دوستان تو یه بازی مث اساسینز کرید 4 دمای سی پی یو رو یه مقداری میچرخه تقریبا ؟ با 50 درصد قدرت سی پی یو ؟ سی پی یو ci5
دوستان تو یه بازی مث اساسینز کرید 4 دمای سی پی یو رو یه مقداری میچرخه تقریبا ؟ با 50 درصد قدرت سی پی یو ؟ سی پی یو ci5
دوستان مدل 5755 ویندوز 8 رو ساپورت میکنه از نظر سخت افزاری و نرم افزاری ؟؟
با هر کانفیگش بله. حتی کانفیگ i3
سلام دوستان
برنامه ای برای کنترل سرعت فن این مدل هست؟
الان چند روزه دمای cpu در حدود 55 تا 60 متغیره. قبلاً در حدود 40 تا 45 بود. به نظرتون دلیل خاصی میتونه داشته باشه؟
از دوستان کسی رو این مدل ویندوز 8 نصب کرده و تست کرده؟
من از سایت ایسر تمام درایورهای مخصوص ویندوز 8 رو دانلود کردم و نسخه ی Windows 8 pro x64 رو از سافت 98 هم دانلود کردم و کرک کرده و آپدیتش کردم.
ولی بعضا هی هنگ میکرد بطوری که مجبور شدم برگردم به ویندوز 7.
ممنون میشم اگه از دوستان اطلاعاتی دارن راهنمایی بکنن، مرسی.
سلام
به دلیل کارم (برنامه نویسی) از همان اول که این مدل را خریدم، ویندوز 8 نسخه های آزمایشی را نصب کردم تا حالا ...
آخرین درایورهای کارت گرافیکی Intel و nVidia و آخرین بروزرسانی های ویندوز را نصب کنید.
ویندوز 8 در حال حاضر بالای 500 مگ فایل بروزرسانی دارد.
خوشبختانه این دو فایل را هنوز از روی سرور شخصی پاک نکردم و جدید هم هستند:
درایور nVidia این لپ تاپ (که به علت تحریم نمیتوان مستقیم از سایت دانلود کرد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز 8 پک AIO16 (مدت محدود)
موفق باشید.
دوست عزیز ممنونم که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید. این ورژن از ویندوز که گذاشتید آخرین ورژن ارائه شده از ویندوز8 هست؟ من اینرو ( [NLINK]http://----------/os/windows-8/15071-Windows-8-Professional-x64.html[/NLINK] ) ویندوز رو دارم، بنظرتون آیا تفاوتی دارن؟
من ویندوز8ی روکه از اون لینک دانلود کرده بودم کامـــــــــلا آپدیت کردم و حتی اون درایور کارت گرافیکی روهم دانلود کردم و نصب کرده بودم ولی باز هنگ میکرد :(
شما از چه کرکی برای اکتیو کردن ویندوزتون استفاده کردید؟ و آیا اصلا با هنگ مواجه نشدید؟؟
سلام
نسخه های مستقیمی که در سایت مایکروسافت (برای مشترکین MSDN) قابل دانلود هستند همه تک نسخه هستند، یعنی هر ISO مخصوص نصب یک نسخه بخصوص ویندوز...
اگر فرض کنیم نسخه ProX64 شما چنین باشد میتوانید از روی کد هش صحت فایل خود و دانلود و... را بررسی کنید.
هش کدهای چهار نسخه اصلی Win8:
اگر هم برنامه ای دوم دست برای چک کردن هش نداشتید، میتوانید از برنامه کوچک زیر استفاده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(خود برنامه نیاز به نصب ندارد و در Win8 که راحت کار میکند در نسخه های قبلی ویندوز نیاز به نصب بودن Framework4 یا Framework4.5 در رایانه دارد که لینک دانلودش در بسته موجود است)
کافی است فایل ISO تان را رویش درگ کنید...
در صورت صحت هش ISO تان با اعداد فوق، میتوانید 100% به صحت فایل تان حساب کنید و بدون شک مشکل شما ربطی به ISO تان ندارد.
بلهاین ورژن از ویندوز که گذاشتید آخرین ورژن ارائه شده از ویندوز8 هست؟
کلاً آخرین نسخه ویندوز 8 به بیلد 9200 معروف است (v6.2.9200)
تفاوت این ISO آن است که زمان نصب اجازه انتخاب یکی از 16 ورژن مختلف Win8 را میدهد ... N X64 X86 WMC و...
فقط دقت کنید که نسخه انگلستان است، پس حتما اول نصب کیبورد و زبان را به US تغییر دهید تا دکمه هایتان جابجا نشود (البته بعداً هم میتوانید اصلاحش کنید)
خیرآیا اصلا با هنگ مواجه نشدید؟
تنها مشکلی که داشتم (از نسخه آزمایشی تا نهایی) و البته روی PC هم برخوردم و دیروز یکی از دوستانم هم با آن مواجه شد، هنگ کردن File Copy ویندوز در کپی فایل های بزرگ در برخی مواقع است ...
درایور کارت گرافیک اینتل این لپ تاپ:
به علت نصب کردن ProWMC (غیر VL) مکرراً مشکلاتی با اکتیو کردن داشتم، چون اکثر کرک های ارائه شده برای عمل روی نسخه های VL است.شما از چه کرکی برای اکتیو کردن ویندوزتون استفاده کردید؟
محتوای مخفی: کرک
البته شخصاً چند تا از برنامه هایی که استفاده میکنم را قانونی خریدم و بسیاری دیگر را با نمونه های مشابه رایگان تعویض کردم.
خودم و دوستان خیلی وسوسه شدیم ویندوز 8 را هم قانونی تهیه کنیم، قیمتش نسبت به نسخه های قبلی بسیار خوب است، در حال حاضر خرید لایسنز Pro با دانلود ISO (بدون تحویل DVD که اتفاقاً برای ما هم بهتر است) حدود 40$ است که واقعاً مبلغی منصفانه به نظر میرسد (البته شامل WMC نمیشود)
البته مشکل شما میتواند به دلیل نصب نرم افزار ناسازگاری هم باشد، کرک یا برنامه هایی که در زمان نصب هندلرهای نمایش پیش نمایش تصویر فایل را هم نصب میکنند و...
در نصب برنامه ها دقت کنید و برنامه های معتبر و آخرین نسخه ها را نصب کنید.
- تمام برنامه ها را از Startup حذف کنید. (یا با خود ویندوز و رجیستری یا با کمک برنامه های جانبی)
- اگر میتوانید Outbound Firewall ویندوز را فعال کنید ...
- Visual Effects های غیر ضرروی را خاموش کنید.
و...
در بسیاری از موارد برنامه های رایگان حجم کمتر و فشار کمتری به سیستم تحمیل میکنند و کمتر مثل اختاپوس روی همه جای ویندوز چمبره میکنند.
حتی بر روی دسکتاپ هم که راست کلیک میکنید میبینید برنامه ای منوی اضافه کرده و...
کم مانده لگوی شروع ویندوز را هم عوض کنند...
همه اینها هندلرهای مختلفی هستند که رجیستر میشوند و قبل راست کلیک و دیدن پوشه ها و... و... کدهایی را اجرا میکنند.
خودم شخصاً چند سال قبل هروقت وارد پوشه ای میشدم Win7 هنگ میکرد و... در نهایت متوجه شدم بدلیل یکی از برنامه هایی است که نصب کردم که سعی میکند تصویر کوچکی از فایل ویدئویی را نشان دهد و نمیتواند و...
محتوای مخفی: کدک برای Win8
موفق باشید.
salam be tamam doostan khobam
man acer aspire 5755G daram.azash kheyli raziama vali
man hamishe ba bluetooth moshkel daram ye khat dar mion kar mikon
chi karesh konam
mamnoon misham komakam konid
vaghti mikham narm afzaresho nasb konam in khata ro mide
Last edited by civiler; 18-12-2012 at 22:03.
سلام
در خصوص نصب بلوتوث دو نکته وجود دارد، مطلب اول انکه در Win8 که به ظاهر نیازی به این نصب وجود دارد و بلوتوث به خوبی کار میکند.vaghti mikham narm afzaresho nasb konam in khata ro mide
نکته دوم هم آنکه کلید FN روی کیبورد یک سری فرامین سخت افزاری را روی مادربرد پشتیبانی میکند (که تا حدودی خارج از کنترل سیستم عامل و سیستم های نرم افزاری است)...
این دکمه با تلفیق دکمه های دیگر میتواند مانیتور را خاموش/روشن، ماوس لمسی را خامو/روشن و... صدا را کم و زیاد کند ووایرلس و بلوتوث را هم روشن و خاموش کند.
تلفیق دکمه FN+F3 یک دکمه سه حالته را تشکیل میدهند که با هر بار زدن بین این سه حالت تغییر وضعیت میدهد.
این سه حالت شامل
1-خاموش بودن کل سیستم های بیسیم شامل وایرلس و بلوتوث
2-روشن بودن وایرلس
3-روشن بودن وایرلس و بلوتوث است.
البته پس از فشار دکمه کمی باید منتظر بمانید تا تغییر وضعیت رخ دهد ...
اگر وضعیت بلوتوث در حالت خاموش باشد، مانند ان است که اصلاً دستگاه شما فاقد بلوتوث است و سیستم عامل و نرم افزارها به هیچ وجه نمیتوانند بلوتوث را روی رایانه شما یافته و به آن وصل شوند...
من خیلی با این دستگاه در Win7 کار نکردم و با پیام خطای شما آشنا نیستم ولی بطور قطع اگر بلوتوث شما بطور سخت افزاری خاموش باشد همچین متن خطا یا پیام مشابه ای دریافت خواهید کرد.
پس از نصب اولیه درایور (یا خودکار یا دستی) هربارکه سیستم را روشن کنید با یک نگاه ساده به taskbar میتوانید از وضعیت وایرلس و بلوتوث آگاه شوید و در صورت لزوم آن ها را خاموش یا روشن کنید.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)