تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 91 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

داره خودمونی میشه ominoaudio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

نتیجه ساخت بلندگو با ووفرهای پیرلس:

ووفرها: Peerless 6.5" Nomex Cone
    میدرنج: سونی 4 اینچ (ساخت اندونزی)
    تویتر: دام یک اینچ ابریشمی

سلام کلیپش عزیز. آیا شما محیط میدرنج را در این باند محدود کردین؟ منظورم اینه :
    []]
    ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    []
    Last edited by ominoaudio; 11-06-2012 at 17:54.

2. 2 کاربر از ominoaudio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام کلیپش عزیز. آیا شما محیط میدرنج را در این باند محدود کردین؟ منظورم اینه :
    []]
    ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    []

سلام
    بله باید اینکارو بکنید، از تاثیر منفی رفلکس ووفر روی میدرنج جلوگیری میشه و حرکات دقیق تری خواهد داشت.

4. 2 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

خیلی ممنون از توجه شما.
    اگه تو عکسهای مراحل ساخت دیده باشید من هم محیط میدرنج رو کاملا از محیط ووفر ها جدا کردم. سایز قسمت میدرنج به اندازه سایز یک بوک شلف هست. سوال من اینه که آیا محیط میدرنج رو با ابر یا فوم باید پر کنیم و یا پشت اونو یک لوله یا یک محفظه بسته مانند باند های حاظری باید درست کرد یا نه؟ چونکه عمق بخش ووفر و میدرنج اندازه همه.
    من در بعضی آهنگها یک صدای پیچشی آزار دهنده حس میکنم به نظر شما به خاطر عمق زیاد و نبود هیچ عایقی در محیط میدرنج ممکنه باشه؟ مشکل از کراس اوورها هم نیست چونکه مخصوص همین مجموعه هست.
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    ممنون از توجه شما.
    Last edited by ominoaudio; 12-06-2012 at 10:08.

6. این کاربر از ominoaudio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خیلی ممنون از توجه شما.
    اگه تو عکسهای مراحل ساخت دیده باشید من هم محیط میدرنج رو کاملا از محیط ووفر ها جدا کردم. سایز قسمت میدرنج به اندازه سایز یک بوک شلف هست. سوال من اینه که آیا محیط میدرنج رو با ابر یا فوم باید پر کنیم و یا پشت اونو یک لوله یا یک محفظه بسته مانند باند های حاظری باید درست کرد یه نه؟ چونکه عمق بخش ووفر و میدرنج اندازه همه.
    من در بعضی آهنگها یک صدای پیچشی آزار دهنده حس میکنم به نظر شما به خاطر عمق زیاد و نبود هیچ عایقی در محیط میدرنج ممکنه باشه؟ مشکل از کراس اوورها هم نیست چونکه مخصوص همین مجموعه هست.
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    ممنون از توجه شما.

سلام
    نباید مشکلی باشه اگه بخش میدرنج رو جدا کردید. میشه بگید در چند هرتز میدرنج رو کراس میکنید؟
    میتونید یه مقدار از فضای پشت میدرنج رو با فوم آکوستیک پر کنید

8. این کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من این کراس اوور رو از آقای مرادپور که مخصوص همین مجموعه ساختند خریدم.
    به نظر خودم مشکل میتونه از نبود هیچ جازب صدایی در محیط میدرنج باشه . باید کاری که گفتین رو امتحان کنم... در بعضی آهنگ ها هنگام فریاد زدن خواننده این اتفاق میوفته
    آهنگهای سلین دیون برای تست خیلی خوبه و بیشترین مشکل توی صدای این خواننده هست..چون خیلی اوج میگیره و صداش بلند میشه. از حق که نگذریم خواننده ی محشریه.
    ای کاش تهران نبودید و میشد حظوری با هم تبادل اطلاعات کنیم و صدای سیستم های همدیگرو میشنیدیم
    در کل ممنون از راهنماییتون اگه نکته ای به ذهنتون میرسه بگید حتما... و بگید که خودتون چیکار کردین و آیا این مشکل رو ندارید؟
    Last edited by ominoaudio; 12-06-2012 at 10:06.

10. این کاربر از ominoaudio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من این کراس اوور رو از آقای مرادپور که مخصوص همین مجموعه ساختند خریدم.
    به نظر خودم مشکل میتونه از نبود هیچ جازب صدایی در محیط میدرنج باشه . باید کاری که گفتین رو امتحان کنم... در بعضی آهنگ ها هنگام فریاد زدن خواننده این اتفاق میوفته
    آهنگهای سلین دیون برای تست خیلی خوبه و بیشترین مشکل توی صدای این خواننده هست..چون خیلی اوج میگیره و صداش بلند میشه. از حق که نگذریم خواننده ی محشریه.
    ای کاش تهران نبودید و میشد حظوری با هم تبادل اطلاعات کنیم و صدای سیستم های همدیگرو میشنیدیم
    در کل ممنون از راهنماییتون اگه نکته ای به ذهنتون میرسه بگید حتما... و بگید که خودتون چیکار کردین و آیا این مشکل رو ندارید؟
    به نظر من شما از لحاف دوزی ها الیاف مصنوعی رولی تهیه کنید و پشت میدرنج رو باهاش عایق کنید ببینید نتیجه چی میشه. اگه رولی نبود میتونید فله ای هم بگیرید ولی صاف کردنش یکم زحمت داره
    پشم شیشه نگیر
    تو چه واتی صدا دیستورت میشه؟ اصلا صدا دیستورت میشه یا پیچیدن صدا در محفظه خالی صدای بدی ایجاد میکنه؟

12. 2 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

به نظر من شما از لحاف دوزی ها الیاف مصنوعی رولی تهیه کنید و پشت میدرنج رو باهاش عایق کنید ببینید نتیجه چی میشه. اگه رولی نبود میتونید فله ای هم بگیرید ولی صاف کردنش یکم زحمت داره
    پشم شیشه نگیر
    تو چه واتی صدا دیستورت میشه؟ اصلا صدا دیستورت میشه یا پیچیدن صدا در محفظه خالی صدای بدی ایجاد میکنه؟
    الیافی که گفتین رو میتونم تهیه کنم.
    من پشت ووفرها از این کار کردم:
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

من قبل از اینکه کراس اوورهای مخصوص این مجوعه رو تهیه کنم به آقای مرادپور مشکل رو گفتم گفتند که مشکلتون استاندارد نبودن کراس اوور هست ولی الآن بعد از تعویض کراس اوور بهتر شده اما باز هم بعضی آهنگها این مشکل هست . بعد از اون یک بار دیگه مشکل رو توضیح دادم گفتند که آکوستیک بودن فضای اتاق هم دخیله. ولی من خودم احتمال میدم مشکل پیچیدن صدا در محیط میدرنج باشه. در ولوم های معمولی هم این صدا هست ولی وقتی صدا زیاد باشه بدتر میشه.

14. 2 کاربر از ominoaudio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

الیافی که گفتین رو میتونم تهیه کنم.
    من پشت ووفرها از این کار کردم:
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

من قبل از اینکه کراس اوورهای مخصوص این مجوعه رو تهیه کنم به آقای مرادپور مشکل رو گفتم گفتند که مشکلتون استاندارد نبودن کراس اوور هست ولی الآن بعد از تعویض کراس اوور بهتر شده اما باز هم بعضی آهنگها این مشکل هست . بعد از اون یک بار دیگه مشکل رو توضیح دادم گفتند که آکوستیک بودن فضای اتاق هم دخیله. ولی من خودم احتمال میدم مشکل پیچیدن صدا در محیط میدرنج باشه. در ولوم های معمولی هم این صدا هست ولی وقتی صدا زیاد باشه بدتر میشه.

این الیاف خوبه
    چیزی که من تشخیص میدم با توجه به مطالبی که شما عنوان کردید: به نظر من ولوم بیش از حد به سیستم دادید، با توجه به شناختی که من از فول رنج سونی دارم، احتمالا آمپلی فایرتون بیشتر از 50-60 وات باید باشه. ولوم بیش از حد دادید و کویل خورده به انتهای کورس و ته کویل bend شده. الان کویل گیر میکنه توی coil gap و بخاطر همین صدا دیستورت میشه. اگه بلندگو خاموش باشه با ضربات آهسته به بلندگو میتونید میزان آسیب رو بسنجید. معمولا در ولوم های بالا بدتر میشه چون کویل تا نهایت کورسی که داره جابجا میشه و صدا خرابتر میشه. البته از راه دور سخته که عیب یه بلندگو رو تشخیص بدم ولی این نظر منه. عوض کردن یونیت باید مشکل رو حل کنه. دمپینگ هم کار بزارید شاید مشکل برطرف شد

16. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

خیلی ممنون
    ولی من از اون افرادی نیستم که بی خودی ولوم بدم وتا حد مجازی که صدا دیستورت نشه زیاد میکنم. درایور میدرنج سالمه این مشکل قبل از اینکه من برای اولین بار آهنگی رو با ولوم زیاد گوش کنم وجود داشت. خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون. محیط رو آیق میکنم ببینم چی میشه.
    یک سوال هم در مورد انواع عایق ها و اینکه چه عایقی مناسبه در ساختمان باندها استفاده کنیم؟

فومها/پشم شیشه های مصنوعی/الیاف مصنوعی /ابرها

18. این کاربر از ominoaudio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خیلی ممنون
    ولی من از اون افرادی نیستم که بی خودی ولوم بدم وتا حد مجازی که صدا دیستورت نشه زیاد میکنم. درایور میدرنج سالمه این مشکل قبل از اینکه من برای اولین بار آهنگی رو با ولوم زیاد گوش کنم وجود داشت. خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون. محیط رو آیق میکنم ببینم چی میشه.
    یک سوال هم در مورد انواع عایق ها و اینکه چه عایقی مناسبه در ساختمان باندها استفاده کنیم؟

فومها/پشم شیشه های مصنوعی/الیاف مصنوعی /ابرها

پشم طبیعی و پشم های مصنوعی خوب هستند. فوم های شانه تخم مرغی هم خوبه ولی من پشم رو بیشتر قبول دارم. پشم شیشه ضریب شکنندگی بالایی داره و خوبه ولی برای سلامتی مضره مخصوصا اگه بلندگو پورت شده باشه، بعضی انواع پشم شیشه هست که ضررش کمه ولی گرونتره. کلاً پشم مصنوعی بهتره. پشم طبیعی هم عالیه ولی بو میده باید خوب ضد عفونی بشه... ابرهای closed-cell foamها خوب نیستند چون بسته هستند و اصلا صدا داخلشون نفوذ نمیکنه و رفلکس میشه. فقط فضای داخل جعبه رو میخورن و هیچ خاصیتی ندارند.

20. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •