اسم عوض نشده ، بلکه مفهوم به طور کلی تغییر کرده ! " خودخواهی پدر و مادر " با "روند عادی طبیعت " خیلی تفاوت داره ! توی اولی شما داری یه عده انسان رو به خودخواهی متهم میکنی ، یه نوع توهینه به شان و منزلتشون ولی توی دومی کسی متهم نیست !
بله من هم میگم اون شخص حق داره یک درصدش رو مطالبه کنه ، یک درصدی که توی خوشبختی اون نقش پایه رو داره ولی نمیتونه بگه من موفق نشدم چون پدرم ده تا فرزند داشت !
اگه تربیت درست باشه ، بازهم میگید ، نتیجه ی خودخواهی پدر و مادر هستیم ؟!خودخواهی یعنی این.
خودخواهی یعنی اینکه شما وقت ارضای غریزه، فقط خودتون رو ببینید نه نسلی که در آینده قراره با این ارضای غریزه ی شخصی شما پا به این دنیا بذاره. چه کاری بدتر از این؟
شما مختارید اسمش رو هر طور که مایلید باز هم عوض کنید ولی اینکار هیچ چیزی از مسئولیت شما در قبال نسل آیندتون و مطالبات اونها از شما کم نمیکنه بلکه بار بی مسئولیتی بیشتری بر شانه ی شما سنگینی خواهد کرد.
موفق باشید.
به این قسمت از حرفاتون دقت کنید :
شما داری اینجا حق فرزند دار شدن رو از تمام موجودات میگیری ! یعنی هر موجودی که به دنیا اومد والدینتش متهم به خود خواه بودن هستند ! چرا ؟واقعیت شاید تلخ زندگی اینه که تقریباً همه ی بشرهای روی زمین، بلکه همه ی جانداران! فقط نتیجه ی لحظه ای کامجویی خودخواهانه ی والدینشون هستند.اون وسط که دیگه کسی بفکر آینده و اون صحبتها نیست.
با این همه راه برای پیش گیری از بارداری گمون نکنم بتونیم همه رو قربانی کامجویی بدونیم !
(حرف من اینه که وقتی میخواییم بزنیم بیرون ، میبینیم در ها رو بستن ، برنگردیم به اونی که توی خونست اعتراض کنیم ، چون اون خودشم الان یه نوع قربانیه )