بدون شرح!!!!!
![]()
همون چسبوندن یه عکس و تکسچرینگ کردن مدل فیس خودش یه هنره و یه زمینه ی کاملا تخصصی و جدا از بقیه ی رشته ها تو صنعت گیم سازیه
من نمیدونم شما چطوری از این کار تخصصی و کاملا تاثیر گذار توی گیم رد میشی و میگی کار شاخی نیس
والا ما که هر چی مقایسه کردیم تو این چیزایی که شما میگی دیدیم PES بهتره وگرنه مریض نیستم از این فوتبال دفاع کنیم.
شما عقلتو دادی دست نقدایی که میشه و حتما تحت جو و تاثیر اونا قرار گرفتی ... ما خودمون عقل داریم بازی میکنیم و همه چیزشو میسنجیم کاری نداریم بقیه میخوان چی بگن.
بله درواقع میگی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9,701,458 likes · 293,074 talking about thi
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی عقلن !
واسه Pes رو فقط برین نیگا کنین ببیند چقد فن داره ...اینجا نمیگم ک ...!
شما عقلتو دادی دست نقدایی که میشه و حتما تحت جو و تاثیر اونا قرار گرفتی ... ما خودمون عقل داریم بازی میکنیم و همه چیزشو میسنجیم کاری نداریم بقیه میخوان چی بگن.شخصا مخالف بحث نیستم ولی وقتی پای همچین جملاتی وسط میاد بهتره که ادامه داده نشه چون از محدوده تخصصی و بار آموزشی دور میشه و تبدیل به پست های اسپم وار میشه...واسه Pes رو فقط برین نیگا کنین ببیند چقد فن داره ...اینجا نمیگم ک ...!
ما هم اينو بازي كرديم. ولي خوب تغييرات كمي داشته نسبت به پارسال. ولي خوب قابل تحمل تره!
به نظر من این کونامی بیشتر رو گیم پلی بازی کار کنه بهتره
همین فیفا به خاطر گیم پلی جذابشه که چند ساله ازش جلو زده
سلام.دوستان توی این بازی شوت زدن تغییر کرده یا نه مثل 2012 شوت ها یا وسط دروازه یا داخل باقالی ها میره....واقعا 2012 مثلا با رونالدو میخواستی پشت 18شوت کنی یا میزد هوا.یا همچین یواش میزد که دیگه نگو......کلا من یه چیزی که بعد یه مدت بازی 2012 فهمیدم این بود که اگه شما دو حرکت قبل از گل زدن رو خوب انجام میدادی گل زدن واقعا راحت میشد.مثلا یه بار من از قیافه یه بازیکن خوشم امده بود که اصلا قدرتهای خوبی نداشت اوردمش توی بازی دوتا پاس از اون پاس های ژاوی انداختم بعد وقتی بهش توپ میرسید همین جور شوت رو میزدم همچین راحت دروازه بان گل میخورد که ..........بخدا راضی بودم دروازه بان بگیره ولی اینجوری گل نخوره.......
فقط همینو میتونم بگم که یکی از نقاط قوت امسال PES شوت زنی هاشه!
Last edited by M E S S I; 10-08-2012 at 08:08.
واقعا به نظرتون شوت خوبه؟
اینقدر تیز میره که من به یاد 99 از وسط زمین شوت میکنم گل هم زدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نمونش
شوت تیز باید باشه دیگه! غیر از این میشه سانتر توی 2011 و 2012 خیلی مسخره بود مدل شوت هاش شده مثل PES 6 واقعا خدا کنه یه چند تا انیمیشن باحال دیگه توی نسخه نهایی اضافه کنه و این بلور لعنتی رو بیخیال بشه واسه اکس باکس پچ نیست که این بلور رو برداریم کل بازی خوبه من واقعا از دمو راضی هست در قالب PES کنونی این واقعا خوب هست درسته در حالت کلی مثل فیفا اعتیاد آور نیست ولی اینکه تمام مشکلات اعصاب خورد کن 2011 و 2012 رو برطرف کرده یک دنیا برام ارزش داره امیدوارم نسخه نهایی خراب نکنه که دیگه طاقت دوری از PES رو ندارم از 2010 تا الان PES گریزی خستم کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)