تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 72 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 714

نام تاپيک: مباحث پیرامون تلویزیون های 2012 سامسونگ

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

سلام دوستان
    یه کلیپ سه بعدی دانلود کردم که شیرینی طرف تلویزیون پرتاب میشد وقتی اون چیز با تلویزیون فاصله داره از نظر سه بعدی خوبه ولی وقتی

به صفحه نزدیک میشه و یه جورایی از صفحه بیرون میزنه , تصویر انگار دوتا میشه و کنار تصویر یه هاله از همون شیء هم دیده میشه و مثلا

یه شیرینی تبدیل به دوتا میشه که اونیکی خیلی محو هست

دلیلش چیه؟ چون عمق و... هم تغییر میدم فایده نداره تلویزیون سری 6 سامسونگ هست و چرا موقع عوض کردن کانال یه کم طول

میکشه و مثل crt سریع عوض نمیشه؟

انشاءالله سربلند باشید
    Last edited by hamidrezaj; 15-03-2013 at 22:14.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    یه کلیپ سه بعدی دانلود کردم که شیرینی طرف تلویزیون پرتاب میشد وقتی اون چیز با تلویزیون فاصله داره از نظر سه بعدی خوبه ولی وقتی

به صفحه نزدیک میشه و یه جورایی از صفحه بیرون میزنه , تصویر انگار دوتا میشه و کنار تصویر یه هاله از همون شیء هم دیده میشه و مثلا

یه شیرینی تبدیل به دوتا میشه که اونیکی خیلی محو هست

دلیلش چیه؟ چون عمق و... هم تغییر میدم فایده نداره تلویزیون سری 6 سامسونگ هست و چرا موقع عوض کردن کانال یه کم طول

میکشه و مثل crt سریع عوض نمیشه؟

انشاءالله سربلند باشید
    سلام
    دوتایی شدن یا کراس تاک (crosstalk) در تلویزیون های سه بعدی وجود داره و در یکی کم و در حد صفر و در مدل دیگر شاید بیشتر باشه معمولا در تصاویری که خیلی از تلویزیون خارج می شند به وجود میاد. (حتی در واقعیت هم این حالت وقتی یه جسم خیلی نزدیک به صورت باشه هم پیش میاد!)
    طول کشیدن هنگام عوض کردن کانال هم به خاطر شبکه دیجیتال هست و این کندی وجود دارد
    موفق باشید

3. 2 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام
    من به تازگی یه ES8880 خریدم که تا دیروز همه چی خوب بود ولی از دیروز یکدفعه وقتی دستگاه DVD و یا ر ی س ی و ر را از طریق AV1 یا AV2 به تلویزیون وصل میکنم روی حالت صدای سینمایی تلویزیون یک صدای نویز بوجود میاد که تنها وقتی این صدا قطع میشه که ببرمش روی حالت استاندارد ولی کانالهای دیجیتال تلویزیون ایران هیچ مشکلی از بابت صدا ندارند. و تازه روی دستگاههای فوق نیز تا دیروز خوب کار میکرد نمیدونم یکدفعه چه مشکلی پیش اومد لطفا راهنمایی بفرمایید.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    من به تازگی یه ES8880 خریدم که تا دیروز همه چی خوب بود ولی از دیروز یکدفعه وقتی دستگاه DVD و یا ر ی س ی و ر را از طریق AV1 یا AV2 به تلویزیون وصل میکنم روی حالت صدای سینمایی تلویزیون یک صدای نویز بوجود میاد که تنها وقتی این صدا قطع میشه که ببرمش روی حالت استاندارد ولی کانالهای دیجیتال تلویزیون ایران هیچ مشکلی از بابت صدا ندارند. و تازه روی دستگاههای فوق نیز تا دیروز خوب کار میکرد نمیدونم یکدفعه چه مشکلی پیش اومد لطفا راهنمایی بفرمایید.
    دوست عزیز

حتما منوال تلویزیو نتان را مطالعه کنید
    منو-----> پشتیبانی -----> e-manual

خروجیSPDIF
    منو ← صدا ← خروجیSPDIF
    )Sony Philips Digital InterFace( SPDIF برای ارائه صدای دیجیتال استفاده شده، اختلالی که به بلندگوها و دستگاه های دیجیتال گوناگون از قبیل دستگاه پخش دی وی دی وارد می شود را کاهش می دهد.
    فرمت صدا ● ●
    می توانید فرمت خروجی صدای دیجیتالرا SPDIF انتخاب کنید. بستگی به منبع ورودی، ممکن است قالب خروجی صدای دیجیتالSPDIF موجود متفاوت باشد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوست گرامی
    از اینکه پاسخ دادین متشکرم
    نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه (منظورم صدای اضافی یا همون نویز از بلندگوهای تلویزیون بود چون من dvd معمولی دارم و سینمای خانگی ندارم) و فقط هنگام پخش از dvd و ر ی س ی و ر و تنها غیر از حالت استاندارد صدا این مشکل پیش میاد.

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

سلام
    دوتایی شدن یا کراس تاک (crosstalk) در تلویزیون های سه بعدی وجود داره و در یکی کم و در حد صفر و در مدل دیگر شاید بیشتر باشه معمولا در تصاویری که خیلی از تلویزیون خارج می شند به وجود میاد. (حتی در واقعیت هم این حالت وقتی یه جسم خیلی نزدیک به صورت باشه هم پیش میاد!)
    طول کشیدن هنگام عوض کردن کانال هم به خاطر شبکه دیجیتال هست و این کندی وجود دارد
    موفق باشید
    خیلی ممنون از شما , فقط سوال که دارم اینه فقط به این علت میتونه باشه؟ چون جایی خوندم
    Crosstalk عمدتا چه زماني رخ مي دهد؟

• Crosstalk زماني رخ مي دهد كه كريستال مايع در LCD نمي تواند به سرعت از تيره به روشن تغيير يابد يا درخشش سلول هاي فسفر در پنل هاي پلاسما بيش از حد، طولاني شود.
    • عينك هاي 3بعدي نيز اگر به خوبي با تلويزيون همگام نشده باشند و يا انحراف زاويه در عملكرد آنها تاثير زيادي داشته باشد، ممكن است موجب ايجاد Crosstalk شوند.
    • منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و این طول کشیدن عوض کردن کانال توی تلویزیون های crt اتفاق نمیفته چرا توی led میشه
    انشاءالله سربلند باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خیلی ممنون از شما , فقط سوال که دارم اینه فقط به این علت میتونه باشه؟ چون جایی خوندم
    Crosstalk عمدتا چه زماني رخ مي دهد؟

• Crosstalk زماني رخ مي دهد كه كريستال مايع در LCD نمي تواند به سرعت از تيره به روشن تغيير يابد يا درخشش سلول هاي فسفر در پنل هاي پلاسما بيش از حد، طولاني شود.
    • عينك هاي 3بعدي نيز اگر به خوبي با تلويزيون همگام نشده باشند و يا انحراف زاويه در عملكرد آنها تاثير زيادي داشته باشد، ممكن است موجب ايجاد Crosstalk شوند.
    • منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و این طول کشیدن عوض کردن کانال توی تلویزیون های crt اتفاق نمیفته چرا توی led میشه
    انشاءالله سربلند باشید
    علتش می تونه اینا باشه و بدترین حالت زمانی اتفاق می افته که سفید و سیاه روی هم باشند (که از این حالت برای تست و ریویو تلویزون ها استفاده می کنند) من سری هفت دارم در بعضی از صحنه ها کراس تاک مشاهده می شه مثلا رنگ سفید روی آبی وقتی اختلاف (فاصله) دو تصویر از هم زیاد می شه.
    موارد دیگر هم از جمله تنظیم رنگ و نور تصویر و نوع و کیفیت ویدیو هم بی تاثیر نیست.

شما در crt هم دیجیتال داشتید؟ چون این مکث در گیرنده های دیجیتال هم وجود داره. (البته با آنالوگ تست نکردم ببینم اختلاف سرعت چقدر است)

9. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

براي es8880 سام سرويس امكان update آفلاين و نصب برنامه به اين صورت وجود دارد ؟

اگر هست لينك دانلود بي زحمت

بعد از آپديت چه مزايايي داره ؟
    Last edited by xpga; 16-03-2013 at 17:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

هیچی فقط کیبرد فارسیتون حذف میشه

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

براي es8880 سام سرويس امكان update آفلاين و نصب برنامه به اين صورت وجود دارد ؟

اگر هست لينك دانلود بي زحمت

بعد از آپديت چه مزايايي داره ؟

دوست عزیز
    اگر نیازی به آبدیت ندارید سعی کنید اینکار را نکنید و گر نه از نمایندگیهای داخلی فایل فریمورتان را بگیرید چون نام گذاری ایران برای مدل شما es8880 و نام گذاری خارجی آن es8000 است و در سایت استرالیا ست پس به طب پس از نصب تغییراتی در تلویزیو نتان خواهید داشت از جمله کیبرد فارسی. و در قسمت جستجو مدل تلویزیون تان بر اساس اینچ را درست وارد کنید این آدرس سایت برای فریمور

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واین طریقه نصب آفلاین

آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعل نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
    Last edited by matinpour; 16-03-2013 at 19:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •