تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 328 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

بازی خوبی بود حداقل مثل گذشته ترس از باخت نبود الان هر بار بازی با بارسا باشه میدونم رئال چطوریه و خیلی بهش امیدوارم
    و اما پستم به خاطر کاسیاس هست که همه نظرشون اینکه افت کرده در صورتی که من افتی در ایکر مقدس نمیبینم گل اول که اصلا مشکل ایکر نبود اما گل دوم اشتباهش دیر حرکت کردنش بود وگرنه حتما به توپ میرسید و اونم بر اثر اشتباه محاسباتی خودش بود و نه افت این بازیکن
    دلیلی که همه نظر با افتش دارن اینکه همیشه ایکر در یک سطح بوده و حالا اگه کمی بد بازی کرده میگن افت کرده همین رونالدو و مسی چند بار رفتن زیر انتقاد در مورد افت و بد بازی کردنشون این مورد در باره کاسیاس هم صدق میکنه
    این بشر جایی که باید خودشو نشون بده نشون میده
    ایرادی که من ازش می گیرم اینه که انگار دیگه اهمیت نمی ده به بازی ... بیشتر منتظر می مونه توپ بیاد پیشش تا اینکه بپره بگیرش ...
    اگه بخوام با افت یه بازی کن مثال بزنم مث این می مونه که فک کن مثلا رونالدو توپ رو براش سانتر می کنن این وایسته توپ بیاد جلوی پاش اگه یه متر اون ور تر رفت تکون نخوره ...

J-lo واقعا بهتر از gypsy یه :دي
    جان پتروچی نمی اد ؟ :دي‌ گیتاریستا هم بیان موضعشونو مشخص کنن بهتر اهنگ گوش کنیم :دي لول ...

۱. ادم کفرش در میاد که یکی از دوستان میگه ایا اصلا امشب مسی خوب بود ؟؟؟
    هدف همین بوده ... لول ... دیگه از این واضح تر بگم به جز ادما هم می فهمن ... این همه خیابانی مغز مارو سرویس کرد گفتم ماهم یه ذره چرتو پرت بگیم ...

2. 8 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

کلا در مورد کاسیاس باید قبول کنیم اونطوری که از دروازه ی تیم ملی کشورش دفاع میکنه و مایع میذاره؛حتی ذره ای از اون رو در رئال نمیبینم به نظر من...
    خیلی تفاوت داره کاسیاس تیم ملی اسپانیا با کاسیاس رئال...دلیلش رو نمیدونم اصلا...

4. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کلا در مورد کاسیاس باید قبول کنیم اونطوری که از دروازه ی تیم ملی کشورش دفاع میکنه و مایع میذاره؛حتی ذره ای از اون رو در رئال نمیبینم به نظر من...
    خیلی تفاوت داره کاسیاس تیم ملی اسپانیا با کاسیاس رئال...دلیلش رو نمیدونم اصلا...
    با اين مورد كاملا مخالفم. ايكر اول تيم هست. از بچگي با دوچرخه اومده سر تمرين! اشك هاش رو بعد بازي با ليورپول فراموش كردين؟!

6. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

آقا...
    من دارم در مورد الان صحبت میکنم...
    نه زمان دوچرخه سواریش...
    الان...این 2 فصل...

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

اینم یه جورایی بی ربط به ما نیست میذارمش...:

استراماچوني:

من در مقايسه با مورينيو کسي نيستم

مربي نرآتزوري از صحبت هاي رئيس اين باشگاه که او را با مورينيو مقايسه کرده، استقبال مي کند ولي معتقد است که راه زيادي تا دستيابي به موفقيت هاي آقاي خاص دارد.

آندره آ استراماچوني، سرمربي جوان اينتر در صحبت هايي اعلام کرد که افتخار مي کند که ماسيمو موراتي، رئيس باشگاه اينتر او را با ژوزه مورينيو، مربي اسبق اين تيم مقايسه کرده است.

به نقل از سايت گل، اينتر رقابت هاي اين فصل سري آ را تقريبا بااقتدار شروع کرده و در حال حاضر در رده چهارم جدول قرار دارد و تنها 4 امتياز با يووه صدرنشين فاصله دارد.

برد 0-1 در داربي دلامادونينا مقابل ميلان باعث شد تا موراتي، به تمجيد از مربي جوان تيمش پرداخته و اين مربي 36 ساله را با مورينيو مقايسه کند.

اما حالا استراماچوني در صحبت هايي به راديو آنچيولوسپورت گفت:« من از شنيدن صحبت هاي رئيس باشگاه احساس غرور کردم. من تنها مي توانم در مقابل اين مقايسه لبخند بزنم. چون من هيچ کسي نيستم ولي مورينيو درهرجا که رفته، جام هاي زيادي کسب کرده. من از اينکه توجه باشگاهي مثل اينتر را جذب کرده ام احساس خوشبختي مي کنم. درابتدا با تيم جوانان اينتر کار مي کردم و موراتي که عملکرد تيم جوانان (پريماورا) را زير نظر داشت، مرا به عنوان مربي اصلي تيم معرفي کرد.»

استراماچوني ادامه داد:« به همين دليل هم هست که هر روز در تمرينات تيم با تمام توان شرکت مي کنم و سعي مي کنم که پاسخ اعتماد رئيس باشگاه را بدهم. در حال حاضر واقعا خوشحالم ولي بايد بگويم که هنوز راه زيادي پيش رو داريم.»

او همچنين در صحبت هايي به تمجيد از عملکرد آندره آ رانوکيا پرداخت و گفت:« عملکرد خوب او به من ربطي ندارد و نتيجه تلاش هاي خودش است. من فقط به او يادآوري کردم که من همان مربي اي هستم که پارسال او را در ترکيب تيم قرار نمي داد.»

9. 4 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

حذف...

-------------------

تیتر روزنامه های آس ، مارکا ، اسپورت و ال موندو / هتاکی به په په

مرجع خبری رئال مادرید : انگار حرفهای حق په په و این که بارسا در خانه خودش هم نتوانست رئال را شکست دهد ، خیلی برای مطبوعات کاتالونیا زور داشته که این گونه فحاشی و هتاکی را به"پپن باوئر" ، لولوی مسی نثار می کنند . نکته عجیب دیگر در تیترهای هر دو روزنامه کاتالانی ، ایجاد اختلاف میان فلورنتینو و مورینیوست ، آن هم در حالی که مدیر رئال همیشه در صحبت هایش از مربی حمایت کرده است !

as

توپ طلا ، تساوی فنی
    کریستیانو پس از الکلاسیکو جایگاهش را پس گرفت
    نظرنجسی در آنگلیس : از نظر گاردین مسی می برد ، از نفر تلگراف بازیکن رئال

Marca

مارسلو و کاکا :" مطمئنیم لالیگا تمام نشده است "
    مارسلو :" هنوز خیلی مانده و تا آخرین لحظه می جنگیم "
    کاکا :" سخت تلاش می کنم تا مربی رویم حساب کند "
    این دو بازیکن دیروز وارد مونیخ شدند تا به اردوی تیم ملی برزیل ملحق شوند
    ایکر :" وقتی گل می خورم به خودم می گویم که می توانستم بهتر باشم و ناراحت می شوم "
    دوئل ستارگان / رونالدو و مسی پرچمدار بزرگترین رقابت تاریخ فوتبال
    آرایشگرهای رونالدو در مورد مدل مویش در نیوکمپ می گویند :"شوالیه آرامش "

el mundo deportivo

خفه په په !
    سابقه بازیکن رئال با خشونت و تئاتر همراه است
    یک کارت زرد بیش از کرویف و مارادونا و پنج تا کمتر از پپ گرفته است
    ویدئوی لگدهای په په که تیتو خواسته بود
    1- خشونت علیه کاسکرو و آلبین که با محرومیت ده جلسه ای همراه شد
    2- او آن قدر بی ثبات است که به هم تیمیش آربلوا هم لگد پرت می کند
    3- در بازی چمپیونزلیگ به علت خشونت علیه آلوس اخراج شد
    4- در بازی کوپای پارسال دست مسی را له کرد
    عصبانی شدن فلورنتینو / او مورینیو را ترسو می داند

sport

مسی پادشاه فوتبال
    او در جنگ توپ طلا در الکلاسیکو از کریستیانویی که نتوانست از آخرین فرصتش استفاده کند پیش افتاد
    گزارش اسپورت / ویدئویی که تیتو خواسته بود
    په په پادشاه لگد
    او سابقه خشونت ، محرومیت و سوء رفتار را دارد
    مورینیو فلورنتینو را به چالش می کشد
    مربی پرتغالی طغیان کرده و خواستار یک مدیر ورزشی مورد اعتماد خود در باشگاه است

+

به ادبیات روزنامه هاشون دقت کنین:| باید تاسف خورد!
    کم مونده دیگه بیان فوحش ناموسی بدن! : دی
    Last edited by kasra_khan2003; 09-10-2012 at 15:29. دليل: طبق قوانین، منبع خبر را ذکر کنید.

11. 10 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

تبریک میگم به دوستانی که طرفدار هر کدوم از دو تیم بودند و یک بازی سالم و خیلی کم حاشیه رو شاهد بودند.

نکات کلی که به نظرم میاد :

اگر توی یکی دو سال اخیر توی این مقطع از فصل می خواستم شانس برد دو تیم رو در یک بازی رو در رو مقایسه کنم ، با اختلاف خیلی کمی شانس بارسا رو بیشتر می دونستم ، دلیلش هم واضح بود ، سبک بازی تیم حریف کاملا مشخص بود و برای همه ی بازیکنانش کاملا جاافتاده بود ولی ما با تغییر نفرات و مهم تر از اون تغییر مربی که توی سال های قبل از اون داشتیم مرتبا درحال تغییر بودیم و هنوز اون شخصیت تیمی به طور کامل شکل نگرفته بود.
    اگه به آخرین رویارویی های دو تیم در فصل قبل نگاه کنیم ، به نظرم نقطه ی شروع شکل گرفتن شخصیت تیم در مقابله با بارسا ، بازی برگشت سوپرکاپ در نوکمپ بود و در حالی که تیم 0-2 عقب افتاده بود تونست به بازی برگرده و بازی رو به تساوی بکشونه و در یک بازه زمانی میشد اون احساس خطر و ترس از شکست رو در چهره ی بازیکنان حریف خوند ، در بازی بعدی که منجر به پیروزی رئال در نوکمپ و قهرمانی در لالیگا شد باز همین سناریو به شکل دیگه تکرار شد و از اونجا بود که کفه ی ترازو متعادل تر شد و بعد از قهرمانی در سوپرکاپ و بازی که دیشب شاهد بودیم به نظرم کفه ی ترازو کمی به سمت رئال منحرف شده.

اگه در سال های قبل بعد از عقب افتادن بارسا در جریان بازی ، بازیکنان این تیم این توانایی رو در خودشون می دیدند که به بازی برگردند ، الان این قضیه با یک چرخش 180 درجه ای در مورد رئال صدق می کنه ؛ شخصا به عنوان یک طرفدار با این وجود که در یه مقطع از بازی تیم 1-2 عقب بود ، اون روحیه شخصیت برگشت به بازی رو در تیم احساس می کردم ، روحیه ای که توی چند سال اخیر درال کلاسیکوها دیده نمیشد و برای همین به نظرم مهم ترین نکته ی بازی ، دیدن دوباره ی از بین رفتن اون احساس ترسی بود که در اوایل فصل قبل و بازی های قبل از اون شاهد بودیم.

...

خط دفاعی تیم حریف: هر چند که توی خط دفاعی بارسا ، غیبت پویول احساس میشد (از اون بازیکنای دوست داشتنی هست حتی اگه در تیم حریف بازی کنه ، به هر حال امیدوارم هرچه زودتر به میادین برگرده) اما به نظرم باید یادآوری بشه که فصل قبل بعد از افت قابل توجهی که پیکه پیدا کرد جای خودش را به ماسکرانو داد تا حدی که خیلی از فوتبال دوستان ماسکرانو رو با ثبات ترین مدافع وسط بارسا در فصل قبل می دونستند ، از طرف دیگه یوردی آلبا یکی از درخشان ترین چهره های یورو 2012 و یکی از بهترین دفاع چپ هایی بوده که بارسا در سال های اخیر تونسته جذب کنه ، پستی که همیشه به عنوان یکی از نقاط ضعف بارسا مطرح بوده. در زمان حضور آبیدال از نظر تهاجمی و در حال حاضر از نظر تدافعی ، دنی آلوز هم که توی سال های اخیر در دفاع راست بارسا بی رقیب بوده ، تنها موردی که در ترکیب دفاعی بارسا غیر منتظره بود ، حضور آدریانو در دفاع وسط به جای سانگ / بوسکتز بود که اون هم به انتخاب سرمربی صورت گرفته بود.
    به نظرم سه مدافع از بین چهار مدافعی که دیشب برای بارسا بازی کردند رو در طول فصل فیکس می بینیم و به همین خاطر با دوستانی که کل بازی رو تحت شعاع این مورد می بینند موافق نیستم. خصوصا که در بازی های اخیر دو تیم شاهد اشتباه پویول و گلزنی خدیرا ، اشتباه پیکه در دریبل خوردن از رونالدو و گلزنی و ... هم بودیم و علاوه بر اون در این بازی ضعف بارسا در خط هافبک و نرسیدن پاس ها به مهاجمین و مهم تر از اون عدم خلق موقعیت در روند بازی به جز دقایق پایانی بازی شاید از ضعف در دفاع خیلی بیشتر به چشم می اومد.

پ.ن. این حاشیه های زیاد توپ طلا شخصا برای من هیچ جذابیتی نداره ، چرا که همون طور که در تاپیک دیگه ای هم در موردش بحث شد این جایزه تحت قالب فعلی ، اون جایزه ی سابق FIFA World Player of The Year نیست که معیارهای اصولی برای انتخاب داشته باشه و با قوانینی که از سال قبل مد نظر قرار می گیره ، این جایزه در یک رای گیری به محبوب ترین بازیکن می رسه و لزوما گویای عملکرد یک بازیکن در طول یک سال اخیر نیست.

13. 11 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رونالدو به نيمه راه رکورد گلزني رائول رسيد

مهاجم پرتغالي رئال مادريد با به ثمر رساندن صد و شصت و يکمين گل خود براي رئال مادريد به نيمه رکورد اسطوره باشگاه رسيد.
    به گزارش خبرگزاري فارس،‌ کريستيانو رونالدو در نيوکمپ صد و شصت و يکمين گل خود را با پيراهن رئال مادريد به ثمر رساند. رائول 16 فصل در اين باشگاه سپري کرد و 323 گل را به نام خود ثبت کرد که رکورد تمام ادوار باشگاه را به خود اختصاص داد، در حالي که ستاره پرتغالي در طول 3 سال تقريبا به نيمه راه وي رسيده است.

کريستيانو در حال حاضر نهمين گلزن تمام ادوار باشگاه است و آمانچيو آمارو را با 155 گل زده در 14 فصل پشت سر گذاشته است.

به هر حال اين آمار گلزني رونالدو است که او را متمايز مي‌کند.

وي در 3 فصل حضور در باشگاه آمار 48.6 گل در هر فصل را از آن خود کرده است. به عبارت ديگر در حالي که رائول به 741 بازي براي ثبت اين رکورد نياز داشت، کريستيانو رونالدو تنها در 155 بازي به نيمه راه وي رسيده است.

اگر رونالدو اين سرعت را در طول 6 سال قراردادي که با باشگاه دارد، حفظ کند مي‌تواند 292 گل را به نام خود ثبت کند که تنها 31 گل با رکورد رائول فاصله دارد، فاصله‌اي که جبران آن براي بازيکني که در فصل 11-2010، 54 گل و در فصل 12-2011، 60 گل به ثمر رسانده سخت نيست.

بوتراگینو و پيري با 171 گل، افراد ديگري در اين فهرست هستند که رونالدو بايد در گام بعدي آنها را پشت سر بگذارد.
    ورزش 3

15. 7 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

17. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینم از مسعوت اوزیل با مدل مو جدیدش:

19. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •