تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 173 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1727

نام تاپيک: (●̮̮•) ســـوم دبیرســـتان [ 92-91]

اگه نباشه جاش خالی می مونه ted1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ...

10 برنامه ریزی , چطور و چگونه؟

سلام

من نکات مبهم در مورد برنامه ریزی تو ذهنم هست. واقعا موندم بهترین برنامه برای یه سوم تجربی چی میتونه باشه؟

1.خوندن درس فردا+2 ساعت اضافه مربوط به زدن تست و تمرین و مطالعه بیشتر در مورد درسای مهم(فیزیک و ریاضی و شیمی وزیست)

2.خوندن درس فردا+عمل کردن به برنامه های بیشنهادی گزینه2 یا کانون

3.خوندن درس فردا+خودمون یه برنامه بریزیم.....

4. یا مخلوطی از اینها؟

نظر علمی-منطقی شما چیست؟

راستی یه چیز دیگه:
    من دو هفته ی دیگه تو مدرسمون مرآت برگزار میشه و خیلی برای من مهم هست هم از لحاظ اینکه دبیر ها نمرش رو گاها تاثیر میدن هم نتایج مورد سمع و نظر همگان قرار میگیره برای همین میخوام رتبم خوب بشه. خب چه جور برنامه ای بریزم؟

مرسی که نظر میدید!

از مدیر محترم میخوام اگه میخوان تابیک رو انتقال بدن به تابیک های دیگه لطفا این کار رو نکنید چون مبحث و موضوع اهمیت زیادی داره.....

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام

من نکات مبهم در مورد برنامه ریزی تو ذهنم هست. واقعا موندم بهترین برنامه برای یه سوم تجربی چی میتونه باشه؟

1.خوندن درس فردا+2 ساعت اضافه مربوط به زدن تست و تمرین و مطالعه بیشتر در مورد درسای مهم(فیزیک و ریاضی و شیمی وزیست)

4. یا مخلوطی از اینها؟

نظر علمی-منطقی شما چیست؟

راستی یه چیز دیگه:
    من دو هفته ی دیگه تو مدرسمون مرآت برگزار میشه و خیلی برای من مهم هست هم از لحاظ اینکه دبیر ها نمرش رو گاها تاثیر میدن هم نتایج مورد سمع و نظر همگان قرار میگیره برای همین میخوام رتبم خوب بشه. خب چه جور برنامه ای بریزم؟

مرسی که نظر میدید!

از مدیر محترم میخوام اگه میخوان تابیک رو انتقال بدن به تابیک های دیگه لطفا این کار رو نکنید چون مبحث و موضوع اهمیت زیادی داره.....

اولین اولویت ای هستش که دروس خودتون را همگام با کلاس بخونید و خوب یاد بگیرید و بتونید تستهاش رو بزنید ....
    بعد به سایر دروس خصوصا تخصصی ها توجه ویژه ای داشته باشسید
    موفق باشید .......

3. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

یعنی نمرــم میشه بین 16 و 17.5

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

اگه به درسا تسلط کامل داری برو سراغ تست و گرنه وقتتو روی مفاهیم بذار سال چهارم وقت به اندازه کافی برای تست هست ( اگه مطالب پایه قوی باشی )
    سمع و نظر دوست و آشنا و فامیلو مدیر و معاونم از همین الان بذار کنار واسه خودت بخون آینده خودته .. الان که میبینی حساسیت روت دارن 2 هفته بعد از دانشگاه رفتنت رشته ای هم که میخونی یادشون میره ...
    اگه کم نوشتم واسه اینه که خیلی موضوع پیچیده ای نکنی واسه خودت .

6. 4 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

سلام خوش اومدي
    براي تراز خوب راهي جز تمرين نيست
    بايد تقريبا ترازت 7000 بشه
    تراز خيلي مهمه ولي رتبه ت زياد مهم نيست
    بله می دونم با این ترازا به هیچ جا نمی رسم الآن هر امتحانی صد یا دویستا پیشرفت کردم
    نگفتین کی اینجا از همه بهتر میشه

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

چنذ تا سوال:من توی آزمون های کانون وقت کم میارم قبلا این مشکل شدیدتر بود ولی از موقعی که به وقت پیشنهادی عمل می کنم به همه درس ها می رسم ولی به همه تست های یک درس نمی رسم مثلا شیمی این دفعه فقط وقت کردم تست های حفظی رو بزنم که حدود 50 درصد شد کتابو خونده بودم با همه جزئیاتش(هاشیه ها،واکنش های تمرین ها و...)ولی این طوری شد
    من توی منطقه سه هستم ترازم توی کانون روی چند هزار بیاد می تونم به دانشگاه شریف فکر کنم؟(می دونم هنوز خیییییییییییییییییلی کار داره)

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarihaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چنذ تا سوال:من توی آزمون های کانون وقت کم میارم قبلا این مشکل شدیدتر بود ولی از موقعی که به وقت پیشنهادی عمل می کنم به همه درس ها می رسم ولی به همه تست های یک درس نمی رسم مثلا شیمی این دفعه فقط وقت کردم تست های حفظی رو بزنم که حدود 50 درصد شد کتابو خونده بودم با همه جزئیاتش(حاشیه ها،واکنش های تمرین ها و...)ولی این طوری شد
    من توی منطقه سه هستم ترازم توی کانون روی چند هزار بیاد می تونم به دانشگاه شریف فکر کنم؟(می دونم هنوز خیییییییییییییییییلی کار داره)

اول بايد بدوني ميخواي چه رشته اي بخوني بعد سراغ اين بري كه چه رتبه اي بايد اورد هر رشته متناسب با دروس تخصصي و زير گروه خاص خودش به يه درصدايي نياز داره

بعد اينكه بيشنهاد ميكنم رتبه اي كه توي ازمون قلمچي مياري رو زياد معيار قرارنده بيشتر ببين تواناييت توي تست هاي كنكور سال هاي قبل چه جوريه
    تنها راهم برا وقت كم نياوردن اينه كه سرعتت بالا بره اونم راهي جز تمرين زياد نداره
    موفق باشي

10. این کاربر از yarihaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

4. یا مخلوطی از اینها؟

نظر علمی-منطقی شما چیست؟

راستی یه چیز دیگه:

مرسی که نظر میدید!
    سلام
    نظر من در مورد برنامه ریزی : خوندن درس همون روز + تست زدن از درس های همون روز
    البته نظر شخصیم اینه که بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که با شروع ترم دوم بیای قلمچی...
    هم پایه درسیت قویتر میشه،هم با نحوه ی سوالات آشنا میشی،هم برنامه ریزی رو یاد میگیری،هم به برنامه قلمچی اعتماد میکنی...اینا همه مشکلاتی هست که یکی که از پیش دانشگاهی میاد قلمچی باهاش روبرو میشه ولی پیش دانشگاهی دیگه فرصت آزمون و خطا نیست

آزمونی که تو واسش به اندازه ای که میدونی تلاش نکردی اصلا نباید واست مهم باشه حتی اگه نمره اش رو تاثیر بدن یا اینکه عالم و آدم بخوان نتیجه اش رو ببینن...

پ.ن:چقدر تبلیغ قلمچی کردم،یکی ندونه فکر میکنه به من یه پولی میدن واسه اینکار!!!
    Last edited by nelly joon; 17-01-2012 at 12:31.

12. 2 کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

با خستگی بعد از ترم اول چیجوری باید مقابله کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با خستگی بعد از ترم اول چیجوری باید مقابله کرد ؟
    یک هفته مسافرت به خلیج آکاپولکا و اقامت در بهترین هتل آنجا پیشنهاد میشود
    بابا چقدر سخت میگیرید،هر جور که خودت میدونی استراحت کن...
    1 روز یا 2 روز کلا تعطیل کنی به نظرم کافیه،با دوستان یا خانواده برو بیرون و اصلا به درس فکر نکن اون روز....

ترم دوم خیلی مهمتره،اگه میخوای رتبه ات تو کنکور خوب بشه قدم اول اینه که معدل نهاییت خوب بشه...

15. این کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •