منظورم Quest اصلی بود
منظورم Quest اصلی بود
سلام من تازه بازی رو نصب کردم (skyrim)ولی تو بازی بعضی آدما قرمزن بعضی هم لباساشون صورتیه یه جورایی مثل باگ نیست؟چون تو قسمت طراحی صورت هم اصلا چیزی معلوم نیست.این مشکل شایعه؟![]()
سلام دوستان عید همه مبارک
من ویندوزم سون هست . با اجرای بازی مشکل دارم
وقتی لوگوی بازی و سازنده رو نشون میده و بعد می خواد بره توی منو ها یکباره بازی میپره بیرون .
صفحات رو دنبال میکردم و دیدم دوستان گفته بودن که برم و برای قسمت صدا تنظیماتی رو انجام بدم . منم این کار رو انجام دادم ولی درست نمیشه . یعنی صدا رو گزشتم روی 44100 . ولی بازم درست نشده . چه کار کنم؟
دوست عزیز الان با این کاری که شما گفتی مشکل پریدن بیرون حل شد اما بازی اصلا صدا نداره ! هیچ صدایی نداره ! این چه جوری حل میشه ؟![]()
دوستان این چی میگه ؟؟؟
نصب بازی مال Razor 1911 هست یعنی نصبی از خود بازی نیست
اگه واسه Steam هست باید اپدیتش کنم ؟؟؟
اپدیت کردم بازم مشکل هست
چه کنم![]()
اقا این کارار رو کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دیگه نمیده ، حالا میگه این
البته من کرکی ندارم (فکر کنم نصب Razor همراهش کرک هست)
اپدیت 6mb رو هم که میریزم جایگزین فایل قدمی نمیشه (نمونش قبلا نبوده)
Last edited by ELSIN; 27-03-2012 at 00:10.
سلام دوستان این بازی رو برادرم نصب کرده و همه چی خوبه ولی فول اسکرین نمیشه . باید چیکار کنه ؟ در ضمن من واسه خودم که نصب کردم یخورده بازی سنگینه در صورتیکه من بازیهایی مثل crysis ، call of duty رو به راحتی با گرافیک بالا بازی کردم . کلا این بازی سنگینه یا نه باید بازی رو آپدیت کنم ؟
درود
من تازه عضوه سایت شدم و ممنون میشم کمکم کنید.
این اولین بازی ایه که من باش این مشکلو دارم.
من تازه این بازیو خریدم. دوتا dvd داره. کرک و آپدیتو ازین جور چیزا هم نداره و راحت وارد بازی میشه.ولی یه مشکلی که دارم ماله تصویر بازیه.یعنی وقتی وارد بازی میشم تا 10 ثانیه اول همه چی خوبه(همه چی آرومه من چقدر خوشبختم...)بعد یک دفعه تصویرا خراب میشن یعنی مثلا آدماش صورتاشون تیکه تیکه خالیه یکی دیگه شکم نداره اون یکی پا نداره!!!!!
حالا آدم اینارو میتونه تحمل کنه بدبختیش اینکه زمینو محیط اطرافتم این طوریه و نمیتونی مسیرتو پیدا کنی.
من تمام کارایی که شما ها نوشتینو کردم(آپدیتو کرکو ...) تو قسمت آپشنه بازیم کیفیت تصویرو کمو زیاد کردم. ولی بازم درست نشد ممنون میشم کمکم کنید.
درضمن مشخصات سیتمم اینه:
گرافیک 512
cpu هسته ای 2.1
مموری 3
فکر نکنمم مشکل از سیستمم باشه حتی آخرین ورژنه گرافیکمو دانلود کردم بازم نشد.
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
اگه میشه یکی لطف کنه لینک آپدیت نهم بازی(که فکر کنم آخرشیه)بده.
مرسی
ببخشید میخواستم بدونم چطوری بازی رو باید نصب کنم که steam نصب نشه. نسخه 1911 رو دارم. و این که چه آپدیت هایی لازمن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)