موتور بازی فک کنم RAGE باشه که انحصاری راک استاره و داره تو بازیهاش استفاده می کنه. Rockstar Advance Game Engine
موتور بازی فک کنم RAGE باشه که انحصاری راک استاره و داره تو بازیهاش استفاده می کنه. Rockstar Advance Game Engine
سیستمی که میخواد یه طرف مشکلات نصب و کرکش هم یه طرف بازیهای جدید دیگه مثل فبل راحت کرک نمیشن از حالا باید برای نصب و کرکش عزا بگیریم
باز خوبه شما سیستمش رو داری ما همینم نداریم![]()
دوستان حداقل سیستم مورد نیاز واسه این بازی چنده؟ با این گرافیک که من می بینم محاله با Sapphire 7770 بشه بازی کرد...![]()
وسایل نقلیه موجود در بازی یکی از نکات مثبت بازیه
اونطوری که سایت ها و مجله های گیم از زیر زبون راک استار تونستن حرف بکشن نقشه بازی چیزی حدود 5 برابر بازی RDR
پس مطمئنا باید وسایل نقلیه مختلف و زیادی وجود داشته باشه.
چند نوع دچرخه ( حرفه ای، کوهستانی، جاده ای، درون شهری) انواع و اقسام برند های ماشین ، چند نوع قایق و چت اسکی ، مدل های مختلف موتور (کراس ، کیپس، چهار چرخ ،...) ، کامیون های سنگین و سبک تر ، دو نوع هلیکوپتر و...
تا الان این وسایل نقلیه بالا به طور یقین در بازی وجود دارند. از این به بعد باید منتظر اضافه کردن بر اون ها باشیم
ضد و خورد (همون مشت بازی خودمون) خیلی نسبت به GTA IV پیشرفت کرده و به شکل مشهودی بهبود یافته است
بنده سعی میکنم تمامی اخبار در باب این بازی عظیم رو پوشش بدم.
بسیــــــــار ممنون که میخونید
نه بابا کجا سیستمش رو دارم هنوز نخریدم میخوام یه سیستم درست حسابی بخرم دیگه عجله نمیکنم تو خرید بازی هم که هنوز نیومده که سیستم بخرم من فقط وقتی جی تی ای ورژن جدیدش میاد سیستمم رو آپگرید میکنم
خدا راک استار رو لعنت کنه. برا pc باید بدن بیرون. خاعصاب مارو ریختن بهم. اه اه . برای همیشه تحریم میکنم این شرکت مسخررو. هرچند اونا زودتر این کار رو کردن.![]()
تصاویر خارخ العاده و چشم نواز از محیط و گیم پلی GTA V
عکس هاش آدم رو یاد just cause 2 میندازه :|
چقدر مانور دادن روی هوا و بیرون ماشین بودن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)