تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 139 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بحث جانشینی بیاد وسط که خیلی باید صحبت کرد.من خودم مخالف اومدن پپ هستم.باید گسی بیاد که وفادار باشه و دوست ندارم بشیم مثل یکی از تیم هایی که هر ساله مربیش رو عوض میکنهوباید مربی کسی باشه زیر نظر فرگوسن بوده باشه.مطمئنا گیگز میتونه گزینه ی مناسبی باشه.ولی بعضی ها میگن تجربه نداره!مگه میشه این هم زیر نظر فرگی بوده باشه و تجربه نداشته باشه؟یا شاگرد های فرگی که الان سرمربی تیم های دیگه هستن هم میتونن گزینه ی خوبی باشن.
    منم نظرم اینه که اگه می خواد بیاد بعد دو سه سال بگه خسته شدم و از این بازیا در بیاره همون بهتر که نیاد البته مربی واقعا خوبی هستش ولی این قضیش یکم مشکل داره...
    به نظر من کسی که مستقیم زیر نظر فرگوسن بوده باشه و تجربه مربیگری هم داشته باشه می تونه حداقل یکی از کاندیدا ها باشه در حال حاضر یه نفر هست که این مشخصات رو داره و اونم کسی نیست جز:Ole Gunnar Solskjaer
    تو دوران بازیگریش که زیر نظر فرگوسن بوده و سه سال هم مربی تیم ذخیره های یونایتد بوده دو سال هم سر مربی تیم Molde نروژ بوده که هر دوسال اونارو قهرمان لیگ نروژ کرده (این تیم در تاریخشون تا 2011 لیگ رو نبرده بودن ولی 2 سال پیاپی هست که زیر نظر Solskjaer قهرمان می شن)

2. 8 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

گیگزی درسته که سالهای ساله که توی قلب تیم مونده و شاگردی استاد رو کرده ولی پپ امتحانش رو با ستاره ها پس داده و یه فرقی داره اونم این که توی جایگاه سرمربی بوده ولی گیگزی بدون چند سال کسب تجربه توی کسوت کمک مربی میتونه کمک کنه ؟ اینجوری یهویی بیاد و شکست بخوره بدجور کنار میمونه از گود و این به ضررش تموم میشه .
    با اولگ بیشتر موافقم تا گیگزی . توی دنیای فوتبال قیاس درست نیست و بیشتر غلط از آب در میاد : نگین که مورینیو از دستیاری رسید به همه جا

4. 5 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

گیگزی درسته که سالهای ساله که توی قلب تیم مونده و شاگردی استاد رو کرده ولی پپ امتحانش رو با ستاره ها پس داده و یه فرقی داره اونم این که توی جایگاه سرمربی بوده ولی گیگزی بدون چند سال کسب تجربه توی کسوت کمک مربی میتونه کمک کنه ؟ اینجوری یهویی بیاد و شکست بخوره بدجور کنار میمونه از گود و این به ضررش تموم میشه .
    با اولگ بیشتر موافقم تا گیگزی . توی دنیای فوتبال قیاس درست نیست و بیشتر غلط از آب در میاد : نگین که مورینیو از دستیاری رسید به همه جا
    خوب خودتون هم دارین میگین که با ستاره ها!منچستر که ستاره هایی مثل بارسلونا رو نداره.پپ باید بره تیم های ضعیف تر از بارسا مثل میلان و ... امتحان پس بده!منم برم بارسا بهشون میگم حمله کنید و به هم پاس بدین و بازی ها رو میبرم
    آره.منم با سولشایر موافق ترم!!!گیگز هم بشه دستیارش!فن در سار هم بشه مربی دروازه بان ها!تیم رو باید اسمش گذاشت شاگردان فرگی..

6. 4 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خوب خودتون هم دارین میگین که با ستاره ها!منچستر که ستاره هایی مثل بارسلونا رو نداره.پپ باید بره تیم های ضعیف تر از بارسا مثل میلان و ... امتحان پس بده!منم برم بارسا بهشون میگم حمله کنید و به هم پاس بدین و بازی ها رو میبرم
    آره.منم با سولشایر موافق ترم!!!گیگز هم بشه دستیارش!فن در سار هم بشه مربی دروازه بان ها!تیم رو باید اسمش گذاشت شاگردان فرگی..

کاری که قبل پیپ نه ریکارد کرد نه ..... بازی گرفتن ستاره عموجان به این راحتی نیست که بگین حمله و تیم بشه یک دنیا !! از یه طرف شما میگی که بره با تیمای ضعیف تر و از طرف دیگه میگی منچستر تیم ستاره ها نیست که بگیم حمله و تیم ببره ! و بعدآ هم حکایت اینه که بگین خوزه بره با تیمای بی ستاره و کم مهره قهرمانی بیاره !!! من یو مث بارسا ستاره نداره : درست ولی اکثر این ستاره ها مال خود باشگاه بارسان و محصول تیمای دیگه که نیستن ! منچستر کم مهره نداره ! هر کی میاد بالا سر تیم باید استعداد یابیش مث فرگی باشه : هرچه توی پایه منچستر بازیکن نساخت عوضش فرگی با به خدمت گیری یه بازیکن آث جوون این نقیصه رو برطرف کرده <<<< کلا ولی سبک بازی و فکری پپ به این مهره ها و سبک بازی تیما توی جزیره نمیخوره ولی خدایی واسه تنوع هم شده از این سبک انگلیسی بازی کردن در بیایم بد نیستا

کسایی بالا سر تیم باشن که به فکر فرگی نزدیک باشند هم خوبه : با قسمت دوم حرفت موافقم

8. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چند کلام در مورد مربی بعدی یونایتد

ما طرفداران یونایتد به عوض کردن مربی عادت نداریم.
    اما احساس می کنم رفتن فرگوسن نزدیکه.

انتظار دارم مربی بعدی یونایتد ویژگی های زیر رو داشته باشه:

• ماندن در منچستر و هدایت یونایتد برای سالیان سال.
    • ارائه ی فوتبال زیبا و تماشایی در کنار کسب نتیجه.
    • توجه به تیم های پایه و تولید و پرورش بازیکنان بزرگ.
    • مصاحبه علیه مربیان تیم های حریف و ایجاد جنگ روانی!

گزینه های احتمالی:

سولشر

نکات + : آشنا و خودی
    نکات - : کم تجربه / هدایت نکردن یک تیم بزرگ در بالاترین سطح

مورینیو

نکات + : تجربه بالا / تضمین موفقیت / آشنا با لیگ برتر
    نکات - : عدم تمایل به ماندن و هدایت طولانی مدت / عدم توجه به تیم های پایه

گواردیولا

نکات + : بارسلونا !
    نکات - : اداره نکردن تیمی به غیر از بارسلونا

در مورد گواردیولا به اندازه کافی اطلاعات وجود نداره!
    معلوم نیست که آیا دوست داره برای سال ها در یونایتد بمونه یا نه؟
    آیا اصلا توان هدایت تیمی با مشخصات یونایتد رو داره؟
    معلوم نیست که آیا در موفقیت بارسلونا نقش عمده ای داشته یا نه؟

قلبم ترجیح میده گواردیولا جانشین فرگوسن بشه. ولی مغزم نمی دونه چه کسی از همه شایسته تره.
    Last edited by Yi Yi; 28-11-2012 at 00:18.

10. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام /

من فکر میکنم در مورد گواردیولا داره کم لطفی میشه یک مقدار .

این درسته که تیکی-تاکا توسط دانای اورتالسا یعنی آراگونس در یورو 2008 احیا شد و بعد از اون بارسا اونو به بهترین نحو اجرا کرد ، اما سال های دوم و سوم گواردیولا تغییرات منحصر به فرد و ویژه ای بوجود اومد در ارائه ی فرم بازی بارسا و حتی دیدیم سال آخر پپ حتی تیمش با 3 و یا بعضا 2 مدافع بازی میکرد !

فکر میکنم اون چیزی که باعث شد پپ بیشتر در بارسا نمونه اشباع شدنش بود ؛ با توجه به اینکه اگر اشتباه نکنم خودش علت جداییش رو اینطور گفته بود که از بردن و گل زدن تیمش مثل قبل خوشحال نمیشه و از گل خوردن و باختن تیمش مثل سابق ناراحت نمیشه ؛ البته هر کس دیگری هم جای پپ بود بعد از این همه افتخار کسب کردن پیاپی شاید همین تصمیم پپ رو میگرفت ...

اما یونایتد چون تیمی نیست که مهره هایی نظیر بارسا رو در اختیار داشته باشه و از طرفی بیشتر به فکر خریدهای آینده نگرانه بوده تا خرید ستاره ها و تیم کهکشانی ساختن ؛ میتونه بهترین مقصد برای گواردیولا باشه چون با همچین تیمی نمیشه افتخاراتی نظیر بارسا کسب کرد اما در عوض به شدت بار انگیزشی یک مربی رو میتونه افزایش بده ؛ به همین علته که ما هنوز سر الکس رو بعضا در قاموس یک مربی جوان هیجانی سرشار از انگیزه ی رقابت میبینم ...

ضمن اینکه به هرحال پپ 4 فصل در بارسا سپری کرد که مدت کمی نیست برای مربیگری در تیمی مثل بارسا ... و این نشون میده که پپ چندان هم با موندن طولانی مدت ناسازگار نیست ...

12. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

باور اینکه فوتبال رو باید با توپ بسکتبال بازی کنی راحت تر از اینه که منچستر رو بدون فرگی ببینی!
    من یه آلمانی مغرور و متنفر از انگلیس و هرچیزی که به اون مربوط باشه هستم اما در مقابل تاریخ،شخصیت،کاریزما،افتخا رات،مربیگری،حس جنگاوری،و....فرگی فقط میتونم بلند بشم و کلاه از روی سرم بردارم.
    فرگی یعنی منچستر و تمام.
    اون بدون شک همه کاره تیم بوده،هست و مطمئنن خواهد بود .
    جانشینی فرگی چیزی نیست که به قضا وقدر سپرده بشه.و کاملا تحت نظر خود فرگی انجام میشه.
    ختم کلام:جانشین فرگی رو خود فرگی تعیین میکنه.
    کسی که باید به مانند خود شیطان پیر از جنس شیاطین باشه...

14. 7 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

مثل اینکه شبکه سه از بازی های چلسی خوشش اومده و و بیشتر به خاطر اشکان میخواد بازی چلسی و فولام رو پخش مستقیم کنه!
    در مورد سر مربی هم من با
    ختم کلام:جانشین فرگی رو خود فرگی تعیین میکنه.
    این حرف خیلی خیلی موافقم.صد در صد باید خود فرگی انتخاب کنه و همینطور که توی بعضی از مصاحبه هاش اعلام کرده.
    امشبم با ویگان بازی داریم.بدون شک دنبال یک برد راحت و بدون کام بک باید باشیم!!!راستی داریم به ژانویه هم نزدیک میشیم و اوج یونایتد در راه هست..

16. 5 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

راستش خیلی جای بحث داره این موضوع از همون صفحه های اول تاپیک هم در این مورد بحث های زیادی مطرح شده و دیگه خیلی داریم پیش میریم ولی 3تا نکته:

1. فرگی کبیر حداقل 2 فصل دیگه اعلام کرده که به عنوان سرمربی خضور خواهد داشت تو تیم که همین مورد خیلی از معادلاتی که ما الان داریم انجام میدیم رو بهم میریزه ... از اینکه پپ تو این 2 سال قطعا واینمیسته منتظر من یو و قطعا تو تابستان اینده مربیگری تیمی رو میگیره از اون طرف مورینیو هم قردادش رو به اتمام میره با رئال و خدا میدونه تو این 2 سال چقدر اتفاقات ریز و درشت دیگه ای می افته که روی انتخاب جانشین واسه سر الکس تاثیر میذاره

2.فکر نکنین که وقتی فرگی از سرمربیگری کنار بره کلا دیگه باشگاه رو ول میکنه به امون خدا ، کسی نمیاد کل ثمره زندگیش رو ول کنه بره مطمئنم می ایسته بالای سر تیم و تصمیمات کلی و بزرگ تیم رو خودش خواهد گرفت در اینده یه سری کار ها رو واقعا کس دیگه ای جر فرگی توانایی انجامش رو در من یو نداره.... این مجسمه جدید النصب نشانی از پایان سلطنت فرگی نیس بلکه نشانی از دوره جدیدی از سلطنتش ولی در قالبی دیگر خواهد بود

3.همه این بحث ها به کنار ، ما همه مون دنبال کسی هستیم که بشترین تفاهم ها رو با سر الکس داشته باشه و شبیه او باشه اما از کجا معلوم مالکین باشگاه و خانواده گلیزر هم همین رو بخواند؟؟ تصمیم اصلی رو اونا میگیرن که شاید کاری کنن که سیستم کاری باشگاه رو هم تغییر بدن! این بهترین فرصت واسه اوناست واسه تغییر در سیاست های باشگاه...... البته یکم هم این موضوع ترسناکه چون شاید منچستر یونایتد پیش رو خیلی متفاوت باشه با اون باشگاهی که ما همیشه دوستش داشتیم و طرفدارش بودیم

این فقط 3 تا نکته بود که ببینید چقدر این موضوع مبحثش فرا تر از این چیزا هاست که ما فکر میکنیم ....

18. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ختم کلام:جانشین فرگی رو خود فرگی تعیین میکنه
    چرا؟
    آیا فکر می کنید که یونایتد فقط توسط فرگی اداره میشه؟! و بقیه هیچ نقش مهمی ندارند؟
    منطقی اینه که در انتخاب مربی بعدی یونایتد، علاوه بر فرگوسن، مدیران و بزرگان و تصمیم گیرندگان یونایتد هم نقش داشته باشند.

امشبم با ویگان بازی داریم
    امشب با وست هام بازی داریم.

فرگی کبیر حداقل 2 فصل دیگه اعلام کرده که به عنوان سرمربی خضور خواهد داشت تو تیم
    منبع لطفا.

مطمئنم می ایسته بالای سر تیم و تصمیمات کلی و بزرگ تیم رو خودش خواهد گرفت در اینده یه سری کار ها رو واقعا کس دیگه ای جر فرگی توانایی انجامش رو در من یو نداره
    چند تا نمونه از این تصمیمات کلی و بزرگ رو میشه ذکر کنید.
    و چند تا نمونه از کارهایی که هیچ کس جز فرگی توان انجامش رو نداره رو میشه ذکر کنید.

شاید لازم باشه نگاهی بندازید به لیست مدیران و سلسه مراتب در یونایتد. در یونایتد، فرگوسن نقش آبراموویچ رو بر عهده نداره.
    یونایتد مثل هر باشگاه دیگه ای توسط افراد اداره میشه نه توسط یک فرد همه کاره.

همه این بحث ها به کنار ، ما همه مون دنبال کسی هستیم که بشترین تفاهم ها رو با سر الکس داشته باشه
    اگه ایده ها و نگرش های بهتری داشته باشه، نیازی نیست که فرگوسن باهاش موافق باشه.

در ضمن اگه مربی جدید هر تصمیمی می خواد بگیره باید مطابق میل فرگی باشه، دیگه چه نیازی به مربی جدید داریم؟!
    در مورد تصمیم های مهم هم مگر الان تصمیم های مهم رو فقط فرگوسن می گیره که بعدش هم به این روال ادامه بده؟!

20. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •