بیشتری و آخرین سری که وارد شد مدل 92 بود
شنیدم قبل از 92 هم انگار بوده اما من ندیدم.
چون این خودرو نسبتا پرطرفدار هست قطعاتش هست و گیر میاد
بیشتری و آخرین سری که وارد شد مدل 92 بود
شنیدم قبل از 92 هم انگار بوده اما من ندیدم.
چون این خودرو نسبتا پرطرفدار هست قطعاتش هست و گیر میاد
نسل 1 بازسازی شده و خیلی تمیز میشه خرید
نسل 2 نابود هم میشه خرید
برای گلف تمیز و بی دردسر باید حدود 6.5 هزینه کنین حداقل
اگه قصد خریدن گلف هم دارین به لوازم اضافه توجهی نداشته باشین مثل رینگ و سانروف و پخش و سیستم صوتی و ...
در وهله اول سالم بودن شاسی ها ، و پلمب بودن عقب و جلوی خودرو و بعد از اون سالم بودن موتور و گیربکس و جلوبندی و....
سلام رفقا
من کلا 10 تومان دارم چی گیر میاد؟
دوو سیلو و ریسر پیدا کردم یکی یه توضیحی درباره این 2 تا میده
مرسی
دوو سیلو به مراتب اگر از نظر فنی و بدنه شرایط خوبی داشته باشه
ارزش خریدش نسبت به ریسر بیشتر هست
مدل سیلو چنده ؟ کارکردش چقدر هست ؟ بیمه ؟ میزان تصادفات و رنگ شدگی رو هم مشخص کنید.
برای ریسر هم همینطور
فکر میکنم سیلو با این قیمت 78 و 79 باشه چون تازگیها شدیدا قیمتش بالا رفته ریسر با 5 تومن هم میشه خرید ولی ریسر مشکل تامین قطعات بدنه داره چون هم یه دوره محدودتر نسبت به سیلو توی بازار بود و زود جایگزین شد . اگه سیلو تمیز مدل پایین به شرط نبود تصادف شدید پیدا کردید بخرید ولی دنبال مدل بالای اتاق داغون نرید چون قطعات بدنه گرونی داره مثلا 4 تا رو دری 480 تومن یه داشبورد کامل 500 تومن .
به نظر من پژو 405 هم ماشین بدی نیست زیر 10 پیدا میشه.
من خودم دارم میگردم پیداش کنم
به نظر من سیلو نگیر چونکه وسایلش خیلی کم پیدا میشه.
Last edited by mohamad skystar; 09-09-2012 at 21:49.
یکی از دوستانم یک سیلو مدل1376 داشت و چون خودش تعمیرکار بود ماشینش فوق العاده تمیز بود.با این وجود , توی همین 3 هفته ی پیش , ماشینشو 6 تومن فروخت!
یعنی اگه یکم بگردی شاید بتونی ارزون تر از 7 یا 8 تومن هم پیداکنی!
البته فراموش نشه که دوو سیلو ها کلا از نظر ترمز ضعیف هستن!
مرسی از همه دوستان ببخشید دیر جواب میدم
کلا این 2 هفته دنبال ماشین بودم ولی هرچی دیدم 405-206-... همشون تقریبا آشغال بودن با خیلی رفته بودن
داییم یه پراید داره 87 نود هزار تاهم رفته خیلی تمیز نگه داشتتش به من 6/5 میده به نظرتون میارزه برشدارم یا بازم بگردم
مرسی
قیمت پراید در صورت سالم بودن بدنه و فنی مناسبه.
سلام دوستان
من با کارُِ وام هزار مکافات 7-7.5 پول جور کردم راستشُ بخواید همه گفتن برم دنبال پراید ولی خودم خوشم نمیاد
1- میخوام بدونم پراید هاشبک تو همین رنج قیمت گرونتر از پراید صندوق دارهست یا نه؟
2- میشه 206 مدل 80 -81 مطمئن گیر آورد؟
3- در مورد 405 هیچ اطلاعی ندارم ...اگه دنبال پژو 405 برم بهترین گزنه جلوی روم هست طبق علائقی که من دارم یا گزینه هایی مثل سیلو یا ام وی ام این بهتره؟
با تشکر از همه افرادی که سوالمو توجه میکنن و جواب میدن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)