دوستان ده روز آخر ماه رو چطور میبینید؟
الان کدوم سهم ها رو پیشنهاد میدید برای خرید ؟
+
به نظرتون آینده ی قیمت زمین و خونه چطوریاست ، تورم خواهیم داشت ؟
دوستان ده روز آخر ماه رو چطور میبینید؟
الان کدوم سهم ها رو پیشنهاد میدید برای خرید ؟
+
به نظرتون آینده ی قیمت زمین و خونه چطوریاست ، تورم خواهیم داشت ؟
آخرای ماه کم کم روند میخواد برگرده البته عرضه های آخر ماه رو هم خواهیم داشت در کل ماه آینده برای بازار ماه بهتری خواهد بود قطعا
قیمت زمین و خونه تا انتهای سال شروع به رشد خواهد کرد به نظرم مخصوصا با اضافه شدن وام مسکن
حداقل ورود به بازار وجود نداره اما یادتون باشه با سرمایه کم دو تا نکته مهمه یکی این که سبدتونو بیشتر از دوتا سهم نذارید یکی اینکه بازدهی رو بر اساس درصد در نظر بگیرید همیشه اگر قصد اضافه کردن سرمایتونو در آینده دارید وگرنه با 100 تومن 200 تومن شاید زده بشید از بورس
مساله دیگه راجع به معاملات با ارزش کم تر از 500 هزار تومن هستش که کارمزد کارگزار 2000 تومنه البته بعضی کارگزارا اونم درصدی میگیرن
دوستان یه راهنمایی می خواستم:
نظرتون درباره صندوق سرمایه گزاری کاریزما چیه؟؟؟
می تونه به نظرتون تا حدودای مرداد سال آینده 60-70 درصد سود بده یا نه؟؟؟
توی حدود 400 روز 190 درصد سود داده.
من می خواستم یه سرمایه گزاری کم ریسک با یه پولی بکنم که تا حدودا مرداد یه سود تضمینی به من بده.
پولی که باهاش سهام خرید و فروش می کنم جدا هستش.
ممنون![]()
معمولا صندوق ها رو باید وابستگی به شاخصشون رو در نظر بگیرید که زیاده
این که چه صندوقی رو هم انتخاب کنید بر میگرده به پیشینه ارکان صندوق در مدیریت صندوق هاشون
این صندوق ها به دلیل ریسک کمتر سود کمتری هم خواهند داشت
ولی اصلا معلوم نیست که در آینده چی میشن ولی میشه گفت در صورتی که وضع بازار بد نباشه قطعا از سود بانک بهترن
اینم میتونید به همون سرمایه تریدینگتون اضافه کنید یا به چشم یه سرمایه گذاری بلند مدت کم ریسک تو سبدتون ببینید
به نظرتون شاخص تا تیر ماه می تونه 110 هزار واحد رو لمس بکنه؟؟؟
راستش نیاز به پیشگویی داره کمی که من ندارم
ولی نه فکر نمیکنم
پالايشيا تركيدمثه اينكه بازار از خريد و فروش هيجاني دست كشيده يا شايد هم حقوقي هاي زرنگ سهامهاي بنجول رو به مردم قالب كردن و سرمايشون رو آوردن تو اين گروه . بهر حال اميدوارم اين بدعت بد كه تا خودرويي منفي ميشه پالايشي ها مثبت و بالعكس از بين بره و انشاا... همه تو اين بازار به سود مورد نظرشون برسن.
موفق باشيد![]()
مذاکرات مثبت
بورس منفی
طلا و سکه مثبت
دلار منفی
پیدا کنید شلغم فروش رو![]()
بورس شده مث روزهای حبابی طلا ، وای به حال اون سهم هایی که الکی بالا رفتن ...
آغاز اكران فيلم (خون به پا مي شود) در تالار بورس ايران![]()
امروز معلو م نشد واسه چي بازار سراسر منفي بود اونم شديد! يه عده ميگفتن ميخوايم تحريم شيم. يه عده ميگفتن اصلاح دستوريه و .....
الله اعلم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)