تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 120 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان قیمت y580 الان چنده ؟ اگه کسی قیمت ارزون داره آدرس پ.خ کنه لطفا !
    دوستان به یکی از نمایندگی های سازگار زنگ زدم گفت 2210 بلوری دار , 2340 ssd دار البته گفت تموم کرده فردا میاره
    دوستان اگه جای خوبی میشناسین که با قیمت خوب بده معرفی کنین

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

دوستان به یکی از نمایندگی های سازگار زنگ زدم گفت 2210 بلوری دار , 2340 ssd دار البته گفت تموم کرده فردا میاره
    دوستان اگه جای خوبی میشناسین که با قیمت خوب بده معرفی کنین
    من هم همین حدود قیمت کردم...حدود 2400 با ssd

3. این کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امروز با کانفیگ SSD دارشو گرفتم
    بچه ها اگه سوالی دارین در خدمتم
    فقط در مورد باطریش، ایا باید شارژ اولیه بشه؟ مثلا 8 یا 12 ساعت شارژ اولیه؟

5. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohamadreza85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من هم 7-8 روز پیش گرفتم 2240 بدون ssd در اصفهان. اون موقع با ssd بود 2450 که من دیدم نمیصرفه 200 تومان بیشتر برای یک ssd 64 گیگی و تازه بدون بلوری. فقط چند تا پیشنهاد برای دوستانی که میخوان بخرن اینکه حتما به صورت آک از فروشنده تحویل بگیرند و جلوی فروشنده باز کنند. بعد بدهند براشون ویندوز نصب کنند یا پارتیشن بندی (البته اگه خودشون این کارها بکنند خیلی بهتره). بعد هم با فروشنده شرط کنند که اگر زدگی داشت نمیبرند. چون همون موقع من و داداشم دو تا گرفتیم بعد یکیش یک خوردگی و لب پریدگی داشت که پسش دادیم و فقط یکیش را بردیم. بیشتر فروشندگان هم میگفتند این سازگار همینطوره و برای ما تا حالا پیش اومده چیزی که میفرستند زدگی داشته.
    دیگه اینکه الزاما نیازی نیست حتما از نمایندگان سازگار بخرید. چون اتفاقا همیشه نمایندگان سازگار گرانتر میدهند. سعی کنید کل بازار را بگردید و از کسی که ارزانتر میده بخرید. چون اینها همشون از یک جا میخرند و همشون گارانتی سازگاره و هیچ فرقی نداره.
    حالا از دوستان چند تا سوال داشتم. یکی اینکه بعضی دوستان صحبت از موس وایرلس کرده بودند . اما موسی که روی پک من بود سیم دار بود با مارک لنوو! قبلش هم چند جا پرسیده بودم و خومده بودم گفته بودند سیم دار هست. چه جوریاس؟
    دوم اینکه دوستی که گفته بود اگه از همون اول ssd دار بگیرید بهتره چون srt را میتونید فعال کنید یعنی چی؟ srt چیه و آیا اصلا اگه بعد بگذاریم به هیچ دردی نمیخوره؟ چه فرقی داره لطفا کامل توضیح بدهید.
    سوم اینکه لطفا توصیه هایی برای چگونگی استفاده از لپتاپ های جدید برای عمر بیشتر باطری و این جور لپ تاپ ها که دو تا کارت گرافیک داره و سویییچ میشه بکنید. و اینکه من اگه بخوام از حداکثر قابلیت های cpu و گرافیک برای کارهایی مثل رندر و بازی و طراحی استفاده کنم از نرم فزار جانبی باید استفاده کنم یا از تنظیمات باید کاری کنم؟ (turbo boost و اینها)
    مرسی

7. این کاربر از mohamadreza85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اقا کد 16 رقمی وزارت بازرگانی که روش برچسب زدنو به 3000392 اس ام اس کنین واستون مدل لپ تاپ رو اس م اس میکنه
    واسه من نوشت Lenovo Y570 . فکر کنم سازگار این لپ تاپ هارو به اسم Y570 از گمرک رد کرده

9. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه r4deon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این سازگار کلا" درگیری داره با خودش،زنگ میزنم میگم t530 وارد کردین،میگه ما اصلا" به کسی نمیگیم چی وارد میکنیم و چی نمیکنیم و چی داریم،شما با نمایندگیمون تماس بگیرید.نمایندگی هاشونم که از هفت دولت آزادند،سایتشونم که فکستنی،ما هم حوصله ی جرو بحث نداشتیم باهاشون.کلا" عجیب غریبه این سازگار،مث این دخترا که تو خانواده هاب تعصبی و غیرتی بزرگ شدن و از همه چی دنیا می ترسن و همیشه هم مرموزن،دقیقا" اینطوری ان

11. 3 کاربر از r4deon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من رفتم پاساژ ایران امروز کسی نداشت یا اگه داشت قیمت فضایی
    فقط یه جا با بلوری میداد 2250
    جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه ممکنه آدرس مغازه ای رو که خریدین رو پ. خ کنین + قیمت
    من فردا دوباره میرم سمت ولیعصر
    Last edited by Reza_994; 05-09-2012 at 03:15.

13. این کاربر از Reza_994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه l2eza.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من رفتم پاساژ ایران امروز کسی نداشت یا اگه داشت قیمت فضایی
    فقط یه جا با بلوری میداد 2250
    جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه ممکنه آدرس مغازه ای رو که خریدین رو پ. خ کنین + قیمت
    من فردا دوباره میرم سمت ولیعصر
    دمت گرم ، قیمت خوب دیدی عزیز آدرس رو برای منم پ.خ کن . ممنون .

داره خودمونی میشه mohamadreza85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لطفا یکی جواب پست قبلی من را بده.... جواب این را هم بده لطفا:
    در تنطیمات power option کدوم را پیشنهاد میدید:
    High Performance یا Lenovo Dynamic Graphic
    چون چند روز پیش داشتم PES بازی میکردم تا وقتی آداپتور بهش وصل بود خوب کار میکرد اما وقتی آداپتور را در آوردم با مشکل مواجه شد.

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یکی اینکه بعضی دوستان صحبت از موس وایرلس کرده بودند . اما موسی که روی پک من بود سیم دار بود با مارک لنوو! قبلش هم چند جا پرسیده بودم و خومده بودم گفته بودند سیم دار هست. چه جوریاس؟
    دوم اینکه دوستی که گفته بود اگه از همون اول ssd دار بگیرید بهتره چون srt را میتونید فعال کنید یعنی چی؟ srt چیه و آیا اصلا اگه بعد بگذاریم به هیچ دردی نمیخوره؟ چه فرقی داره لطفا کامل توضیح بدهید.
    سوم اینکه لطفا توصیه هایی برای چگونگی استفاده از لپتاپ های جدید برای عمر بیشتر باطری و این جور لپ تاپ ها که دو تا کارت گرافیک داره و سویییچ میشه بکنید. و اینکه من اگه بخوام از حداکثر قابلیت های cpu و گرافیک برای کارهایی مثل رندر و بازی و طراحی استفاده کنم از نرم فزار جانبی باید استفاده کنم یا از تنظیمات باید کاری کنم؟ (turbo boost و اینها)
    مرسی
    اون اولا که میخری موس وایرلس میدادن اما حالا موس سیم دار میدن.البته موس وایر لس من یکم جدیدا بد کار میکنه فکر کنم یه بار از دستم افتاد اینجوری شد....
    2-اطلاعی ندارم بعیده ربطی داشته باشی...چه حالا و چه بعدا فرقی نداره....
    3-لپتاپ شما در حالت عادی از کارت گرافیک اینتل استفاده میکنه اما موقع بازی از کارت گرافیک nvidia استفاده میکنه.برای اجرای یه نرم افزار با هر کدام از کارت گرافیکا (اگه خودتون دوست داشتید) میتونید روی آیکون کلیک راست کنید و بعد در قسمت
    run with grafic proccesor رو انتخاب کنید....
    چون چند روز پیش داشتم PES بازی میکردم تا وقتی آداپتور بهش وصل بود خوب کار میکرد اما وقتی آداپتور را در آوردم با مشکل مواجه شد.
    اساسا هنگام کار با باتری بازی نکنید چون در حالت باتری قطعات نمیتونن از حداکثر فرکانسشون استفاده کنن لذا فریم ریت پایین مییاد همیشه آداپتور وصل کنید....

17. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •