تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 117 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1165

نام تاپيک: Football Manager 2013

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

یه سوال توی صفحه اسکات اطلاعات کمی هست نمی تونم هی برم دونه دونه بازیکنا رو نگاه بندازم تو فیفا منجر صفحه اسکاتش هم تیم اصلی هم رزرو هم جوانان یه سری اطلاعات پایه هست(مثل درصد امادگی مهارت لول توانای سن و ...) اینجا نمی دونم چیکار کنم ستمه هی بری توی صفحه هر بازیکن

سوال بعد من یه اسکین دان کردم اجرا کردم که باحال شد به اسم scorpio13 dark 1.8 از این بهتر هم هست؟
    جواب بقیه سوالات رو که دوست عزیزمون " وین رونی " داد بهت..ولی درباره اسکین به نظر من steklo از همه بهتره.چشم رو اذیت نمیکنه و زیاد ازش خسته نمیشی....

در ضمن من نمی دونم چه قدر به زبان انگلیسی مسلط هستی ولی راهنمای داخل بازی هم توضیحات خیلی خوبی داده و میتونی ازش سر در بیاری.خیلی از سوراخ سمبه های بازی رو هم فقط با آزمون خطا و گشتن تو بازی میفهمی که چیه.این save اولیت رو خیلی به خودت سخت نگیر.برای این بازی کن که یاد بگیری.بعدش برای بازی های دوم و سوم سعی کن حرفه ای بازی کنی

2. 2 کاربر از princeofpersia_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه spirit's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

جواب بقیه سوالات رو که دوست عزیزمون " وین رونی " داد بهت..ولی درباره اسکین به نظر من steklo از همه بهتره.چشم رو اذیت نمیکنه و زیاد ازش خسته نمیشی....

در ضمن من نمی دونم چه قدر به زبان انگلیسی مسلط هستی ولی راهنمای داخل بازی هم توضیحات خیلی خوبی داده و میتونی ازش سر در بیاری.خیلی از سوراخ سمبه های بازی رو هم فقط با آزمون خطا و گشتن تو بازی میفهمی که چیه.این save اولیت رو خیلی به خودت سخت نگیر.برای این بازی کن که یاد بگیری.بعدش برای بازی های دوم و سوم سعی کن حرفه ای بازی کنی
    خب لینکشم بزار دیگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

من تو فلش از یکی دوستانم گرفتم این اسکین رو..اگر وضع سرعت اینترنتم بهتر بشه سعی میکنم برات آپلودش کنم.اگرم شما عجله داری که خیلی راحت میتونی سرچ کنی و پیداش کنی تو گوگل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بفرما دوست عزیز، بک گراند ها رو هم خیلی راحت میتونی با عکس های مورد علاقه ی خودتون جایگزین کنی.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از juve327 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان.
    من چند سالی میشه که فوتبال منیجر بازی میکنم امسالم وقتی اومد یکی گرفتم ولی همونطور که میدونید از بازی میپرید بیرون خیلی دنبال کرک سالم گشتم اما نشد اسکیدراو هم نسخه تازه نمیداد فیفا منیجر هم به خوبی این بازی نیست.
    بعد چند ماه تو گوگل سرچ کردم و اینجا رو آورد وقتی دیدم مشکلش حل شده خیلی حال کردم اونایی که این بازیو جدی دنبال میکنن میدونن چه حالی داره.
    من ارتون یه سوال دارم الان واسه بازی کردن باید چیکا کنم؟ چون یکی از لینک های کرکتون رو دانلود کردم ریختم تو مسیر نصب ولی بازیو باز نکرد.لطفا راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان.
    من چند سالی میشه که فوتبال منیجر بازی میکنم امسالم وقتی اومد یکی گرفتم ولی همونطور که میدونید از بازی میپرید بیرون خیلی دنبال کرک سالم گشتم اما نشد اسکیدراو هم نسخه تازه نمیداد فیفا منیجر هم به خوبی این بازی نیست.
    بعد چند ماه تو گوگل سرچ کردم و اینجا رو آورد وقتی دیدم مشکلش حل شده خیلی حال کردم اونایی که این بازیو جدی دنبال میکنن میدونن چه حالی داره.
    من ارتون یه سوال دارم الان واسه بازی کردن باید چیکا کنم؟ چون یکی از لینک های کرکتون رو دانلود کردم ریختم تو مسیر نصب ولی بازیو باز نکرد.لطفا راهنماییم کنید
    کرک تنها با نسخه proper کار میکنه باید اونم دان کنی یه 4.3 گیگ حجم میخواد

9. این کاربر از spirit's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

آقا دست درد نکنه لطف کردی.
    گذاشتم واسه دانلود.نتیجه رو میگم

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

آقا دست درد نکنه لطف کردی.
    گذاشتم واسه دانلود.نتیجه رو میگم
    خواهش
    من الان روی وین 8 دارم اجرا میکنم

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

واااااااااااااای....باورم نمیشه به نیمه نهایی لیگ قهرمانان صعود کردم.فکرشو بکنین در سال 2015 و با تیمم(لاتسیو))که بودجه ام 4 میلیون بوند بود رئال مادرید رو تو یک چهارم تو خونه خودش 3 1 بردم و با توجه به صفر صفر تو خونه ی خودم رفتم نیمه نهایی و حریف بورتو شدم...جالبه که سومین سالیه که تو لاتسیو هستم.سال اول ششم شدم و تو یک چهارم از لیگ اروبا حذف شدم.بارسال تو لیگ دوم شدم و تو یک هشتم از لیگ اروبا حذف شدم.امسال تا هفته 33 سوم هستم و ولی تا نیمه نهایی لیگ قهرمانان رفتم....

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من با یک تیم از دسته 3 انگلیس(Npower 2)شروع کردم به نام port vale. یک تیم داغون و بی برنامه البته باعث تعجبم بود که چهار میلیون سرمایه داشت بدون بدهی.تو یه بازی به میدلزبرو 6 به 3 باختم.کار سختی برای قهرمانی در اروپا دارم!!!!!!!!!!!!!!
    فکر می کنید چند فصل طول بکشه بیام لیگ برتر؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •