خب برای دومین بار خیلی راحت حق یکی از بچه ها ما رو خوردن
عبدولی دیگه نمی دونم باید چی کار می کرد که داور به اون امتیاز بده!
فقط میشه تاسف خورد از اینکه اینقدر ما توی ورزش بی نفوذ هستیم و راحت می تونن همه جا حقمون رو بخورن...
خب برای دومین بار خیلی راحت حق یکی از بچه ها ما رو خوردن
عبدولی دیگه نمی دونم باید چی کار می کرد که داور به اون امتیاز بده!
فقط میشه تاسف خورد از اینکه اینقدر ما توی ورزش بی نفوذ هستیم و راحت می تونن همه جا حقمون رو بخورن...
چرا اين دوره اينجوري شده تمام داوري ها به ضرر ايرانه !!!!اين داور كه با كشتي گير ايراني كلا دعوا داشت
من با امتیاز راند دوم مشکلی ندارم واقعا از کمر به پایین بود . ولی امتیاز راند اول مسخره بود انصافا دیگه شورشو در آوردن به خدا
عبدولی رو نابود کردن!در کمال خونسردی هم این کار رو کردن
قوانین ضعیف برای مسابقه که اون اویل کاری کرده بودن که شانس تعیین کننده برنده بود الانم که یکم مثلا بهتر کردن قوانین رو بازم دیدیم چی شد
یه کشتی گیر بیاد فقط واسته وسط زمین، تو خاک نتونه فن بزنه و فن بخوره ولی برنده بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا اگه بارانداز عبدولی امتیاز نداشت چرا ادامه رو سرپا ادامه دادن؟
اخه اصلا بحث نفوذ نیست .... بحث عدالته .... وجدانه !!فقط میشه تاسف خورد از اینکه اینقدر ما توی ورزش بی نفوذ هستیم و راحت می تونن همه جا حقمون رو بخورن...
نفوذ برا وقتیه که میشه به هر دو طرف امتیاز داد.... برا وقتیه که زیاد برتری ورزشکار احساس نشه !
انصافا زورش خیـــــلی بیشتر بود !! مثل پــــَـــر بارانداز کرد یارو رو !
اشــــــکم دراومد وقتی آخر بازی اونجوری داد زد "خــــــــدا" و خوابید رو زمین ....
منم امتیاز راند اول بیشتر برام سواله. که چی شد 3 امتیاز! به حریفش دادند.
البته خب قوانین کشتی رو خوب بلد نیستم و فعلا برام سواله که این درست بود یا غلط.
راند دوم رو ضبط کردم اون صحنه رو ، چند بار حرکت آهسته دیدم کاملا از کمر به پایین رو گرفته بود. چرخش هم ناقص بود.
با این وجود خیلی امیدی به کشتی قاسم رضایی با حریف کوبایی نیست ! امیدوارم که من اشتباه کنم .
نامردا بازم یه مدال ما رو خوردن واقعا توصیف ناپذیر بود بیچاره عبدولی اگه داورو همونجا کبابش می کرد حقش بود
در مورد تایم دوم به زور می شه گفت که حین بار انداز از ران کشتی گیر رو چرخوند اما تایم اول دیگه تابلو بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)