راهی نیست که pes2013 رو ویندوز xp نصب بشه ؟
راهی نیست که pes2013 رو ویندوز xp نصب بشه ؟
خب باید نصب بشه . چون تو تو ضیحاتش زده که کممترین سیستم ایکس پی میخادو سوال من از دوستا اینه که چرا گرافیک من رو نمیشناسه. وارد منو های بازی میشم . ولی وارد بازی مسابقه نمیشه . دلیلش چیه . لپتاپ من 2 تا گرافیک داره .بااینکه تنظیم کردم روی گرافیک جی فورس . ولی اونو نمیشناسه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره لپ تاپ من هم دقیقا همین مشکل رو داره یه گرافیک amd 2GB یه دونه هم کرافیک intel HD 4000 دوستان لطفا لطفا راهنمایی کنید چون گرافیک amd من رو نمیشناسه و بعد از مدتی از بازی خارج میشه
دوستان این بازی چرا لیگ نداره ؟ من خیلی علاقه به رفتن لیگ داشتم و در لیگ انجام بازی های جام باشگاه ها و ... .
با پچ لیگ اضافه نمیشه ؟
چرا قرار ندادن ؟!
دوستان اين ورزشگاه ها اكثرا براي من كاركنانش و خبرنگارا و نيمكت سياه هستش و ميخواستم ببينم فقط من اين مشكل رو دارم يا بقيه دوستان هم دارن و اگر راه حلي داره به ما هم بگين.
به طور مثال ورزشگاه wembly اينطوري هستش
نسخه هاس اسکایدرو این مشکل رو دارن
میتونید از نسخه رلودد استفاده کنید
سلام
داخل این سایت عضو شدم فقط واسه جواب دادن به سوال شماچون درکت میکنم ، خیلی ضدحاله
این کار هایی رو که میگم حتما انجام بده
اول مطمئن بشو که کارت گرافیکت نصبه ، که 99% نصب هست از قبل ، این لپ تاپ های جدید 2تا کارت گرافیک دارن ، یه ضعیف و اون اصلی ، در حالت عادی روی کارت گرافیک ضعیف هست و شما باید دستی سویچ کنید
این مسیر رو دنبال کنید
start >> control panel >> NVIDIA conrtrol panel
حالا روی NVIDIA conrtrol panel کلیک کن
این صفحه باز میشه
همونطور که داخل عکس میبینید شما باید در قسمت Select the preferred graphics باید گزینه High-performance رو انتخاب کنید
salam doostan chera to pes 2013 Lig nist? faghat Cup hast...man Lig ro mikham beram vali nist kasi midone chera?![]()
به دلیل هیچ دلیل معقولی!
متاسفانه عشقشون کشیده که نزارن!
خیلی ممنونم . ولی من همین کارو کردم . گفتم که گذاشتم روگرافیک قوی تر.ولی. باز همین مشکل رو دارم . فکر میکنم مشکل از کرک بازی باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)