تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 405 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حبيبي جان شما از همون بوتان تا جايي كه ميشه استفاده كن چون BN دستگاه بسيار خوبي است، در مورد طرح تعويض پكيج فرسوده هم كه بوتان و ايران همچين چيزي ندارند ولي از همكاران كه پرسيدم ظاهرا كارخانه جنرال كه محصولات فرولي مياره اين كار ميكنه و يه همچين طرحي داره كه پكيج قبلي شما رو با يه قيمتي بر ميداره و يه پكيج جديد بهتون ميده. اما تو اين حالت شما فقط بايد فرولي بخري كه قيمتش هم بالاست(تقريبا 2.5 ميليون)
    من الان که پکیج رو روی رادیاتور گذاشتم بجز صداش هیچ مشکل دیگه ای ندارم ،مشکل از چی بوده؟؟؟الانم پیشنهاد تعویضشو میکنید و اینکه این طرح جایگزین چیه و کجا میشه پرس و جو کرد، بوتان مدل BL220 ممنون از راهنماییتون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز اگر زمانی که پکیج تو حالت گرمایش قرار گرفته و رادیاتورها بازه نشتیت قطع شده احتمال زیاد نشتی یه جایی تو مسیر بای پسه.صدا هم اگه قبلا نبوده ،میتونه دلیلش خرابی فن ، لق شدن بعضی از قطعه ها ، از تراز خارج شدن محور پمپ و یا بخاطر دودکشت باشه.طرح جایگزینی هم دقیقا نمی دونم کدوم شرکت ها هستند .اما شنیدم فرولی اینکارو میکنه.بقیشونو باید از طالقانی یا کارگر بپرسی.ولی اگه لازم شد عوض کنی این دفعه ایرانی نگیر.میارزه 600-500 تومان بیشتر بدی یه پکیج بهتر برداری.البته با توجه به طرح جایگزینی فکر میکنم با خرید پکیج ایران رادیاتور یا بوتان جدید تو یه قیمت در بیاد.
    من الان که پکیج رو روی رادیاتور گذاشتم بجز صداش هیچ مشکل دیگه ای ندارم ،مشکل از چی بوده؟؟؟الانم پیشنهاد تعویضشو میکنید و اینکه این طرح جایگزین چیه و کجا میشه پرس و جو کرد، بوتان مدل BL220 ممنون از راهنماییتون.

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    اگر پکیج شما تو حالت تابستانه اصلاً هیچ صدای نداشته زیاد نگران نباش و لازم ه تعویض پکیج هم نداره احتمال 90 درصد پمپ دستگاه مشکل داره و باید عوضش کنی.(صدای که تو این حالت میده مثل صدای برخورد ه و تق تق میکنه).
    اما اگر دستگاه شما صدای زوزه داره مشکلش فرق میکنه.
    باید بگی از کدوم نوع از این صداهارو میده.
    در ضمن جنس رادیاتورهاتم بگی بیشتر میشه کمکت کرد.
    در مورد طرح جایگزین هم تا اونجای که من اطلاع دارم فقط فرولی این طرح روداره که من چند بار از این طرح استفاده کردم و خیلی به نفع مشتری هست و تا حدود 600000 تومن به نفع مشتری میشه.چون دستگاه رو به قیمت فروش به نمایندگی های به مشتری میدن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم دمای نرمال یکیج برای سوفاژ باید روی چه درجه ای تنظیم بشه
    من دما را روی یه درجه مثلا 60 تنظیم میکنم ولیکن میبینم دما بین 37 تا 45 متناوب در حال بالا و پایین رفتنه دلیلش میتونه چب باشه

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    من دما را روی یه درجه مثلا 60 تنظیم میکنم ولیکن میبینم دما بین 37 تا 45 متناوب در حال بالا و پایین رفتنه دلیلش میتونه چب باشه
    شما مطمئنین دما رو روی 60 تنظیم کردید.
    آیا رادیاتورها گرما دارن و داغ میشن.علامت شعله دائم وجود داره یا وقتی به 45 میرسه خاموش میشه.
    یک کاره دیگه هم انجام بده دما رو روی یک عدد دیگه مثل 50 یا 70 یا 80 تنظیم کن بایددمای مدارت به این عدد برسه ولی اگر باز هم فقط تو همون رنج 37 تا 45 به صورت متناوب بالا پایین شد بگید.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    ببینید توحالت آبگرم بهداشتی این مشکل وجود داره یا نه.مثلا وقتی دمای آبگرم رو روی 55 تنظیم میکنید آب خوب گرم میشه یا نه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

هيچکدوم از دوستان در مورد پکيج شفيع سازه شرق که مدعي هستند unical ايتاليا است اطلاعاتي دارد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    اگر پکیج شما تو حالت تابستانه اصلاً هیچ صدای نداشته زیاد نگران نباش و لازم ه تعویض پکیج هم نداره احتمال 90 درصد پمپ دستگاه مشکل داره و باید عوضش کنی.(صدای که تو این حالت میده مثل صدای برخورد ه و تق تق میکنه).
    اما اگر دستگاه شما صدای زوزه داره مشکلش فرق میکنه.
    باید بگی از کدوم نوع از این صداهارو میده.
    در ضمن جنس رادیاتورهاتم بگی بیشتر میشه کمکت کرد.
    در مورد طرح جایگزین هم تا اونجای که من اطلاع دارم فقط فرولی این طرح روداره که من چند بار از این طرح استفاده کردم و خیلی به نفع مشتری هست و تا حدود 600000 تومن به نفع مشتری میشه.چون دستگاه رو به قیمت فروش به نمایندگی های به مشتری میدن.
    جنس رادیاتورها آلومینیومه ولی من هواگیری کردم ، صدای زوزه هم از قبل بود ودر تابستان مشکل نشتی از زیر دستگاه هم داشت که باعث افت فشار میشد ولی الان که رو شوفاژه مشکل نشتی حل شده و فقط صداشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام .. سوالی در مورد نحوه انتخاب رادیاتور دارم . واسه یک خونه 64 متری دوتا اتاق خواب یکی 8 متری ویکی دیگه 6 متری چند تا پره نیاز داریم لطفا نحوه محاسبه تعداد پره ها رو هم بگید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اره مطمئنم که دما روی 60 هستش رادیاتورها هم گرم میشن نه خیلی داغ درباره شعله که فرمودی اینجوریه که وقتی دما به 45 میرسه شعله روشن میشه و دما رو بالا می بره تا حدود 67 بعد خاموش میشه دمای روی پکیج شروع می کنه به پایین اومدن تا برسه به 45 یکی دو دقیقه روی 45 میمونه دوباره علامت شعله روشن میشه تا دما رو برسونه به 67 این روند مدام تکرار میشه در مورد ابگرم بهداشتی بلافاصله با باز کردن شیر اب علامت شیر روشن میشه و دما رو میبره بالا -گرمای اب خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •