علاالدین هم رویت شد 1500 ناقابل
راستی جعبه ای که من دیدم سفید بود ولی تو یه سایتی دیدم که جعبش مثل اس2 بود .. حالا کدوم درسته خدا عالمه![]()
علاالدین هم رویت شد 1500 ناقابل
راستی جعبه ای که من دیدم سفید بود ولی تو یه سایتی دیدم که جعبش مثل اس2 بود .. حالا کدوم درسته خدا عالمه![]()
وووووووووووووووووووووش آغا... یه طوریمون شدد.... دلمون خواس....
نشانه های ظهوره ها.... صلوات بفرستید.....
خو جعبش سفید بوده یعنی رنگ گوشیه هم سفید بوده مث پک بالا فک کنم اون پک مشکیا مال نسخه آبیــه
رئوف شک ندارم میخری! ...
رضا دستام داره میلرزه.... قلبم داره تن تن میزنه....اصن یه وعـــضیم
یکمم تحریک شدم ....
![]()
ولی من آبی میخوام سفید خوشم نمی آید :|
سفید هر گوشی به جز اس2 قشنگه
این که سفیدش خیلی قشنگه
گند نزنی تاپیکو
رئوف صبر کن ارزون میشه قول می دم .. وان ایکس شده 1 تومن .. اینم تا 1100 اینا میاد پایین .. تا اون موقع 32 هم میاد
من می خوام 64 گیگشو بخرم
پس فعلا برم تو آب نمک بخوابم![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)