تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 602 اولاول ... 263233343536373839404686136536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه [siavah]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلامخوب دوست عزيز شما كه انتخاب كردين.مبارك باشهفكر نكنم بين ٣٠٠ تا ٤٠٠ بيشتر از دو يا سه مدل بيتس موجود باشه.البته هدفون داخل گوشي بيسيم نداره و فكر نكنم ضد اب هم باشن.البته بيس قوي هم دارن كه نميدونم با سبك مورد نظرتون همخوني داره يا نه.اگه تصميم گرفتين از مدل ديگه اي خريد كنين سبك مورد نظرتون رو اعلام كنين فكر كنم سنهايزر هدفوني با مشخصات مورد نياز شما داشته باشه البته با سيم.موفق باشين
    مرسی آخه سنهایزر برند شناخته شده ای نیست..ولی بیتسو همه میشناسن (منظورم مردم تو خیابون و دانشگاه...)
    سبکم همه ی سبکا ولی بیشتر pop&country
    میخوام مثل این پشت گوشیه پشت گردنیه (نمیدونم)..و اکثر بازیکنای حرفه ای مثل اوزیل..رونالدو....اینا میزنن باشه!
    ولی شنیدم بیتس اصلش تو ایران نیست... :( درسته ؟ حالا شما که استادی چه مدلیو پیشنهاد میدی؟ زیبایی برام مهمه اما اگرم بیسیم نبود مشکلی نداره
    اگه میشه با یه خرده قیمت بیشتر مدل بهتریو بخرم لطفا بهم بگین
    Last edited by [siavah]; 04-07-2012 at 00:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی
    لطفا اگر امکانش هست برای نیاز بنده هم هدفون های پیشنهادی خوتون رو معرفی کنید.
    هدفون از نوع Full Size و قیمت هم زیر 100 تومن.
    سبک مورد علاقم هم "پاپ" خصوصا برای خوانندگان عزیز کشورمون هست. در ضمن، همیشه دوست داشتم جزئیات آهنگ ها رو با تمام و کمال بشنوم که تا به امروز چنین توفیقی نصیبم نشده. همین طور اگه بیسش هم خوب باشه چه بهتر اما ارجحیتش برام کمتر از شفافیت و تفکیک پذیری صدا هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danitondar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

درود
    قبلا بنده سوال کردم که امشب قصد خرید داشتم و اقدام کردم به یک مقدار جستجو برای زیر 40 تومان in-ear !
    خوب طبق گفته شما مدل Ep-830 از Creative مدل خوبیه ولی خوب ظاهرا سری جدید داره و قدیم که یه مقدار دردسر ایجاد میکنه!
    مثلا من تو یه بررسی با این قیمت مواجه شدم همین ایرفون $ 49.95 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد الان خیلی تو شک هستم چون یه مدل از Panasonic هم معرفی شد که ظاهرا مدل خیلی خوبیه HJE350E-S
    البته سری جدید 830 ظاهرا به غیر از تفاوت ظاهرری بسته بندی یه A هم به جلوش اضاف شده!
    میخواستم بدونم با توجه به ملاک های بنده کدم پیشنهاد میشه!
    -----
    موزیک تقریبا همه سبک و بیشتر شفافیت برام مهمه یه Bass معمولی هم جوابگو هست!
    و فیلم با گوشی البته اینکارو میکنم!بخاطر همین میترستم مثلا داخل فیلم انفجار صورت بگیره این Bass مارو خفه کنه

------------
    پیشنهاد شما چیست تا زیر 40 هزار تومان و in-ear
    قیمت کریتیو رو 21 هزار تومان و قیمت پاناسونیک رو 45 هزارتومان دارم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

دوستان ep830 با گارانتی اواژنگ 34 تومنه و ep 630 با گارانتی شاب 21 تومن ایا ارزش داره 13 تومن بیشتر بدم و 830 رو بردارم.

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

دوستان ep830 با گارانتی اواژنگ 34 تومنه و ep 630 با گارانتی شاب 21 تومن ایا ارزش داره 13 تومن بیشتر بدم و 830 رو بردارم.
    نه ! ep-630 به نسبت پولی که میدی بیشتر می ارزه . بهتره اینم بدونی که ep-830 های آواژنگ فیکن ! و البته ep-830 با گارانتی شاب دوباره موجود شده . میدِ محو ! بزرگترین کاستی ep-830 که واقعا موقعیت این مدل رو جلوی 630 ضعیف میکُنه ولی در کل بالانس تره .
    باز هم انتخاب با خودته . در کل صدای 830 بهتره ولی من بعد از یه مدت گوش دادن با 830 همیشه دوست داشتم صدای 630 رَم تجربه کنم . چون مید 830 به نظرم محوه و آدم بعد از یه مدت آهنگ گوش دادن باهاش احساس میکنه یه چیزی بهش نرسیده !! ... منظورم جزئیات

پ ن : دوستان خوشحال میشم به غیر از دو مدل رنج پایین کرتیو مدل های دیگه ـشون مثل 650 . 660 و غیره رو آزمایش کنند تجربه ـشون رو با ما در میان بذارن . چون فکر میکنم باس مثلا در مدل 650 نسبت به باس پرت 630 تعدیل شده باشه . البته این حدس منه ! کسی این مدل ها رو تجربه کرده ؟! اگه همونطور که گفتم باس در ep-650 یا ep-660 یا سایر مدل های رنج پایین کرتیو به استثناء 830 که شرح ـش گذشت پایین تر و به نسبت بالانس باشه حتما یکی از این مدل ها رو خواهم خرید .

منتظر پست ـتون هستم اگر با اینها تجربه ای داشتید ...

6. این کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مرسی آخه سنهایزر برند شناخته شده ای نیست..ولی بیتسو همه میشناسن (منظورم مردم تو خیابون و دانشگاه...)
    سبکم همه ی سبکا ولی بیشتر pop&country
    میخوام مثل این پشت گوشیه پشت گردنیه (نمیدونم)..و اکثر بازیکنای حرفه ای مثل اوزیل..رونالدو....اینا میزنن باشه!
    ولی شنیدم بیتس اصلش تو ایران نیست... :( درسته ؟ حالا شما که استادی چه مدلیو پیشنهاد میدی؟ زیبایی برام مهمه اما اگرم بیسیم نبود مشکلی نداره
    اگه میشه با یه خرده قیمت بیشتر مدل بهتریو بخرم لطفا بهم بگین
    سلام
    راستش اگه سنهایزر با بیش از 60 سال سابقه ناشناخته باشه بیتس با 5-6 سال نمیدونم از کجا شناخت میاره.
    چیزی که مسلمه این اقایان اوزیل و رونالدو و ... تشریف نبردن فروشگاه و چند تا هدفون رو تست کنن بعد از بینشون بیتس رو انتخاب کنن.این هدفونها به صورت مجانی فرستاده شده در خونشون بخاطر تبلیغ.احتمالا تو همون جعبه هدفون چند صد هزار دلاری هم بوده که سرمایه گذاری خوبی هم بوده و نتیجش هم میبینیم مثل شما.
    البته بعضا اصلشم موجود هست ولی خوب ...
    فعلا بهترین هدفونهای ورزشی دنیا رو سنهایزر تولید میکنه که بنظرتون شناخته شده نیست .متاسفانه هدفون دیگه ای که ورزشی باشه و پشت گردنی بغیر از sennheiser pmx 680 نمیشناسم.
    موفق باشین.

با سلام خدمت دوستان گرامی
    لطفا اگر امکانش هست برای نیاز بنده هم هدفون های پیشنهادی خوتون رو معرفی کنید.
    هدفون از نوع Full Size و قیمت هم زیر 100 تومن.
    سبک مورد علاقم هم "پاپ" خصوصا برای خوانندگان عزیز کشورمون هست. در ضمن، همیشه دوست داشتم جزئیات آهنگ ها رو با تمام و کمال بشنوم که تا به امروز چنین توفیقی نصیبم نشده. همین طور اگه بیسش هم خوب باشه چه بهتر اما ارجحیتش برام کمتر از شفافیت و تفکیک پذیری صدا هست.
    سلام
    با توجه به اینکه بدنبال صدای حرفه ای و با جزییات هستین.
    پیشنهاد میکنم از akg k77 و sennheiser hd201 یکی رو انتخاب کنین و ارجهیت با k77 هست.
    هر دو صدای مانیتور دارن و جزییات رو بخوبی پخش میکنن ولی بلحاظ داشتن کیفیت خوب الزاما بیس متوسطی دارن.
    موفق باشین

درود
    قبلا بنده سوال کردم که امشب قصد خرید داشتم و اقدام کردم به یک مقدار جستجو برای زیر 40 تومان in-ear !
    سلام
    بعد الان خیلی تو شک هستم چون یه مدل از Panasonic هم معرفی شد که ظاهرا مدل خیلی خوبیه HJE350E-S
    هر دو مدل با توجه به قیمتشون هدفونهای خوبی هستن و انتخاب از بین این دو از لحاظ صدا برای یک کاربر اماتور خیلی سخت هست.بنظر من هر دو مدل یک کاربرد رو براتون خواهند داشت.

البته سری جدید 830 ظاهرا به غیر از تفاوت ظاهرری بسته بندی یه A هم به جلوش اضاف شده!
    حرف A اضافه شده به اسم هدفون معمولا نشان دهنده ساپورت شونده از طریق دستگاههایی با سیستم عامل اندروید هست.
    میخواستم بدونم با توجه به ملاک های بنده کدم پیشنهاد میشه!
    هر دو مدل هدفونهای خوبی هستن و هر کدوم رو که تهیه کرین خیالتون راحت باشه چون با توجه به سبک مورد علاقتون و اینکه بیس متوسطی میخواین کاملا مطابق با سلیقتون هست.
    ep830 رو با گارانتی شاب تهیه کنین و hje350 رو با هرگارانتی چون فعلا فیک نداره.
    پیشنهاد میکنیم panasonic رو تهیه کنین.
    Last edited by peaceful1; 04-07-2012 at 14:45.

8. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    با توجه به اینکه بدنبال صدای حرفه ای و با جزییات هستین.
    پیشنهاد میکنم از akg k77 و sennheiser hd201 یکی رو انتخاب کنین و ارجهیت با k77 هست.
    هر دو صدای مانیتور دارن و جزییات رو بخوبی پخش میکنن ولی بلحاظ داشتن کیفیت خوب الزاما بیس متوسطی دارن.
    موفق باشین
    خیلی ممنون دوست عزیز بابت پاسختون

راستش من می خواستم اینترنتی خرید کنم تا مسافتی رو طی نکرده باشم. سایت مد نظرم، این دو مدلی که فرمودید رو هیچ کدوم نداشت اما مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به قیمت 100 تومن داشت.
    1- آیا این مدل هم از نظر شما تایید میشه یا نه؟ در صورت تایید، آیا به قیمتش می ارزه؟
    2- اگر بخوام اون 2 تا مدلی که فرمودید رو از تهران بگیرم، بهترین محل از لحاظ فراوانی، قیمت و اطمینان کجا هست؟

واقعیت این هست که تا حالا تجربه ی هدفون تو این رنج قیمتی رو نداشتم. یه بار هم مثلا خواستم یه هدفون خوب بگیرم، با 50 تومن یه Beats از نوع توگوشی گرفتم که به لعنت خدا هم نمی ارزه. تنها فایدش اینه که صدای اطرافتو نمی شنوی...
    برای همین هم هست که این بار دیگه نمی خوام چشم و گوش بسته خرید کنم و مزاحم اساتیدی چون شما شدم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ممنون

الان جایی سراغ ندارین بشه S4 تهیه کرد ؟
    یعنی هیج جا نیست بتونم Klipsch s4 بخرم

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز بابت پاسختون

راستش من می خواستم اینترنتی خرید کنم تا مسافتی رو طی نکرده باشم. سایت مد نظرم، این دو مدلی که فرمودید رو هیچ کدوم نداشت اما مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به قیمت 100 تومن داشت.
    1- آیا این مدل هم از نظر شما تایید میشه یا نه؟ در صورت تایید، آیا به قیمتش می ارزه؟
    2- اگر بخوام اون 2 تا مدلی که فرمودید رو از تهران بگیرم، بهترین محل از لحاظ فراوانی، قیمت و اطمینان کجا هست؟

واقعیت این هست که تا حالا تجربه ی هدفون تو این رنج قیمتی رو نداشتم. یه بار هم مثلا خواستم یه هدفون خوب بگیرم، با 50 تومن یه Beats از نوع توگوشی گرفتم که به لعنت خدا هم نمی ارزه. تنها فایدش اینه که صدای اطرافتو نمی شنوی...
    برای همین هم هست که این بار دیگه نمی خوام چشم و گوش بسته خرید کنم و مزاحم اساتیدی چون شما شدم...
    سلام
    خواهش میکنم
    hd202 جدیدا موجود شده و هنوز تست نکردم .ولی این قیمت برای این هدفون بسیار مناسب هست.چون من مدل hd201 رو 90 هزار تومان تهیه کردم.اگه با گارانتی نامداران تهیه کنین اصل هستن و هیچ مشکلی نداره.
    در مورد مدل k77 میتونین براحتی از فروشگاهای خیابان جمهوری تهیه کنین بوفور پیدا میشه.با هر گارانتی هم که تهیه کنین مشکلی نداره و اصل هستن.
    در مورد هدفون بیتس هم مدل تغلبیش رو تهیه کردین که چنین کیفیتی داشته .چون مدل تغلبیش خیلی زیاد در بازار از مبلغ 4 هزار تومان تا 300 هزار تومان موجود هست.
    در هر صورت هدفونهای معرفی شده جرو بهترینها هستن که داخل ایران موجوده و اگه هر سوال دیگه ای داشتین در خدمت هستیم.

یعنی هیج جا نیست بتونم Klipsch s4 بخرم
    سلام
    متاسفانه از موجودی اخیر بازار خبر ندارم ولی بطور کلی که نمیشه گفت تو بازار موجود نیست .احتمالا کم یاب بشه ولی نایاب نمیشه.دفعه قبل که دوستان اعلام کردن اصلا پیدا نمیشه بعد از 10 دقیقه جستجو تو مجتمع پایتخت پیدا کردم.
    همین چند وقت پیش هم دوستان تهیه کردن.اگه بطور جدی پیگیری کنین حتما پیدا میکنین.با گارانتی ارتافرورد عرضه شده و میتونین با استعلام نمایندگیهای فروش این شرکت براحتی پیدا کنین.و اگه نهایتا s4 پیدا نکردین میتونین s5 رو با کمی افزایش بودجه تهیه کنین.
    موفق باشین.
    Last edited by peaceful1; 04-07-2012 at 14:45.

12. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    خواهش میکنم
    hd202 جدیدا موجود شده و هنوز تست نکردم .ولی این قیمت برای این هدفون بسیار مناسب هست.چون من مدل hd201 رو 90 هزار تومان تهیه کردم.اگه با گارانتی نامداران تهیه کنین اصل هستن و هیچ مشکلی نداره.
    در مورد مدل k77 میتونین براحتی از فروشگاهای خیابان جمهوری تهیه کنین بوفور پیدا میشه.با هر گارانتی هم که تهیه کنین مشکلی نداره و اصل هستن.
    در مورد هدفون بیتس هم مدل تغلبیش رو تهیه کردین که چنین کیفیتی داشته .چون مدل تغلبیش خیلی زیاد در بازار از مبلغ 4 هزار تومان تا 300 هزار تومان موجود هست.
    در هر صورت هدفونهای معرفی شده جرو بهترینها هستن که داخل ایران موجوده و اگه هر سوال دیگه ای داشتین در خدمت هستیم.
    خیلی ممنون دوست عزیز بابت توجه و پاسخ دوبارتون

راستش الان داشتم توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه می کردم و چند تا از نظرات رو خوندم. ظاهرا کسایی که با توجه به این قیمت، HD 202 رو خریده بودن، راضی بودن. البته قیمتش رو زده 24 دلار!!! نمی دونم یعنی این قدر تفاوت قیمت با ایران!!! سرخورده شدم این قیمت رو دیدم!!!

من هم نظرم روی این مدل رفته که می تونم اینترنتی هم خریداری کنم. فقط اینکه...
    1- من به سایت ارائه دهندش ذره ای شک ندارم. اما گارانتیش برخلاف چیزی که گفتید، "تکنو ارتباط" با 12 ماه گارانتی هست. مشکلی نداره؟
    2- فکر می کنید اینکه گفتم مناسب سبک "پاپ" باشه، این طور خواهد بود؟ می دونم شما تست نکردید، اما در هر صورت نظر شما در این مورد برام ارزشمنده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •