سلام دوستان
مخابرات الان سرویس میده؟(قائمشهر)
گفته بودن با آسیاتک قرارداد داره و آسیاتک همون سرویسای مخابرات رو ارائه میده؟!
تعرفه های مخابرات چطوره؟
سرویس 1 مگ چقدر دانلود ششبانه داره؟!
سلام دوستان
مخابرات الان سرویس میده؟(قائمشهر)
گفته بودن با آسیاتک قرارداد داره و آسیاتک همون سرویسای مخابرات رو ارائه میده؟!
تعرفه های مخابرات چطوره؟
سرویس 1 مگ چقدر دانلود ششبانه داره؟!
سلام و عرض ادب
دوست عزيز، لطفاً اين دو « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » و « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » رو مطالعه بفرماييد؛ اين موارد در همه ي شهرهاي مازندران صدق ميکنه
موفّق باشيد
آسیاتک امروز داغونه.پینگ google شده 500.این 1 ماه یک روز بدون مشکل نبود.
ساعت 2:30 بعد از ظهر:
![]()
Last edited by ruzbeh1; 09-07-2012 at 13:25.
به نظردوستان باید چه نوع خاکی به سر ریخت؟ رس.خاک نرم.خاک شن....... برای لود شدن گوگل تایم گرفتم 20ثانیه طول کشید ولی تبیان با تمام مزخرفاتش در6ثانیه اومد بالا!!!!این اوضاع ناامید کننده تر هم میشه وقتی که مسئولین مخابرات اصلا زیر بار نمیرن و میگن همه چیز عادیه! یا ما ازاینترنت وسرویس های اون انتظار زیادی داریم یا....................
.................................................. .......................................
Last edited by ali1933; 09-07-2012 at 16:12.
سلام دوستان. کدوم یک از این مودم ها عالی اند؟ : دی لینک/تی پی لینک/پرو لینک/لینک سیس . حالا تو بابل پیدا میشن؟ ساری چطور؟ آمل چی؟ کجا؟ آدرس؟ قربون همه ی شما.![]()
بله مشاهده شد.خوش به حالتون. منطفه مخابراتی شما کدوم طرفه؟ من که یه تک لینک میزارم بین 10 تا 30 سرعتش متغیره ! چند تا لینک هم میزارم مجموعا به زور تا 200 میرسه!ولی اکثر دوستام مثل من همینطور سرعت دانلودشون افتضاحه!
سلام دوست گلم.
مودم های TP-LINK,DLINK,LINKSYS,زایکسل و ASUS همه معتبر هستند.ولی از میان این ها لینک سیس جنس بهتر و صد البته قیمت بالاتری هم دارد.متاسفانه یکی از مشکلات مودم های وایرلس لینکسیس کم بودن برد هست.
من به شما پیشنها میکنم مدل و مارک مورد نظر را بفرمایید تا دوستان راهنماییتون کنند.چرا که ممکنه در یک مدلی اون برند تر زده باشه(مثل DLINK 2640U سری قدیمیش)
موفق باشید
شما ها سرعتتون که عالیه..اسم سرویستون چیه؟ نمیدونم صبا ، ...
سلام و عرض ادب
عرضم به خدمت شما دوست عزيز، بنده تو منطقه مخابراتي شيخ فضل الله نوري سکونت دارم! به خاطر اينکه تو اين منطقه اصولاً وضعيت اقتصادي مردم متوسط رو به پايينه(که بنده هم از اين قشر هستم) يا کمتر توانايي استفاده از همچين امکاناتي دارند، يا اصلاً مثل بنده نوعي اطلاعات استفاده از اينترنت ندارند، کاربر و متقاضي کمتر داره، در نتيجه ...من اينجوري شاد و خوشحال ميشم در مواقع دانلود شبانه.
دوست عزيز شما ديگه چرا؟ اصولا تو استانها و شهرهاي بزرگ کمتر همچين مشکلاتي پيش مياد
ارادتمندم
موفّق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)