منم حرف شما رو قبول دارم. ظاهرا با این اطلاع رسانی ضعیف ال جی تنها راهش اینه که اول جنسو بخری بعدش بفهمی مشخصاتش چیه تازه بازم همه مشخصات مثل فرکانس انطباق و کنتراست را نمیشه فهمید!
منم حرف شما رو قبول دارم. ظاهرا با این اطلاع رسانی ضعیف ال جی تنها راهش اینه که اول جنسو بخری بعدش بفهمی مشخصاتش چیه تازه بازم همه مشخصات مثل فرکانس انطباق و کنتراست را نمیشه فهمید!
حرف شما درسته اما این مدل با اینکه در ایران مونتاژ میشه ولی قطعاتش کریه و بعیده از لحاظ کیفیت پنل تفاوتی درش وجود داشته باشه شرکت بزرگی برای ال جی نمیاد برای کمی سود تفاوت بین محصولات در دنیا قائل بشه ونامشو خدشه دار کنه به خصوص که ایران بازار فوق العاده مناسبی برای ال جی و سامسونگه چون مارک های مثل پایونیر و ایزیو اصلا یافت نمی شه و سونی و پاناسونیک حضور کم رنگی دارند.علاوه بر این تکنولوژی ساخت پنل بسیار پیچیده است واین نیست که بگیم شاید داره تو ایران تولید میشه این پیچیدگی به حدی که حتی کمپانی مثل اپل هم از پنل سامسونگ در محصولات استفاده می کنه و خودش اقدام به ساخت نمی کنه!
سلام دوستان
من میخوام تی وی بگیرم.با حرفایی که دوستان زدن موندم بین 76100 و 66100 و 67100 کدومشونو بگیرم.اینو میدونم که بین 66100 و 67100 فرق زیادی وجود نداره.حالا میخوام بدونم 76100 چقد فرقشه؟از نظر امکانات و قیمت...
دو تا تنظیم برای 67000 هست که میزارم.
یکی ماله سایت Cnet اون یکی هم lcdtvbuyingguide
اول Cnet
Picture menu:
Energy Saving: Off
Picture Mode: Expert [1 or 2]
Backlight: 89
Contrast: 81
Brightness: 50
H Sharpness: 0
V Sharpness: 0
Color: 50
Tint: 0
Aspect Ratio: Just Scan
--Expert control menu--
Dynamic contrast: Off
Super Resolution: Off
Black level: Low
Real Cinema: On
Color Gamut: BT709
Edge Enhancer: Off
Color Filter: Off
Expert Pattern: Off [grayed out]
Gamma: 2.2
--White Balance submenu--
Color Temperature: Warm
Method: 2-points [did not adjust 20-point IRE; see Notes above]
Pattern: Outer
Red: 24
Green: 35
Blue: 40
Red: 0
Green: 0
Blue: 0
--Color management System submenu--
Red: [Saturation 3. Tint 20, Luminance 0]
Green: [Saturation -10. Tint 0, Luminance 13]
Blue: [Saturation 1. Tint 0, Luminance 20]
Cyan: [Saturation 0. Tint 0, Luminance 0]
Magenta: [Saturation -5. Tint 0, Luminance 10]
Red: [Saturation -10. Tint 0, Luminance 0]
--Picture Option menu--
Noise reduction: Off
MPEG Noise Reduction: Off
Black Level: Off
Real Cinema: On
Eye Care: Off [grayed out]
LED Local Dimming: High
و
Calibrations:
Post Calibration Settings: Gamut
Color Management System White Balance
Energy Saving OFF Picture Mode ISF Expert 1 Backlight 41 Contrast 86 Brightness 57 H Sharpness 25 V Sharpness 25 Color 58 Tint G6 Super Resolution OFF LED Local Dimming OFF Dynamic Contrast OFF Noise Reduction OFF MPEG Noise Reduction OFF Black Level LOW Color Gamut STANDARD Edge Enhancement OFF Color Filter OFF Color Temp WARM GAMMA 2.2 Method 2 Point IRE Pattern OUTER
Color Tint Luminance Red 1 5 2 Green 3 6 0 Blue -10 -8 2 Yellow -2 -1 0 Cyan 3 8 1 Magenta -3 0 0
منابع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ظاهرا تنها رآه اينه كه او نايي كه خريدن تلويزيون lg lm6700 اساسي تستش كنن ببينن مشكلش چيه تا ما هم را خيال راحت بخريم اينو![]()
راستش دوستان من ^67100 رو خریدم. متاسفانه مدل مد نظرم پاناسونیک بود که بنا به دلایل شخصی نخریدم.{ شرایطش جور نبود} مدل بعدی LW9500 بود که با توجه به تجربه که ازش داشتم واقعا مدل خوبی بود. اما خب اینم به ما نرسیدو مجبور شدم تو این رنج قیمتی یه LM بردارم . تو خرید که از همون اول سه بعدی مهم نبود اما توفیق اجباری نصیبم شد. کیفیت دو بعدیش خوب و راضی کننده است. من با یه کابل AV وصل کردم و کانال های رسیو رو میبینم رو رزولوشین 576 و نسبت تصویر 4:3 که زدم 16:9 نشون بده. هنوز کنسول رو نرسیدم وصل کنم بهش بعد از این همه مدت و خوب نمیتونم چیزی بگم تو سه بعدی. چیزی هست دوستان میخوان بدونن بگن وقت بودم در خدمتم.
چجوری میشه یک فیلم سه بعدی پخش کرد و زیرنویس اونو توی یک فلش ریخت و نگاه کرد
منظورم اینه که زیرنویس رو چطور به فیلم اضافه کنیم (هم تلوزیون وهم بلوری ال جی میباشد)
دوستان بد نیست یه سری به این آدرسها بزنید ( مدلهای اصلی آسیایی)
کسی نیست راهنمایی کنه
ممنون از توضيحت ، مي خواستم ببينم روي فلش فيلم كيفيت بالا ريختي ببيني چه جوريه ؟ تصويرش عاليه يا خوبه ؟ زيرنويس هم باز ميكنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)