اره ماله منم همینطوری شده
تست دما گرفتی ببینی چند درجه میرسه؟
راستی دوستان کسی میدونه الان n55 دست دو تو بازار چنده؟
اره ماله منم همینطوری شده
تست دما گرفتی ببینی چند درجه میرسه؟
راستی دوستان کسی میدونه الان n55 دست دو تو بازار چنده؟
آره..تو حالت عادی بین 55 تا 61 ولی وقتی گیم بازی میکنم خدا نشون نده تا 91 بعضی وقتا تا 95 میره..تا حالا مشکل خاصی نداشت...فقط این دماش داره نگرانم میکنه...به گارانتی الکی پول نمیدیم که میبرم گارانتی...
خوبه پس حداقل توام مثل منی منم نگرانم کرده این دما...!نمیدونم شاید طبیعی باشه ولی کس دیگه ای نمیاد بگه اونا هم اینجورین یا نه؟
سلام.واسه منم تو بازی وقتی زیاد باشی داغ میکنه ولی نه صورتی که اذیت کنه اونم فقط سمت چپ. پد اصلان گرم نمیشه .به نظر من ببرش گارانتی اگه مشکل داشته باشه که درست میشه .اگر نه هم که خیالت راحت میشه.
تو تنظیمات power option کارکرد سی پی یو را از 100 درصد بیار رو 40 درصد(موقع بازی) ماکزیمم دمای سی پی یو می آد رو 80
اقا میلاد و علی جان ممنون از کمکتون
داغ کردنش فقط نگرانم کرده وگرنه مشکل نداره گفتم بپرسم از بچه ها تا مطمئن بشم
پیشنهاد شما رو علی اقا تست میکنم ممنونم
مرسی علی جان امتحان کردم خیلی خوب جواب داد البته روی 60 % گذاشتم و از تغیر دما+نحوه اجرا بازی فوتبال خیلی راضی بودم
نمیدونم ساب دستگاه چرا کار نمیکنه ، نمیدونم بخاطرش ببرم گارانتی یا نه؟! راستی تو صداهای بالا هم وز وز داره
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
دوست عزیز احتمالا فیش سابش قطع شده ببرش برای اسپیکر البته اگه از دکمه ها نیست و بگو سابشم اینجوریه درستش میکنن
اگه مقدار هوای زیرش زیاد نیست بچسبون.بدا خودش درست میشه.منم همین مشکلو داشتم.اینقدر باهاش ور رفتم تا پوسته یه مقدار خط و خشی شد.فردا وقتی میخواستم لپ تابو استفاده کنم دیدم تمام هواش گرفته شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)