تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 43 اولاول ... 26323334353637383940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 429

نام تاپيک: Dishonored

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

بله که طولانیه . خود سازنده ها گفتن 4 ساعت زمان بازیه به طوری که فقط سریع بخوای بازی رو تموم کنی .
    شما همه ایتمهای مخفی رو پیدا کردی . توی هر مرحله چقدر پول بدست میاوردی . همه مرحله ها رو به صورت dont kill anyone میرفتی ؟ یا به صورت Ghost ؟ همه side mission ها رو تموم میکردی ؟ و ...
    اینطوریه که بازی خیلی طول میکشید . منم یه هفته ای تموم شد منتهی روزی چهار پنج ساعت میرفتم . منتهی اکثر چیزهای مخفی و امتیازهای بازی رو میگرفتم . لذت این بازی ها به همینهاشه .
    خب پس نمیشه گفت بازی در کل طولانیه !! 4 ساعت زیاد نیست برای تموم کردن بازی. اما به قول شما اگه بخوای اونجوری بازی رو تموم کنی بیشتر طول میکشه. میدونی سازنده های این بازی واقعا یه شاهکار ساختن ! یه بازی ای که به شدت خاصیت تکرار پذیری بالایی داری و مناسب برای هر سلیقه ایه. یکی بخواد میتونه زود تموم کنه و یکی نه. من این بار دوباره میخوام بازی کنم و همه رو بکشم چون سری اول بیشتر مخفی کاری رفتم

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

دوستان این غول آهنی ها که پاهای بندی هم دارن(اسمشو نمیدونم) چجوری کشته میشن؟
    اصلا کشته میشن؟
    خیلی رو اعصابن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

اصلا کشته میشن؟
    خیلی رو اعصابن
    اره عزیز ی شیشیه های انرژی هست رنگشون ابیه اونارو باید بزنی بهشون..سر شونه هاشون همون انرژیا هست بزن ب اون قسمت ...یکی یا 2تا باید بزنی تا بپکن

4. این کاربر از darkest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

اصلا کشته میشن؟
    خیلی رو اعصابن
    میتونی بری تو کالبد یه موجود دیگه وخیلی شیک و مجلسی از کنارشون رد بشی!

6. این کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

بازی بسیار زیبا بود.دلم نمیومد به این زودیا تمومش کنم ولی خب دیگه
    من 85 درصد بازیو فقط با چاقو و تلپورت رفتم
    مابقی جادوها و اسلحه ها به نظرم زیاد به کار نمیومدن.فقط واسه اشانتیوم ازشون استفاده کردم
    در کل بازیش محشر بود.منتظر DLC هاش میمونم

8. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من یه سوال مبهم برام پیش اومده.در مورد داستان بازی ! ...
      محتوای مخفی: در مورد کوروو 
    هیچ کی جز خود کوروو خبر نداشت که براش توطئه درست کردن ... پس اون کسی که از اول زندان کمکش میکنه چه جوری فهمیده ؟!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه imi imi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

هیچ کی جز خود کوروو خبر نداشت که براش توطئه درست کردن ... پس اون کسی که از اول زندان کمکش میکنه چه جوری فهمیده ؟!!!!!!!
    منم همین سوال برام پیش اومد ولی میشه گفت بالاخره کوروو دوستانی داره که اونو میشناسن.با توجه به شناختی که از کوروو و اطرافیانش داشتند بهش کمک کردن
    دقیقا مثل بعضی از فیلمها که به یکی تهمت میزنن ولی چند نفر طرفو کمک میکنن و میگن ما میدونیم تو بیگناهی و از این حرفا

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

دوستان لطفا هر گونه صحبت در مورد داستان بازي رو داخل اسپويلر انجام بدين. پست‌هاي مجيد و ايمي ايمي (دو تا پست بالايي) بايد پاك ميشدن كه ايندفعه استثنائاً ويرايش شدن.

كلا تصميم بر اين شده كه از اين به بعد حساسيت بيشتري روي پستهايي كه داستان رو لو ميدن داشته باشيم. اينگونه پست ها در صورت مشاهده بلافاصله پاك خواهند شد پس لطفا هنگام ارسال حتما از اسپويلر استفاده كنيد تا احيانا شرمنده شما نشيم.

ممنون از همكاري شما!

12. 6 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دوستم بهم گفت اون یه آدم ماورائیه به خاطر همین از قبل میدونست. ولی چرا بعد 6 ماه یادش افتاده کمکش کنه ؟!!!
    دوستان لطفا هر گونه صحبت در مورد داستان بازي رو داخل اسپويلر انجام بدين. پست‌هاي مجيد و ايمي ايمي (دو تا پست بالايي) بايد پاك ميشدن كه ايندفعه استثنائاً ويرايش شدن.

كلا تصميم بر اين شده كه از اين به بعد حساسيت بيشتري روي پستهايي كه داستان رو لو ميدن داشته باشيم. اينگونه پست ها در صورت مشاهده بلافاصله پاك خواهند شد پس لطفا هنگام ارسال حتما از اسپويلر استفاده كنيد تا احيانا شرمنده شما نشيم.

ممنون از همكاري شما!
    ممنون کاملا حق با شماس ولی پستی که من دادم هیچ جای داستان بازی رو لو نمیده و کسی تا بازی نکنه اصلا نمیفهمه من چی گفتم !

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

منم همین سوال برام پیش اومد ولی میشه گفت بالاخره کوروو دوستانی داره که اونو میشناسن.با توجه به شناختی که از کوروو و اطرافیانش داشتند بهش کمک کردن
    دقیقا مثل بعضی از فیلمها که به یکی تهمت میزنن ولی چند نفر طرفو کمک میکنن و میگن ما میدونیم تو بیگناهی و از این حرفا
      محتوای مخفی: درباره کروو 
    کی گفته هیچکی جز کروو نمیدونسته که واسش پاپوش درست کردن .
    پس اونایی که خودشون پاپوش درست کردن چی ؟ پشت همچین دسیسه ای مطمئنا ادمای زیادی قرار داشتن . مخصوصا خود لرد ریجنت و کمپبل و داود و احتمالا هم برادرهای پندلتون ها . مطمئنن یکی از همین افرادی که به کروو کمک میکنن از قضیه با خبر میشن بعد از 6 ماه . مثل لرد پندلتون .

در ضمن چه فرقی به حالشون میکرد . چه کروو بی گناه میبود چه گناهکار وسیله ای بود که هگوار به خواسته اش برسه و واسه همین اونو از زندان میاره بیرون .

15. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •