تیل ـش نسبتاً جالب بود، اما بقیه آهنگاش جالب نیستن بنظرم !

دیگه طولانیش نمیکنم همین ها بسه
    دمت قیژ ....

هروقت خواستی میتونی برگردی، چند کیلومتر جلوتر دور برگردون هست

چرا مسلمونا با یهودیا مشکل دارند ؟
    این سوالو جواب نمیدم، چون بحثش مناسب این انجمن نیست !

ممنون

10. 9 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز و بازم ممنون از جوابات من دوباره اومدم خب بالاخره باید این اتفاق بیفته دیگه ! صندلی داغ الکی که نیست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : حالا سال بالایی بشی بیشتر آشنا میشی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بیشترین ورزشی که دوست دارم بدون شک فوتبال هست، اما نه فوتبالی که بشینی پای تلویزیون ببینی، این مدل فوتبال رو سالهاست که باهاش خداحافظی کردم. دوست دارم خودم بازی کنم. تو خونه همیشه با هرچیزی که بشه مثل یه توپ رفتار کرد شروع میکنم فوتبال بازی کردن، تکنیکای روپایی و چیزای دیگه رو امتحان میکنم، حتی بعضی وقتا یه میله آهنی یا چوبی ببینم روی زمین افتاده، با پاهام سعی میکنم رو هوا نگهش دارم و ببینم تا چند ثانیه دووم میارم
    ورزش نینجتسو هم همونطور که حدس زدی علاقه دارم، داداشم داره میره اما خودم هنوز فرصت نکردم. البته یه چیزاییش رو همینجوری از اینور و اونور یاد گرفتم !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : حالا آبی یا قرمز ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خورشت لوبیا سفید، فطائر، فتّوش، عرائس، آویشن کوهی (که به زَعتَر بین عربا معروفه)، قیمه ی حلّاچی (قیمه نجفی) و یه سری غذاهای دیگه که الان تو ذهنم نیستن....
    متاسفانه تو غذا درست کردن استعداد زیادی ندارم، اما دارم سعی میکنم چنتا چیز میز از مادرم یاد بگیرم. دستپخت مادرم تو کل فامیل معروفه، وقتی میرم خوابگاه، دلم واسه غذاهای ماردم تنگ میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بله بله .. هیچ کدومشونم نمیدونم چیه به اسمشون میان خوشمزه باشن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اگری در کار نیست، حتماً میبینم، من بالاخره یکاری میکنم بچه های این فروم میتینگ بیان. خودم پایه ی ثابت میتینگ هستم، الان تقریباً 4 ساله که با بچه های یه فروم دیگه میتینگ برگزار میکنیم، طوری که تو میتینگ اول فقط 15-20 نفر بودیم و همه از تهران، اما تو میتینگ آخری (تابستونی که گذشت) حدود 300 نفر بودیم و از همه جای ایران اومده بودن، از جنوب ایران بگیر تا اون شمالِ شمالش. حتی خارج از کشور هم با چنتا از بچه های ساکن خارجِ ون فروم میتینگ برگزار کردیم. کم مونده بریم آمریکا اونجا هم میتینگ بذاریم، البته بعید نیست اینکار وبکنم، به محض اینکه پام برسه اونجا، چنتا از بچه های اون فروم اونجا هستن، میگم که بیان میتینگ : ))
    فعلاً ترجیح میدم اول خود بروبچ موسیقی رو بکشونم میتینگ، دارم برنامه میچینم چجوری خِفتِشون کنم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اتفاقا اگه یادت باشه قبلا اینجا یه تاپیک بود برای قرار ملاقات.. بچه ها قرار میذاشتم همدیگه رو میدیدن مدیرای ارشد هم بودناون فروم ازینجا یاد گرفته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : برو سرچ کن جوابو پیدا کن، من معلومتِ نداشتم رو به این راحتیا با کسی در میون نمیذارم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : تا دلت بخواد. تو خوابگاه هربار میام شارژر لپ تاپ رو از برق بکشم، برق منو میگیره، یه حس باحالی داره، یدفعه شکه میشی، در واقع بهتره بگم حس جالبیه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آره حس قشنگیه به شرطی که بعدش نفس مون بالا بیاد خودمم چند بار تجربش کردم

ممنون بابت سوالا.....اگه خواستی برگردی، بازم در خدمتیم !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خواهش میکنم ممنون از جواباتون حالا که گفتی بازم میپرسم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خودتو تو یه جمله تعریف کن؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه پدر و مادر عزیزتون بهتون كردن چی بوده؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : هیجان انگیز ترین كاری كه كردی چی بوده؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : توی اوقات بیکاری چه کارهایی انجام میدی؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا بعضی پسرا جزوهاشونو از دخترا میگیرن ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : از اسلحه خوشت میاد و اگه بهت اجازه بدن اسلحه داشته باشی دوست داشتی چی داشتی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به نظرت اگه دو تا پتو هر کدوم به ضخامت 2 سانتی متر بندازیم بیشتر گرما ایجاد میکنه یا یه پتو به ضخامت 4 سانتی متر؟چرا؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا تخم مرغ پخته بیشتر از تخم مرغ خام میچرخه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ابرها چند صد برابر فیل ها وزن دارن پس چرا تو هوا باقی میمونن ولی یه فیل نمیتونه اینکارو بکنه؟ و چرا ابر های باران زا تیره و سیاه رنگن؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چقدر به برابر بودن حقوق زن و مرد اهمیت میدی و بهش اعتقاد داری ؟(جواب این سوال رو اگه دوست نداری نده)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به نسل بعد از خودت فکر میکنی ؟ منظورم مثلا 7 نسل بعد از خودت و اینکه چه تاثیری میتونی روی زندگیشون بذاری

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :سه نفر رو بگو که در طول تاریخ ایران بیشترین خدمت رو به ایران کردن(از هر نظر)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اگه یه جونور موذی وقتی خواب هستین تو رخت خواب شما بیاد چی کار میکنید :

-جیـــــــــغ و فرار

-با آرامش میکشیش

-کاریش نداری

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : تاجالا شده حس پشیمونی بهت دست بده ؟ کِی و برای چی ؟ (جواب دادن به این سوال دلبخواهیه)

موفـــــــــــــق باشــــــــــــــــــــی شاید بازم بیام

12. 6 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز و بازم ممنون از جوابات من دوباره اومدم خب بالاخره باید این اتفاق بیفته دیگه ! صندلی داغ الکی که نیست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : کاملاً درسته، صندلی داغ با کسی شوخی نداره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : حالا سال بالایی بشی بیشتر آشنا میشی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اگه بذارن تا اونموقع زنده بمونم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : حالا آبی یا قرمز ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : هیچکدوم. یه زمانی طرفدار قرمز بودم، اما الان دیگه اصلاً واسم مهم نیست....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بله بله .. هیچ کدومشونم نمیدونم چیه به اسمشون میان خوشمزه باشن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : واست دعا میکنم خدا قسمت کنه امتحانشون کنی !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اتفاقا اگه یادت باشه قبلا اینجا یه تاپیک بود برای قرار ملاقات.. بچه ها قرار میذاشتم همدیگه رو میدیدن مدیرای ارشد هم بودناون فروم ازینجا یاد گرفته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آره، اون تاپیکو یادمه، اما خیلی ادامه پیدا نکرد.
    میتنیگایی که ما میگیریم کاملاً متفاوته. خودمون طرح کیک رو طراحی میکنیم و میدیم روی کیک با خامه چاپ کنن، واسه کاربرای فعال پوستر چاپ میکنیم و تو میتینگ بهشون اهدا میدیم، دم در ورودی سالن به هرکس یه پک که توش 8 دی وی دی انیمه هست به همراه یه جاسویچی بصورت مجانی تقدیم میشه و کلی برنامه دیگه ! به این میگن میتینگ درست و حسابی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آره حس قشنگیه به شرطی که بعدش نفس مون بالا بیاد خودمم چند بار تجربش کردم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : نفس کشیدن مهم نیست، مهم خود عمل برق گرفتگی هست : ))

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خواهش میکنم ممنون از جواباتون حالا که گفتی بازم میپرسم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : سوال بده، جنازه تحویل بگیر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خودتو تو یه جمله تعریف کن؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : در حال کشمکش با معمایی بنام زندگی !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه پدر و مادر عزیزتون بهتون كردن چی بوده؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : "عربی حرف بزن"
    آخه تو خونه، با خواهرا و برادرام خیلی فارسی حرف میزنیم، مدرسه و کلاً همه چیمون فارسی هست، فقط تو خانواده و بعضی فامیل عربی حرف میزنیم، واسه همین هی گیر میدن که تو خونه عربی حرف بزنید تا یادتون نره !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : هیجان انگیز ترین كاری كه كردی چی بوده؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به این دنیا اومدم !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : توی اوقات بیکاری چه کارهایی انجام میدی؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : فکر کنم قبلاً جواب دادم......کتاب علمی میخونم، انیمه میبینم، با فتوشاپ ور میرم و سعی میکنم طرح بزنم، تو خونه ول میچرخم، گذشته ام رو مرور میکنم که ببینم آیا کاری هست که یادم رفته انجامش بدم یا نه و هزاران کار نقدی و غیر نقدی دیگر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا بعضی پسرا جزوهاشونو از دخترا میگیرن ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا نگیرن ؟
    چمیدونم والا، من که تا حالا از دخترا جزوه نگرفتم، اغلب خودم جزوه مینویسم، بچه ها از من جزوه میگیرن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : از اسلحه خوشت میاد و اگه بهت اجازه بدن اسلحه داشته باشی دوست داشتی چی داشتی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خیر، خیلی خوشم نمیاد...دوست داشتم اسلحه Racket Launcher از بازی UT2004 رو داشته باشم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به نظرت اگه دو تا پتو هر کدوم به ضخامت 2 سانتی متر بندازیم بیشتر گرما ایجاد میکنه یا یه پتو به ضخامت 4 سانتی متر؟چرا؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اولاً که پتو گرما ایجاد نمیکنه، فقط مانع انتقال زیاد گرمای بدن به محیط اطراف میشه.
    بنظرم 2 تا پتو موثرتر باشه، چون بین دوتا پتو یک لایه ی نازکی از هوا تکشیل میشه که حکم عایق حرارتی رو ایفا میکنه !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا تخم مرغ پخته بیشتر از تخم مرغ خام میچرخه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دقیق نمیدونم، ولی شاید بخاطر انرژی جنبشی بیشترش باشه. انرژی جنبشی زیاد بعبارتی همون نیروهای درونی زیاد هست که میتونه باعث بشه تخم مرغ با سرعت بیشتری دور خودش بچرخه، اما اگر مرکز جرم تخم مرغ رو در نظر بگیرید، از اونجایی که نیروهایی درونی یک جسم روی مرکز جرم اون اثر ندارن، مرکز جرمش ثابت میمونه و نتیجه اش میشه یک حرکت دورانی سریع تر !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ابرها چند صد برابر فیل ها وزن دارن پس چرا تو هوا باقی میمونن ولی یه فیل نمیتونه اینکارو بکنه؟ و چرا ابر های باران زا تیره و سیاه رنگن؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : احتمالاً بخاطر پراکندگی جرمشون در واحد سطح باشه. یعنی در هر متر مکعب از ابر، به مراتب مولکول های کمتری نسبت به یک متر مکعب فیل وجود داره و همین باعث میشه که چگالی ابرها از چگالی هوا کمتر بشه و در نتیجه ابرها تو هوا معلق بمونن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چقدر به برابر بودن حقوق زن و مرد اهمیت میدی و بهش اعتقاد داری ؟(جواب این سوال رو اگه دوست نداری نده)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مطمئناً در حال حاضر حقوق مرد و زن برابرنیست، اما اینکه نسبت حقوق مرد به حقوق زن در چه حد باید باشه رو در موردش نظری ندارم ! گاهی وقتا شرایط مستلزم این هست که حقوق زن در یک یا چند مورد بیشتر از مرد باشه، و بالعکش. گاهی وقتا هم باید برابر باشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به نسل بعد از خودت فکر میکنی ؟ منظورم مثلا 7 نسل بعد از خودت و اینکه چه تاثیری میتونی روی زندگیشون بذاری

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : شاید در حد 1-2 بار فکر کردم، اونم خیلی زودگذر !
    تنها تاثیر مفیدی که میتونم داشته باشم اینه که تو زندگیم گام هام رو طوری بردارم که اونا بتونن راحتتر و سریعتر به حقیقت برسن و باهاش آشنا بشن !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :سه نفر رو بگو که در طول تاریخ ایران بیشترین خدمت رو به ایران کردن(از هر نظر)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : شخص خاصی مدنظرم نیست. همیشه سر کلاسای تاریخ به درسا گوش نمیدادم، چون از تاریخ تحریف شده متنفرم، حتی سال سوم دبیرستان که معلم تاریخمون تمام 20 سوال امتحان رو واسمون لو داد، من نخوندمشون و نمرم شد 14، حاضر نیستم دروغ ها رو باور کنم !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اگه یه جونور موذی وقتی خواب هستین تو رخت خواب شما بیاد چی کار میکنید :

-جیـــــــــغ و فرار

-با آرامش میکشیش

-کاریش نداری

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اتفاقاً، این مورد برام پیش اومده، اونم بصورت یک فاز بالاتر از اونی که اشاره کردی.
    واکنشم هیچکدوم از موارد فوق نبود. از جام میپرم و یه لحظه بهم شوک وارد میشه اما تو این مواقع اهل جیغ و داد کردن نیستم.
    فکر کنم 2 سال پبش بود، یه شب خیلی خسته بودم، رفتم زود بخوابم چون روز بعدش کار داشتم. تا سرمو گذاشتم و داشتم وارد خواب میشدم، حس کردم زیر چونه ام داره میخواره. اولش فکر کردم که یغه ی بیزامه ام هست. یبار دیگه احساس خارش کردم، دستم رو بردم که اونجا رو بخارونم، یدفعه دیدم بله، یک سوسک خیلی با کلاس و با وقار () روی چونه ام داره راه میره. با سرعت چند برابر سرعت نور اونو با دستم پرت کردم و از جام بلند شدم. خواب اون شب به برکت همین سوسک کوفتم شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : تاجالا شده حس پشیمونی بهت دست بده ؟ کِی و برای چی ؟ (جواب دادن به این سوال دلبخواهیه)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آره، مطئمناً واسه همه این حس پیش میاد. اغلب هم سر مواردی مثل درس، دعوا و ... هست که آدم هی غبطه میخوره که چرا مثلاً بیشتر درس نخوند، چرا تو اون دعوا فلان فحش رو داد و خیلی چیزای دیگه.

موفـــــــــــــق باشــــــــــــــــــــی شاید بازم بیام
    شما موفق تر باشی
    میدونی که، درِ اینجا تا من هستم همواره بازه، هر وقت خواستی میتونی بیای !

14. 5 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

سلام مجتبی جان
    زمینه های علاقتو که گفتی تو چندین مورد علایق مشترک دیدم ، امیدوارم در آینده بیشتر با هم آشنا بشیم

از محل سکونتت(!) شروع کنیم:

چند مورد از کاربردهای فضای n بعدی مثال بزن.

آیا تو فضای n بعدی هم ، هر عنصر بردار یکه همون کسینوس زاویه ی بردار با محور متناظرشه؟

طبق آخرین نظریه ها دنیایی که توش زندگی می کنیم چند بعدیه؟

به کدوم بیشتر علاقه داری؟ یه مقدار توضیح بده.

-جبر خطی / جبر هندسی
    -ریاضیات گسسته / پیوسته
    -ریاضیات محض / کاربردی

فرقشون چیه؟

-تِنسور با بردار
    -تابع با عملگر

چی شد که به ریاضیات علاقه مند شدی؟

چه مبحث هایی از ریاضیات رو بیشتر دنبال می کنی؟

نظرت راجع به طرز تفکر "ریاضیات برای ریاضیات" چیه؟ منظورم مباحثی هست که روشون کار میشه ولی حداقل در حال حاضر کاربردی براشون وجود نداره.

یه تاپ 10 از ریاضی دان های مورد علاقت.

مرسی.
    Last edited by City 17; 28-01-2013 at 23:43. دليل: محل سکونت به جای امضا!

16. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

سلام دوست من!
    خیلی دیر اومدم ولی اومدم!
    یه چند تا سوال دارم!خیلی نه!
    1- بردار یکه ی خودتو تو فضا معرفی کن!
    2- شب خوابیدنی به چی گوش میدی؟
    3- شب خوابیدنی به چی فکر میکنی؟
    4- چند ساعت پا کامپیوتر میشینی؟
    5- روزا کارت چیه؟
    6- تا حالا روزی تکراری داشتی؟
    7- کدوم امامو بیشتر دوست داری؟
    8- چه ماشینی میخوای سوار شی؟
    9- اگه میشد یه ست 10 میلیونی موسیقی داشتی چی کار میکردی؟
    10- بهترین دوستت تو انجمن؟
    11- بهترین مدیری که تا حالا دیدی؟
    12- چه طور شد با 1043 تا پست شدی مدیر؟
    13- چه کاری رو بیشتر دوست داری؟
    14- بهترین گوشی که تا حالا داشتی؟
    15- بهترین بازی عمرت؟
    16- دانلود رایگانو اگه میتونی شاعرانه توصیف کن!
    17- آهنگ ترنس اگه بِدَن میخوری؟
    18- بهترین فیلمی که دیدی؟
    19- بهترین سریالی که دیدی؟
    20- حسرتت تو زندگیت چی بوده؟
    21- روزت سیاه شده تا حالا؟
    22- بزرگترین کار خلافت؟

دیگه فعلا" سوالی ندارم!
    ولی میام حتما" دوباره!
    موفق باشی دوست عزیزم!

18. 3 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام مجتبی جان
    علیک سلام، رفیق

زمینه های علاقتو که گفتی تو چندین مورد علایق مشترک دیدم ، امیدوارم در آینده بیشتر با هم آشنا بشیم
    به به، خیلی خوبه...

از محل سکونتت(!) شروع کنیم:

چند مورد از کاربردهای فضای n بعدی مثال بزن.
    کدو مورد از کاربرداش رو میگم:

1- کسایی که رشته ی برق میخونن، درسی دارن بنام "الکترو مغانطیس" که البته بین دانشجوها بنام "الکترو وحشت" معروفه تو این درس و بطور کلی تو مباحث مغناطیس این فضاهای چند بعدی کاربر دارن.

2- در فیزیک، با استفاده از معادلات و روابط 3 بعدی، میتونید مرکز جرم و مرکز ثقل(در صورت وجود) یک جسم رو کنید. همچنین، تو ابعاد بالاتر که در نظریه های فیزیکی ارائه میشن، فضاهای چند بعدی کاربر زیادی دارن.

آیا تو فضای n بعدی هم ، هر عنصر بردار یکه همون کسینوس زاویه ی بردار با محور متناظرشه؟
    فکر کنم بله. البته سوالتو دقیق متوجه نشدم !

طبق آخرین نظریه ها دنیایی که توش زندگی می کنیم چند بعدیه؟
    خیلی وقته نرفتم ببینم آخرین نظریه ها چی میگن، ولی هرکسی یه چیزی واسه خودش میگه. مثلاً چند سال پیش یکی از دانشمندا ادعا میکرد که فضای بیرون زمین، یک فضای 8 بعدی هست. از طرفی یبار به گوشم خورد که یکی میگه جهان ما 24 بُعد داره. حالا حالاها مونده تا ابعاد بالا بصورت کامل اثبات بشن، اما من خودم فعلاً تا بُعد پنجم رو بلدم و بقیه اش رو تحقیق نکردم. سه بُعد اول که همونایین که همه میشناسن، بعدش از نظر فیزیک کوانتوم، بُعد چهارم میشه زمان، و بعد از اون، بُعد پنجم رو اگه بخوام خیلی ساده بگم، همون تایم لاین هست که تعدد جهان ها و جهان های موازی اینجا مطرح میشن.

به کدوم بیشتر علاقه داری؟ یه مقدار توضیح بده.

-جبر خطی / جبر هندسی
    -ریاضیات گسسته / پیوسته
    -ریاضیات محض / کاربردی

شیرین ترین مبحث ریاضیات برای من تا الان مباحث حساب دیفرانسیل و انتگرال بوده. اما تو مبحث نظریه ی گراف ها و همچنین نظریه ی مجموعه ها یه چیزای جالبی پیدا کردم. از بین هندسه ها، هندسه ی هذلولی رو میپسندم. تو همین هندسه هست که اصل توازی معروف در هندسه اقلیدسی نقض میشه و ثابت میشه که تو این نو هندسه، دو خط موازی همدیگه رو قطع میکنن. میتونید در مورد دیسک و مطالب مختلف این هندسه تحقیق کنید و ببینید چرا این اصل نقض میشه. تو کتاب Mathematics: A Very Short Introduction نوشته تیموتی گاورز هم این مساله بصورت مختصر توضیح داده شده.

فرقشون چیه؟

-تِنسور با بردار
    -تابع با عملگر

اسماشون رو شنیدم، اما دقیق نمیدونم چی هستن، چون هنوز وارد این مباحث نشدم !

چی شد که به ریاضیات علاقه مند شدی؟
    تو راهنمایی یه علاقه ی کوچیکی به ریاضی یهویی واسم پیش اومد، بعد تو دبیرستان، ریاضیات هر 4 سال رو با یه معلم گذروندم که خودش ریاضی محض خونده بود و واقعاً برام نمونه یه معلم خوبه.روش تدریس این معلممون منو به ریاضی علاقمند کرد، اینقدر خوب درس میداد که من تو پیش دانشگاهی کل کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال رو از رو حفظ بودم و واسه امتحانای پیش دانشگاهی اصلاً کتاب ریاضی رو نگاه نمیکردم، فقط در حد 45 دقیقه الی 1 ساعت مینشستم فرمولا رو مرور میکردم.
    کتاب مثلثات نظام قدیم رو هم از همین معلممون قرض گرفتم و رفتم کل این کتابو اسکن کردم و قصد دارم بزودی اسکن این کتابو بذارم تو انجمن، خیلی کتاب جالبیه !

چه مبحث هایی از ریاضیات رو بیشتر دنبال می کنی؟
    حساب دیفرانسیل و انتگرال، نظریه گراف ها و شاید یکی دوتای دیگه که الان تو ذهنم نیستن

نظرت راجع به طرز تفکر "ریاضیات برای ریاضیات" چیه؟ منظورم مباحثی هست که روشون کار میشه ولی حداقل در حال حاضر کاربردی براشون وجود نداره.
    تفکر جالبیه، اما چون هنوز حالت کاربردی ندارن، شاید تک بُعدی و خشک بنظر برسن، اما وقتی کاربرداشون معلوم بشه جذابتر و بارزتر میشن.

یه تاپ 10 از ریاضی دان های مورد علاقت.
    گاوس
    همیلتون
    آرتور بنجامین
    جیمز سایدیس
    خوارزمی
    وُلفرام
    نیوتون
    خیُام
    مایکل ترات (کسی که کتاب گرافیکا رو نوشته، به این لینک رجوع کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    اویلر
    پروفسور لطفي زاده (بخاطر ابداع منطق فازی که کلی تو تکنولوژی مدرن تاثیر داشته)

11 تا گفتم که یکیشون میتونه بشینه تو ذخیره ها اینا به ترتیت نیستن، همینجوری به ذهنم رسیدن و نوشتمون. دانشمندای دیگه ای هم هستن که خوب نمیشه اسم همه رو نوشت.

مرسی.

سلام دوست من!
    علیک سلام، داداش

خیلی دیر اومدم ولی اومدم!
    احسنت، همینکه اومدی خودش خیلیه

یه چند تا سوال دارم!خیلی نه!
    از قدیم گفتن: سوخت و سوز داره، ولی کم و زیاد نداره (چی چی گفتم !)

1- بردار یکه ی خودتو تو فضا معرفی کن!
    ایشون یک بردار یکه ای هستن که همزمان با تولد من بدنیا اومد و با من هم از این دنیا میره

2- شب خوابیدنی به چی گوش میدی؟
    اغلب آهنگای سبک Drone و Ambient. یبار شب امتحان آهنگای Drone گوش دادم و خوابم برد، اول صبح یهو از خواب پریدم و دیدم هیچی نخوندم. هیچی دیگه، رفتم سر جلسه امتحان و زل زدم به برگه امتحان. اینجا بود که توبه کرم شب امتحان آهنگای Drone گوش بدم

3- شب خوابیدنی به چی فکر میکنی؟
    هرچی اون شب به ذهنم بیاد. چیز مشخصی نیست که همیشه بهش فکر کنم.

4- چند ساعت پا کامپیوتر میشینی؟
    از وقتی بیدار میشم تا وقتی که چشمام رو برای خواب میبندم، هرموقع فرصت پیش بیاد میشینم پای کامپیوتر، شاید روزی حدود 10 ساعت. البته بعضی روزا ممکنه به 16-17 ساعت هم برسه، چند بار تا حالا پیش اومده

5- روزا کارت چیه؟
    فعلاً که دانشگاه

6- تا حالا روزی تکراری داشتی؟
    آره. بعضی روزا که کلافه ای و نمیدونی چیکار کنی، همینطوری الکی ول میچرخی و تا آخر شب حوصله انجام هیچکاری رو نداری !

7- کدوم امامو بیشتر دوست داری؟
    امام خاصی مد نظرم نیست، طبیعتاً همشون یه جایگاه دارن !

8- چه ماشینی میخوای سوار شی؟
    پاگانی زوندا آر

9- اگه میشد یه ست 10 میلیونی موسیقی داشتی چی کار میکردی؟
    کار خاصی نمیکردم، باهاش موسیقی رو دنبال میکردم

10- بهترین دوستت تو انجمن؟
    شخص خاصی ندارم، اغلب همون بچه های موسیقی و چنتا دیگه رو بیشتر باهاشون گرم گرفتم. معمولاً هم با بقیه صمیمانه رفتار میکنم که کسی فکر نکنه آدم خشکی هستم (عجب آدم خوبیم من )

11- بهترین مدیری که تا حالا دیدی؟
    یکی از مدیران فروم های دیگه که اسم اصلیش هادیه. شیوه مدیریتش رو خیلی میپسندم.

12- چه طور شد با 1043 تا پست شدی مدیر؟
    همونطور که با صد و خورده ای پست شدم کاربر فعال
    دلیلش فکر کنم بیشتر بخاطر اینه که تو اینجا اغلب فعالیتم تو بخش موسیقی هست و حضورم نیمچه مستمر () ـه. البته ناضر شدن الزاماً دلیل این نیست که حتماً از بقیه بیشتر حالیمه، چه بسا الان بعضی کاربرای فعال و غیر فعال رو میشناسم که تو بعضی موارد خیلی بیشتر از من تو موسیقی حالیشونه !

13- چه کاری رو بیشتر دوست داری؟
    آهنگ گوش دادن با هدفون اونم در تنهایی

14- بهترین گوشی که تا حالا داشتی؟
    کلاً تا حالا 3 تا گوشی داشتم که دوتاشون قراضه (درست نوشتم ؟!) بودن و این آخریه بعدنا به قراضه ها میپیونده

15- بهترین بازی عمرت؟
    UT2004 و سری سایلنت هیل

16- دانلود رایگانو اگه میتونی شاعرانه توصیف کن!
    اهل شعر نیستم، از این سوالای سخت ازم نپرس !

17- آهنگ ترنس اگه بِدَن میخوری؟
    کاش خوردنی بود، لامصب

18- بهترین فیلمی که دیدی؟
    بهترین فیلم ندارم، ولی چنتا فیلم برترم رو قبلاً نوشتم.

19- بهترین سریالی که دیدی؟
    بین فرینج، منتالیست و شرلوک (جدید) موندم کدومو انتخاب کنم !

20- حسرتت تو زندگیت چی بوده؟
    کاش قبلنا بیشتر سعی میکردم که آدم بمونم

21- روزت سیاه شده تا حالا؟
    آره، وقتی نت و آهنگ نداشته باشم روزم سیاهه : دی

22- بزرگترین کار خلافت؟
    خلاقیت خیلی خاصی تا حالا نداشتم، چیزی به ذهنم نمیرسه !

دیگه فعلا" سوالی ندارم!

ولی میام حتما" دوباره!
    متاسفانه وقت صندلی داغم تموم شده، ولی اگه بازم فرصت دیگه ای بود، در خدمتیم !
    موفق باشی دوست عزیزم!
    تو هم همینطور....ممنون بابت سوالا !

20. 4 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •