تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 61 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 608

نام تاپيک: Watch Dogs

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

امروز بالاخره دانلود 22 گیگ تموم شد و نشستم نصبش کردم...
    از اون چیزی که فکر می کردم خیلی بهتر در اومده(وقتی یوبی سافت با هر روز نسخه دادنش گند زد به سری AC و به دنبالش SC نمیشه ازش انتظار بهتری داشت...)
    خوشبختانه با انیمیشن ها و حرکاتی متفاوت تر از اونی که تو سری AC و بقیه بازی های یوبی سافت () می بینیم مواجهیم... فیزیک ماشین ها یکم رو مخه ولی خب نا امید کننده نیست به نظرم. البته باز هم تاثیراتی از مجموعه بازی های شرکت به چشم میخوره مثل فعال کردن برج های مخابراتی فار کرای و... که اگر زیاد باشه به نظرم اصلا جالب نیست. انگار یه بازی رو بر میدارن خط زمانیش رو جلو عقب میکنن میشه یه بازی جدید!
    اولین چیزی هم که آدم با اجرای این یادش میوفته سریال POI هست مو نمیزنن...
    به جز یک مقدار افت فریم که عادی هست من هیچ مشکل دیگه ای تو بازی نمی بینم...(البته با درایور جدید)

2. 4 کاربر از Hapoofesgeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

شرمنده دوستان ولی میدونید با این سوال پرسیدنها در مورد PERFORMANCE سخت افزارتون و رم و کارت 7869 و ......چقدر تاپیک رو خراب کردین؟؟؟

تاپیک مشکلات رو واسه این روزا گذاشتن دیگه..........

+

تاپیک طوری شده که من نه رغبت کردم نقد Digital foundry رو بذارم و نه کلا در مورد بازی حرف بزنم چون میدونم که دو دقیقه دیگه دهها پست در مورد سخت افزارتون اینجا خواهید زد

لطفا و خواهشا تو تاپیکای مربوطه بحث کنید....خیلی ممنون

.

4. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فک کنم reloaded باشه.

باشه سیو بازی ها کجاست ؟
    مجید جان حجم بازی که نصب کردی چقدر بود ؟ نیاز به نصب یو پلی داشتی یا بدون اون اجرا کردی ؟ ( از روی اینا میشه فهمید کدوم نسخه رو نصب کردی )

اینم ادرس سیو بازی در نسخه ریلودد

توی نسخه reloaded سیو توی پوشه زیر قرار داره:

Programs Data/Orbit/274/RLD

تو نسخه اسکیدرو هم در این پوشه قرار داره : درایو سی

پروگرم فایل ----- Ubisoft game launcher/savegames/0

شما هر دو پوشه رو مسیر رو نگاه کن اگر داشتیش تو هر دو مسر هر دو تا هم اپلود کن اما اگر در یکی از مسیر های گفته شده داشتی همون رو اپلود کن مرسی داداش گل

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

آقا من کم آوردم در مورد سیستم بازی خواهش میکنم تاکید میکنم خواهش میکنم اینجا سوال نفرمایید
    اگر تا حالا سری cod ها و بتلفیلد 4 و کرایسیس 3 و فارکرای 3 رو بازی کردید و کارتتون هم دایرکس 11 رو ساپورت میکنه پس این بازی رو هم میتونید بازی کنید
    اگر هنوزم سوال در مورد سیستم بازی دارید تاپیکش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میبینید دقیقا تاپیکش مثل همینجاست و خیلی هم زودتر جواب میگیرید
    اینم یک سایت که میتونید برید نتایج تست های گرفته شده برای هر بازی ( مخصوصا این بازی ) چه با کارت های pc و چه با کارت های لپتاپی رو ببینید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قصد بی ادبی به هیچ بزرگواری نیست و اگر رعایت کنید منت گذاشتید

7. 5 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا یعنی یه مرد پیدا نمیشه مردونگی کنه سیو بازی نسخه ریلودد بازی رو از آکت دو ( اوایلش یعنی مرحله یک و دو بازی ) ( از اونجایی که میره تو زندان ) یکی از این دو تا رو برام اپلود کنه !!!!

مسیر سیو بازی هم در این جا هستش درایو سی ----- پروگرم دیتا ------ اوربیت ---- ممنون میشم کل پوشه اوربیت رو برام اپلود کنید ( حجم این پوشه نهایت 50 کیلو بایت هم نمیشه )

فقط دوستانی که نسخه ریلودد رو نصب کردند لطف کنند و اپلود کنند . نسخه اسکیدرو به دردم نمی خوره ! منظور همون نسخه 22 گیگی هستش .

منتظرم دوستان گل

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان دقت کردید رانندگی بازی شبیه کدوم بازیه....درایور سانفرانسیسکو....
    دویدن و ایستادنشم خیلی ضایس حداق اینم از رو سری AC میزدن...

10. 4 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اقا یعنی یه مرد پیدا نمیشه مردونگی کنه سیو بازی نسخه ریلودد بازی رو از آکت دو ( اوایلش یعنی مرحله یک و دو بازی ) ( از اونجایی که میره تو زندان ) یکی از این دو تا رو برام اپلود کنه !!!!

مسیر سیو بازی هم در این جا هستش درایو سی ----- پروگرم دیتا ------ اوربیت ---- ممنون میشم کل پوشه اوربیت رو برام اپلود کنید ( حجم این پوشه نهایت 50 کیلو بایت هم نمیشه )

فقط دوستانی که نسخه ریلودد رو نصب کردند لطف کنند و اپلود کنند . نسخه اسکیدرو به دردم نمی خوره ! منظور همون نسخه 22 گیگی هستش .

منتظرم دوستان گل
    به جون خودم هنوز بهش نرسیدم وگرنه برات آپ میکنم
    آخه من تفریحی بازی میکنم، یه ماموریت میرم بعدش چار پنج ساعت واسه خودم علاف میچرخم و ماموریتای جانبی
    تازه اونجارو رد کردم که میره سر قبر دختره با آبجیش حرف میزنه ... خیلی دیگه مونده تا اکت 2 ؟

دوستان دقت کردید رانندگی بازی شبیه کدوم بازیه....درایور سانفرانسیسکو....
    دویدن و ایستادنشم خیلی ضایس حداق اینم از رو سری AC میزدن...
    اگه دقت کنی کل بازیای یوبی سافت رو توی واچ داگز میبینی
    معلومه هر چی تجربه داشتن خواستن تو یه بازی پیاده کنن که خب نتیجه ی جالبی هم داده.
    ولی این که رانندگی شبیه درایوره اصلا قبول ندارم !! درایور خیلی هندلینگ ماشیناش داغون بود ولی این خداییش حال میده ! تنها ایرادی که داره اینه که مث gta نمیشه مث آدمیزاد رانندگی کنی حتما باید تند بری و بکوبونی در و دیوار
    دویدن و ایستادنم داری ایراد بنی اسرائیلی میگیری !! دوئیدنش که کپ اساسینه

12. 4 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مجید جان. اشکال نداره همون رو اپلود کن بی زحمت

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

امروز بالاخره دانلود 22 گیگ تموم شد و نشستم نصبش کردم...
    از اون چیزی که فکر می کردم خیلی بهتر در اومده(وقتی یوبی سافت با هر روز نسخه دادنش گند زد به سری AC و به دنبالش SC نمیشه ازش انتظار بهتری داشت...)
    خوشبختانه با انیمیشن ها و حرکاتی متفاوت تر از اونی که تو سری AC و بقیه بازی های یوبی سافت () می بینیم مواجهیم... فیزیک ماشین ها یکم رو مخه ولی خب نا امید کننده نیست به نظرم. البته باز هم تاثیراتی از مجموعه بازی های شرکت به چشم میخوره مثل فعال کردن برج های مخابراتی فار کرای و... که اگر زیاد باشه به نظرم اصلا جالب نیست. انگار یه بازی رو بر میدارن خط زمانیش رو جلو عقب میکنن میشه یه بازی جدید!
    اولین چیزی هم که آدم با اجرای این یادش میوفته سریال POI هست مو نمیزنن...
    به جز یک مقدار افت فریم که عادی هست من هیچ مشکل دیگه ای تو بازی نمی بینم...(البته با درایور جدید)
    این دوستمون زحمت کشید سیوش رو برام ارسال کرد . ازش بسیار متشکرم .

متاسفانه بقیه دوستان هم انگار نه انگار !‌همه فکر خودشون هستند متاسفانه ! ولی وای از روزی که خودشون چیزی لازم داشته باشند زمین و زمان رو به هم میدوزند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

متاسفانه بقیه دوستان هم انگار نه انگار !‌همه فکر خودشون هستند متاسفانه ! ولی وای از روزی که خودشون چیزی لازم داشته باشند زمین و زمان رو به هم میدوزند
    نامرد گفتم نرسیدم ... اگه از اول میگفتی مشکلی نداره چند روز پیش بهت داده بودم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •