تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 301 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

آخرین خبر

عماد رضا استقلالی شد

پس از حضور مدیر عامل باشگاه استقلال در شهر کربلا مهاجم عراقی پیشین تیم فوتبال سپاهان به استقلال پیوست. این بازیکن یکی از معدود بازیکن خارجی بود که در طول دوران حضورش در فوتبال ایران توانست عملکرد قابل قبولی از خود برجای بگذارد.
    پس از حضور یک هفته ای مدیرعامل باشگاه استقلال، علی فتح الله زاده در شهر کربلا، وی با عماد محمد رضا مهاجم عراقی پیشین تیم فوتبال سپاهان مذاکراتی را انجام داد و به توافق نهایی رسید تا وی با امضای قراردادی یک ساله پیراهن تیم فوتبال استقلال را بر تن کند.
    علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال ضمن تایید این خبر گفت: جذب این مهاجم عراقی بنا به درخواست امیر قلعه نویی برای حل مشکل گلزنی استقلال بوده و عماد رضا به زودی طی روزهای آینده برای حضور در تمرینات این تیم به ایران خواهد آمد.
    براساس توافقات صورت گرفته قرارداد داخلی عمادرضا با تیم فوتبال استقلال به امضا رسیده و بنابر اعلام مدیر عامل این باشگاه قرار است قرارداد نهایی و ثبت آن در هیات فوتبال استان تهران پس از حضور این مهاجم عراقی در تهران انجام شود. مهاجم تیم ملی فوتبال عراق قرار است از هفته آینده در تمرینات تیم فوتبال استقلال شرکت کند.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه میکنه این حاج فتل ! دمش گرم. خدا کنه فرهاد هم برگرده ، دیگه میریم واسه جام

2. 3 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عمادرضا برای استقلالی شدن باید از سپاهان رضایت-نامه بگیرد
    به گزارش خبرگزاری فارس، عماد رضا که گفته می-شود با استقلال تهران به توافق رسیده و قرار است به این تیم بپیوندد با مشکل عدم رضایت نامه از سوی باشگاه سپاهان روبه-رو است.
    این بازیکن فصل گذشته زمانی که از سپاهان جدا شد به دلیل عدم پرداخت مالیات رضایت نامه خود را از این باشگاه دریافت نکرد و با این وجود برای پیوستن به تیم دیگری باید با این باشگاه تسویه حساب کند.
    رسول خوروش، سرپرست سپاهان با تایید این خبر به فارس گفت: عماد رضا تنها زمانی می-تواند به تیم دیگری برود که رضایت-نامه خود را از باشگاه سپاهان دریافت کند. او بدهی مالیاتی دارد و باید با باشگاه تسویه حساب کرده و مالیات خود را پرداخت کند.

4. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

فتح ا... زاده: جلسه در شان ما نبود

مديرعامل باشگاه استقلال تهران بعد از خروج از جلسه مجمع فدراسيون فوتبال به نشانه اعتراض در جمع خبرنگاران گفت: در اين نشست حرمت مديران باشگاه هاي سرخ و آبي رعايت نشد

================================================== =================

علي فتح ا... زاده اظهار داشت: در اين جلسه انتظار داشتيم گزارش مالي خوبي ارائه شود که اينگونه نشد.
    مديرعامل باشگاه استقلال تهران افزود: يک ريال تا امروز به ما داده نشده است. حق باشگاه را نداده اند و نحوه راي گيري ها درست نيست.

به گزارش ايرنا، وي افزود: حضور در جلسه در شان ما نبود بنابراين جلسه را ترک کرديم.

فتح ا... زاده خاطرنشان کرد: حتي محل نشستن مديران باشگاه ها در جلسه به شکلي بود که منشي ومدعوين رده پايين تر در بالا و ما در انتهاي جلسه و پشت افراد قرار گرفته بوديم.

مديرعامل باشگاه استقلال تهران بر لزوم برگزاري جام حذفي باشگاه ها تاکيد کرد و گفت: رقابتهاي ليگ برتر هم نامنظم برگزار مي شود. هيچ يک از رقابتهاي باشگاهي در سطح جهان اينگونه نيست.

فتح ا.. زاده گفت که اگر او دو ماه مسوول سازمان ليگ بود، رقابتهاي جام حذفي را هم برگزار مي کرد.

وي افزود که در صورت ادامه اين وضعيت به جمع علاقمندان برگزاري مجمع فوق العاده فدراسيون فوتبال خواهم پيوست.

مجمع سالانه فدراسيون فوتبال صبح دوشنبه با حضور حميد سجادي رييس مجامع فدراسيون هاي ورزشي ومعاون ورزش حرفه اي وقهرماني وزير ورزش و جوانان در آکادمي ملي المپيک آغاز شد.

در اين جلسه اکثر اعضا از جمله روساي هيات هاي استاني و نيز مديران عامل باشگاه ها حضور دارند.

طبق برنامه از پيش اعلام شده قرار است، علي کفاشيان رييس فدراسيون فوتبال گزارش عملکرد اين تشکيلات رااعلام کند و پس ازآن ارائه گزارش عملکرد مالي توسط خزانه دار و بازرس قانوني، راي گيري در خصوص نامزدهاي پست هاي نايب رئيس دوم و رئيس کميته مسابقات، خزانه دار و بازرس قانوني فدراسيون انجام خواهد شد.

منبع : ورزش3

6. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای حضور در استقلال
    عماد رضا سهمیه لیگ برتری محسوب نمی-شود
    به گزارش خبرگزاری فارس، توافق باشگاه استقلال با عمادرضا که فصل گذشته در سپاهان بازی می کرد و به دلیل بی انضباطی همکاری خود را با این باشگاه قطع کرد سبب شد خبرهایی مبنی بر اینکه وی باید از باشگاه سپاهان رضایتنامه بگیرد و یا اینکه به دلیل پر بودن لیست لیگ برتری استقلال،- نمی تواند آبی پوش شود، مطرح شود. عمادرضا چون فصل گذشته در سپاهان بازی می کرده و هنوز از این باشگاه رضایتنامه نگرفته سهمیه لیگ برتری محسوب می شود.
    در این زمینه یکی از مسئولان سازمان لیگ در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس عنوان کرد: هر تیمی در نیم فصل می تواند 7 بازیکن به خدمت بگیرد و این ربطی به پر بودن سهمیه لیگ برتری ندارد. حتی اگر تیمی در نقل و انتقالات 7 بازیکن لیگ برتری خود را گرفته باشد در نیم فصل می تواند 7 بازیکن دیگر حتی لیگ برتری به خدمت بگیرد. جذب بازیکن مشروط به این است که لیست 27 نفره تیم پر نشده باشد.
    وی افزود: اگر لیست تیمی پر باشد باید یک بازیکن از لیست خود خارج و بازیکن جدید را اضافه کند. باشگاه استقلال هم بر همین اساس اگر لیست ۲۷ نفره خود را پر نکرده باشد در نیم فصل می تواند عمادرضا را جذب کند.
    این مقام مسئول ادامه داد: اینکه باشگاه سپاهان و عمادرضا برای قطع همکاری با هم در فصل گذشته چه توافقاتی انجام داده اند به ما مربوط نمی شود و نمی توانیم در این زمینه ورود کنیم.
    به گزارش فارس، تیم استقلال در نقل و انتقالات از 7 سهمیه لیگ برتری خود استفاده کرد. توزی، جانواریو، امیرحسین صادقی، سیاوش اکبرپور، امین منوچهری، هاشم بیک زاده و میثم بائو بازیکنانی بودند که پیش از فصل جاری به استقلال آمدند.

آبی-ها چشم-انتظار بازگشت هافبک برزیلی/ جانواریو وعده آخر هفته را داد
    به گزارش خبرگزاری فارس، فابیو جانواریو همچنان باشگاه استقلال و کادرفنی خود را چشم انتظار بازگشتش از برزیل گذاشته است.
    وی در تازه ترین گفت و گویی که با اطرافیان خود در تهران داشته اعلام کرده در پایان هفته جاری به ایران باز می گردد تا در تمرینات تیم شرکت کند.
    جانواریو در حالی قصد دارد دیرتر از موعدی که انتظارش را می رفت به ایران بازگردد که باشگاه استقلال مطالبات مالی وی را آماده کرده است و حتی امیر قلعه نویی سرمربی آبی پوشان نیز از اینکه جانواریو خلف وعده کرده و نیامده، ناراحت است.
    از جانواریو هم غیبت های طولانی مدت بعید بوده اما این بار این بازیکن برزیلی متفاوت رفتار کرده است.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صدرنشینی استقلال با گلزنان تکراری
    به گزارش خبرگزاری فارس، اولین دیدار هفته چهاردهم لیگ برتر از ساعت 17:45 در ورزشگاه آزادی و در حضور حدود 10 هزار تماشاگر برگزار شد و استقلال با نتیجه 2 بر صفر استیل آذین گهر دورود را شکست داد.
    آرش برهانی در دقیقه 17 و ساموئل در دقیقه 20 برای استقلال گلزنی کردند. این دو بازیکن در دیدار هفته گذشته با نفت هم برای استقلال گلزنی کرده بودند.
    آبی-پوشان تهرانی با این پیروزی برای نخستین بار در این فصل به صدر جدول لیگ رسیدند. استیل آذین گهر نیز با 8 امتیاز به دلیل تفاضل گل کمتر به رده هجدهم سقوط کرد.
    اتفاق مهم این بازی مصدومیت حنیف عمران-زاده مدافع استقلال در دقیقه 2 بود که این بازیکن جای خود را به میثم حسینی داد. عمران زده که برای زدن ضربه سر به هوا پریده بود هنگام فرود از ناحیه کمر دچار مصدومیت شد.
    تورج حق-وردی داور مسابقه به امین منوچهری از استقلال کارت زرد نشان داد.

ترکیب استیل آذین گهر:
    شهرام مهربان، ساشا کلونیجا، مجید باجلان، مجید خدابنده-لو، محمد پروین( از دقیقه 86 مجید خمیسی)، آرمان قاسمی، هادی رکابی، محمدرضا خرسندنیا، صابر محمدی، مجتبی زارع( از دقیقه 80 فرید عابدی)، امین ترکاشوند( از دقیقه 26 تقی نایبی)
    مربی: علیرضا پورمند
    ترکیب استقلال:
    سیدمهدی رحمتی، خسرو حیدری، امیرحسین صادقی، حنیف عمران-زاده( از دقیقه 2 میثم حسینی)، پژمان منتظری، علی حمودی، جواد نکونام، میثم بائو( از دقیقه 86 امین منوچهری)، جی-لید ساموئل، سیاوش اکبرپور، آرش برهانی
    سرمربی: امیر قلعه-نویی

9. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض عمادرضا:محبوب ترین بازیکن استقلال می شوم!/ من بازیکن سپاهان نیستم و بازیکن آزادم

علی فتح‌ا...زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال در بازگشت از سفر کربلا اعلام کرد با عماد رضا مهاجم سابق تیم ملی عراق و بازیکن سابق سپاهان به تواق رسیده است. این بازیکن عراقی که به دلیل مخالفت زلاتکو کرانچار از سپاهان جدا شد تا پیش از مذاکره با استقلالی ها تیمی نداشت و پس از چند ماه دوری از فوتبال می خواهد به لیگ برتر ایران برگردد. عمادرضا گفت‌وگویی با سایت گل انجام داده است.

-تصمیم گرفته ای دوباره به لیگ ایران برگردی؟

بله با علی فتح‌ا...زاده مدیرعامل باشگاه استقلال در کربلا مذاکره کردیم و به توافق رسیدیم. قرار است ظرف یک هفته کارهایم را انجام دهم و به ایران بیایم تا قرارداد ببندیم.

*چرا استقلال را برای ادامه فوتبالت انتخاب کردی؟

من خاطرات خوبی از حضور در فوتبال ایران دارم و در لیگ ایران آقای گل شدم. می دانستم استقلال مرا می خواهد. وقتی پیشنهاد استقلال جدی شد سریع پذیرفتم و به توافق رسیدیم.

*چرا تا پیش از پیشنهاد استقلال عضو باشگاهی نبودی و تیم نداشتی؟

من از چند تیم عراقی پیشنهاد داشتم اما می‌خواستم در بیرون عراق بازی کنم. در واقع منتظر یک پیشنهاد از ایران بودم چون دوست داشتم دوباره در ایران بازی کنم.

*پس به لحاظ بدنی نباید زیاد آماده باشی درست است؟

نه من مشکلی بدنی ندارم چون خودم انفرادی تمرین می کردم و حتی اگر بخواهند یک هفته دیگر می توانم بازی کنم!

*مشکل مالیاتی ات چه می شود تا دوباره بتوانی به ایران و لیگ برتر برگردی؟

من مشکل مالیاتی ندارم و می‌توانم در لیگ ایران بازی کنم. طبق قراردادم با باشگاه سپاهان، این باشگاه باید مالیاتم را پرداخت می‌کرد نه من.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

تبریک می گم.......!

برد خوبی بود و اینکه انشالله تراکتور فردا بیشتر از 1 امتیاز به دست نیاره تا با 1 بازی کمتر به راحتی در صدر بمونیم.

و اینکه خدا کنه با اومدن عماد رضا مشکل گلزنی استقلال حل بشه واقعا وضعیتش خرابه.

قلعه نوعی همونطور که دفاع رو سرو سامون داد امیدوارم بتونه خط حمله رو هم درست کنه.

با تشکر

12. 4 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان

خوشحالم بعد از چند وقت صدرنشین شدیم و این باعث شد من بیام اینجا و به دوستان گلم تبریک بگم.

امید وارم خوب پیش بریم و صدر نشینی رو از دست ندیم.

14. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بازی عقب مونده استقلال با چه تیمی هست ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

بازی عقب مونده استقلال با چه تیمی هست ؟
    با تیم پیکان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •