در مورد بازی دیشب بایرن جلوی بار فقط میتونم بگم WOW
فکر نمیکردم تا این حد خوب بازی کنن بارسا واقعا حرفی واسه گفتن نداشت!
در مورد بازی دیشب بایرن جلوی بار فقط میتونم بگم WOW
فکر نمیکردم تا این حد خوب بازی کنن بارسا واقعا حرفی واسه گفتن نداشت!
اول از همه بابت برد قاطعانه تبریک میگم به همه بایرنی های عزیز
ایشالا فینال با رئال فینال قشنگی بشه
ولی قبول کنید بارسا اون بارسای قبل نبود و انتظاری هم جز این برد جلوی این تیم نداشتم![]()
بارسای قبل نبود یا نگذاشتن باشه ؟؟
فینالم با دورتموند داریم![]()
کیا نگذاشتن باشه؟
ببینید سبک بازی بارسا دیگه واسه همه تیم ها رو شده
کلا بارسا داره با یه سبک بازی میکنه و هیچ خلاقیتی تو تیم نمیشه دید تو این چند ساله و سرمربی هایی هم که اومدن تغریبا هیچ تغییری ندادن تو ترکیب
در مورد دورتمند هم جوجه رو امشب میشمارن![]()
دورتموند تیم خیلی خوبیه اما رئال برخلاف بارسا خیلی وابسته به ستاره هاش نیست و به نظر من حریف خطرناک تریه مخصوصا این اواخر خیلی بهتر هم شده . از طرفی برد دیشب بایرمونیخ یه دوپینگ روحی عالی واسه دورتموند هم بود و امشب واسه کم نیاوردن جلوی بایرن از جون مایه میزارند. بعید نیست که رئال هم غافلگیر بشه
به عنوان یه طرفدار منصف باید بگم که جدا از گل جنجالی سوم،گل اول و دوم و چهارم ما هم مشکل داشتن
چرا سر گل اول دانته انقدر بلند پریدش؟
وقتی دیده دنی آلوز میخواد بپره که سر بزنه چرا باید خودش بلندتر میپرید و سر میزد؟
ایا توی قوانین فوتبال نیومده که اگه بازیکن حریف میخواد سر بزنه شما باید احسان بکنید و بزارید اون بزنه؟
اینم عکس گل دوم،اصلا تابلو هستش که آفسایده چون اون بازیکن بارسا که پریده بالا سر بزنه که حساب نمیشه اصلا
و سر گل چهارم،اول از همه داور باید بازی رو متوقف میکرد وقتی بازیکن بایرن افتاده بود رو زمین
اصلا مهم نبود که تیم موقعیت گل داشت،سلامتی بازیکن ما تو خطر بود و باید داور سوت میزد
نکته دومی که خیلی مشکوک میزد آلابا بود که توی اون دقیقه انقدر سریع میدوید و پاس عرضی به اون قشنگی بود،کلا مشکوکیت ازین آلابا میبارید.کیه که بتونه اون دقیقه همچین استارتی بزنه؟
و نکته اخرش خطای مولر بود که رفته بود پشت پیکه حرکت میکرد،اصلا از اخلاق و ادب به دور بود که مولر رفته بود اونجا جایگیری کرده بودش
در کل من این برد رو تقبیح میکنم
امیدوارم بازی برگشت 5تا بخوریم که حق به حق دار برسه
Last edited by بردیا; 24-04-2013 at 14:17.
-----------------
Last edited by E.G_band; 24-04-2013 at 14:48.
این متن ِ طنزه ِ دیگه؟![]()
: دی
ایشون متنشون طنز بود و اشاره داشتن به این که خیلیا نتیجه رو تقصیر داوری میدونن .
به نظر من برد با اختلاف زیاد حق بود چون این بارسا هیچ حرفی نتونست جلوی بایرن بزنه و هیچ چیزی نداشت که نشون بده !
پ.ن : خیلیا بارسا رو حذف شده میدونن ولی من نه ! چون بعد بازی میلان هم چنین فکری میشد(اگرچه که میلان کجا و این بایرن کجا ولی بازم)
من اصلا روی متن ایشون فکر نکردم و تیکه تیکه خوندم........
برای همین هم یه امیدی در دلم زنده شد که 1 نفر هم طرفدار حق هست ولی خیلی زود دیدم که نه.....همه چشماشون رو بستن.
نگید که 3 گل اشتباه داوری نبود....دور از انصافه.
در ضمن نمی دونم تا چه حد شما ها داوری فوتبال رو می دونید ولی من دارم با فوتبال زندگی می کنم و شغلمه.....
قانون فوتبال می گه که هنگام ضربه سر دست گذاشتن(البته اون دست گذاشتن نبود بلکه اهرم کردن بود)رو مدافع حریف خطا هستش....به بقیش هم کار ندارم که چی می خواید بگید.
Last edited by E.G_band; 24-04-2013 at 14:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)