یعنی همینو دانلود کینم بعد آپدیتش کنیم میشه نسخه اصلی بعد کرکش کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
یعنی همینو دانلود کینم بعد آپدیتش کنیم میشه نسخه اصلی بعد کرکش کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
بهترین راه اینه که نسخه دستکاری نشده مایکروسافت رو دانلود کنید و بزنین به آپدیت ورژنش عوض میشه دیگه نیازی به این همه دانلود کردن نسخه های دستکاری شده نیست
والا با همون نسخه قدیمی هم بیشتر افراد مشکلی ندارن........منم همین نسخه دوستمون رو از پی سی دانلود دارم ولی خب مشکل داره و حتی اپدیت نمیشه که شاید مشکل من از کرک باشه یا چیز دیگه.
ولی کاش کسایی که از پی سی دی یا دانلودها یا جاهای دیگه که ادعای نسخه 26اکتبر رو دارن دانلود کردن اونام یه اسکرین شات از رجسیتری بزارن ببینیم واقعا نسخه 26اکتبر هست یا نه.اگه نسخه جدید باشه قاعدتا باید این اپدیت رو داشته باشه و نیازی به اپدیت نداشته باشه.
دوستان یه نگاهی به این لینک بندازین فک کنم نسخه اصلی باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب مشکل همینه مشخص نیست کدوم نسخه دستکاری نشدست.....همه که ادعای بدون دستکاری و نسخه نهایی رو دارن. ولی خب معلوم نیست کدوم نسخه واقعا دستکاری نشده ست.
کسایی که جدیدن دانلود و نصب کردن لطفا از رجسیتری یه اسکرن شات بزارن ببنیم کدوم نسخه اپدیت اورجینال داره و واقعا نسخه نهایی هست.
من از سایت softarchive نسخه enterprise دانلود کردم
بعد از آپدیت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخش که مال 26 سپتامبر هست. اما از اون نسخه که مربوط به آگوست بود جدیتره و بنظر نسخه فاینال میاد.اگه ممکنه لینکهاش رو بزارید.
من نسخه rtm نصب و بعد آپدیش کردم اینجور شد
![]()
ببخشید نسخه نهایی ماله 26 اکتبر حساب میشه?
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
خب ببینید نسخه ای که من 1 ماه پیش دانلود کردم بعدش براش آپدیت اومد لیست آپدیتهای خود مایکروسافت اینا بود
delmigprov.exe 24 KB
Windows8-RT-KB2756872-x64.msu 162.8 MB
Windows8-RT-KB2761094-x64.msu 6.9 MB
Windows8-RT-KB2764870-x64.msu 430 KB
بعد که دانلودشون کردم و نصب کردم زrtm به gdr عوض شد
نسخه ای که چند روز پیش اومده باید gdr باشه تا دردسر اپدیت این قبلیها رو حداقل نداشته باشیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)