سلام
خواهش میکنم
hd202 جدیدا موجود شده و هنوز تست نکردم .ولی این قیمت برای این هدفون بسیار مناسب هست.چون من مدل hd201 رو 90 هزار تومان تهیه کردم.اگه با گارانتی نامداران تهیه کنین اصل هستن و هیچ مشکلی نداره.
در مورد مدل k77 میتونین براحتی از فروشگاهای خیابان جمهوری تهیه کنین بوفور پیدا میشه.با هر گارانتی هم که تهیه کنین مشکلی نداره و اصل هستن.
در مورد هدفون بیتس هم مدل تغلبیش رو تهیه کردین که چنین کیفیتی داشته .چون مدل تغلبیش خیلی زیاد در بازار از مبلغ 4 هزار تومان تا 300 هزار تومان موجود هست.
در هر صورت هدفونهای معرفی شده جرو بهترینها هستن که داخل ایران موجوده و اگه هر سوال دیگه ای داشتین در خدمت هستیم.
خیلی ممنون دوست عزیز بابت توجه و پاسخ دوبارتون .gif)
راستش الان داشتم توی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگاه می کردم و چند تا از نظرات رو خوندم. ظاهرا کسایی که با توجه به این قیمت، HD 202 رو خریده بودن، راضی بودن. البته قیمتش رو زده 24 دلار!!! نمی دونم یعنی این قدر تفاوت قیمت با ایران!!! سرخورده شدم این قیمت رو دیدم!!!
من هم نظرم روی این مدل رفته که می تونم اینترنتی هم خریداری کنم. فقط اینکه...
1- من به سایت ارائه دهندش ذره ای شک ندارم. اما گارانتیش برخلاف چیزی که گفتید، "تکنو ارتباط" با 12 ماه گارانتی هست. مشکلی نداره؟
2- فکر می کنید اینکه گفتم مناسب سبک "پاپ" باشه، این طور خواهد بود؟ می دونم شما تست نکردید، اما در هر صورت نظر شما در این مورد برام ارزشمنده.