سلام
دوستان ممنون میشم کراک 100% مطمئن بازی را برای دانلود از یک سرور خوب و غیر ف.ی.ل.ت.ر برام
قرار بدهید
بای
سلام
دوستان ممنون میشم کراک 100% مطمئن بازی را برای دانلود از یک سرور خوب و غیر ف.ی.ل.ت.ر برام
قرار بدهید
بای
اقا دقیقا منم این مشکل صدا رو دارم خیلی کالفم کرده
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیزم
من چند روز پیش بازی Rage با حجم 21 گیگ دانلود کردم iso شو
اما داخلش هیچ فایلی برای نصب کردن یا exe و جود نداره و داخلش 3 پوشه به نام های
base
mp
virtualtextures
وجود داره و داخل این پوشه ها فایل هایی به فرمت
pages
pageslines
و غیره است
حالا دوستان چه طوری این بازی رو نصب یا اجرا کنم![]()
شما فایل iso رو با نرم افزار daemon tools باز کن اگه بازم فایلی برای نصب یا unzip نبود احتمال داره یا بازی ناقص دانلود شده باشه یا اینکه کلا از ریشه ناقص بوده باشه...اصلا بازی رو از منبع معتبر دانلود کردی؟؟
سلام من همین کار رو کردم و iso رو با DAEMON Tools Lite باز کردم ولی چیزی داخلش تغییر نمی کنه و 3 پوشه داخلش است که حجمشم 21 گیگ است
در ضمن از میهن دانلود گرفتمش
دوستان عزیز....
من دو تا پچ گرفتم نصبیدم هر کدوم یک گیگ...کارای پست اول رو هم انجام دادم....گرافیکم هم geforce هست...
ولی بازم این تکسچرها کمی دیر لود میشن...یعنی دیگه بهتر نمیشه؟
سایتهایی نظیر میهن دانلود معمولا یک راهنمایی برای چگونگی دانلود و نصب برنامه هاشون توی سایت ارائه میدن ببین از اونجایی که دانلود کردی چیزی ننوشته یا در قسمت نظرات پستش بچه هایی که قبلا دانلود کردن چیزی نگفتن چون اینجور که شما میگی احتمالا دانلودت ناقصه!!
به توضیحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست هم توجه کنید...
والا تو خود بازی گزینه بنچمارک داره من میگیریم میگه great.....احتمالا excellent اگه می بود دیگه مشکل نداشتم!
سلام.
دوستان اگر لطف کنن و مشکل منو هم حل کنن، ممنون میشم.
من این بازی رو از میهن دانلود گرفتم. یه فایل ایزو با حجم 20.1 گیگه. داخلش فقط یه پوشه به اسم Rage هستش و داخلش سه تا پوشه به نامهای base و mp و virtualtextures. اصلا اثری از برنامه نصب نیست. میشه بگین چجوری نصبش کنم؟
بازی Saints row third رو هم گرفتم ولی موقعی که میخواد نصب بشه، سریال استیم میخواد. کسی میتونه راهنمایی کنه که چجوری از این مرحله عبور کنم تا برنامه نصب بشه؟
ممنون.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)