من گرفتم پچ ها رو اتفاق خاصی نیفتاده، 280 مگ بود گمونم، سه چهار تا باگ درست کردن... اساسی نبوده.
من گرفتم پچ ها رو اتفاق خاصی نیفتاده، 280 مگ بود گمونم، سه چهار تا باگ درست کردن... اساسی نبوده.
منم تا وسطاش تقریبا رفتم
بیشتر مرکز رادیوی ها هم گرفتم
فقط تا حالا جایی رو کپچر نکردم . نیازه کپچر کردن؟ یعنی تو روند کلی بازی تاثیری داره؟
بعدش این بازی آخرش یه جور تموم میشه دیگه؟
خیلی حال کردم با بازیش . خیلی قشنگه
فقط نبردهاش زیاد جالب نیست . بقیه چیزاش عالیه
راستی قویترین اسلحه بازی کدومه ؟![]()
دوستان کسی مشکل سیو داره؟من هرچی سیو میکنم از اونجا نمیاد
قویترین اسلحه که RPG هستخیلی حال میده، GL هم خوبه. ولی تو سلاح های اصلی بازی من با تیرکمون بیشتر از همه حال میکنم، هم بی صدا میکشه و هم قدرتش زیاده و تازه میتونی تیرت رو دوباره برداری.
اسنایپر هم خوبه با یه خفه کن اگر بزنی روش.
یه اسنایپر میذاره استفاده کنی موقع نجات دادن الیور که خیلی قوی هست و تکون میخوره، مشابهش تو 2 بود، ولی نمیدونم چرا اینجا نذاشتنش.
کمپ اگر کپچر کنی هم ماموریت های جدید ثانویه که رنگشون آبیه باز میشه که توشون شکار حیوانات کم نظیر (مثل پلنگ سیاه، کوسه سیاه و بوفالو تک شاخ و ...) هست که برای آپگرید تمام لوازمت نیاز میشن. همچنین گشت های دشمن تو منطقه ی تحت نظارتشون که با رنگ قرمز تو نقشه بصورت دایره ی شعاع دار معلومه، تموم میشه و بجاش نیروهای شما می چرخن تو منطقه، می تونید یکی از ماشین های دوست رو نگه دارید و E بزنید و بقولی Commandeer کنید، یعنی کنترل ماشین رو بدست می گیری و یارهات سوار ماشین میشن و بات همراه میشن.
سیو که میکنی فقط پیشرفت رو ذخیره میکنه یا مثلا اگر پوست حیوونی چیزی برداشته باشی وگرنه محل لود شدن بازی از نزدیک ترین سیف هاوس/آنتن/شهر هست.
سلام دوستان میگم چرا فقط ی اسلحه میتونیم داشته باشیم اون 3تا دیگه قفله؟چطوری قفلش باز میشه؟ی سوال دیگه با چی نارنجک میندازه؟
جواب تفنگ اینجا گفته شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نارنجک هم با Middle Mouse هست، یعنی دکمه ی Scroll
سلام بازی رو نصب کردم
روی لودینگ اولیه میمونه (یعنی همینطوری هی لود میکنه و اتفاق خاصی نمیفته)
سیستم هم لپ تاپ
win 7 x64
core i7
GTS 250 M nvidia
4 gb ram
driver version 306.97
lممنون میشم کمک کنید
اقا یه سوال برای GTX 275 هم جواب میده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)