آرش جان "جوناس اریکسون" داور سوئدی میلان-بارسا هم بابت 3 صحنه بازی رفت در طول هفته پیغام تهدید آمیز از هواداران بارسلونا دریافت کرد؟!
-
گفتگو با تام هنینگ اووربو، داور بازی چلسی- بارسای سه سال پیش: هنوز تهدید به مرگ می شوم؛ عشق و علاقه ام به فوتبال تغییر کرد
داور دیدار سه سال پیش بازی بارسلونا- چلسی هنوز ایمیل های تهدید آمیزی دریافت می کند
سایت گل- تام هنینگ اووربو، داور نروژی بازی سه سال پیش بارسلونا- چلسی درمرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، هنوز از سوی هواداران چلسی ایمیل های تهدید آمیزی دریافت می کند
در بازی سه سال پیش چلسی و بارسلونا در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در سال 2009، تیم انگلیسی مغلوب بارسا شد و هواداران انگلیسی معتقدند که تیمشان به خاطر اشتباهات داوری در آن بازی مغلوب شد.
این درحالی است که امسال،چلسی و بارسا بار دیگر دراین مرحله از رقابتهای اروپایی مقابل هم قرار خواهند گرفت و در روز 18 آوریل مقابل هم بازی خواهند کرد.
در بازی سه سال پیش گل آندرس اینیستا در استمفورد بریج، جنجال فراوانی را به راه انداخت. در آن بازی ، انگلیسی ها معتقد بودند که داور باید 4 پنالتی برای تیمشان اعلام می کرد و در پایان آن بازی، بالاک، بوسینگوا و دروگبا با داور مسابقه درگیری لفظی پیدا کردند و دروگبا و بوسینگوا با محرومیتهایی مواجه شدند.
بعد از آن دیدار بود که تام هنینگ اووربو، داور نروژی آن بازی که اکنون 45 ساله است، ایمیلهای تهدید آمیزی از سوی هواداران چلسی دریافت کرد و الان در صحبتهایی گفته که هنوز هم چنین ایمیل هایی دریافت می کند
اووربو که در اسلو زندگی می کند و همچنان به داوری در لیگ دسته اول نروژ ادامه می دهد دراین باره گفت:«هنوز تهدید های وحشتناکی دریافت می کنم. هر سال، بین سه تا 4 ایمیل از سوی هواداران چلسی دریافت می کنم.این اصلا دلنشین نیست ولی جدی هم نیست. دوست ندارم که این موضوع برروی زندگی من و خانواده ام تاثیر بگذارد ولی راستش را بخواهید خانواده ام اطلاع زیادی از این ماجرا ندارند.چون من این ایمیلها را به آنها نشان نمی دهم.»
این داور نروژی که 4فرزند هم دارد، درس روانشناسی هم خوانده.او درادامه صحبتهایش یک سال بعد از آن دیدار جنجالی از داوری بین المللی بازنشسته شد و درصحبتهایی اعلام کرد که درآن بازی مرتکب اشتباهاتی شده بود:« وقتی به عقب نگاه می کنم، برخوردهایی بود که می بایست به نحو دیگری در آن لحظات سوت می زدم. من از آن تجربه، درسهای زیادی گرفتم. تمام داوران، بازیهای خوب یا بد دارند. لحظاتی که کارشان را به خوبی انجام می دهند و لحظاتی که در آنها چندان خوب نیستند.»
اوبرو درمورد تجربه استمفورد بریج گفت:« در آن زمان عشق و علاقه ام به فوتبال تغییر کرد. الان کمتر از قبل بازیهای فوتبال را از طریق تلویزیون دنبال می کنم. »
او درمورد بازی آتی دو تیم بارسا و چلسی درمرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در رقابتهای امسال گفت:« باوجود تمام آنچه اتفاق افتاد، هنوز بازیهای لیگ قهرمانان اروپا را تحسین می کنم.به ویژه بازیهای بزرگی که در فازهای نهایی این تورنمنت برگزار می شود و بازی پیش روی بارساو چلسی یکی از آن بازیهاست.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
By Ghazal Ziari
2012/4/6