تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 421 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    فرض کنید من برای کسی یه کاری رو دارم در کنار خودش انجام میدم.به من گفت که(البته به شوخی):ببخشید تورو هم اذیت کردم.میدونم که داری تو دلت منو فحش میدی.خودت کار داشتی اما الان داری کار منو انجام میدی
    من چه جوابی میتونم بهش بدم طوری که اگه بازم کاری این چنینی داشت به من بگه و تعارف نکنه؟ آخه اصولا یه کاریه که من خیلی خوب بلدم انجام بدم و کمتر کسی تو زمینه رشته دانشگاهیم حرفه اییه .اما چون باهام یکم تعارف داره به من نمیگه و کارش خراب میشه و دوباره کاری میشه.
    طرف مقابلم دختره و با هم دوستیم و خیلی رسمی هم نمیخوام باشه اما خیلی چاله میدونی هم نباشه

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    فرض کنید من برای کسی یه کاری رو دارم در کنار خودش انجام میدم.به من گفت که(البته به شوخی):ببخشید تورو هم اذیت کردم.میدونم که داری تو دلت منو فحش میدی.خودت کار داشتی اما الان داری کار منو انجام میدی
    من چه جوابی میتونم بهش بدم طوری که اگه بازم کاری این چنینی داشت به من بگه و تعارف نکنه؟ آخه اصولا یه کاریه که من خیلی خوب بلدم انجام بدم و کمتر کسی تو زمینه رشته دانشگاهیم حرفه اییه .اما چون باهام یکم تعارف داره به من نمیگه و کارش خراب میشه و دوباره کاری میشه.
    طرف مقابلم دختره و با هم دوستیم و خیلی رسمی هم نمیخوام باشه اما خیلی چاله میدونی هم نباشه
    ببین نمی دونم چه کاری هست اما اگه خودتم مثلا با انجام اون کار می تونی بگی یه چیزی یاد گرفتی یا تمرین شده برات می تونی از این استفاده کنی بگی که مثلا این کار باعث شده یه مطلبی برات دوره شه یا اون کارو یاد گرفتی. بعدم اگه یه کاری تا حالا برات کرده بگو که خوب تو ام این کار و کردی دوستی خوب به همین درد می خوره و ناراحت می شی اگه رو دربایستی کنه و بهت نگه.
    این کار تو فرهنگ ایرانی خیلی سخته. من آشنا دارم خارج زندگی می کنه می گه وقتی به ظرف می گی فلان چی یارو رو دربایستی نداره اگه براش سخت باشه می گه نه کلا هر چی می گند منظورشون همونه تعارف ندارند بنابراین راحتند ولی تو ایران هزاریم یه چیزی بگی طرف باور نمی کنه و رودربایستی می کنه و ببرعکسشم اگه طرف یه چی بهت بگه نمی دونی بالاخره داره تعارف میکنه یا واقعا می گه.

3. 2 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببین نمی دونم چه کاری هست اما اگه خودتم مثلا با انجام اون کار می تونی بگی یه چیزی یاد گرفتی یا تمرین شده برات می تونی از این استفاده کنی بگی که مثلا این کار باعث شده یه مطلبی برات دوره شه یا اون کارو یاد گرفتی. بعدم اگه یه کاری تا حالا برات کرده بگو که خوب تو ام این کار و کردی دوستی خوب به همین درد می خوره و ناراحت می شی اگه رو دربایستی کنه و بهت نگه.
    این کار تو فرهنگ ایرانی خیلی سخته. من آشنا دارم خارج زندگی می کنه می گه وقتی به ظرف می گی فلان چی یارو رو دربایستی نداره اگه براش سخت باشه می گه نه کلا هر چی می گند منظورشون همونه تعارف ندارند بنابراین راحتند ولی تو ایران هزاریم یه چیزی بگی طرف باور نمی کنه و رودربایستی می کنه و ببرعکسشم اگه طرف یه چی بهت بگه نمی دونی بالاخره داره تعارف میکنه یا واقعا می گه.
    ببین فقط در این مورد نیست.اصولا یه کاری که براش میکنم تا اون کارو تموم کنم هزار بار بهم همین حرفارو میزنه و ازم معذرت خواهی میکنه.بعضی وقتا اینکارش یه کم خسته کننده میشه و من هی باید بگم که خواهش میکنم کاری نکردم.امابا اون قسمت از حرفت که بگم تو هم واسم کلی کار کردی موافقم و راهنمایی خوبی بود. البته من از کارش ناراحت نمیشم و از خوبیش هست که اینو میگه.بارها بهش گفتم که تعارف نکنه اما بازم میرم میبینم که کارش گیر کرده و اگه به من میگفت زود کارش راه می افتاد اما اینکارو نکرده.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببین فقط در این مورد نیست.اصولا یه کاری که براش میکنم تا اون کارو تموم کنم هزار بار بهم همین حرفارو میزنه و ازم معذرت خواهی میکنه.بعضی وقتا اینکارش یه کم خسته کننده میشه و من هی باید بگم که خواهش میکنم کاری نکردم.امابا اون قسمت از حرفت که بگم تو هم واسم کلی کار کردی موافقم و راهنمایی خوبی بود. البته من از کارش ناراحت نمیشم و از خوبیش هست که اینو میگه.بارها بهش گفتم که تعارف نکنه اما بازم میرم میبینم که کارش گیر کرده و اگه به من میگفت زود کارش راه می افتاد اما اینکارو نکرده.
    احساستو در قالب جمله بهش بگو
    بگو خوشحال میشم وقتی این کار رو براتون انجام میدم و بیشترم خوشحال میشم وقتی از این حرفا نزنید

6. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من که رابطتونو نمی دونم ولی بعضی ها کلا این جوریند که تعارفی اند یعنی حرف که می زنند کلی تعارف می کنند من خودم اصلا تعارف بلد نیستم یعضی موقع ها جلو این جور آدمها نمی دونم چی کار کنم هی لبخند می زنم یعنی شبیه همین به نظرم خیلی آب رو ریزیه ولی خوب همینه که هست البته بیشتر منظورم وقتیه که از آدم تعریف می کنند. کل این حرف ها رو زدم بگم آدم های تعارفی که از این چیزا زیاد بلدند شاید فقط عادتشون باشه که اینجوری بگند یعنی ممکنه بعد یه مدت خیلی هم معذب (دیکته شو نمی دونم) نباشه ولی عادت کرده هی تعارف می کنه. تو راحت رفتار کن به تعارفاتش کاری نداشته باش ببین که آیا تو رفتارشم تعارف داره یا فقط تو گفتارشه ممکنه یه مقدار طول بکشه تا احساس راحتی کنه اون وقت ازت کمک بخواد.

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

نحوه برخورد / سلام و احوال پرسی / سوال پرسیدن و .. را با دخترها می خواستم بدونم به چه صورت است .

ممنون

9. این کاربر از dsa dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اگر یک نفر هم با دیدن این پست این کار را نکند من به هدفم رسیده ام

موقعی که جلوی باجه بانک ایستادهاید اینقدر دستان خود را روی باجه نکوبید چون با این کار اعصاب کارمند اونطرف باجه را به لجن میکشید .

11. 10 کاربر از Behroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

شما رو جان هر کسی که دوست دارید موقع سوار شدن به اتوبوس و ... (وسائل حمل و نقل عمومی ) مثل غارنشین ها تو سر و کله ی ملت نکوبید، فوقش سر پا بمونید، چی میشه مگه ؟
    کشتی نوح نیست که هر کی جا بمونه غرق بشه!

13. 3 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این تاپیک مفید رو ادامه بدبد. ممنوت از همگی

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما رو جان هر کسی که دوست دارید موقع سوار شدن به اتوبوس و ... (وسائل حمل و نقل عمومی ) مثل غارنشین ها تو سر و کله ی ملت نکوبید، فوقش سر پا بمونید، چی میشه مگه ؟
    کشتی نوح نیست که هر کی جا بمونه غرق بشه!
    و اضافه کنم شما رو جان هر کسی که دوست دارید وقتی میخواهید از وسیله نقلیه عمومی مثل اتوبوس پیاده شوید نگاه کنید پای مبارک رو روی چی میگذارید گِل که لگد نمی‌کنید اون زیر انگشت های پا قرار داره که حتما در اینده به انها احتیاج پیدا میکنید

16. 3 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •