تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 36 از 328 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دو نکته یادتون نره: اول اینکه تغییر اسم، چیزی رو عوض نمیکنه. البته این مطلب به کت خیلی از ما ایرانیها هیچوقت نرفته و نمیخواد بره.
    دو اینکه من برخلاف شما که 1 درصد مسئولیت رو متوجه پدر و مادر و 99 درصد رو متوجه خود فرد میکنید، با شما اختلاف نظر اساسی دارم.
    پدر و مادرهای پیر زیادی رو در اتوبوس یا گوشه گوشه ی جامعه دیدم که میگفتند 30 سال قبل به طمع دریافت ملک و یخچال و.... بچه دار شدند! اونم نه یکی دو تا بلکه چند تا! حالا هم اون بچه ی 30 سال قبل و مرد جوان فعلی از پدرش کلی مطالبه داره. حق هم داره.
    تاریخ تکرار شده: همین حالا هم یارانه ی بیشتر، سکه، یک میلیون تومان و.... وعده هایی هستند که اولیای بی مسئولیت و کم عقل رو دارند وسوسه میکنند. و البته در آینده هم این آش و کاسه به نوعی دیگر خواهد بود.
    شاید مسئولین دولتی در هر زمانی با وعده و وعید بخوان رشد موالید رو پیگیری کنند ولی مگر شما بعنوان یک شخص عاقل، عقل ندارید که خودتون رأساً راه رو از چاه زندگی خودتون تشخیص بدید؟
    گیرم که دولت بشما ملک و امکانات فیزیکی هم داد. آیا شما شخصاً خودتون وضع تربیتی مناسبی هم دارید که بخواید ولو 1 بچه هم آورده و تربیت درست انجام بدید؟ یا خیال کردید همه چیز محدوده به داشتن امکانات خیالی؟
    اسم عوض نشده ، بلکه مفهوم به طور کلی تغییر کرده ! " خودخواهی پدر و مادر " با "روند عادی طبیعت " خیلی تفاوت داره ! توی اولی شما داری یه عده انسان رو به خودخواهی متهم میکنی ، یه نوع توهینه به شان و منزلتشون ولی توی دومی کسی متهم نیست !
    بله من هم میگم اون شخص حق داره یک درصدش رو مطالبه کنه ، یک درصدی که توی خوشبختی اون نقش پایه رو داره ولی نمیتونه بگه من موفق نشدم چون پدرم ده تا فرزند داشت !
    خودخواهی یعنی این.
    خودخواهی یعنی اینکه شما وقت ارضای غریزه، فقط خودتون رو ببینید نه نسلی که در آینده قراره با این ارضای غریزه ی شخصی شما پا به این دنیا بذاره. چه کاری بدتر از این؟
    شما مختارید اسمش رو هر طور که مایلید باز هم عوض کنید ولی اینکار هیچ چیزی از مسئولیت شما در قبال نسل آیندتون و مطالبات اونها از شما کم نمیکنه بلکه بار بی مسئولیتی بیشتری بر شانه ی شما سنگینی خواهد کرد.

موفق باشید.
    اگه تربیت درست باشه ، بازهم میگید ، نتیجه ی خودخواهی پدر و مادر هستیم ؟!
    به این قسمت از حرفاتون دقت کنید :
    واقعیت شاید تلخ زندگی اینه که تقریباً همه ی بشرهای روی زمین، بلکه همه ی جانداران! فقط نتیجه ی لحظه ای کامجویی خودخواهانه ی والدینشون هستند.اون وسط که دیگه کسی بفکر آینده و اون صحبتها نیست.
    شما داری اینجا حق فرزند دار شدن رو از تمام موجودات میگیری ! یعنی هر موجودی که به دنیا اومد والدینتش متهم به خود خواه بودن هستند ! چرا ؟
    با این همه راه برای پیش گیری از بارداری گمون نکنم بتونیم همه رو قربانی کامجویی بدونیم !
    (حرف من اینه که وقتی میخواییم بزنیم بیرون ، میبینیم در ها رو بستن ، برنگردیم به اونی که توی خونست اعتراض کنیم ، چون اون خودشم الان یه نوع قربانیه )

2. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چند وقت پیش یک برنامه توی TV ملی پخش شد و با 15 پسر جوان مختلف مصاحبه کردن و از اونا پرسیدن که ازدواج کردن یا نه و آیا حاضرن ازدواج کنن ؟! جواب همه اونا منفی بود
    اکثرشون به مشکلات مالی , توقعات بالای خانواده دختر و خود دختر , عدم ثبات اقتصادی جامعه , بیکاری و خیلی مسائل دیگه اشاره کردن.
    فقط یک نفرشون گفت که آره ازدواج میکنم .
    گزارشگر به پسره گفت با بقیه که مصاحبه کردیم همه جوابشون منفی بود . دلیل شما برای ازدواج چیه ؟! گفت از نظر مالی همه جوره تامینم و مشکلی ندارم.
    دیگه مصاحبه گویای همه چیز بود و مشخصه که مشکل اصلی چیه.

4. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو شهر ما مشهد اصلا از جنگ و این حرفها خبری نبود زمان پدر و مادران ما مرد های جوان حرمت زیادی داشتند و برخلاف الان خواستگاری هر دختری میرفتند جواب مثبت میدادند دختر ها با هر نداری میساختند و اکثرا هم یا با پدر مادرشان زندگی میکردند یا خونه میخریدند و مستاجر خیلی نادر پیدا میشد خرج زندگی کم بود خیلی چیزها رو هم دولت مفت به مردم میداد از خوراکی گرفته تا زمین و مصالح ساختمانی و غیره

6. 2 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من که اصلا تو کتم نمیره خیلی معذرت میخوام. خودم رو پاره کنم که یه نفر دیگه بیاد کیفشو ببره.من شخصا ترجیح میدم که با هم سختی بکشیم و با هم به همه چی برسیمیا اگه یه جوری شد که من سختی کشیدم و به همه چی رسیدم به قول مادرم وارد یه خونه بهتر میشم برای خواستگاری یعنی وضعیتم هر طور بود از کسی خواستگاری می کنم که هم سطح خودم باشه. -----------دوستانی که دستشون تو خرجه بیان یه حساب درست حسابی بکنن ببینیم تو یه عروسی داماد چقدر خرج میکنه عروس چقدر.والا ما هرچی دیدیم همه خرج رو پسر میکنه و دختر فقط جهیزیه داره که اونم تیکه های بزرگ رو گردن پسر انداختن------------ما اینجا وقتی میریم عروسی سعی میکنیم حداقل خرجی که گردن عروس داماد انداختیم رو بهشون بدیم. دیگه حداقل پول میوه و شیرینی و شام رو بندازیم.اینجا هم حرف مفت در مورد جهیزیه و شام و اینا میزنن.من خودم اگه می تونستم اصلا عروسی نمی گرفتم ولی تا اونجا که من دیدم دخترا قبل از عروسی از یه شب تو عمر و بهترین شب زندگی و اینچیزا حرف می زنن ولی بعدش تازه میگن کاشکی عروسی نگرفته بودیم و خرج اضافی و از این حرفا...... :(
    سلام عزیز....

عرض شود که خیر... منظور این نیست که یکی دیگه بیاد کیفش رو ببره!!! منظور اینه که کیف بیشتر رو ببریم.....
    در حقیقت، نظر بنده اینه که ادم باید از دوران مجردی برای کار و لذت بردن از زندگی استفاده بکنه... جایی که میتونی بگازونی، از در و دیوار بالا بری و چه میدونم، 5-6 تا سریال رو همزمان دنبال کنی!! با رفقا خیابون ها رو متر بکنی و به شهرداری نتایج رو ندی تا دیگران هم متر بکنن!! و... ولی واقعیت اینه که همیشه یه ترسی هست... اینکه اگر اتفاقی بیوفته، همه میان میگت تو پسرم رو بردی فلان بلا رو سرش اوردی!... یه جایی، ادم احساس میکنه که دوستاش دیگه به دردش نمی‌خورن و ازشون زده میشه!( متاسفانه من الان تو سن 20 به این نتیجه رسیدم! به خاطر شرایط و وضعیت زندگیم!)... از اینجا به بعد، به یه نفر احتیاج داری که همیشه کنارت باشه و در حقیقت، باهاش سبک دیگه‌ای از زندگی رو تجربه میکنی.... قسمتی که توش گازوندنی در کار نیست و سوسماری رانندگی کردن و چه میدونم امینم با صدای 45 گوش کردن جلوی در بیمارستان ها نیست!!!
    این سبک، سبک ارامشه... در حقیقت، اگر کسی تفریحات ثابت رو با افراد مختلف و البته با خونواده و مادر اینده‌ی بچه ها تجربه کرده باشه میدونه چی میگم!!!
    و این، کاملا مخالف اینه که من بشینم سر خودمو ببرم و اخر سر یه خانم بیارم که با خرید کردن لذتش رو ببره.... که البته کمی هم حق داره! اون خانم تو خونه‌باباش با هر شرایطی نشسته بود ولی شما اومدی از اونجا ورش داشتی! وظیفته!! که باید یه سری امکانات رو براش فراهم بکنی...

اقا دوماد میخواد بشه مرد زندگی، اگر نتونه چیزی رو کنترل بکنه ولو مراسم عروسیش رو، به درد لای جرز دیوار میخوره به نظر بنده... مشکل از اینجا شروع میشه که چرا یه پسر باید به دنبال دختری باشه که جلو خونوادش عین موش اب‌کشیده بشینه و بشنوه که هزار سکه بگه چشم! بگن خونه دو طبقه! و بگه چشم.... بگن ماشین حد‌اقل 206 اوتومات! و بگه چشم و همه‌ی این چشم ها رو در حالی که سرپا وایساده و سرش پایینه بگه؟!!( تصور کن....) ادم باید کسی رو انتخاب کنه که بتونه راحت بشینه روبرو و راجع به عروسی بحث بکنه... گفتم!! فرهنگ طرف مقابل خیلی مهمه....
    یکی ازدوستان بنده موقع صحبت در مورد مهریه فرموده بودن که همسایه‌ی بغلیتون دخترش رو ارزون تر می‌فروخت.... هرچند به قیمت بیرون انداختنش تموم شده بود، ولی حرفش رو زد....

بهتره طرفمون برای ازدواج کسی باشه که بتونیم مرد باشیم! نه اینکه سرمون رو پایین بگیریم و همیشه شرمنده باشیم که نتونستم همه‌ی حداقل اقل ها رو رو فراهم بکنیم!!(نگید با زورگویی و اینا که ربطی نداره... معمولا بعد از مشورت، حتی خود خانم ها هم دوست دارن که مردشون!! تصمیم اخر رو بگیره...)

خودم هم حس میکنم که نتونستم منظورم رو برسونم!!

اسم عوض نشده ، بلکه مفهوم به طور کلی تغییر کرده ! " خودخواهی پدر و مادر " با "روند عادی طبیعت " خیلی تفاوت داره ! توی اولی شما داری یه عده انسان رو به خودخواهی متهم میکنی ، یه نوع توهینه به شان و منزلتشون ولی توی دومی کسی متهم نیست !
    در اینجا هم معتقدم که نظر دوستمون که می‌فرماید خودخواهی خونواده بوده درسته....
    خونواده‌هایی رو می‌بینی که الان مثلا پول نداره یه کفش واسه دخترش بخره... بعد چی؟! دوباره دارن بچه به دنیا میارن... خو این اسمش روند طبیعی افرینشه؟!!! ما خودمون میگیم با سایر حیوون ها فرق داریم! بعد امری مثل تولید مثل که به دست خودمونه رو مثل اونا انجام بدیم؟!! این همه تشکیلات و تکنولوژی برای اینکه با هر نزدیکی، بچه‌ای به دنیا نیاد...بعد اخرش می‌بینی طرف 4 تابچه داره!!!(این بحث که قدیمی ها و مثلا خونواده های دهه‌ی 60 ی ها چه کردن مربوط به اون‌زمان هست و شرایطش... شرایط الان هم اینه که ادم‌ها اکثر تو 2 بچه می‌مونن.... چرا باید افرادی که پول ندارن معمولا بالای 3 بچه داشته باشن؟!!! یارو 6 تا دختر داره که هیچ‌کدومش 1 راهنمایی هم نیست هنوز!!! خو این ادم که پول نداره یه موتور بخره، چطوری میخواد این دختر ها رو تو دوران دبیرستانشون که اوج نیازهاشون هست رو نیازهاشون رو فراهم بکنه؟!
    غیر از اینکه تو همون سن و سال شوهرشون بده؟!یا اینکه بدتر.... بفرستتشون دنبال خودفروشی و اینا؟؟؟

8. 5 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بله من هم میگم اون شخص حق داره یک درصدش رو مطالبه کنه ، یک درصدی که توی خوشبختی اون نقش پایه رو داره ولی نمیتونه بگه من موفق نشدم چون پدرم ده تا فرزند داشت !

اگه تربیت درست باشه ، بازهم میگید ، نتیجه ی خودخواهی پدر و مادر هستیم ؟!
    به این قسمت از حرفاتون دقت کنید :

شما داری اینجا حق فرزند دار شدن رو از تمام موجودات میگیری ! یعنی هر موجودی که به دنیا اومد والدینتش متهم به خود خواه بودن هستند ! چرا ؟
    با این همه راه برای پیش گیری از بارداری گمون نکنم بتونیم همه رو قربانی کامجویی بدونیم !
    (حرف من اینه که وقتی میخواییم بزنیم بیرون ، میبینیم در ها رو بستن ، برنگردیم به اونی که توی خونست اعتراض کنیم ، چون اون خودشم الان یه نوع قربانیه )
    شرمنده ولی من ربط درست یکسری از صحبتهای شما رو درست و حسابی به عرایض خودم هنوز متوجه نشدم.
    بهرحال.
    بازم توضیح میدم.
    ببین شما گفتید که خودخواهی نیست من با دلایل منطقی و نه عبارات احساسی-عاطفی اثبات کردم که در اکثر مواقع هست و واقعیات عینی جامعه هم مهر تأییدی بر اثباتشه.
    حالا شما میتونید بازم بر طبل خودتون بکوبید و حرف خودتون رو هی تکرار کنید و بحث رو احساسی و عاطفی کنید تا بشه مخاطب رو تحریک به پذیرش نظر تون کرد ولی واقعیت رو با این خلط مبحثها هیچوقت نمیشه تغییر داد. البته همونطور که گفتم فقط تغییر نام میشه داد!
    شما میتونید همچنان شخصاً اسمش رو بازم بذارید روند طبیعت... روند آفرینش... توهین به شأن بشر و ...

گرچه شما روند طبیعت رو هم هنوز درک نکردید. چون روند طبیعت خوشبختانه بر اساس تنازع بقا و انتخاب اصلح بوده و هست. همینه که نسل جانداران روز به روز رو به سمت تکامل(همون نظریه ی انتخاب طبیعی) رفته.
    ولی در دنیای ما انسانها روند طبیعی که شما هی میخواید به اون به اشتباه اتکا کنید بهم خورده: همه میخوان بچه دار شن! حتی اگه کمترین قابلیتها* رو داشته باشند! درست بر عکس اون قوانین طبیعی که در عالم طبیعت حکمفرماست. درواقع چون خودخواهند نه دیگرخواه.

قابلیتها* = شرایط برتر جسمی و تربیتی و...
    Last edited by Legacy's; 30-10-2012 at 18:24.

10. 3 کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

مسئولیتشون در قبال خوشبختی و بدبختی رو گفتم نه در تربیت ، بلکه همون یک درصد رو هم که گفتم درقبال تربیت و سلامت بودیعنی پدر و مادر مسئولیت حقوق اولیه ی فرزند رو دارند ، این که حق داره در یه محیط خوب رشد کنه ولی این که آینده اش چی میشه ، به نظر من پدر و مادر خیلی مسئولیت کمی نسبت بهش دارند ! چون محیط رو برای شکوفا شدنش فراهم کردن و اگه تنبلی کرد و نخواست راه رو بره تقصیر خودشه ، نه پدر و مادر ! پدر و مادر مسئول نیست که برای آغاز شما حداکثر ها رو فراهم کنه ، همین که نیاز های پایه ی شما رو فراهم میکنه مسئولیتش تمامه !
    اینها وظایف پدر و مادر نیست : تحصیلات عالی برای شخص ، به هدر نرفتن عمر توی سربازی ، ایجاد شغل برای شخص ، ازدواج عالی برای شخص و یا امثال این ها ! این ها وظایف اسمشو نبره !
    پدر و مادر ها وظیفه ی رفاه هموطنان عزیز رو نداره !
    (بیچاره پدر و مادر ها که توی این وضعیت ، جوون ها کاسه ، کوزه ها رو سر اونا میشکونن )
    اگه قرار باشه ، هر مشکلی که برای یه فرزند پیش بیاد ، زود یقه ی پدر و مادر رو بگیره که چرا من رو به دنیا آوردی و توی عذاب انداختی که سنگ رو سنگ بند نمیشه ! خواه یا نخواه تلاش و سختی کشیدن جزو زندگی انسان هاست ، از اونی که فکر میکنید توی بهترین شرایطه بگیر تا اونی که فکر میکنید خیلی بدبخته !
    قبول دارم که باید شرایط مناسب برای فرزند دار شدن داشت و بعدش فرزند رو به دنیا آورد ولی حتی اگه بهترین شرایط رو هم برای یه فرزند فراهم کنیم چه تضمینی وجود داره که فرزند زندگیش رو دوست داشته باشه و مشکلی براش پیش نیاد !

توی حرفهای من اگه به اولویت ها دقت کنید دچار این جور مشکلات نمیشید ،تربیت درست بر لذت بردن اولویت داره ،یعنی شما باید تربیت درست رو انجام بدی ، بعدش اگه تونستی ازش لذت هم ببر ، یعنی وظیفه ی شما در قبال فرزند تربیته نه لذت بردن ! (در مورد اون یک درصد و 99 درصد هم منظورم رو گفتم )
    عکس بودن خواسته های پدر و مادر و کارهای فرزندان وجود داره و مادامی که پدر و مادر ناصالح و فرزند ناصالح وجود داره ، خواهد بود ، یعنی این موضوع یه مسیر یه طرفه نیست بلکه ممکنه حتی یه شخص دوست داشته باشه که فرزندش یه دزد یا تروریست خوب بشه ، مگه توی تاریخ کم داشتیم انسان هایی که وقتی یه پسر به دنیا میومد از همون اول واسه جنگجو یاآدمکش بودن تربیتش میکردند ؟! این یعنی اگه تمام فرزندان هم طبق خواسته های پدر و مادر عمل میکردند باز هم خلافکار داشتیم !
    اما درباره ی این که فرزند با وجود داشتن پدر و مادر صالح به مسیر درست نمیره ، برمیگرده به همون 99درصدی که شخص خودش انتخاب میکنه !
    ( اگه بخواییم در مورد این که پدر و مادر درست چه طور پدر و مادریه و تربیت درست چطور تربیته صحبت کنیم ، باید از پایه شروع کنیم و اول سر درست و غلط به توافق برسیم که بحث خیلی عمیق میشه و اصلا توی اینجا نمیگنجه ، پس بهتره در همین حد کافیه که باید یه تربیت درست وجود داشته باشه )
    این رو که تربیت بر هر چیزی مقدمه که حرف منه. اگه دقت کنید توی صفحات ابتدایی این تاپیک گفته بودم و هنوزم هی دارم هر بار تکرار میکنم.
    ولی کو تربیت صحیح؟
    تعارف که نداریم.
    اگه تربیت درست در جامعه ی ایران غلبه داشت، دیگه اینهمه کلاهبرداری و دوز و کلک و احتکار و کم فروشی و مال مردم خوری و.... و.... عمومیت نداشت. آقا سرمون رو کردیم داخل برف. خدا شاهده توی این ممالک کفر ده برابر مردم مسلمونترند از خیلی از مردم ایران.
    من نمیدونم به چی خودمون داریم مینازیم و ادعای زیادی هم داریم.

12. 4 کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

زن همیشه در این فرهنگ همایت شونده بوده و نه همایت کننده. چه در خونه پدر و چه شوهر.
    دختر باید زیبایی داشته باشه و خونواده خوب تا حدی هم تحصیلات تا خوشبخت بشه.
    پسر باید تیپ و قیافه. کار. سرمایه. تحصیلات. خونواده خوب. ماشین و خونه .... به علاوه مهریه داشته باشه .

یادم میاد یه دختر همکلاسی بود خیلی هم زرنگ بود .میگفت ما اصلا کاری به این کارا نداریم (وضع اقتصادو ....) آخرش یکی مثل شما پیدا میشه می برمون. همین .

این مساوات حقوق زن و مرد که زنها حرفشو میزنند کجاست؟

14. 3 کاربر از needer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان
    این پست ارجینال مال خودمه.از هیچ جا کپی نشده.اما اگر کسی خواست کپی کنه قانون کپی رایت رو فراموش نکنه و با ذکر منبع نقل قول بشه

ای بابا یه روز عاشق شدیم 0

با پدر و ماردمون رفتیم خواستگاری

بابای دخرته اینجوری نشته بود و گفت عزیزم چی داری؟

گفتم فقط یه مدرک

گفت فقط همین؟؟

گفتم آره و هنوز پول و خونه و ماشین و شغل ندارم

بابا و داداش دختره شروع کردن به مشورت کردن

بعد از چند دقیقه داداشه گفت ما با این شرایط ب شما دختر نمیدیم

حالی که اون لحظه داشتم

قیافه بابای دختره بعد از دیدن قیافه من

قیافه داداش دختره بعد از دیدن قیافه من

قیافه خود دخرته بعد از دیدن قیافه من

بعد زا این جریان بود ک فهمیدم عشق و عاشقی کشکه

به خودم گفتم تا آخر عمرم تنها میمونم اما خواستگاری هیچ دختری نمیرم

بعد از این جریان دارم آزادانه زندگی خودمو میکنم و لذتشو میبرم
    Last edited by hamid_diablo; 31-10-2012 at 00:07.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

زن همیشه در این فرهنگ همایت شونده بوده و نه همایت کننده. چه در خونه پدر و چه شوهر.
    دختر باید زیبایی داشته باشه و خونواده خوب تا حدی هم تحصیلات تا خوشبخت بشه.
    پسر باید تیپ و قیافه. کار. سرمایه. تحصیلات. خونواده خوب. ماشین و خونه .... به علاوه مهریه داشته باشه .

یادم میاد یه دختر همکلاسی بود خیلی هم زرنگ بود .میگفت ما اصلا کاری به این کارا نداریم (وضع اقتصادو ....) آخرش یکی مثل شما پیدا میشه می برمون. همین .

این مساوات حقوق زن و مرد که زنها حرفشو میزنند کجاست؟
    الان امکانش هست خط اول نظرتون رو واضح تر بگید؟ یعنی چی که حمایت شونده هست زن؟
    کی همچین چیزی میگه؟اتفاقا در زندگی مشترک این آقایون هستند که همه جوره حمایت میشن! در بعضی موارد زیادی هم حمایت میشن!
    باید!!! این بایدها رو کی تعریف میکنه؟ جز خودمون؟ اگر به زن به دید یک کالای تجملاتی دیده نشه اونوقت دیگه کسی برنمیگرده بگه که زن باااااید زیبا باشه! خیلی این حرف سطحی بنظر میرسه! بجای ارزش قائل شدن برای شخصیت طرف دنبال چهره بودن...
    واقعا دیگه نیاز به توضیح نداره چی بگه آدم!
    البته همه هم این باااید ها رو مثل شما تعریف نمیکنن.چه بسا اینقدر دخترای باچهره های معمولی و پایین تر حتی! هستند که الان کلی هم خوشبخت هستند و اتفاقا از خوشگلا خوشبختتر هستند چرا؟ چون همسرشون برای خودشون ارزش قائل شده برای اخلاقش برای رفتارش و نه صرفا چهره!
    خانواده خوب رو موافقم میدونید چرا؟ این یک کار عاقلانه هست که اگر کسی در انتخابش به خانواده طرف توجه کنه چه پسر چه دختر! احتمال سر زدن کارای غیرمعقول(چه دختر چه پسر) از سمت کسی که در خانواده خوب و درستی پرورش ییافته و تربیت شده به مراتب کمتر هست
    بنابراین میتونه(نه صددرصد) در صد اطمینانمون از یک انتخاب درست رو بالا ببره
    تحصیلات داشتن دختر در حد معمول(حالا نه اینکه حتما ارشد و دکترا باشه) خیلی خوبه طرف اجتماع رو دیده با 4نفر صحبت کرده در نتیجه کنار اومدن باهاش طرز فکرش رفتارش و خیلی فاکتورهای دیگه بهبود پیدا کرده (البته متاسفانه گاهی تحصیلکرده هاش بدترن بنابراین صد درصد هم نیست)
    اما باز این سلیقه ای هست بعضی از آقایون حس میکنن خانوم باید حتما از خودشون از نظر تحصیلی پایینتر باشه! ثقیله که یک مقطع بالاتر باشه و این مدل طرز فکرا
    که خب به خوده طرف برمیگرده و کاملا دیدگاه شخصی هست بنابراین عمومیت نداره.

در مورد پسرها بازهم خیلی دیدگاه سطحی و ابتدایی هست که بگیم تیپ و قیافه بااااید باشه حتما!
    البته نمیشه گفت اصلا مهم نیست ولی مطمئنا اولویت نیستش که اگه باشه دیدگاه طرفتون خیلی ابتدایی و بدوی هست و باید به درستی انتخاب همچین فردی شک کنید!
    کار هم قاعدتا درسته باید باشه اخه چطور انتظار دارید که یک خانواده دخترشون رو به کسی که بیکار هست بسپاره؟! لحظه ای خودتون(منظورم آقایون هست نه تنها کسی که نقل قول ازش گرفتم) رو بگذارید جای خانواده اون دختر فرض کنید دختر از نزدیکان خودتون هست .شما باشید راضی میشید که دخترتون رو وارد زندگی مشترکی کنید که همسرش حتی یک کار هم نداره؟!

مهریه که کلا بهتره درموردش بحث نشه اینقدرررر که حرفش شده که باشه نباشه و حرفای این مدلی
    در نهایت بنظرم اولویت هایی که مطرح میشه برای خوشبخت شدن کاااملا به طرز فکر فرد و خانوادش وابسته هست و مطمئن باشید کسی که بخواد فقط به مسائل مالی و ظاهری فرد توجه داشته باشه و انتخاب کنه متضرر خواهد شد!
    اگر ما (دخترها و پسرها) انتخاب معقول و درستی داشته باشیم! و طرز فکر طرف (و خانوادش)به طرز فکر خودمون نزدیک باشه مطمئن باشید توافق حاصل میشه اونوقت دیگه داشتن ماشین فلان و سرمایه بسار نمیشه ملاک توافق طرفین!
    من منکر مادی گرایی شدن(دختر و خانواده) خیلی از خانواده ها و ظاهر بینی بعضی خانواده ها(پسر و خانواده) نمیشم اما میگم مطمئن باشید اگر شما معقول و اصولی فکرمیکنید حتما هستند خانواده های دیگه ای که طرز فکر شما رو داشته باشند!

من عذرمیخوام که نظرم طولانی شد اخه میبینم خانمها کم مشارکت میکنن گفتم سعی کنم تا حدی جبران کنم
    نظراتم هم کاملا شخصی برمبنای تفکرات خودم(درست یا غلط) هستند
    و ضمنا صحبتهام کلی بود و تنها به نقل قول از پستی که اومده نظر ندادم!

17. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ای بابا یه روز عاشق شدیم 0

با پدر و ماردمون رفتیم خواستگاری

بابای دخرته اینجوری نشته بود و گفت عزیزم چی داری؟

گفتم فقط یه مدرک

گفت فقط همین؟؟

گفتم آره و هنوز پول و خونه و ماشین و شغل ندارم

بابا و داداش دختره شروع کردن به مشورت کردن

بعد از چند دقیقه داداشه گفت ما با این شرایط ب شما دختر نمیدیم

حالی که اون لحظه داشتم

قیافه بابای دختره بعد از دیدن قیافه من

قیافه داداش دختره بعد از دیدن قیافه من

قیافه خود دخرته بعد از دیدن قیافه من

بعد زا این جریان بود ک فهمیدم عشق و عاشقی کشکه

به خودم گفتم تا آخر عمرم تنها میمونم اما خواستگاری هیچ دختری نمیرم

بعد از این جریان دارم آزادانه زندگی خودمو میکنم و لذتشو میبرم
    آره والا بیشتر قضیه همینه
    نمیدونم چرا یه گروهی هی بحثو میپیچونن !
    پول - پول - پول

19. 5 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •