داداش مام کردیم مثل شما هنوز چراغ قرمزه
دردی دوا نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
![]()
داداش مام کردیم مثل شما هنوز چراغ قرمزه
دردی دوا نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
![]()
دوستان خواهشا اسپم ایجاد نکنید.
فکر میکنم به اندازه کافی راهنمایی شده.
سلام دوستان.
من یه سامسونگ 4623f دارم.
تازه شارژش کردم الان پیغام end of life رو نمایشگرش ظاهر شده و کار نمیکنه.
فایل ریست 4623 رو چطوری میتونم گیر بیارم
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
تو رو خدا کمک کنید بدجور کارم گیره
مشکل از روش اجرا نیست بلکه فایل ریست شما درست نیست ، قبلا هم گفته ام نرم افزار این ورژنها رایگان نیست و باید خریداری شود.
من یک دستگاه پرینتر سامسونگ مدل scx4623fh دارم که نیاز به ریست شدن دارد. کسی نرم افزار ریست این مدل رو داره به این آدرس بفرسته> ممنون میشم.macmacak@yahoo.comسلام:
آقا بازم سلام
از همتون ممنونم که کمکم کردید
بلخر تونستم نمیدونستم فارسیش اینهمه کمکم میکه
سلام میخواستم بدونم الان قیمت ریست کردن سامسونگ SCX - 3200 حدودا چقدر میشه؟!
سلام دوستان
من پرینتر samsung ml-1860 دارم. چیپ کارتریج پرینتر رو یکبار با این نرم افزار ریست کردم و مشکلش حل شد ولی الان دوباره شمارنده چیپ پر شده و هر چی سعی میکنم دیگه با این نرم افزار ریست نمیشه
ضمنا این نرم افزار فقط تو ویندوز xp جواب میده. هر کی میدونه روش دیگه ای داره یا نه بهم اطلاع بده.
اینم عکس نرم افزار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
ببخشید لینک عکس خراب نوشته شد
این درستشه:
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم چرا به جای ----- فقط ------ مینویسه!!! کسی تا حالا ازین مشکل لینک دادن داشته؟!
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
آقا چرا لینک درست نوشته نمیشه....؟؟؟؟ این "------" یعنی چی؟
با اسمش مشکل داره؟؟؟؟!!!!فیلتره؟؟!!
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
i m g 9 8 فقط بین کارکتراش فاصله گذاشتم
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
بهتره پرینتر رو ریست کنید نه چیپ رو .
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
ایمیلتون رو ارسال کنید تا اطلاع داده شود.
اومدم پیغام خصوصی کنم نشـد !
ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)