تا اونجایی که من دید زدم توی منوهای بازی فقط Solo داره و Online.
Lan نداره فکر کنم.
تا اونجایی که من دید زدم توی منوهای بازی فقط Solo داره و Online.
Lan نداره فکر کنم.
سلام
من اين بازي رو واسه pc گرفتم هم cd همdvd ولي تو نصب اون مشكل دارم
ميشه كمكم كنيد؟
MR.joker جان حد اقل مشکلت رو می گفتی!
جواب نمیده عزیز برادر .نوشته شده توسط samsung_d600
چند تا سوال يك چرا اين بازيه اينقدر آسونه فقط واسه من آسون بود يا واسه شما ها هم آسون بود به نظرم ماست وانتد باحال تر بود !!!
بعدش چرا وقتي من گرافيك بازي رو مي ذارم رو ماكسيسموم جادش غيب مي شه انگار ماشين ها رو هوان رو بقيه حالت ها مشكلي نداره ! شما هم به اين مشكل بر خوردين ؟؟؟؟مشخصات سيستمم
Amd 3.0
Ram 512
Vga 256 Mb Geforce Pci Ex
نه خیر من که گرافیک رو زیاد میکنم فقط گیر میکنه خیابون غیب نمیشه درضمن راست میگی خیلی آسون بود 3 روزه تا آخرش رفتم اصلا پلیس زیاد با آدم درگبر نمیشه . باورتون میشه که من هنوز ندیدم که چه طوری پلیس اون یارو رو میگره . اصلا برای آزاد شدن مراحل بالا مثل موست وانتد احتیاجی به بونوتی و اضافه شدن ایکس پلیس نیست
خوب شما میدنید که باید چطور ازش استفاده کنید یعنی کجا کپیش کنید ؟؟؟نوشته شده توسط sam fisher 07
اي بابا يكي به ما هم كمك كنه .نوشته شده توسط khatamifar
راستي ميگن اونايي كه 6 تا سي دي هستن بازي ناقصه !!!!
راسته ؟!!
من بالاخره اون 6 تا سي دي رو خريدم .
چيكار كنم ؟
khatamifar جان بازی ناقص یا کامل نداریم الان همشون که توی ایران هستن الان نسخه ی Collector's Edition هستن که شرکت ها دانلود کردن.
اگه بخوایم بگیم ناقصه به این خاطر باید بگیم ناقصه که دی وی دی دوم که فقط مراحل ساخت بازی رو نشون میده رو نداره!
که اونم به هیچ دردی نمیخوره.
مطمئن باش که کامله.
اصلا کی گفته ناقصه؟!؟!؟
شما عزیز مشکلتو بگو نصب نمیشه که نشد حرف.
ممنون.
اى فدات بشم .نوشته شده توسط sAsAn.K
بالاخره يه جوابي اومد .
من گفتم كه بدون هيچ مشكلي همه مراحل نصب رو پيش رفتم . كرك رو هم كپي كردم .
بعد گير داد كه d3dx9_30.dll رو كامپيترم نيست . رفتم دانلود كردم ريختم تو فولدر سيستم 32 .
حالا كه آيكن شروع برنامه رو ميزنم ارور ميده !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)