تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 396 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مسی ، جو هارت گلر من سیتی و الکس چمبرلین روی باکس شات FIFA 13

EA اعلام کرد لیونل مسی و جوهارت و چمبرلین بازیکن آرسنال روی باکس شات این نسخه از بازی قرار دارند...
    همچنین چندی پیش خبر از نبود وین رونی روی باکس شات داده بودند:
    بعد از هفت فصل همکاری EA با رونی ،مهاجم منچستر یونایتد و انگلیس سرانجام امسال قراردادشان به پایان رسید...
    و دو طرف برای امضای قرار داد جدید به توافق نرسیدند...
    رونی و عنوان فیفا همکاری خود را از سال 2005 آغاز کرده بودند و تا نسخه ی قبلی این عنوان یعنی 12 عکس او روی کاور این بازی بود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان امیدوارم تو بخش ورچوال مد هم تغیراتی بده از جمله اینکه تو اول بازی ما که یه بازیکن سطح بالا نیستم هر تیم رو بخوای برداریم بعد فیکس تو اونجا بازی کنیم
    یه چیز منو بیشتر از این ازار میداد بازی های که دوست نداری رو نمیتونی اسکیپ کنی در حالتی که فقط بازیکن هستی و این مشکل بود فرضا بازی لیگ قبل از جام حذفی هست من میخوام بازی جام حذفی رو انجام بدم ولی لیگ رو به طور اجبار باید بازی کنم بعدا هم بازیکن برای بازی جام حذفی استراحت اجباری داده میشه
    ی
    واقعا امیدوارم بخش virtual player رو بهتر کنن . امسال اکمپلیشمنتهاش خوب بود اما هنوز سیستم امتیاز دهیش و همچنین هوش مصنوعیه مدیر تیم خیلی ضعف داشت .

احتمالا امسال به دلیل گرونی دلار نتونم ارجینال بخرم و باید بی خیال بخش انلاین بشم .

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من فک میکردم این شوچنکو ــه

حالا فهمیدم وین رونیه...

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

واقعا امیدوارم بخش virtual player رو بهتر کنن . امسال اکمپلیشمنتهاش خوب بود اما هنوز سیستم امتیاز دهیش و همچنین هوش مصنوعیه مدیر تیم خیلی ضعف داشت .

احتمالا امسال به دلیل گرونی دلار نتونم ارجینال بخرم و باید بی خیال بخش انلاین بشم .
    خب انلاین پسس بخر نمیدونم واسه پی سی هست یا نه ولی واسه کنسول 20 تومن دادم فیفا 12 رو انلاین پسسش رو خریدم راحتر بود

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خب انلاین پسس بخر نمیدونم واسه پی سی هست یا نه ولی واسه کنسول 20 تومن دادم فیفا 12 رو انلاین پسسش رو خریدم راحتر بود
    این پسس چی هست . به انگلیسی بنویس ببینم چی نوشتی .

هر چی هست فکر نکنم واسه پی سی باشه چون پارسال که نبود . ارزونترین حالت اینه که به صورت دیجیتالی و دانلود از اریجین بخریش که من پارسال 25 تومن که قیمت پیش فروش بود خریدم و بعدش رسید به 40 تومن . الان که کلا دلار گرون شده هیچی نمیشه خرید .

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

این پسس چی هست . به انگلیسی بنویس ببینم چی نوشتی .

هر چی هست فکر نکنم واسه پی سی باشه چون پارسال که نبود . ارزونترین حالت اینه که به صورت دیجیتالی و دانلود از اریجین بخریش که من پارسال 25 تومن که قیمت پیش فروش بود خریدم و بعدش رسید به 40 تومن . الان که کلا دلار گرون شده هیچی نمیشه خرید .
    اره همین online pass منم حدودای 20 تا 22 تومن بود فکر کنم الان دلار گرون شده شک نکن میشه 40 تا 45 حالا چکار کنیم من که کسی نیست باهاش بازی کنم حوصله افلاین رو هم ندارم باید برم 40 تومن بزارم واسه این فیفا

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اره همین online pass منم حدودای 20 تا 22 تومن بود فکر کنم الان دلار گرون شده شک نکن میشه 40 تا 45 حالا چکار کنیم من که کسی نیست باهاش بازی کنم حوصله افلاین رو هم ندارم باید برم 40 تومن بزارم واسه این فیفا
    آخه اگه فقط این باشه خوبه
    هزینه اکانت گلد رو هم در نظر بگیر...

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آخه اگه فقط این باشه خوبه
    هزینه اکانت گلد رو هم در نظر بگیر...
    اوه اوه شما ایکس باکسی ها گلد هم باید بگیرین ؟ پس دهن کاملا سرویسه . خدا لعنت کنه باعث و بانی گرونی دلار رو . یه هندزفری خریدم 50 تومن . به کی بگی اخه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس منو چی میگی که میخوام Fifa Soccer 13 : Ultimate Edition شو واسه PS3 بخرم؟!
    من که فکر کنم باید یه 250 تومنی پیاده شم

12. این کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با توجه به اینکه بازی ها همیشه زودتر از موعد مقرر پخش می شوند(اگر تاخیر نخورند)فکر می کنید بازی کی به دستمون می رسه؟ضمناً من ریحن NTSC UC دارم.اون زودتر به ایران میاد یا دیرتر؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •