تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 78 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 772

نام تاپيک: نصب مكینتاش بر روي نوت‌بوكهاي غير اپل Hackintosh-OSX86

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من فقط به دوستان عرض کنم که خودتون رو برای یک چیز فوق الغاده آماده نکنین چون اونجوری سه سوته سرخورده میشن و بر می گردین به ویندوز. شما تو مک اون راحتی و آزادی رو که تو ویندوز داری تو مک نداری در مورد مقایسه مکینتاش و هکینتاش خیالتون راحت باشه که اگه همه امکانات لپ تاپ شما رو بشناسه لپ تاپ 1 ملیونی شما با یه مک بوک پرو 3 ملیونی برابری میکنه و اونقدرها هم که از مک تعریف میکنن آش دهن سوزی نیست برای کلاس گذاشتن و متفاوت بودن خوبه ولی بدون ویندوز نباید بهش فکر کنین
    در واقع مشکل اینجاست که یک عده افرادی مثل من تحت تاثیر تعاریف از مکینتاش میرن و مک بوک میگیرن و قیمت بالاش رو سعی دارن برای خودشون توجیه کنن

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من فقط به دوستان عرض کنم که خودتون رو برای یک چیز فوق الغاده آماده نکنین چون اونجوری سه سوته سرخورده میشن و بر می گردین به ویندوز. شما تو مک اون راحتی و آزادی رو که تو ویندوز داری تو مک نداری در مورد مقایسه مکینتاش و هکینتاش خیالتون راحت باشه که اگه همه امکانات لپ تاپ شما رو بشناسه لپ تاپ 1 ملیونی شما با یه مک بوک پرو 3 ملیونی برابری میکنه و اونقدرها هم که از مک تعریف میکنن آش دهن سوزی نیست برای کلاس گذاشتن و متفاوت بودن خوبه ولی بدون ویندوز نباید بهش فکر کنین
    در واقع مشکل اینجاست که یک عده افرادی مثل من تحت تاثیر تعاریف از مکینتاش میرن و مک بوک میگیرن و قیمت بالاش رو سعی دارن برای خودشون توجیه کنن
    واقعاً هنوز هم به خاطر خرید این مک بوک پرو از خودم خجالت میکشم
    خجالت واسه خريد مك بوك
    اينم تو نوع خودش جالبه
    خوب بفروش

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان، من یه cw21fx دارم، یه مدتیه دارم تحقیق میکنم که یه مک نصب کنم، اما هر کی یه چیزی میگه، حالا که از فیل رد شدیم اینجا مطرح میکنم:
    سخت افزارم اینان:
    cpu: intel core i3 330M + sse2 & sse3 & sse4.1 & 4.2
    ram 4GB
    vga: geforce 310M
    wireless: Atheros AR9285
    network: Marvell Yukon 88E8057 PCI-E Gigabit Ethernet Controller

حالا میخوام ببینم که کدوم نسخه مک رو بگیرم که سازگاری داشته باشه ؟
    اگه جایی هم سراغ دارید واسه خرید اینترنتی هم بگید چون حوصله دانلود ندارم
    واقعاً هنوز هم به خاطر خرید این مک بوک پرو از خودم خجالت میکشم

شما بهتره مك اسنو یونیورسال بگیری كه كاستومایز هم نداره
    برات محل فروشگاهو پی ام خصوصی كردم

داداش اگه كانفیگ مك بوكتو بگی و قیمتشو هم بگی شاید خریدمش ازت
    پیام خصوص بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

14 Help !

سلام دوستان...
    عزیزان من روی pc خودم نسخه ی مک leopard از گروه iaktos رو از یکی از سایتهای ایرانی دانلود کردم و مصب کردم در کنار ویندوز 7 و xp !
    با نرم افزار easy bcd این کار رو انجام دادم اما پایان وقتی سیستم بوت میشد یه صفحه ی سیاه میومد بالا که نوشته بود ...
    Boot Test ok
    Boot Test ok
    Boot 0 failed
    خط آخر رو مطمئن نیستم اما چیزی که مسلم هست... دو بوت xp و seven مشکلی نداشت اما با بوت شدن مک مشکل داشت !
    والا توی نصب iaktos یه سخت افزارهایی بود که من اصلا ازش سر در نیاوردم !!!! توی آموزش قسمت customize که مهمترین قسمت هستش خیلی مختصر توضیح داده شده ! مثلا در مورد گرافیک nvidia خودش 10 تا sub می خوره و تقسیم میشه حالا اگه یک دفعه غلط شد واسه تستش باید 2 به توان n بار آزمایش کرد
    تازه ویندوزهامم از دست دادم و وقتی Start up رو از سی دی win 7 ریکاور کردم ویندوز 7م شبیه win98 شده بود ولی اشکال از من بود که بک آپ نداشتم
    فکر کنم وقتی با easy bcd نصب می کنیم نباید از منوی نصب مک کاملیون رو انتخاب می کردم فکر کنم واسه همین بود که با easy bcd به مشکل خورد و به جای صفحه ی بوت اون صفحه سیاهی اومد که بالا گفتم ... یعنی بوت منیجر ویندوز با کاملیون تداخل پیدا کرد ! نظر شما چیه ؟
    راستی مک یونیورسال واقعا کاستومایز نداره ؟؟؟؟ اگه اینجوریه که خیلی عالیه ! منتها من اصلا تو نت پیداش نمی کنم میشه آدرس فروشگاه p30world رو بدین از اونجا بگیرم ؟
    و اینکه اگه من این نسخه رو روی لپ تاپم هم نصب کنم باطریشو نشون نمی ده ؟؟
    اینم بگم که من با این dvd مک خودم که دانلودش کردم خیلی مشکل داشتم وقتی سیستم رو از دی وی دی بوت می کردم همش میرفت تو ویندوز و دی وی دی مک بوت نمیشد از هر 20 دفعه یک بار ! تازه اونم باید دی وی دیو زمانی میذاشتم که سیستم در حال بالا اومدن بود !!!! شاید هم مشکل از دی وی دی من بود...اگه یه آدرس خوب واسه بگین خیلی بهم لطف کردین !
    خیلی ممنون میشم کمکم کنید !

داره خودمونی میشه asadifarshad7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض سلام

من اسنلو لئوپاردو دانلود کردم(4.5 گیگ)
    اما اصلا وارد محیط نصب نمیشه 4 خط میاد بعد ری استارت میشه(با -v و اینتر)
    هم پارتیشن ساخته بودم هم پرایمریش کرده بدم هم اکتیو.
    بعد idenid نصب کردم با بد بختی نصب شد ولی بالا نمیاد(تو صفحۀ اول میمونه)
    بعدشم درایوشو پاک کردم حالا یه درایو دگه هم با این پارتیشن دلیت شدو یه درایو شدن.

کسی میتونه کمک کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من اسنولئوپارد 10.6.2 هازارد رو نصب می کنم و موقع بوت روی علامت اپل گیر میکنه
    مشخصات سیستم:
    mainboard:giga ud3l
    cpu:e7500 intel
    ram:4 gig ddr2 kingmax
    vga:nvidia 240 gt with 1gig memory ddr5

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان...
    عزیزان من روی pc خودم نسخه ی مک leopard از گروه iaktos رو از یکی از سایتهای ایرانی دانلود کردم و مصب کردم در کنار ویندوز 7 و xp !
    با نرم افزار easy bcd این کار رو انجام دادم اما پایان وقتی سیستم بوت میشد یه صفحه ی سیاه میومد بالا که نوشته بود ...
    Boot Test ok
    Boot Test ok
    Boot 0 failed
    خط آخر رو مطمئن نیستم اما چیزی که مسلم هست... دو بوت xp و seven مشکلی نداشت اما با بوت شدن مک مشکل داشت !
    والا توی نصب iaktos یه سخت افزارهایی بود که من اصلا ازش سر در نیاوردم !!!! توی آموزش قسمت customize که مهمترین قسمت هستش خیلی مختصر توضیح داده شده ! مثلا در مورد گرافیک nvidia خودش 10 تا sub می خوره و تقسیم میشه حالا اگه یک دفعه غلط شد واسه تستش باید 2 به توان n بار آزمایش کرد
    تازه ویندوزهامم از دست دادم و وقتی Start up رو از سی دی win 7 ریکاور کردم ویندوز 7م شبیه win98 شده بود ولی اشکال از من بود که بک آپ نداشتم
    فکر کنم وقتی با easy bcd نصب می کنیم نباید از منوی نصب مک کاملیون رو انتخاب می کردم فکر کنم واسه همین بود که با easy bcd به مشکل خورد و به جای صفحه ی بوت اون صفحه سیاهی اومد که بالا گفتم ... یعنی بوت منیجر ویندوز با کاملیون تداخل پیدا کرد ! نظر شما چیه ؟
    راستی مک یونیورسال واقعا کاستومایز نداره ؟؟؟؟ اگه اینجوریه که خیلی عالیه ! منتها من اصلا تو نت پیداش نمی کنم میشه آدرس فروشگاه p30world رو بدین از اونجا بگیرم ؟
    و اینکه اگه من این نسخه رو روی لپ تاپم هم نصب کنم باطریشو نشون نمی ده ؟؟
    اینم بگم که من با این dvd مک خودم که دانلودش کردم خیلی مشکل داشتم وقتی سیستم رو از دی وی دی بوت می کردم همش میرفت تو ویندوز و دی وی دی مک بوت نمیشد از هر 20 دفعه یک بار ! تازه اونم باید دی وی دیو زمانی میذاشتم که سیستم در حال بالا اومدن بود !!!! شاید هم مشکل از دی وی دی من بود...اگه یه آدرس خوب واسه بگین خیلی بهم لطف کردین !
    خیلی ممنون میشم کمکم کنید !
    من اسنلو لئوپاردو دانلود کردم(4.5 گیگ)
    اما اصلا وارد محیط نصب نمیشه 4 خط میاد بعد ری استارت میشه(با -v و اینتر)
    هم پارتیشن ساخته بودم هم پرایمریش کرده بدم هم اکتیو.
    بعد idenid نصب کردم با بد بختی نصب شد ولی بالا نمیاد(تو صفحۀ اول میمونه)
    بعدشم درایوشو پاک کردم حالا یه درایو دگه هم با این پارتیشن دلیت شدو یه درایو شدن.

کسی میتونه کمک کنه؟
    من اسنولئوپارد 10.6.2 هازارد رو نصب می کنم و موقع بوت روی علامت اپل گیر میکنه
    مشخصات سیستم:
    mainboard:giga ud3l
    cpu:e7500 intel
    ram:4 gig ddr2 kingmax
    vga:nvidia 240 gt with 1gig memory ddr5

شما پارتیشن مكباید با حالت پریماری داشته باشی
    روی لاجیكال نصب كردی
    یا اینكه با حالت نادرست كاستومایز كردی
    بهتره یونیورسال بزنی
    برات پیام خصوصی كردم

--------------------------
    دوست عزیز احتمال داره مادربرد شما كلا" با مك ناسازگار بشه

---------------------

اگه هازارد مشكل داره
    احتمالا یونیورسال جواب میده
    شما به جای هازارد نسخه یونیورسال رو تست كن ببین اون ه نتیجه ای میده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

روی لاجیكال نصب كردی
    بهتره یونیورسال بزنی
    برات پیام خصوصی كردم

--------------------------
    دوست عزیز احتمال داره مادربرد شما كلا" با مك ناسازگار بشه

---------------------

اگه هازارد مشكل داره
    احتمالا یونیورسال جواب میده
    شما به جای هازارد نسخه یونیورسال رو تست كن ببین اون ه نتیجه ای میده؟
    ممنون که جواب دادی

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز من راهنمایی میخوام لطفاً
    من یه سونی وایو اس آر 599 جی کی بی دارم
    64هست و ویندوز 7 اورجینال روش هست.میخوام مک نصب کنم روش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

روی لاجیكال نصب كردی
    بهتره یونیورسال بزنی
    برات پیام خصوصی كردم
    دوست من خیلی ممنونم از راهنماییت...
    اما توی آموزش گفتین که از یکی از درایوهام جدا کنم ! منم همین کارو انجام دادم !
    اما این که میگین باید پرایمری باشه ... من دو تا هارد دارم که ویندوز 7م روی درایو c که پرایمری هستش نصبه !
    چون 2تا هارد دارم باید 2تا پرایمری داشته باشم دیگه درسته ؟ الان تو این حالت چی کار کنم ؟
    از درایو ویندوزم جدا کنم که پرایمری جدا شه ؟
    یا روی اون یکی هاردم نصب کنم که پرایمری هست ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •