خوبه ولی تا وقتی نورتون اینترنت سکوریتی یا نورتون 360 هست چرا به سراغ symantec endpoint بریم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحاتی در موردش هست
خوبه ولی تا وقتی نورتون اینترنت سکوریتی یا نورتون 360 هست چرا به سراغ symantec endpoint بریم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحاتی در موردش هست
سلام بزرگواران .
من الان میخوام N360 روی لپتاپم نصب کنم اینی که دارم ورژن ۲۰۱۲ هستش همینو نصب کنم یاا ورژن ۲۰۱۳ رو دانلود کنم ؟ چه فرقی میکنه ؟
تنک یو![]()
سلام
دوستان من واسه nis 2013 فایل اپدین افلاین رو از صفحه ای که دوستمون معرفی نمود دانلود کردم(اولین فایل رو گرفتم) ولی متاسفانه تو سیستمم که اجراش میکنم ،اپدیت نمیکند.
مشکل از کجاست؟
نحوه اجرای خاصی ندارد؟
ممنون
سلام!
راست میگن سیمانتک ایران را تحریم کرده است یا نه؟؟!!!!!
درود:
نه دوست عزيز فعلا كه محصولات اين شركت دارن راحت اپديت مي شن ومشكلي ندارن وخودم فعلا دارم استفاده مي كنم
آپدیت نورتون فایل اجراییه و خودش اجرا و آپدیت میشه فقط باید دوبار کلیک کنید روش.تاریخ سیستمتون درست هست؟نسخه درست بسته به پلتفرم 32 یا 64 بیتی و مال همون نسخه ای که دارید رو دانلود کردین؟//؟؟؟
البته من خودم که آپدیت آفلاین گرفتم آپدیت آنلاینم شاید بیشتر شد که کمتر نشد.پیشنهاد میکنم اگه اینترنت دم دست سیستمه حتما حتما آنلاین آپدیت کنین....مطمئن باشین حجمش از آپدیت آفلاین کمتره مگه اینکه برای روز مبادا بخواین....
محصولات رو مستقیم نمیفروشه و نمایندگی و ... در ایران نداره ، در واقع همکاری مالی نداره !!
کسی سوال منو نمیدونه ؟
اکثرا استفاده از آخرین نسخه ها عاقلانه تر هست ، عموما در روند توسعه یک نرم افزار تعداد زیادی باگ و مشکلات برنامه نویسی رفع میشه ، خواه امکاناتی اضافه شده باشه یا خیر تفاوت آنچنانی نداره و اینکه UI نسخه 2013 به نظرم خیلی بهتر و Friendly تر شده + از نظر Performance هم عملکرد بهتری رو سیستم من نشون میده جزئیات بیشتر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما باید به اینترنت وصل باشید.مراحل رو دنبال کنید و فرمها رو پر کنید تا دیگه نمایش داده نشه.
سلام.
نورتون هیچ گزینه ای برای حذف از Start up نداره.
استارت برنامه به صورت Service Application هست که اونم غیر فعال نمیشه و اگر Process آنتی ویروس بسته بشه حداکثر بعد از دو دقیقه Re-Load میشه.
Enable Boot time Protection رو روی Normal یا Off قرار بدید.تنظیماتی که تو صفحه اول برای نسخه 2013 گذاشتم بهتون کمک میکنه تا نورتون سبک ، سریع و در عین حال قوی تر کار کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)