تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 39 اولاول ... 263233343536373839 آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 381

نام تاپيک: Acer Aspire 5755G به بازار آمد...

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستان تو یه بازی مث اساسینز کرید 4 دمای سی پی یو رو یه مقداری میچرخه تقریبا ؟ با 50 درصد قدرت سی پی یو ؟ سی پی یو ci5

اگه نباشه جاش خالی می مونه djnima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    in the CLUB

پيش فرض

دوستان مدل 5755 ویندوز 8 رو ساپورت میکنه از نظر سخت افزاری و نرم افزاری ؟؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با هر کانفیگش بله. حتی کانفیگ i3

4. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    برنامه ای برای کنترل سرعت فن این مدل هست؟

الان چند روزه دمای cpu در حدود 55 تا 60 متغیره. قبلاً در حدود 40 تا 45 بود. به نظرتون دلیل خاصی میتونه داشته باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اورمیه

پيش فرض

از دوستان کسی رو این مدل ویندوز 8 نصب کرده و تست کرده؟
    من از سایت ایسر تمام درایورهای مخصوص ویندوز 8 رو دانلود کردم و نسخه ی Windows 8 pro x64 رو از سافت 98 هم دانلود کردم و کرک کرده و آپدیتش کردم.
    ولی بعضا هی هنگ میکرد بطوری که مجبور شدم برگردم به ویندوز 7.
    ممنون میشم اگه از دوستان اطلاعاتی دارن راهنمایی بکنن، مرسی.

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی رو این مدل ویندوز 8 نصب کرده و تست کرده؟
    به دلیل کارم (برنامه نویسی) از همان اول که این مدل را خریدم، ویندوز 8 نسخه های آزمایشی را نصب کردم تا حالا ...

آخرین درایورهای کارت گرافیکی Intel و nVidia و آخرین بروزرسانی های ویندوز را نصب کنید.
    ویندوز 8 در حال حاضر بالای 500 مگ فایل بروزرسانی دارد.

خوشبختانه این دو فایل را هنوز از روی سرور شخصی پاک نکردم و جدید هم هستند:

درایور nVidia این لپ تاپ (که به علت تحریم نمیتوان مستقیم از سایت دانلود کرد)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویندوز 8 پک AIO16 (مدت محدود)

موفق باشید.

8. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اورمیه

پيش فرض

سلام

به دلیل کارم (برنامه نویسی) از همان اول که این مدل را خریدم، ویندوز 8 نسخه های آزمایشی را نصب کردم تا حالا ...

آخرین درایورهای کارت گرافیکی Intel و nVidia و آخرین بروزرسانی های ویندوز را نصب کنید.
    ویندوز 8 در حال حاضر بالای 500 مگ فایل بروزرسانی دارد.

خوشبختانه این دو فایل را هنوز از روی سرور شخصی پاک نکردم و جدید هم هستند:

درایور nVidia این لپ تاپ (که به علت تحریم نمیتوان مستقیم از سایت دانلود کرد)

ویندوز 8 پک AIO16 (مدت محدود)

موفق باشید.
    دوست عزیز ممنونم که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید. این ورژن از ویندوز که گذاشتید آخرین ورژن ارائه شده از ویندوز8 هست؟ من اینرو ( [NLINK]http://----------/os/windows-8/15071-Windows-8-Professional-x64.html[/NLINK] ) ویندوز رو دارم، بنظرتون آیا تفاوتی دارن؟
    من ویندوز8ی روکه از اون لینک دانلود کرده بودم کامـــــــــلا آپدیت کردم و حتی اون درایور کارت گرافیکی روهم دانلود کردم و نصب کرده بودم ولی باز هنگ میکرد :(
    شما از چه کرکی برای اکتیو کردن ویندوزتون استفاده کردید؟ و آیا اصلا با هنگ مواجه نشدید؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض Windows 8

سلام
    نسخه های مستقیمی که در سایت مایکروسافت (برای مشترکین MSDN) قابل دانلود هستند همه تک نسخه هستند، یعنی هر ISO مخصوص نصب یک نسخه بخصوص ویندوز...

اگر فرض کنیم نسخه ProX64 شما چنین باشد میتوانید از روی کد هش صحت فایل خود و دانلود و... را بررسی کنید.
    هش کدهای چهار نسخه اصلی Win8:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر هم برنامه ای دوم دست برای چک کردن هش نداشتید، میتوانید از برنامه کوچک زیر استفاده کنید.
    (خود برنامه نیاز به نصب ندارد و در Win8 که راحت کار میکند در نسخه های قبلی ویندوز نیاز به نصب بودن Framework4 یا Framework4.5 در رایانه دارد که لینک دانلودش در بسته موجود است)

کافی است فایل ISO تان را رویش درگ کنید...
    در صورت صحت هش ISO تان با اعداد فوق، میتوانید 100% به صحت فایل تان حساب کنید و بدون شک مشکل شما ربطی به ISO تان ندارد.

این ورژن از ویندوز که گذاشتید آخرین ورژن ارائه شده از ویندوز8 هست؟
    بله
    کلاً آخرین نسخه ویندوز 8 به بیلد 9200 معروف است (v6.2.9200)
    تفاوت این ISO آن است که زمان نصب اجازه انتخاب یکی از 16 ورژن مختلف Win8 را میدهد ... N X64 X86 WMC و...
    فقط دقت کنید که نسخه انگلستان است، پس حتما اول نصب کیبورد و زبان را به US تغییر دهید تا دکمه هایتان جابجا نشود (البته بعداً هم میتوانید اصلاحش کنید)

آیا اصلا با هنگ مواجه نشدید؟
    خیر
    تنها مشکلی که داشتم (از نسخه آزمایشی تا نهایی) و البته روی PC هم برخوردم و دیروز یکی از دوستانم هم با آن مواجه شد، هنگ کردن File Copy ویندوز در کپی فایل های بزرگ در برخی مواقع است ...

درایور کارت گرافیک اینتل این لپ تاپ:

شما از چه کرکی برای اکتیو کردن ویندوزتون استفاده کردید؟
    به علت نصب کردن ProWMC (غیر VL) مکرراً مشکلاتی با اکتیو کردن داشتم، چون اکثر کرک های ارائه شده برای عمل روی نسخه های VL است.

محتوای مخفی: کرک 

اگر نیازی به WMC ندارید میتوانید نسخه VL را نصب کنید، آنگاه احتمالاً باید کرک های متنوع KMS Activation برایتان عمل کند.

ولی من خودم از PD Activator استفاده کردم و خوب بود و الآن هم لپ تاپ و PC را یکی با Permanent Activator و دیگری را با Offline Activator فعال کردم و در هر دو مورد برخی مواقع چیزی روی صفحه مبنی بر اکتیو نبودن ویندوز می آید ولی می رود و مشکلی ایجاد نمیکند.
    در کل کرک کامل و بی نقصی وجود ندارد ولی مشکل را حل میکند.

البته شخصاً چند تا از برنامه هایی که استفاده میکنم را قانونی خریدم و بسیاری دیگر را با نمونه های مشابه رایگان تعویض کردم.
    خودم و دوستان خیلی وسوسه شدیم ویندوز 8 را هم قانونی تهیه کنیم، قیمتش نسبت به نسخه های قبلی بسیار خوب است، در حال حاضر خرید لایسنز Pro با دانلود ISO (بدون تحویل DVD که اتفاقاً برای ما هم بهتر است) حدود 40$ است که واقعاً مبلغی منصفانه به نظر میرسد (البته شامل WMC نمیشود)

البته مشکل شما میتواند به دلیل نصب نرم افزار ناسازگاری هم باشد، کرک یا برنامه هایی که در زمان نصب هندلرهای نمایش پیش نمایش تصویر فایل را هم نصب میکنند و...
    در نصب برنامه ها دقت کنید و برنامه های معتبر و آخرین نسخه ها را نصب کنید.

- تمام برنامه ها را از Startup حذف کنید. (یا با خود ویندوز و رجیستری یا با کمک برنامه های جانبی)
    - اگر میتوانید Outbound Firewall ویندوز را فعال کنید ...
    - Visual Effects های غیر ضرروی را خاموش کنید.
    و...

در بسیاری از موارد برنامه های رایگان حجم کمتر و فشار کمتری به سیستم تحمیل میکنند و کمتر مثل اختاپوس روی همه جای ویندوز چمبره میکنند.
    حتی بر روی دسکتاپ هم که راست کلیک میکنید میبینید برنامه ای منوی اضافه کرده و...
    کم مانده لگوی شروع ویندوز را هم عوض کنند...
    همه اینها هندلرهای مختلفی هستند که رجیستر میشوند و قبل راست کلیک و دیدن پوشه ها و... و... کدهایی را اجرا میکنند.
    خودم شخصاً چند سال قبل هروقت وارد پوشه ای میشدم Win7 هنگ میکرد و... در نهایت متوجه شدم بدلیل یکی از برنامه هایی است که نصب کردم که سعی میکند تصویر کوچکی از فایل ویدئویی را نشان دهد و نمیتواند و...

محتوای مخفی: کدک برای Win8 

ربطی به بحش جاری ندارد، ولی چون صحبت Win8 شد حیفم آمد بیان نکنم...
    برای کدک های WMP هم میتوانید از کدک رایگان و معروف Shark007 استفاده کنید که بعد از XP,Vista.Win7 نسخه مناسب Win8 را هم عرضه کرد.
    اول نسخه x86 و سپس نسخه x64 را نصب کنید و بعد همه فرمت های صوتی و ویدئویی را به WMP بدهید تا باز کند

موفق باشید.

11. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

salam be tamam doostan khobam
    man acer aspire 5755G daram.azash kheyli raziama vali
    man hamishe ba bluetooth moshkel daram ye khat dar mion kar mikon
    chi karesh konam
    mamnoon misham komakam konid
    vaghti mikham narm afzaresho nasb konam in khata ro mide

Last edited by civiler; 18-12-2012 at 22:03.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    vaghti mikham narm afzaresho nasb konam in khata ro mide
    در خصوص نصب بلوتوث دو نکته وجود دارد، مطلب اول انکه در Win8 که به ظاهر نیازی به این نصب وجود دارد و بلوتوث به خوبی کار میکند.

نکته دوم هم آنکه کلید FN روی کیبورد یک سری فرامین سخت افزاری را روی مادربرد پشتیبانی میکند (که تا حدودی خارج از کنترل سیستم عامل و سیستم های نرم افزاری است)...
    این دکمه با تلفیق دکمه های دیگر میتواند مانیتور را خاموش/روشن، ماوس لمسی را خامو/روشن و... صدا را کم و زیاد کند ووایرلس و بلوتوث را هم روشن و خاموش کند.

تلفیق دکمه FN+F3 یک دکمه سه حالته را تشکیل میدهند که با هر بار زدن بین این سه حالت تغییر وضعیت میدهد.
    این سه حالت شامل
    1-خاموش بودن کل سیستم های بیسیم شامل وایرلس و بلوتوث
    2-روشن بودن وایرلس
    3-روشن بودن وایرلس و بلوتوث است.

البته پس از فشار دکمه کمی باید منتظر بمانید تا تغییر وضعیت رخ دهد ...
    اگر وضعیت بلوتوث در حالت خاموش باشد، مانند ان است که اصلاً دستگاه شما فاقد بلوتوث است و سیستم عامل و نرم افزارها به هیچ وجه نمیتوانند بلوتوث را روی رایانه شما یافته و به آن وصل شوند...

من خیلی با این دستگاه در Win7 کار نکردم و با پیام خطای شما آشنا نیستم ولی بطور قطع اگر بلوتوث شما بطور سخت افزاری خاموش باشد همچین متن خطا یا پیام مشابه ای دریافت خواهید کرد.

پس از نصب اولیه درایور (یا خودکار یا دستی) هربارکه سیستم را روشن کنید با یک نگاه ساده به taskbar میتوانید از وضعیت وایرلس و بلوتوث آگاه شوید و در صورت لزوم آن ها را خاموش یا روشن کنید.

موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •