تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 210 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 2098

نام تاپيک: اطلاع رساني , راهنما و ارايه قيمت براي خريد انواع قطعه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin_metal1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

پيش فرض

گابانا جان مشکل اصلی اکثر ایرانی ها همینه که همه فکر می کنیم کاری که انجام می دیم مو لای درزش نمیره(البته به هیچ وجه منظورم شهریار جان و یا کس دیگه ای نیست یک وقت اشتباه نشه ،دارم در کل می گم) برای همین هم هست که موفقیت ها مون نسبت به غربی ها و حتی شرقی ها(ژاپن و ..) کمتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آ دست درد نكنه
    راضي به اين همه زحمت نبوديم
    ولي چتد تا سوال كوتاه:
    1-يكم اين benchmark مشكوكه چون اصلا giga 7300 gs 256 نداره .(128 داره)
    2-بابا خوب اگه دنبال گرافيك 100 تومني بودم كه نميرفتم 7300 بخرم به قول شما همون 6600 رو مي گرفتم به خدا قيمت اين كارت خيلي وقته اومده پايين
    ما بچه كف بازاريم:xfx 7300gs 256 فقط 75 تومن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amin_metal1370
    دوست عزيز چرا ناراحت مي شي؟من فقط نظر خودم رو گفتم و بس! اصلاَ جاي ناراحتي نداره.
    ما با كسي دعوا نداريم شايد بد منظورم رو رسوندم.
    نظر شما روي تخم چشاي ما جا داره ولي من در كمال شادي و نشاط اون حرف رو زدم
    يه جور كل كل بود
    (عشق است D 805)
    Last edited by natanaiila; 27-06-2006 at 11:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام
    دوستان اين كارتهاي گرافيكي كه پورت dvi دارن براي چه كاري كاربرد داره لطفا توضيح كامل و مفيد ممنون
    Last edited by HAMDER; 27-06-2006 at 11:51.

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط HAMDER
    با سلام
    دوستان اين كارتهاي گرافيكي كه پورت dvi دارن براي چه كاري كاربرد داره لطفا توضيح كامل و مفيد ممنون
    شما بهتره PixelView 7600GS 256mb رو بگیرین چون DVI هم داره و ضمنا نسبت به کارتهای 6600GT که بعضا تا 180 تومن قیمت دان برتری محسوسی داره ضمنا پورت DVI برای مانیتورهای LCD دیجیتال هستش که داشتن اون بنظر بنده یه ضرورته البته شما مجبور نیستید که مانیتور LCD بگیرید چون اکثر این کارتها از هر دو پورت VGA و DVI پشتیبانی میکنن البته شما هر چه زودتر سیستمتونو ببندین بیشتر به نفعتونه اولا باینخاطر که به فصل نایاب تابستان برخورد نمیکنین و ثانیا با توجه باینکه هر نسلی زمان مشخصی داره شما بیشتر از سیستمتون استفاده میکنین...

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض ببخشيد عذر مي خوام .... .

سلام دوستان چه طوريد علي جون خوبي ؟ شايان جان شما چه طوريد ؟ امين جون شما هم كه ان شا ال... خوبيد .
    باعرض سلام
    سلام دوستان ببخشيد كه ديروز اين شكلي با علي جون يكي از بهترين دوستانم برخورد كردم والا من اصلا اهل اين حرفا نيستم كه به خوام جبهه بگيرم و اين جور چيزا اين رفتار ديروزم هم دليلش چيز ديگه بود كه روي سر علي جون خراب شد من ديروز به مدت 5 ساعت داشتم مطلب مي نوشتم و البته همش توي كامپيوتر و هنوز آماده نشده يعني اين يك برنامست كه براي كيس بستن هست كه خيلي جالبه ولي .... اين هم دليلش من ديروز همين طور كه داشتم عكس و مطلب براي شما دوستان مي نوشتم و حدود 5 ساعت وقتم پريد اين طوري كه هم مطلبه و هم برنامه با رفتن برق هوتوتو ....!!باي رفت اين قدر شكه شده بودم كه باورم نمي شد تا مي شد به اين مملكت فحش دادم و آخر شب هم كه ديگه حالم گرفته بود آنلاين شده بودم كه از شما كمك بخوام كه علي جون ... . به هر حال من اين كار را اشتباه كردم و فقط فقط هم تقصير من بود ساعت 12.30 شب هم بود و من خوابم ميومد . نمي دونم ديگه شما دوستان به خصوص علي جون يا همون گاباناي عزيزم منو ديگه مي بخشه يا نه نمي دونم حق داره و من اين حق را بهش ميدم كه ديگه با من حتي حرف هم نزنه ولي من اميدوارام كه اين بزرگواري را بكنه و منو ببخشه الان هم خيلي خيلي شرمنده و پشيمونم نمي دونم چچه جوري شد با يكي از بهترين دوستانم كه توي امضام هم هست اين جوري كردم ؟؟؟ نمي دونم به خدا من نه مقرورم و نه خودخواه و نه بد اخلاق و نه آدم جو گير و نه بي ظرفيت و نه بي شعور كه نفهمم با كسي كه استاد من توي سخت افزار هست و بزرگترين كمك را توي سخت افزار به من كرده اين كارو كردم جدا كه بي شعور شدم . منو ببخشيد .... . من ديشب به خاطر يكسري مسائل كه من هيچ ترسي هم ندارم و الان هم مي گم با اين كه ديدم ديروز كه توي تاپيك جاسوس هم داريم اين حرف را ميزنم : معلوم نيست آقاي علي جون و حميد خان و رشيد آقا كه همه هم بزرگتر از بنده هستند و با تجربه تر و با سواد تر از من چرا نمياند هيچ رسيدگي نمي كنند جدا مي گم اين حرف من نيست البته مي دونم اين حرف فردا به دست ميثم جون كه اون هم دوست صميمي من هست و علي و سينا مي رسه . ولي جدا خوب اگه مي دونند نمي تونند و نمي رسند خوب يكي از مديران را از جاي ديگه يا حتي خود ميثم فعلا به كار ما رسيدگي كنه تا بعد . به هر حال اين بود اصل ماجرا كه من رك و پوسكنده گفتم اميدوارام كه تاثيري در رابطه ي من با بچه و به خصوص علي جان نداشته باشه به خدا پشيمونم و تازه يكسري فعاليت هم دارم درباره ي تيم مي كنم بچه ها كجاييند ؟؟؟؟ در خط آخر مي خوام فقط بگم اشتباه كردم و خيلي پشيمونم آيا شما دوستان من منو مي بخشيد .
    تازه دوستان در مورد اون پست هاي قبلم هم كه عكس زياد داشت بگم ديگه اين جوري نه بنچ مارك مي دم و نه پست تموم شد معرفي خلاص .
    باكمال شرمندگي و تاسف و به اميد ياري شما
    دوست و دوستدار شما شهريار باراني

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درمورد اين بنچ مارك والا توي يك فورم خارجي كه توش عضو بدم گفت اين سايت سايت تخصصي سخت افزاره و ضمنا من قيمت را اشتباه كردم ببخشيد و اين كارت بسيار مي ارزه .
    باتشكر شهريار

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شهريار جون سالاري - ما كي باشيم كه بخوايم شما رو نبخشيم .
    اصلا اين حرفا چيه مي زني ؟
    من تمام حرفام به خدا دوستانه است .
    خودتم مي دوني كه ما تيم هستيم .
    اگر هم حرفي مي زنم به همين خاطره .
    خلاصه خيلي سالاري .
    هميشه موفق باشي .

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خواهش مي كنم علي جون ببخشيد . خيلي ممنون از پست بعد دوباره شروع مي كنم .

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

شهریار جان سلام
    میخواستم ازت بپرسم که این مادربرد گیگا که جدید اومده تو بازار هست یا نه و قیمتش چنده
    یه سوال دیگه اینکه چرا انقدر رمی رو که برام نوشته ای کم بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •