تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 1849 اولاول ... 2632333435363738394046861365361036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه tsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

13

در کل به نظرم تغییرات (حداقل برای من) مثبت بوده. ببینید درسته اینترنت رایگان از 6 ساعت به 5 ساعت رسیده ولی چون دو بازه ای شده اینترنت رایگان میشه امیدوار بود که اگه کاربرا رو خوب تقسیم کنن سرعت شبانه 2 برابر بشه که اینطوری یعنی 10 ساعت به سرعت الان (یا 5 ساعت با سرعت جدید) + یه مورد خیلی خوب دیگه هم نیم بها تو 8 تا 1 هست که میتونیم Webگردی هامون رو تو این موقع انجام بدیم تا کمتر حجم کم بشه .

البته سرویس 2 تا 4 مگ با این شرایط تا حد زیادی نابود شد ولی برای 512 تا 2 شرایط بهتر شده
    دادش گلم کجاش خوب شده؟! شما باید یکی از اون سرویس هارو انتخاب کنی در ضمن شرکت تقسیم بندی نمیکنه خود کاربر انتخاب میکنه کدوم رو میخواد!
    2 تا 4 مگ من الان زنگ زدم میگم بابا کسی که 2 تا 4 مگ رو انتخاب کرده بیشتر برا دانلود میخواد تو شب کسی که وب گردی میکنه این سرویس براش خوب نیست با 512 هم میتونه راحت وبگردی کنه!
    میگه کاربرا 300 گیگ به بالا با این سرویس دانلود میکنن مدیریت مجبور بودو ...
    لطفا اگه امکان داره تو قسمت نظرات و پیشنهادات اینو بهشون بگین لطفا
    اینا میتونستن خیلی راحت قیمت رو یکم بالا ببرن نه این که سرویس رو بترکونن
    در ضمن اگه دقت کرده باشین تو سایت نوشته که :
    نوین نت در نظر دارد به منظور افزایش کیفیت سرویس های خود در بازه زمانی رایگان شبانه، تغییراتی را از یکم شهریور ۹۱اعمال نماید .مراتب پیرو اطلاعیه شماره ۴ فروش بحضور اعلام میگردد .
    و تو اطلاعیه 4 میگه که:
    ۴.
    سرویس واگذار شده در بازه زمانی ۲ تا ۸ صبح فاقد SLA بوده و صرفاً تا زمانی که امکانات مخابراتی واگذار شده به شرکت و همچنین مطابقت با قوانین و مقررات فروش و رضایت مشترکین مقدور باشد، ادامه خواهد یافت، در هر صورت این حق برای شرکت داده گستر عصر نوین محفوظ خواهد بود که با اعلام قبلی از طریق وب سایت شرکت به مشتریان در فاصله زمانی حداقل یک ماه قبل از تغییر در ساعات یا تعرفه آن اقدام نماید.
    این قسمت رو که با رنگ قرمز مشخص کردم خوب بخونید متوجه میشید اینا باید از 1 ماه قبل تغییرات قیمت و ساعات رو اعلام میکرد ولی فقط گفته تغییرات!!
    در هر صورت اگه امکانش هست نسبت به این مساله اعتراض کنید تو سایتشون
    اینام مثل پارس آنلاین و شاتل و ... دارن میشن

2. این کاربر از tsz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بنده با اين كه هنوز عضو اين شركت نشدم اما چون داشتم كارامو ميكردم كه بيام اين شركت خيلي تو ذوقم خورد 2تا4 مگ رو شبانش رو حذف كردن !
    به نظرم شركت خوبي هستن و اگه تعداد درخواست دوستان بالا بره حتما نتيجه ميگيريد و سياستشون رو در مورد اكانتهاي 2/4 مگ عوض ميكنند .
    اين هم نامه اي كه بنده براشون ارسال كردم دوستان ديگه هم چند نوع مختلف بنويسن و علاوه بر اينكه براي شركت ميفرستن اينجا هم بزارن تا دوستاني كه حال ندارن بنويسن از همين template استفاده كنند .

"با سلام
    سياست جديد كه ساعات رايگان شبانه را به دو بخش تقسيم كرديد تا بار در ساعات مختلف پخش شود ايده خوبي است اما دو مشكل عمده دارد :
    اول - براي اكانت هاي 2 تا 4 مگ ساعات رايگان در نظر گرفته نشده . اين نوع حساب ها هم از نظر قيمتي براي شما ( سود بيش تري براي شركت دارد ) و هم از نظر كيفيتي براي كاربر ارزش خاصي دارند پس بهتر است براي اين نوع حساب ها نيز يك زمان رايگان دانلود در نظر بگيريد .
    دوم - ساعات رايگان از 6 ساعت به 5 ساعت كاهش يافته كه در بسياري از شركت ها به خصوص رقيب شما شركت آسياتك كه كيفت خوبي هم در اين زمينه دارد 8 ساعت و از ساعت 1 تا 9 صبح است پس بهتر است زمان دانلود رايگان شبانه را كمي بيش تر كنيد .

البته پيشنهادات بنده نيمه كارشناسي شده است و مطمئنا با كارشناسي شما مسئول عزيز بسيار كار آمد تر و بهتر جلوه خواهد كرد .

باتشكر "

4. این کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

tsz

داره خودمونی میشه mob110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

صبح زنگ زدم میگم من کاربر جدیدم یا قدیمی می گه من نمیدونم شنبه زنگ بزن اگه جدید بودی پولتو بر میگردونیم اگه نه هم که میتونی شبانه دانلود کنی اونم 2 تا 8 . ایشالا که کاربر قدیمی حساب میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من ثبت نام کرده بودم ، سرویسم داشت وصل میشد که زنگ زدم کنسل کردم پولی که پرداخت کرده بودم هم برگشت خورد .
    این همه گفتن از 1 شهریور میخوایم تغییرات بدیم این بود؟!! خرابش کردن که ، همون اول بهتر بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دادش گلم کجاش خوب شده؟! شما باید یکی از اون سرویس هارو انتخاب کنی در ضمن شرکت تقسیم بندی نمیکنه خود کاربر انتخاب میکنه کدوم رو میخواد!
    2 تا 4 مگ من الان زنگ زدم میگم بابا کسی که 2 تا 4 مگ رو انتخاب کرده بیشتر برا دانلود میخواد تو شب کسی که وب گردی میکنه این سرویس براش خوب نیست با 512 هم میتونه راحت وبگردی کنه!
    میگه کاربرا 300 گیگ به بالا با این سرویس دانلود میکنن مدیریت مجبور بودو ...
    لطفا اگه امکان داره تو قسمت نظرات و پیشنهادات اینو بهشون بگین لطفا
    دیشب این سیستم P30WORLD مثنکه یه مشکلی براش به وجود اومده بود پست هارو تایید نمیکرد؛ من این نظرو قبل از این که دوستمون لیست سرویس هارو اعلام کنه دادم، الان به نظر میرسه این نیم بها و دانلود شبانه همزمان به وجود نمیاد؛ پس نیم بها کلا میره کنار. سرویس هارو هم زیاد خوب تقسیم نکردن...البته شاید به خاطر حذف شبانه ی 2 تا 4 مگ سرعت یکم بالا بره ولی فکر نمیکنم اونقدر تغییر محسوسی به وجود بیاد چون تا الانشم سرعت شب 2 تا 4 مگ زیاد فرقی با 512 تا 2 مگ نداشت و اگه همه 2 تا 4 مگی ها هم بیان از 512 تا 2 استفاده کنن سرعت هیچ فرقی نمیکنه و فقط 6 ساعت شده 5 ساعت... در ضمن یه چیز دیگه که اعلام نکردن هم اینه که ترافیک هدیه برای سرویس های چند ماهه رو کم کردن که خوب اصلا خوب نیست...

در کل تغییرات جالبی نبود و خیلی کارهای بهتر از این میتونستن بکنن... من خودم یه ایده واسه این قضیه داشتم و حدود 2 هفته پیش بهشون ایمیل زدم به نظر خودم اون ایده ام خیلی چیز بهتری بود...

فقط یه چیزی که هست اینه که کاربرا چجوری 300 گیگ میتونستند دانلود کنن تو یه ماه ؟؟! شبی 10 گیگ هیچ جوره امکان نداره با این سرویسا... اینا هم عجب توجیهی ساختن

پیش بینی می کردم نوین نت هم کم کم مثل بقیه PAPها بشه... تا الان کاربراش کم بود مشکلی نداشت الان کم کم داره زیاد میشه تازه فهمیده قضیه رو...

پروفشنال NeORiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

حالا با این همه تغییرات(!) سرعت شبانه فرقی کرده؟؟؟
    از دوستان هرکی که سرویس 2مگ یا 128 داره بگه که تو بازه 1تا6 و 6تا11 صبح با چه سرعتی دانلود میکنه؟؟؟

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آقا از کجا بفیمیم کدوم شهر کدوم منطقا ÷شتیبانی داره

داره خودمونی میشه mob110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

زنگ بزن از پشتیبانی بپرس منطقه شما سرویس داره یا نه

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان لطف کنین ایمیل بزنین بهشون و هم زنگ بزنین و اعتراض کنین چون تماس تلفنی ها ضبط میشه و احتمال داره یه کاری بکنن
    ممنون میشم همه ایمل و زنگ بزنین بهشون

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کسانی که سرعت 2 مگ دارن بگن سرعت دانلود شبشون چنده؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •