سلام دوستان...
عزیزان من روی pc خودم نسخه ی مک leopard از گروه iaktos رو از یکی از سایتهای ایرانی دانلود کردم و مصب کردم در کنار ویندوز 7 و xp !
با نرم افزار easy bcd این کار رو انجام دادم اما پایان وقتی سیستم بوت میشد یه صفحه ی سیاه میومد بالا که نوشته بود ...
Boot Test ok
Boot Test ok
Boot 0 failed
خط آخر رو مطمئن نیستم اما چیزی که مسلم هست... دو بوت xp و seven مشکلی نداشت اما با بوت شدن مک مشکل داشت !
والا توی نصب iaktos یه سخت افزارهایی بود که من اصلا ازش سر در نیاوردم !!!! توی آموزش قسمت customize که مهمترین قسمت هستش خیلی مختصر توضیح داده شده ! مثلا در مورد گرافیک nvidia خودش 10 تا sub می خوره و تقسیم میشه حالا اگه یک دفعه غلط شد واسه تستش باید 2 به توان n بار آزمایش کرد
.gif)
تازه ویندوزهامم از دست دادم و وقتی Start up رو از سی دی win 7 ریکاور کردم ویندوز 7م شبیه win98 شده بود
.gif)
ولی اشکال از من بود که بک آپ نداشتم
فکر کنم وقتی با easy bcd نصب می کنیم نباید از منوی نصب مک کاملیون رو انتخاب می کردم فکر کنم واسه همین بود که با easy bcd به مشکل خورد و به جای صفحه ی بوت اون صفحه سیاهی اومد که بالا گفتم ... یعنی بوت منیجر ویندوز با کاملیون تداخل پیدا کرد ! نظر شما چیه ؟
راستی مک یونیورسال واقعا کاستومایز نداره ؟؟؟؟ اگه اینجوریه که خیلی عالیه ! منتها من اصلا تو نت پیداش نمی کنم میشه آدرس فروشگاه p30world رو بدین از اونجا بگیرم ؟
و اینکه اگه من این نسخه رو روی لپ تاپم هم نصب کنم باطریشو نشون نمی ده ؟؟
اینم بگم که من با این dvd مک خودم که دانلودش کردم خیلی مشکل داشتم وقتی سیستم رو از دی وی دی بوت می کردم همش میرفت تو ویندوز و دی وی دی مک بوت نمیشد از هر 20 دفعه یک بار ! تازه اونم باید دی وی دیو زمانی میذاشتم که سیستم در حال بالا اومدن بود !!!! شاید هم مشکل از دی وی دی من بود...اگه یه آدرس خوب واسه بگین خیلی بهم لطف کردین !
خیلی ممنون میشم کمکم کنید !
.gif)
.gif)