من بازی رو نصب کردم کرک جدید رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم ریختم steam هم فقط نصب کردم آپدیتش هم نکردم بازی اجرا شد.
من بازی رو نصب کردم کرک جدید رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم ریختم steam هم فقط نصب کردم آپدیتش هم نکردم بازی اجرا شد.
Last edited by Microsoft Windows; 06-12-2012 at 21:32.
سلام
شما فایل زیر رو دانلود کن و به این مسیر بریز : C:\Windows\System32
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها بگین این ارورا ماله چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کدوم از ارورارو که میتونین درستکنین بهم بگین..... اولی یا دومی....
یک بار که به صورت اتفاقی چند لحظه بازیم به نت وصل شد موقعی که خواستم بازی رو دوباره اجرا کنم اروری شبیه ارور اول گرفتم متاسفانه متنش یادم نیست
اما با پاک کردن کامل بازی مشکلم حل شد
کسی نیست بگه چجوری این مشکل رفع میشه؟
تو داخل بازی این ارور میاد.
سلام
دوستان اول ممنون میشم بگین سیو بازی کجا هستش؟
دوم تو اون قسمت افغانستان که با اسب جلو تانک بلند میشی میری مرحله بعد از انفجار تانک که یارو رو دستگیر میکنی رو صندلی بسته هستش باید دکمه Fرو بزنی که یکی به یارو شلیک میکنه که اطرافیان همه اسلحه هاشون رو به طرف ما میگیرن بعدش دیگه هیچی نمیشه کرد و فقط اطراف رو میشه نگاه کرد؟باید چیکار میکردم؟F رو نگه میداشتم یا تند تند میزدم یا نه یه باگه و مشکل از کرک هستش؟
سیو بازی تو پوشه player اگه اشتباه نکنم
احتمالا باگه بعد از این که میگیرنتون با ماشین میبرن ولتون میکنن تو بیابون .کرکتو عوض کن آپدیت بازی رو از سایت دانلودها دانلود کن و بریز شاید درست بشه ماله من دقیق نمیره چپتر بعدی ارور میده رفته تو اعصابم.
Last edited by Microsoft Windows; 08-12-2012 at 00:06.
وقت بخیر
نمیدونم جاش اینجاس یا نه ولی من تو این مرحله گیر کردم لطفا اگه کسی بازی کرده بگخ چجوریه قضیه ش یه هفته بیشتره اینجا موندم هههههه آخه ما رو چه به تکنولوژی جاسوسی با عنکبوت اخه!!!
[IMG][/IMG]
کاری نداره که .. به سمت فلش حرکت کن .... فقط مراقب باش آهسته آهسته جهت جلو رو بزنی چون عنکبوت رو هر دیواری قرار میگیره و زاویه حرکتت میچرخه و گیج میشی .... از اول برو این قسمتو آروم حرکت کن ... بعضی جاها هم باید بپری که مشخصه کجاهاس .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)