تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 122 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

از این پارتنر داشتن تو اویل متنفرم

2. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

اینم کاور رسمی بازی::

4. 5 کاربر از 2lombe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من با دیدن قسمت اول این تریلر گیم پلی لیان ، کمی به بازی امیدوار تر شدم .
    فکر می کردم اوضاع خیلی خراب تر از این حرفا باشه ، ولی ظاهرا اونقدرا هم اوضاع خراب نیست ...

6. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

اگه منتظر یک رزیدنت اویل باشیدحسابی ناامید می شید اصلا این یک بازیه اکشنه اخه چطور توقع دارند با وجود این افراد حرفه ای (لیون .کریس و ...)با اون تکنیک ها و شیوه کشتن ادم بترسه(حتما دیدید که لیون با اسلحه یا چاقو چه طوری زامبی می کشه)
    با اودن زامبیهامی خواستن ترس رو برگدونند اما یکی از المنتهای بازیهای ترسناک به نظر من معمولی بودن کارکتر هست مثل اویل 3 که جیل یک پلیسه یا فضای مرده که ایزاک یک مهندسه و برای هردوشون یک شرایط جدید و غیر قابل پیش بینیه.
    اویل زمانی برخواهد گشت که با تمام کارکترهای قبلی خودش خداحافظی کنه و داستان نویی را شروع کنه.
    البته به نظرم اگه منتظر رزیدنت اویل های قبلی نباشیم با یک بازی قوق العاده طرف هستیم.

++++
    از مصاحبه ی یکی از ژورنالیستهای گیم اسپات با میک!! یکی از عوامل بازی اینارو فهمیدم که ممکنه مقداری یا همش قبلا گفته شده باشه ...البته ممکنه کمی اسپویلر هم داشته باشه.

-بازی سه تا کمپین کاملا مجزا داره که دست خودتونه که کدومشو اول بازی کنید.
    -هر کمپین به اندازه 70 درصد از RE5 هست یعنی بازی در مجموع دو برابر RE5 زمان می بره.
    -کارکتر های هر کمپین عبارتند از: کریس ،لیون (همراش هلنا هارپر) و شخص جدید به نام جک میلر(به نظرم همراش دختر رئیس جمهور توی RE4 بود باتوجه به تریلر) هستند که طرف میگه چون طرفدارا از نمسیس که توی اویل 3 تعقیبشون می کرد خیلی خوششون می اومد جک هم توسط چنین موجودی تعقیب میشه.
    -هر کارکتر و همراش یک یا چند ویژگی و کمبو مخصوص به خودشون دارند مثلا لیون و همراش از دوتا کلت هم زمان می تونند استفاده کنند ،کرییس و همراش از اسنایپر و جک هم نبرد هند تو هند.
    -زمان بازی سال 2030 هست و بعد از اویل 5 اتفاق میوفته و مکان های بازی امریکا ،اروپای شرقی و چین هست.
    -به غیر زامبیها چند موجود دیگه که سورپرایز هستند در بازی وجود داره و همچنین موجوداتی دیگه که با سی ویروس آلوده شدند.
    Last edited by Dark Soul; 30-06-2012 at 11:16.

8. 5 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اگه منتظر یک رزیدنت اویل باشیدحسابی ناامید می شید اصلا این یک بازیه اکشنه اخه چطور توقع دارند با وجود این افراد حرفه ای (لیون .کریس و ...)با اون تکنیک ها و شیوه کشتن ادم بترسه
    اویل زمانی برخواهد گشت که با تمام کارکترهای قبلی خودش خداحافظی کنه و داستان نویی را شروع کنه.
    البته به نظرم اگه منتظر رزیدنت اویل های قبلی نباشیم با یک بازی قوق العاده طرف هستیم.
    مساله اینجاس که طرفداران بازی که سالها با بازی خاطره داشتن نمی خوان قبول کنن که رزیدنت ایول دیگه تموم شده و اینایی که جدیدا دارن عرضه می کنن کلا یه چیز دیگس.....
    یعنی اگه کسی طرفدار واقعی رزیدنت ایول و شخصیتهاش باشه اصلا سراغ نسخه های جدیدش نمیره.......شاید بگین به خاطر داستانش باید بازی کرد که اونم به نظر من یه چیز نادرست چون شخصیتها هم دیگه اون شخصیتها و اون روند رو ندارن....
    مثلا برای خود من داستان و زندگی مکس پین تو همون پایان شماره 2 تموم شد و دیدن ادامه زندگیش یا داستانش بی معنی هست(چون اون فرد دیگه مکس پین نیس آرنولد)...یا به همین صورت ریو هایابوسا و....... .

جیب طرفدارای قدیمی بازی برای سازندگان تبدیل شده به یه گاو که تا میتونن با اوردن اسم چند تا شخصیت از بازی یا محیط قدیمی و.....میدوشنش.......اونایی هم که تازه با بازی آشنا شدن همشون یا کم سن هستن و یا خیلی با سری آشنا نیستن و در نتیجه از دیدن بازی و چند ساعت با دوستان مولتی زدن حال می کنن و اصلا فرقی واسشون نمی کنه تو بازی زامبی بکشن یا فضایی....محیط فلان جور باشه وفلان جور......... .

کلا باید قبول کرد رزیدنت ایول مرده(همینطور خیلی از بازیهای قدیمی که نتونستن درست نو بشن و مردن)....... .

.
    Last edited by halflife g; 30-06-2012 at 11:54.

10. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

من سال ها با این سری زندگی کردم ولی نمیدونم چرا دیگه چرا از 5 به بعد شلوارم خیس نمی شه

12. این کاربر از 2lombe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

درسته دوستان منم به عنوان یگ گیمر قدیمی دیگه به هیچ عنوان با دیدن پیش نمایش این بازیها به هیچ عنوان به وجد نمیام برای من خیلی وقته که سری خیلی از بازیها مردن دیگه باهاشون حال نمیکنم

14. این کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Resident Evil: Damnation برای Comic-Con فرانسه تایید شد!

انیمیشن جدید RE تایید شد.
    Sony Picture فرانسه در تویتر خورد اعلام کرد Resident Evil Damnation برای Comic-Con فرانسه که در روزهای پنجم تا هشتم جولای در شهر پاریس فرانسه برگزار میشود تایید شده است.
    اینکه کپکام و سونی پیکچر چه برنامه ای برای رزیدنت اویل دمنیشن دارند هنوز مشخص نیست اما به احتمال زیاد تریلر جدیدی از این CG - Movie نمایش داده خواهد شد.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حداقلش اگر هنوز به فکر رزیدنت اویل های سابق هستین یه وی یا 3ds بگیرین که نسخه های بازی بی شباهت به گذشتش نیس با اینکه گرافیک به روز تری دارن...
    به قول مراد سریه رزیدنت اویل تو شماره ی 3 فاتحش خونده شد,حلواشم خوردیم دیگه..

18. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

یدونه ویدیوی جدید 5 دقیقه ای از گیم پلی لیان و هلنا اومده که توی متروئه .
    به نظر بازی اونقدرا هم که فکر می کردیم ناامید کننده نیست . گرچه اوقدرا هم که قبلش فکر می کردیم فوق العاده به نظر نمیاد !
    به هر حال این ویدیوی 18 مگابایتی رو می تونید از این لینک ببینید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •