تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 53 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 524

نام تاپيک: ** تجربیات رانندگی **

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

1.برای دور زدن تو کوچه‌هایی که عرض کوچه به اندازه یک ماشین هست از کجا شرواع به چرخاندن فرمان کنیم بهتر است تا به دیوار سمت چپ‌مان جلوی ماشین گیر نکند؟
    2. یک سئوال دیگه اینکه اگر چپ و راست جلوی ماشین در پیچیدن در کوچه‌های تنگ با دیوارهای طرفین فاصله داشته باشد آیا میتوانیم مطمئن باشیم که بقیه ماشین به دیوار گیر نمیکند؟
    آیا لازم هست در حین پیچیدن در این وضعیت آینه‌های چپ و راست را چک کنیم؟
    سلام
    1- دور زدن (سر و ته کردن) در جای کوچک اگر امکان پذیر نباشه پس راهی جز بازگشت با دنده عقب نیست .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حداقل تا جایی که فضای کافی برای سر و ته کردن باشه
    2- پیچیدن در کوچه های کم عرض از فرمول ثابتی پیروی میکنه که رانندگان تریلی و اتوبوس ازش مطلعند:
    اگر پیچ در سمت چپ باشه باید تا میشه به دیوار سمت راست نزدیک شد البته با در نظر گرفتن طول دُم ماشین (دو یعنی فاصله ی محور عقب با سپر عقب )
    باید از جایی بپیچه توی کوچه که گوشه ی راستِ سپر جلوی ماشین از نزدیکِ ابتدای دیوار کوچه ی سمت چپ رد بشه و وارد کوچه بشه
    شبیه حرکت ماشین قرمز در این عکس
    اینطوری سمتِ چپِ ماشین تا حد ممکن از دیوار سمت چپ دور میشه اما باز هم باید در حین پیچیدن , در آینه همه چیز رو زیر نظر داشته باشه چون ممکنه در محاسبه اشتباه کرده باشه و یا کوچه بیش از حد تنگ باشه و اصلاً نتونه واردش بشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 13-01-2017 at 04:33. دليل: تصحیح

2. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    Usa

13 با سرعت مجاز و با فاصله رانندگی کنیم

دوستان وقتی تو شهر رانندگی می کنید حداکثر سرعت 60 هست پس به ماشین جلویی چراغ ندید که بکشه کنار
    متاسفانه خیلی ها اصلا بدون توجه به اینکه ماشین جلویی می خواد به سمت چپ بپیچه با اینکه می بینن سمت راست خالیه بدون رعایت فاصله بازم می رن پشت ماشین جلویی چراغ می دن که بکش کنار
    موفع رد شدن هم ادعا می کنه راننده جلویی مقصره !!!

با سرعت مجاز و با فاصله رانندگی کنیم

4. 4 کاربر از alibaba24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    وضعیت فرمانِ ماشین و جاده در ایران و انگلیس , قرینه هست
    این عکس یک ماشین و جاده در انگلیس هست
    یک آینه بیارین و همین عکس رو داخلِ آینه ببینین . میشه ماشین و جاده در ایران !
    .
    لیست کشورهایی که قرینه ی ایران هست
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 13-01-2017 at 22:02. دليل: تصحیح

6. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

سئوال 1: وقتی ترافیک هست به نظر شما حرکت کردن در باند سمت چپ بهتر نیست (بخصوص وقتی در باند سمت راستی اتوبوس ایستگاه به ایستگاه تو لاین سمت راست توقف میکند یا رانندگان محترم! دوبله ماشینشان را پارک میکنند)

سئوال 2 : امروز این تا وضعیت برایم پیش آمد تو لاین راست بودم ماشین دیگری در لاین چپ کنارم بود و بیش از هم به من داشت نزدیک میشد بوق زدم که متوجه شود و فاصله‌اش را اصلاح کند اما بعد از زدن بوق اتوموبیلش را بیشتر به من نزدیک کرد! و میرفتیم که ماشینها از بغل به هم بمالند! من هم ترمز کردم (خوشبختانه ترافیک بود و سرعت ماشین پشت سری‌ام کم) تا رد شود
    کار دیگری میتوانستم در این وضعیت کنم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

سئوال 1: وقتی ترافیک هست به نظر شما حرکت کردن در باند سمت چپ بهتر نیست (بخصوص وقتی در باند سمت راستی اتوبوس ایستگاه به ایستگاه تو لاین سمت راست توقف میکند یا رانندگان محترم! دوبله ماشینشان را پارک میکنند)

سئوال 2 : امروز این تا وضعیت برایم پیش آمد تو لاین راست بودم ماشین دیگری در لاین چپ کنارم بود و بیش از هم به من داشت نزدیک میشد بوق زدم که متوجه شود و فاصله‌اش را اصلاح کند اما بعد از زدن بوق اتوموبیلش را بیشتر به من نزدیک کرد! و میرفتیم که ماشینها از بغل به هم بمالند! من هم ترمز کردم (خوشبختانه ترافیک بود و سرعت ماشین پشت سری‌ام کم) تا رد شود
    کار دیگری میتوانستم در این وضعیت کنم؟
    سلام
    جواب مختصر:
    بستگی داره
    توضیح بیشتر:
    اگر یک خروجی پیش رو باشه پس حرکت در لِینِ راست بهتره چون تعدادیشون خارج میشند
    بنده خودم بارها برام پیش اومده که از ماشینهای لین چپ کلی جلو افتادم چون یک خروجی در مسیرمون بود
    ======================
    اما اگر یک ورودی در نزدیکتون باشه جریان برعکس میشه چون دائم اون ماشینها هم به لین راست اضافه میشند که حرکتمون کندتر میشه و عقب میافتیم مثل اینها

=====================================
    2- عاقلانه ترین کار همون هست که بهش راه بدیم تا بره
    این شخص یا واقعاً عجله داره یا روانش مشکل داره پس در هر 2 حالت بهتره بهش راه بدیم
    البته آدمی که روانش سالمه اما عجله داره ابتدا راهنما میزنه , تک بوقی هم میزنه و اجازه میگیره و گاهی با دست هم اشاره میکنه و تشکر هم میکنه
    اما اونی که روانش مشکل داره , دور از شتر بخوابید و خواب آشفته نبینید . توی اون ترافیک حالا یکی دو تا ماشین هم بزنه جلو , فرقش 30 ثانیه هم نمیشه

9. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام یک سئوال دارم فقط نخندید!

آیا آینه وسط (آینه داخل خودرو) میتونه خودش باعث محدود شدن دید راننده بخصوص برای افرادی که مثل من قد بلند هستند بشه؟

من یک موقعهایی شده که دارم تو مسیر حرکت میکنم و از فرعی یا کوچه سمت راستم یک ماشین یا موتور سر وسیله نقلیه‌اش را داده بیرون ولی من ندیدمش تا وقتی که آنقدر آمده بیرون که از پشت آینه وسط خارج شده! و این خیلی بده چون ممکنه یکدفعه بیاد بیرون و من وقتی بهش میخورم تازه متوجه شوم که این وسیله داشته میامده طرف من!

تو اینترنت هم یک سرچی کردم چند نفر دیگه هم همین مشکل را دارند و برای حلش آینه وسط را جابه‌جا کردند:

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آیا آینه وسط (آینه داخل خودرو) میتونه خودش باعث محدود شدن دید راننده بخصوص برای افرادی که مثل من قد بلند هستند بشه؟

من یک موقعهایی شده که دارم تو مسیر حرکت میکنم و از فرعی یا کوچه سمت راستم یک ماشین یا موتور سر وسیله نقلیه‌اش را داده بیرون ولی من ندیدمش تا وقتی که آنقدر آمده بیرون که از پشت آینه وسط خارج شده! و این خیلی بده چون ممکنه یکدفعه بیاد بیرون و من وقتی بهش میخورم تازه متوجه شوم که این وسیله داشته میامده طرف من!

تو اینترنت هم یک سرچی کردم چند نفر دیگه هم همین مشکل را دارند و برای حلش آینه وسط را جابه‌جا کردند:
    من نگرفتم چی‌شد جریان...

ولی بله! بعضی ماشین‌ها مثلا سمند ستون‌هاشون افتضاح هستش و باعث بلاک شدن دید راننده میشه...
    توی پراید و ماشین‌های اون سایزی مثلا ۲۰۶ راننده صندلی رو به خاطر قدش کمی میده عقب و اگر کسی که کنارش نشسته صندلیش عقب نباشه، باعث میشه که شما بخش بزرگی از سمت راست رو از دست بدی و مجبوری با محاسبه برونی یا در شرایطی مثل سر میدون و اینها کمی به جلو خم بشی که از جلوی سینه شخصی که کنارت نشسته ببینی...

توی ماشین‌های بزرگ، افراد قد‌کوتاه توی دیدن درست جلوی ماشین به مشکل میخورن و این دست افراد هم مجبورن یا خودشون رو بلند کن یا محاسبه کنن که خوب، محاسبات همیشه درست در نمیاد...

با این حال، اگر ماشین صفر کیلومتر نیست، ممکنه برای خوشکلی ایینه وسط رو بزرگ کرده باشن(معمولا راننده تاکسی ها، برای دیدن بهتر پشت و پشت!(پشت ماشین و در و دافای صندلی پشتی!) ایینه بزرگ نصب میکنن!! بعضی ها هم برای بهتر دیدن پشت، ایینه وسط رو عوض میکنن...

بنابراین در صورت استاندارد نبودن ایینه، یا برای خوشکلی ممکنه جاش عوض شده باشه!!

مثلا مادر بنده ماشین دو کلاجه برای اموزش رانندگی داره و دو تا ایینه وسط داره، که من هر وقت می‌رونمش، برای در اوردن اون ایینه از وسط دیدم باید سرمو بچرخونم!!

اگرر ایینه اذیتت میکنه، کافیه درش بیاری و جاش رو تغییر بدی!!( البته محل استاندارد ایینه ثابته و شاید بیشتر از سه چهار سانت نشه جاش رو تغییر داد! مگرنه باعث ایجاد مشکلات جدید میشه!)

12. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

احیانا شما سرت به سقف میخوره و یک کمی قوز تو ماشین میشینی.
    بعضی از ماشینها مثل تندر ارتفاع صندلی بلند و کوتاه میشه. ماشینای شاسی بلند هم این مشکل رو جبران میکنه.
    فکر کنم شما مجبوری صندلی ماشینتو اصلاح کنی و ارتفاع ابر نشیمنگاه رو کم کنی. اینطوری مشکلت حل میشه.
    چونکه آینه های ماشینهای داخلی بیشتر از این جا نداره بالا بره.
    Last edited by siava5h; 16-01-2017 at 11:56.

14. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

احیانا شما سرت به سقف میخوره و یک کمی قوز تو ماشین میشینی.
    بعضی از ماشینها مثل تندر ارتفاع صندلی بلند و کوتاه میشه. ماشینای شاسی بلند هم این مشکل رو جبران میکنه.
    فکر کنم شما مجبوری صندلی ماشینتو اصلاح کنی و ارتفاع ابر نشیمنگاه رو کم کنی. اینطوری مشکلت حل میشه.
    چونکه آینه های ماشینهای داخلی بیشتر از این جا نداره بالا بره.
    یک راهی که این مشکل را کمی حل بکنه برای من اینطوریه که سرم را بچسبانم به شیشه راننده و رانندگی کنم اینطوری دید بهتری از ماشینهایی دارم که از فرعی‌های سمت راست‌ام میخواهند وارد مسیرم شوند
    Last edited by ehsan_iace; 16-01-2017 at 17:01.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

یک راهی که این مشکل را کمی حل بکنه برای من اینطوریه که سرم را بچسبانم به شیشه راننده و رانندگی کنم اینطوری دید بهتری از ماشینهایی دارم که از فرعی‌های سمت راست‌ام میخواهند وارد مسیرم شوند
    خوب اینکار به ستون فقراتتون آسیب میزنه

17. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •