تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 39 اولاول ... 263233343536373839 آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 381

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | مرحله حذفی

2. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من که دیگه از اون بحث پنالتی بیرون میکشم. از تمام کسایی هم که نظراته منو خوندن تشکر میکنم.
    ـــــــــــ
    چیزی که میخواستم بگم و یادم رفت, در مورد فردوسی پور بود.
    اول بازی گفت "امروز و امشب شبکه 3 با پخش بازی های فوتبال به صورت پخش زنده دوباره به اوج بر میگرده"
    یک آن یاد دوران اوج پخش فوتبال افتادم. اون شنبه, یک شنبه های فوتبالی. اول هر هفته از هر لیگ حداقل یک بازی
    رو پخش زنده داشتیم. فکر میکنم اون زمان, شور فوتبالی خیلی بیشتری هم تو سطح جامعه داشتیم. همیشه میشد
    نشست و در مورد فوتبال هایی که میدیدیم بشینیم و ساعتها با دوستان حرف بزنیم. تمام لیگ ها رو با یک شوره خاصی
    دنبال می کردیم. ولی الان بازیهای مهم هر لیگ و یا بازی های تیم های مهم اونم به صورت پراکنده باید دنبال کنیم.
    امیدوارم صدا و سیما یا شبکه 3, دوباره به اون روند خوب برگردند.

4. 6 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آرش جان "جوناس اریکسون" داور سوئدی میلان-بارسا هم بابت 3 صحنه بازی رفت در طول هفته پیغام تهدید آمیز از هواداران بارسلونا دریافت کرد؟!

-

گفتگو با تام هنینگ اووربو، داور بازی چلسی- بارسای سه سال پیش: هنوز تهدید به مرگ می شوم؛ عشق و علاقه ام به فوتبال تغییر کرد

داور دیدار سه سال پیش بازی بارسلونا- چلسی هنوز ایمیل های تهدید آمیزی دریافت می کند

سایت گل- تام هنینگ اووربو، داور نروژی بازی سه سال پیش بارسلونا- چلسی درمرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، هنوز از سوی هواداران چلسی ایمیل های تهدید آمیزی دریافت می کند

محتوای مخفی: ادامه 
    در بازی سه سال پیش چلسی و بارسلونا در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در سال 2009، تیم انگلیسی مغلوب بارسا شد و هواداران انگلیسی معتقدند که تیمشان به خاطر اشتباهات داوری در آن بازی مغلوب شد.

این درحالی است که امسال،چلسی و بارسا بار دیگر دراین مرحله از رقابتهای اروپایی مقابل هم قرار خواهند گرفت و در روز 18 آوریل مقابل هم بازی خواهند کرد.

در بازی سه سال پیش گل آندرس اینیستا در استمفورد بریج، جنجال فراوانی را به راه انداخت. در آن بازی ، انگلیسی ها معتقد بودند که داور باید 4 پنالتی برای تیمشان اعلام می کرد و در پایان آن بازی، بالاک، بوسینگوا و دروگبا با داور مسابقه درگیری لفظی پیدا کردند و دروگبا و بوسینگوا با محرومیتهایی مواجه شدند.

بعد از آن دیدار بود که تام هنینگ اووربو، داور نروژی آن بازی که اکنون 45 ساله است، ایمیلهای تهدید آمیزی از سوی هواداران چلسی دریافت کرد و الان در صحبتهایی گفته که هنوز هم چنین ایمیل هایی دریافت می کند

اووربو که در اسلو زندگی می کند و همچنان به داوری در لیگ دسته اول نروژ ادامه می دهد دراین باره گفت:«هنوز تهدید های وحشتناکی دریافت می کنم. هر سال، بین سه تا 4 ایمیل از سوی هواداران چلسی دریافت می کنم.این اصلا دلنشین نیست ولی جدی هم نیست. دوست ندارم که این موضوع برروی زندگی من و خانواده ام تاثیر بگذارد ولی راستش را بخواهید خانواده ام اطلاع زیادی از این ماجرا ندارند.چون من این ایمیلها را به آنها نشان نمی دهم.»

این داور نروژی که 4فرزند هم دارد، درس روانشناسی هم خوانده.او درادامه صحبتهایش یک سال بعد از آن دیدار جنجالی از داوری بین المللی بازنشسته شد و درصحبتهایی اعلام کرد که درآن بازی مرتکب اشتباهاتی شده بود:« وقتی به عقب نگاه می کنم، برخوردهایی بود که می بایست به نحو دیگری در آن لحظات سوت می زدم. من از آن تجربه، درسهای زیادی گرفتم. تمام داوران، بازیهای خوب یا بد دارند. لحظاتی که کارشان را به خوبی انجام می دهند و لحظاتی که در آنها چندان خوب نیستند.»

اوبرو درمورد تجربه استمفورد بریج گفت:« در آن زمان عشق و علاقه ام به فوتبال تغییر کرد. الان کمتر از قبل بازیهای فوتبال را از طریق تلویزیون دنبال می کنم. »

او درمورد بازی آتی دو تیم بارسا و چلسی درمرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در رقابتهای امسال گفت:« باوجود تمام آنچه اتفاق افتاد، هنوز بازیهای لیگ قهرمانان اروپا را تحسین می کنم.به ویژه بازیهای بزرگی که در فازهای نهایی این تورنمنت برگزار می شود و بازی پیش روی بارساو چلسی یکی از آن بازیهاست.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Ghazal Ziari

2012/4/6

6. 11 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ما نیز بنظریم!
    من قصدم نیست جریان پنالتی رو مجددا وسط بکشم... و ضمنا شکی نیست که اشتباهات داوری بخشی از فوتباله... این جریان پلاتینی و اینها هم واقعا من فکر می کنم لوس شده... البته دست های پشت پرده همیشه بوده ولی اینکه بیایم هر چیزی که به ضرر خودمون یا سود تیم مقابل رو به اشخاصی ربط بدیم خداییش زیاد معقول نیست... چه برای بارسا و چه برای میلان و چه هر تیمی دیگه... الان تو پریمیر لیگ که کلا تیم سیتی و اعضاش (از طرفدار تا مالک) به خاطر باور نکردن 5 امتیاز اختلاف یونایتد رو متهم می کنن که داوری کمکشون کرده و با داورا سر و سری دارن، من فکر می کنم حرفشون بیشتر میخوره من باب توجیه و از روی ناراحتی باشه تا منطقی و مستند./

بگذریم... من صحبت علیرضا عزیز رو راجع به پنالتی دوم خوندم با مقادیری سرچ به نتایجی رسیدم که گفتم پایین این نقل قول قرار بدم:
    نظر من در مورد پنالتی دوم

من بعد از بازی بیش از 20 بار صحنه رو دیدم
    موقع کرنر داور زمانی بازی رو متوقف میکنه که بازیکنا با هم درگیر شده باشن و به قول معروف به هم گره خورده باشن و ادامه بازی به نفع تیم مهاجم نباشه
    اما بوسکتس اینجا داره خودش رو از دست نستا رها میکنه نستا کنترلی روی بوسکتس نداره در واقع داور باید اجازه بده ضربه کرنر زده بشه و بعد این خطای ادامه دارِ نستا باعث میشه بوسکتس به طور کامل متوقف بشه
    و داور به درستی پنالت گرفت من یک ذره هم در پنالت بودن این صحنه شک ندارم
    اینکه پویول اومد روی نستا خطا کرد هم واقعا دلیل محکمی نیست چون مهم دست نستاست که پیراهن بوستکتس رو محکم گرفته
    پویول از خطا کردن روی نستا چه هدفی داره؟
    هدفش اینه که مثلا نستا رو از بوسکتس دور کنه؟ یا کاری کنه که نستا پیراهن بوسکتس رو رها کنه؟

چیزی که من میبینم خطای ادامه دار نستا روی بوسکتس هست که داور طبق قانون باید اول آوانتاژ بده چون بوسکتس داره فرار میکنه

پنالتی از نظر من کاملا مبتنی بر قانون بود و درست
    چیزی که واضحه ضربه پنالتی مستلزم اینه که تیم مدافع در محوطه جریمه خودش روی بازیکن تیم مهاجم خطا انجام بده.
    سوای از انواع خطاها که من قصد ندارم راجع بهشون حرف بزنم (چون هممون بعد سالها فوتبال دیدن می دونیم چه اتفاق هایی باعث اعلام فول میشه). میخوام "الزامات بنیادی برای خطا" رو بگم که میشه گفت شروع قانون 12 فوتبال بهش پرداخته و اون میگه:

حالت های زیر باید وجود داشته باشند تا برخورد ایجاد شده، خطا در نظر گرفته بشه:

- بازیکن باید مرتکب برخورد بشه.
    - برخورد باید در زمین بازی رخ بده.
    - برخورد باید زمانی رخ بده که توپ در جریان بازی باشه.

در ادامه اشاره می کنه: در نبود هر یک از این حالات، برخورد، یک خطا نیست و نمیتونه خطا باشه.

با دید بر حالت سومی و تذکر پایانی، سر جریان نستا - بوسکتس و اتفاقی که منجر به پنالتی شد به تناقض میرسیم... حالا اینجا یه سوال دیگه مطرح میشه که منظور از عبارت:
    توپ در جریان بازی باشه.
    چیه؟
    تو قانون 9 فوتبال هم اومده:

در دو حالت توپ در جریان بازی نیست:

- توپ کاملا (چه زمنی و چه هوایی) از خط کنار دربازه ها و خط کنار زمین (پرتاپ اوت) خارج شده باشه.
    - بازی توسط داور متوقف شده باشه.

»» پس در صحنه پنالتی دوم زمان استارت درگیری، توپ در جریان نبوده، به نظر من با توجه به موارد ذکر شده بالا، داور باید بازی رو متوقف می کرد و میومد به بازیکنا تذکر می داد./

» در تکمیل جمله بالا امروز سایت داوران بودم مطلبی رو دیدم که خوندش برای حسن ختام بد نیست:
    گرفتن حریف عمل جلوگیری از عبور او یا دور زدن او با استفاده از دست ها، بازوها یا بدن می باشد.

به داوران توصیه می شود که سریعا مداخله نموده و با تخلف های گرفتن مخصوصا داخل محوطه جریمه به هنگام زدن ضربه کرنر و ضربات آزاد قاطعانه برخورد نمایند.

برای رسیدگی به این موقعیت ها:
    » داور باید به هر بازیکنی که حریف را می گیرد قبل از اینکه توپ در بازی قرار بگیرد، تذکر بدهد.
    » قبل از اینکه توپ در بازی قرار بگیرد اگر گرفتن ادامه یابد بازیکن اخطار می گیرد.
    » اگر هنگامی که توپ در بازی است گرفتن اتفاق بیفتد، یک ضربه آزاد مستقیم یا پنالتی اعلام می شود و بازیکن اخطار می گیرد.
    متن کامل تر اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشخصا این ضعف داوری (تیم داوری) و یا جاگیری بوده که زمانی که درگیری بازیکنان رو دیدند (تو زمان ارسال کرنر) بازی رو متوقف نکردند...عرفش هم همینه... هنگام کرنر مثل موقعیت تک به تک نیست که حق صرفا با تیم مهاجم باشه... اونجا هر دو تیم حق دارند که برای دفاع از دربازه یا حمله برای رسیدن به گل با هم برخورد فیزیکی داشته باشند و غیر قابل اجتنابه...
    اما نباید فراموش کنیم که قطعیتی وجود نداشت که حتی با نبود پنالتی دوم، میلان مثل اینتر از نیوکمپ صعود کنه.. اینتر سوای ده نفره شدن نتونست در مرحله حذفی تو نیوکمپ مساوی بگیره...
    هر چند کتمان ناپذیره پنالتی تاثیر گذاری بود./
    +
    گویا اولین بار در تاریخ میلان بود که این تیم در لیگ قهرمانان در بازی برگشت دو گل از روی نقطه پنالتی دریافت می کرد.
    پرحرفی کردم...
    یاعلی

8. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گرفتن حریف عمل جلوگیری از عبور او یا دور زدن او با استفاده از دست ها، بازوها یا بدن می باشد.
    حسین جان دستت درد نکنه به خاطر زحمتی که کشیدی

با احترام
    تمام حرف من مبتنی بر همین یک خط از قانون هست که تو اوردی و همین یک خط پنالتی رو توجیه میکنه

باز هم میگم نستا اصلا کنترلی روی بوسکتس نداره
    گفتم که باید کار دو بازیکن گره بخوره یا با هم مجادله کنن که داور تذکر بده
    اما اینجا بوسکتس داره میره برای زدن ضربه و داور حق نداره بازی رو متوقف کنه دقیقا مثل بازی رفت که پیراهن پویول رو کشیدن و بازی ادامه پیدا کرد

توی این صحنه نستا توی وضعیتی نیست که بخواد از عبور یا دور زدن بوسکتس جلوگیری کنه
    بوسکتس عبور کرده و داره میره
    اگر بازی رو متوقف کنه که اصلا با ذات فوتبال و قوانین داوریش در تضاده
    از فردا هر مدافعی که روی ضربات کرنر جا مونده برای اینکه داور بازی رو متوقف کنه پیراهن مهاجم رو بکشه؟
    به همین راحتی فرصت حمله از تیم مهاجم گرفته بشه؟

در کل من با توجه به دو بازی فکر میکنم در نهایت بارسا با وجود اشتباهات داوری که بیشتر به نفع میلان بود صعود کرد

این حرفیه که باید طرفدارای سایر تیمها بزنن اما متاسفانه چون فعلا من یا ما که طرفدار بارسا هستیم این حرف رو میزنیم غیر قابل قبول و متعصبانه تعریف میشه
    Last edited by گرافيكار; 06-04-2012 at 14:25.

10. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گل دات کام در نظر دارد تا با بررسی فریم به فریم صحنه خطایی که منجر به اعلام پنالتی دوم بارسا مقابل میلان شد، به تحلیل صحت این پنالتی بپردازد

سایت گل- در تمامی فصول لیگ قهرمانان اروپا حداقل یک بازی بحث برانگیز و پرحاشیه وجود داشته است و در این فصل بازی برگشت دو تیم بارسلونا و میلان در مرحله یک چهارم نهایی با دو پنالتی تاثیر گذاری که برای بارسا اعلام شد ، به عنوان بازی جنجال برانگیز این فصل لقب گرفت.

مسی در دقایق آغازین بازی توانست دروازه روسونری را از روی نقطه پنالتی بگشاید و امیدهای صعود را برای آلگری و شاگردانش کاهش دهد ، اما میلان قافیه را نباخت و به بازی هوشمندانه خود ادامه داد تا در نهایت توانست در همان نیمه اول توسط نوچرینو گل تساوی را به ثمر برساند. میلان که با این نتیجه از این مرحله صعود می کرد ، به شدت به دفاع از گل ستاره خود پرداخت و چشم به ضدحملات و ساق های ایبرا دوخت. اما به ناگهان در فاصله 5 دقیقه مانده به پایان نیمه اول داور هلندی بازی یعنی بیورن کویپرس یک ضربه پنالتی دیگر به سود بارسا اعلام کرد تا مسی گل چهاردهم خود را در لیگ قهرمانان این فصل به ثمر برساند. از دیدگاه آقای کویپرس کشیدن پیراهن سرخیو بوسکتس از سوی الکساندرو نستا خطایی بوده است که جریمه آن اعلام یک ضربه پنالتی بوده است.

مسی نیز در فاصله 12 یاردی دروازه میلان دچار هیچ گونه اشتباهی نشد و توانست دروازه آبیاتی را برای بار دوم نیز بگشاید. میلان این اشتباه داوری که منجر به شکست آن ها شده بود را نیز نتوانستند هضم کنند و این ضربه روحی بزرگ تمرکز روسونری را با مشکل روبرو کرد تا در نهایت با دریافت گل سوم شکست را پذیرفتند.

پنالتی دوم بارسلونا جنجال های بسیاری را در محافل ورزشی بویژه در میلان و ایتالیا ایجاد کرد و باعث شد تا ایبرا ستاره سوئدی روسونری موضع گیری جدی علیه یوفا داشته باشد و این کار را یک توطئه شرم آور از سوی مقامات این سازمان قلمداد کرد. زلاتان یوفا را متهم کرد که این سازمان تمایل دارد فینال لیگ قهرمانان بین دو تیم رئال مادرید و بارسلونا انجام شود. از سوی دیگر الکساندرو نستا ، کلارنس سیدورف و ماسیمیلیانو آلگری نیز به شدت قضاوت کویپرس را مورد انتقاد قرار دادند.

با این وجود سرمربی آبی اناری پوشان نظری خلاف روسونری دارد و مدعی است که بر روی بوسکتس خطا رخ داده است.

اما به واقع در آن صحنه چه گذشت ؟

در زیر قصد خواهیم داشت قضاوت کویپرس در این صحنه را از دیدگاه تصاویر ضبط شده مورد بررسی قرار دهیم.

صحنه شماره یک: خطای نستا خارج از جریان بازی

در اولین صحنه شاهد آن هستیم که نستا به طور واضح و مشخص قبل از زده شدن کرنر بر روی بوسکتس خطا می کند و مانع از آن می شود که این بازیکن برای به استفاده از ضربه کرنر جایگیری مناسبی داشته باشد.

در این لحظات چابی پشت نقطه کرنر قرار دارد و قصد دارد که اقدام به زدن ضربه کرنر نماید ، بنابراین توپ خارج از جریان بازی است. حال گرچه کشیده شدن پیراهن بوسکتس از سوی نستا خطا است ، اما نمی تواند جریمه ی آن را ضربه پنالتی در نظر گرفت.

بر طبق قانون 2012/2011 فیفا ، ضربه پنالتی در صورتی اعلام می گردد که یک بازیکن در محوطه جریمه تیم خود بر روی بازیکن حریف دچار خطا شود و این امر بدون در نظر گرفتن موقعیت توپ در جریان بازی می باشد.

نکته قابل توجه آن است که توپ باید در جریان بازی باشد و اگر توپ در خارج از مستطیل سبز باشد و هنوز بازی از سر گرفته نشده باشد ، خطای صورت گرفته در محوطه جریمه ، جریمه ای به سان اعلام ضربه پنالتی نخواهد داشت.

صحنه 2: خطای نستا و پویول خارج از جریان بازی

یادداشت ویژه : استدلالی از جنس عکس ، داور در پنالتی دوم بارسا قانون را زیر پا گذاشت
    گل دات کام در نظر دارد تا با بررسی فریم به فریم صحنه خطایی که منجر به اعلام پنالتی دوم بارسا مقابل میلان شد، به تحلیل صحت این پنالتی بپردازد
    2012/4/6 10:05:00
    کاظم ملکپور دهکردی
    Tweet
    74
    نظرات شما
    Busquets, Puyol, Boateng - Barcelona v Milan Champions League
    Getty

سایت گل- در تمامی فصول لیگ قهرمانان اروپا حداقل یک بازی بحث برانگیز و پرحاشیه وجود داشته است و در این فصل بازی برگشت دو تیم بارسلونا و میلان در مرحله یک چهارم نهایی با دو پنالتی تاثیر گذاری که برای بارسا اعلام شد ، به عنوان بازی جنجال برانگیز این فصل لقب گرفت.

مسی در دقایق آغازین بازی توانست دروازه روسونری را از روی نقطه پنالتی بگشاید و امیدهای صعود را برای آلگری و شاگردانش کاهش دهد ، اما میلان قافیه را نباخت و به بازی هوشمندانه خود ادامه داد تا در نهایت توانست در همان نیمه اول توسط نوچرینو گل تساوی را به ثمر برساند. میلان که با این نتیجه از این مرحله صعود می کرد ، به شدت به دفاع از گل ستاره خود پرداخت و چشم به ضدحملات و ساق های ایبرا دوخت. اما به ناگهان در فاصله 5 دقیقه مانده به پایان نیمه اول داور هلندی بازی یعنی بیورن کویپرس یک ضربه پنالتی دیگر به سود بارسا اعلام کرد تا مسی گل چهاردهم خود را در لیگ قهرمانان این فصل به ثمر برساند. از دیدگاه آقای کویپرس کشیدن پیراهن سرخیو بوسکتس از سوی الکساندرو نستا خطایی بوده است که جریمه آن اعلام یک ضربه پنالتی بوده است.

مسی نیز در فاصله 12 یاردی دروازه میلان دچار هیچ گونه اشتباهی نشد و توانست دروازه آبیاتی را برای بار دوم نیز بگشاید. میلان این اشتباه داوری که منجر به شکست آن ها شده بود را نیز نتوانستند هضم کنند و این ضربه روحی بزرگ تمرکز روسونری را با مشکل روبرو کرد تا در نهایت با دریافت گل سوم شکست را پذیرفتند.

پنالتی دوم بارسلونا جنجال های بسیاری را در محافل ورزشی بویژه در میلان و ایتالیا ایجاد کرد و باعث شد تا ایبرا ستاره سوئدی روسونری موضع گیری جدی علیه یوفا داشته باشد و این کار را یک توطئه شرم آور از سوی مقامات این سازمان قلمداد کرد. زلاتان یوفا را متهم کرد که این سازمان تمایل دارد فینال لیگ قهرمانان بین دو تیم رئال مادرید و بارسلونا انجام شود. از سوی دیگر الکساندرو نستا ، کلارنس سیدورف و ماسیمیلیانو آلگری نیز به شدت قضاوت کویپرس را مورد انتقاد قرار دادند.

با این وجود سرمربی آبی اناری پوشان نظری خلاف روسونری دارد و مدعی است که بر روی بوسکتس خطا رخ داده است.

اما به واقع در آن صحنه چه گذشت ؟

در زیر قصد خواهیم داشت قضاوت کویپرس در این صحنه را از دیدگاه تصاویر ضبط شده مورد بررسی قرار دهیم.

صحنه شماره یک: خطای نستا خارج از جریان بازی

در اولین صحنه شاهد آن هستیم که نستا به طور واضح و مشخص قبل از زده شدن کرنر بر روی بوسکتس خطا می کند و مانع از آن می شود که این بازیکن برای به استفاده از ضربه کرنر جایگیری مناسبی داشته باشد.

در این لحظات چابی پشت نقطه کرنر قرار دارد و قصد دارد که اقدام به زدن ضربه کرنر نماید ، بنابراین توپ خارج از جریان بازی است. حال گرچه کشیده شدن پیراهن بوسکتس از سوی نستا خطا است ، اما نمی تواند جریمه ی آن را ضربه پنالتی در نظر گرفت.

بر طبق قانون 2012/2011 فیفا ، ضربه پنالتی در صورتی اعلام می گردد که یک بازیکن در محوطه جریمه تیم خود بر روی بازیکن حریف دچار خطا شود و این امر بدون در نظر گرفتن موقعیت توپ در جریان بازی می باشد.

نکته قابل توجه آن است که توپ باید در جریان بازی باشد و اگر توپ در خارج از مستطیل سبز باشد و هنوز بازی از سر گرفته نشده باشد ، خطای صورت گرفته در محوطه جریمه ، جریمه ای به سان اعلام ضربه پنالتی نخواهد داشت.

صحنه 2: خطای نستا و پویول خارج از جریان بازی

در این صحنه چابی دقیقا در آستانه زدن ضربه کرنر قرار دارد که نستا همچنان به انجام خطا بر روی بوسکتس مبادرت می ورزد. جالب آن است که در این صحنه شاهد آن هستیم که کارلوس پویول مسیر حرکت خود را به سمت نستا تغییر می دهد و بطور جدی بر روی نستا دچار خطا می شود. در این صحنه توپ همچنان خارج از جریان بازی است و داور نمی تواند خطای نستا را با اعلام ضربه پنالتی جریمه نماید ( براساس قانون مذکور فیفا ). بر همین اساس در این صحنه داور هلندی می بایست با زدن سوت چابی را از زدن ضربه کرنر منصرف می ساخت و به طور جدی به هر سه بازیکن یعنی نستا ، بوسکتس و پویول تذکر می داد و بازی را از تشنج خارج می ساخت.

زمانیکه بازیکنان دو تیم در محوطه جریمه برای زدن شدن ضربه آزاد یا کرنر تجمع می کنند ، این وظیفه داور خواهد بود که به آن ها تذکرات لازم را بدهد. کویپرس می بایست به نستا و بازیکنان بارسا هشدار می داد و در صورت لزوم آن ها را جریمه می کرد و سپس دستور به آغاز مجدد بازی می داد.
    کلارنس سیدورف در مصاحبه بعد از بازی اعلام کرد که بعد از اعلام پنالتی قصد داشته برای کویپرس توضیح دهد که چه اتفاقی روی داده است و نستا فقط 4 ثانیه قبل از زده شدن ضربه کرنر بر روی بوسکتس مرتکب خطا شده است که جریمه او ضربه پنالتی نخواهد بود اما او مرا با کارت زرد جریمه کرد.

صحنه شماره 3: خطای پویول و نستا در جریان بازی

در لحظه ای که توپ با پای چابی در تماس قرار گرفت ، نستا در تلاش بود تا با کشیدن پیراهن بوسکتس از فرار این بازیکن جلوگیری کند و در نهایت بوسکتس نقش بر زمین شد. اما در همین حین کارلوس پویول با دو دستش مبادرت به انجام خطا بر روی نستا نمود. با این حساب اگر فرض بگیریم توپ در جریان بازی بوده است و خطای پنالتی به درستی اعلام شده است باید ضربه آزادی نیز به سود میلان اعلام می گردید.

در بدترین حالت برای میلان ، داور می بایست یکی از خطاها را بر دیگر خطا مقدم می شمرد و پس از اعلام خطا دستور به تکرار کرنر می نمود.

در بهترین حالت برای میلان ، نستا می توانست ادعا کند که قبل از زده شدن ضربه کرنر اقذام به کشیدن پیراهن بوسکتس نموده است. در هر صورت خطای پویول واضح و روشن است.

صحنه چهارم: پنالتی بود یا نبود؟

در صحنه آخر شاهد آن هستیم که در اثر خطای نستا بوسکتس نقش بر زمین شده است و نستا همچنان توانسته خود را در حال تعادل نگه دارد هرچند به شدت از سوی پویول مورد خطا قرار گرفته بود.

همین صحنه سبب شد تا کویپرس اعلام پنالتی نماید و مسی نیز با هوش و ذکاوت سرشار خود آبیاتی را فریب داد و بر خلاف حرکت او توپ را وارد دروازه ساخت. به این ترتیب بود که بارسلونا به عنوان تیم پیروز وارد رختکن شد.

اما در مجموع از تجزیه و تحلیل صحنه به صحنه نتیجه خواهیم گرفت که داور در این لحظه قانون را زیر پا گذاشته است و به اشتباه اعلام ضربه پنالتی کرده است و برای این مدعا سه دلیل مهم خواهیم داشت :

1. اولین و شاید مهمترین دلیل آن است که پنالتی در زمانی به عنوان جریمه خطا در محوطه جریمه اعلام می گردد که توپ در جریان بازی باشد.

2. داور می بایست با زدن سوت بازی را متوقف می ساخت و با دادن هشدار به نستا یا جریمه کردن او به علت خطا یا تلف کردن وقت بازی را از تشنج خارج می ساخت. از طرف دیگر داور فرصت آن را داشت که متوجه آن گردد که نستا به مدت چهار ثانیه و آن هم قبل از زده شدن ضربه کرنر اقدام به کشیدن پیراهن بوسکتس نموده است.

3. در نهایت اگر توپ در جریان بازی بوده است و جریمه خطای نستا پنالتی بوده است تکلیف خطای واضح پویول که در همین حین رخ داده است چه خواهد بود ؟؟؟

12. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آرش جان "جوناس اریکسون" داور سوئدی میلان-بارسا هم بابت 3 صحنه بازی رفت در طول هفته پیغام تهدید آمیز از هواداران بارسلونا دریافت کرد؟!
    بزارید من بحثم رو در مورد پنالتی رو ببندم, سعی میکنم مختصر باشه تا از حوصله تاپیک هم خارج نشه.
    به خدا حرف من به عنوان طرفدار میلان در مورد پنالتی دوم, هرگز به این منظور نبوده که صعود بارسا رو زیر سوال ببرم
    که بلافاصله بحث اشتباهات بازی رفت, چمن ورزشگاه, روپایی مسی, قدرت دو تیم و تهدید مرگ وسط کشیده شد
    وقتی من قبول دارم که تو بازی رفت یک یا نهایتا دو پنالتی برای بارسا میشد گرفته بشه, انتظار دارم شما هم
    دیده بی تعصبی نسبت به به قضیه داشته باشید و حداقل بگید میشد پنالتی نباشه!
    از طرفی, بهتر بودن بارسا انکار ناپذیره. اما تو فوتبال آیا همیشه بهترین ها از زمین برنده بیرون میان؟ همین یکی از قشنگ ترین
    ابعاد فوتباله و بخاطر همین قشنگی هاش نیست که عاشقش شدیم؟ روح فوتبال همینه, وقتی لیورپول در یک نیمه اون نمایش
    رو جلو میلان, که یکی از آماده ترین میلان های تاریخ باشگاه بود نشان میده. لیورپولی که کمتر کسی انتظار قهرمانی ازش داشت.
    منچستری که در چند دقیقه جام رو از دستان بایرن در میاره و هزاران مثال دیگه . . .
    عاشق فوتبال شدیم چون همیشه آمادگی اینو داره که انفاقی خلاف انتظار ما رو به نمایش بزاره.
    بحث پنالتی هم,( البته اینو برای کسایی میگم که واقعا فوتبال رو درک کردن نه کسایی که جز یه طرفداری خشک چیزه دیگه ای
    از فوتبال درک نکردند) از این جهت برای من مهم بود که چه دوست داشته باشیم و چه نداشته باشیم نقطه عطفی بود که داور
    در بازی رقم زد. درست قبل از پایان دو نیمه, تخلیه کامل روحی میلان. در صورتی که اگه 1-1 دو تیم به رختکن می رفتند, با شرایطی
    کاملا متفاوت نیمه دوم رو شروع می کردند. به هیچ وجه منظورم این نیست که اگه پنالتی نمیگرفت, میلان صعود میکرد!
    می خوام بگم, در اونصورت 100 درصد شرایط بازی با چیزی که دیدیم فرق میکرد, برتری های بارسا نمیتونست تضمینی بر این باشه
    که نیمه دوم حتما گل میزد و البته بازی میلان هم ضمانتی نمیداد که بتونه دروازشو حفظ کنه. اگه قرار بود همیشه
    بهترین ها بدون هیچ قید و شرطی پیروز بشند فوتبال اینقدر قشنگ نمیشد.
    از طرف دیگه, به نظر من داور با اون تصمیم اشتباهش همه ما رو از یک نیمه رویایی که دو تیم میتونستن داشته باشن محروم کرد.
    1 میلیون درصد مطمئنم که اگه نیمه دوم 1-1 شروع میشد, سوای تیمی که برنده بیرون میومد, بازی رو می دیدیم که تا سالهای
    سال نمونش اتفاق نیوفته.
    به هر حال هر دوبازی رفت و برگشت اشتباهات داوری داشت و اصلا کاری ندارم که بیشتر به نفع کی بود, این اشتباهات همیشه
    هست. مهم اینه که فلسفه فوتبال رو درک کنیم. بازم تاکید میکنم, بارسا بهتر بود اما باید قبول کنیم میشد شرایط متفاوت تری
    هم برای نیمه دوم متصور شد و انکار کردن این حقیقت اصلا کاره درستی نیست.
    شاید بعضی از طرفدارای بارسا از این حرفهای من ناراحت شده باشند, ولی خواهشا قبل از هر عکس العملی دوبار پست منو بخونید.

با تشکر

14. 8 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

منظورم اخلاق مسئولین و واکنش هواداران بود.

اما این کارشناسی بالایی: نویسنده داره شوخی میکنه؟

با این حساب اگر فرض بگیریم توپ در جریان بازی بوده است و خطای پنالتی به درستی اعلام شده است باید ضربه آزادی نیز به سود میلان اعلام می گردید.
    2. داور می بایست با زدن سوت بازی را متوقف می ساخت و با دادن هشدار به نستا یا جریمه کردن او به علت خطا یا تلف کردن وقت بازی را از تشنج خارج می ساخت. از طرف دیگر داور فرصت آن را داشت که متوجه آن گردد که نستا به مدت چهار ثانیه و آن هم قبل از زده شدن ضربه کرنر اقدام به کشیدن پیراهن بوسکتس نموده است.
    جالب بود داور بازی رو نگه می داشت و واکنش معترضین به جریمه نستا تو این صحنه رو می دیدیم. تحت فشار گذاشتن میلان و ...

3. در نهایت اگر توپ در جریان بازی بوده است و جریمه خطای نستا پنالتی بوده است تکلیف خطای واضح پویول که در همین حین رخ داده است چه خواهد بود ؟؟؟
    این لحنِ تحلیل نیست.

16. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بنظرم چیزی که باعث شده این بحث ها آزار دهنده بشه نوع برخورد با مسئله هستش

الان داشتم تو سایت گل کامنت ها رو میخوندم و واقعا وحشتناک بود. یه چیزی توجهم رو خیلی جلب کردو جبهه گیری طرفداری میلان، بایرن، رئال و چلسی علیه بارسا.

متاسفانه کم کم این نظر داره باب میشه که یوفا پشت بارسا هست و قهرمانی های پی در پی بارسا کار یک هیئت مدیره مخوف و نامرئیه که توی یوفا و فیفا رخنه کردن.

من میخوام مثالهایی از چند بازی بزنم که باعث شده این نظر گسترش پیدا کنه:

فصل 2009-2010 مرحله نیمه نهایی بارسا - چلسی: یادمه وقتی اینیستا گل دقیقه 92 رو زد عادل فردوسی پور یه جمله جالب گفت:" شاید بارسلونا مزد بازی های خوبش رو تو سراسر جام داره می گیره" . اشتباهات داوری فاجعه بود . تو مجموع اون دو تا بازی گواردیولای جوان و بارسا به لحاظ تاکتیکی مغلوب گاس هیدینک و چلسی شدن( به عنوان یک طرفدار بارسا اعتراف می کنم)

فصل 2010-2011 مرحله یک هشتم نهایی بارسا - آرسنال: بارسا بازی برگشت رو 3 بر 1 برد و در مجموع صعود کرد. در اوایل نیمه دوم داور در یک تصمیم خیلی خیلی سختگیرانه و بنظرم من اشتباه فان پرسی رو اخراج کرد.

فصل 2011-2012 مرحله یک چهارم نهایی بارسا - میلان: در حالیکه بازی 1 بر 1 مساوی هست داور یک پنالتی بحث برانگیز رو برای بارسا میگیره. میلان از دور مسابقات اوت میشه

اینجا میخوام یه فلش بکی بزنم به
    فصل 2010-2011 مرحله نیمه نهایی رئال مادرید - بارسلونا: په په در اوایل نیمه دوم از بازی اخراج میشه.

بعد از مسابقه مورینیو یوفا و حتی یونسکو رو متهم به جانب داری از بارسا می کنه و در حرفایی عجیب میگه اینجور قهرمانی های بارسا باعث شرمساریه

کمی بعد از اون مسابقه گاس هیدینک و آرسن ونگر در مصاحبه هایی حرف های مورینیو رو رد می کنن و نتیجه حاصله اون بازیها رو صرفا اشتباهات داوری می دونن نه دستهای پشت پرده یوفا و یونسکو و فائو و ...

اما آیا فقط بارسا از این اشتباهات سود برده؟

سال 2004-2005 مرحله یک هشتم نهایی چلسی - بارسا: چلسی در آخرین دقایق گل چهارم رو به بارسا میزنه و به مرحله بعد صعود میکنه (مربی چلسی مورینیو هست) تمام کارشناس های معتبر جهانی معتقد بودند گل چهارم چلسی با خطای مستقیم روی ویکتور والدس اتفاق افتاده

سال 2009-2010 مرحله نیمه نهایی اینتر میلان- بارسا: گل میلیتو در شرایط آفساید به ثمر میرسه و داور گل رو میپذیره.(اینتر با مربیگریه مورینیو قهرمان میشه و مورینیو بخاطر قهرمانیش خوشحاله نه شرمسار)

سال 2011-2012 مرحله یه چهارم نهایی میلان - بارسا: در نیمه اول الکسیس سانچز توی محوطه جریمه متوقف میشه (خیلی ها معتقد بودند پنالتیه و آبیاتی هم باید اخراج می شد... ادامه بازی از کنار دروازه میلان)
    نیمه دوم : در تصویر ناگهان کش اومدن پیراهن پویول رو میبینیم... ادامه بازی
    نیمه دوم: داور از دادن کارت زد دوم به آمبروزینی امتناع میکنه... ادامه بازی
    بازی برگشت توی نیوکمپ: بعد از پنالتی اول آنتونینی همچنان در بازی باقی می مونه داور موقعیت مسی رو موقعیت مسلم گلزنی تشخیص نمیده

وقتی همه این ها رو کنار هم می زارم به یه اسم می رسم: مورینیو

فقط میتونم تاسف بخورم که حرفای این مربی بزرگ رو با همه وجودمون میتونیم بشنویم و گوشهامون رو به روی حرفای گاس هیدینک، آرسن ونگر و سر الکس می بندیم

بهتره یه خورده حافظه تاریخی مون رو تقویت کنیم و به قول دوستمون یادمون نره که این بارسا(فارغ از همه کل کل های فوتبالی) در حال نگارش تاریخه

مرسی.

18. 3 کاربر از arvin1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

به نظر من نصف بارسا مسی هست.. اگه بارسا مسی رو نداشت هیچ وقت به این مرحله نمیرسید... اگه بارسا مسی رو نداشت همین مرحله به میلان میباخت و بالا نمیوومد... اگه یه روزی مسی مصدوم بشه میبینید بارسا چه افتی میکنه... البته اگه مسی به تیم دیگه هم بره این درخشش رو نداره چون فقط میتونه بارسا رو تکمیل کنه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •