هيچكس نميدونه؟؟؟!!!!!!!!
هيچكس نميدونه؟؟؟!!!!!!!!
اغا اخبار در مورد كنكور 93 چي گفته ..من يه چيزايي از دوستم شنيدم .ولي حرفاش زياد واضح نبود![]()
یعنی چی باید شهریه بدی ؟میشه توضیح بدی ؟اخه منم مث تو انصرافیم
كسي جواب اين ها را نمي خواهد بدهد
منتظرم
من کتابای خودمو میگم امار : نشر معلم ریاضی کانون
سلام به بچه های کنکوری 92 ، خدا قوت
سامانم رتبه 1971 منطقه 2 کنکور 91 ، سال کنکور عضو کانون بودم و الان دفترچه سوال و پاسخ تمام آزمونای پارسال ( به جز 2 تا که غایب بودم ) + آزمونای گام اول گزینه 2 رو دارم اگه کسی نیازشون داشت پیام خصوص بده براش پست کنم
پیشنهاد ما برای کتاب های آموزش و تست :
پست های Samba رو توی این صفحه بخونید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود!
به نظر اساتید، من اگه تو آزمونهای آزمایشی طول سال شرکت نکنم، و فقط تو آزمونهای جامع سنجش شرکت کنم، چیز خاصی رو از دست خواهم داد؟! اگر بله، دقیقا چیا؟
Last edited by Haj_Amoo; 22-08-2012 at 22:01. دليل: + آزمونهای جامع سنجش
ای داوطلب گرامی رشته ی تجربی :
اگه دلت میخواد پزشکی یک شهر خوب قبول شی از الان :
1-قید تلوزیون و کامپیوتر رو بزن
2-روزی 6 ساعت(حداقل) مفید درس بخون
3-GF یا BF رو بیخیال شو(این خیلی مهمه)
4-به فکر این باش که این 4 تا درس رو زیر 70 نزنی : ادبیات و بینش و زیست شناسی و شیمی (شیمی خیلی بیشتر کمک میکنه)
گزینه های دیگه الان یادم نمیاد...موفق باشی
حالا یادم اومد 5-اگه میخوای آزمون آزمایشی شرکت کنی قلم چی رو بیخیال فقط 3تای آخر سنجش رو برو چون واقعا عالیه.البته من خودم آزمون آخر قلم چی رو هم شرکت کردم کمکم کرد(ولی فقط آخری)
Last edited by deaddeaddead; 22-08-2012 at 19:38.
- ی بر نامه منظم درای
- خیالت راحته اگه ازموناتو خوب بدی کنکورتم خوب میدی
- انگیزت برا خوندن بیشتر میشه
- وقتی هدفت فقط کنکور باشه رسیدن بهش سخته ولی وقتی علاوه بر کنکور هدفت ازمونا هم هس اینجوری هدفای کوچیک داری و رسیدن بهشون اسون تره (مث اینه کنکورو خرد کنی کم کم بهش برسی )
- ی جامعه اماری بزرگه واقعا میتونی خودتو بسنجی
- میتونی ی باور تقریبا واقعی از خودت داشته باشی و بفهمی چند مرده حلاجی
- بازم بگم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)