خوب یه نفر میتونه توضیح بده آخرش چی شد من که نفهمیدم؟
خوب یه نفر میتونه توضیح بده آخرش چی شد من که نفهمیدم؟
اخرش که نسبتا گنگ بود که چی شد ولی تقریبا با بچه ها چندصفحه قبلتر راجع به اخر بازی توی اسپولر نظر دادیم . فعلا ما هم نمیدونیم دقیقا اخرش چه اتفاقی میفته . اصلا ایا مرگ همزمان با جنگ دارن برای نجات جنگ تلاش میکنه یا قبل از اونه .
یه سوال وقتی از اول شروع میکنی همه زره ها و اسلحه ها تو داری؟
دوستان من عکسم رو که میگیرم میریزم تو word وقتی میخوام اپلودش کنم میگه نمیشه.
عکس رو باید تو چه برنامه ی بریزم. راهنمایی کنید بابا 2 روزه تو همین مرحله گیر کردم.
Last edited by orochi; 27-08-2012 at 20:14.
بچه ها کسی داستان بازی رو میدونه؟
کلا میخوام ببینم چی به چیه با اینکه بازی میکنم اما بعضی جاها سردر نمیارم چه خبره
سلام
آقا من یه جای بازی گیر کردم هر کاریش میکنم بعد از کشتن قول انر اون مرحله راه خروجو پیدا نمیکنم فکر کنم موقعی که قولو کشتم بهم یه نیروی خاص یا یک کلیدی رو بهم نداده . مرحله ای که گردم اونجایی هست که دو روحو دنبال خودش میبره و کمکش میکنن که در ها و پلها رو براش باز کنن روح سومی رو که سوار یک جونور شبیه به عنکبوت هست رو شکست دادم ولی بعدش هیچ اتفقی نیفتاد هیچی بهم نداد خودشم که نیومد جزء اون دوتا روح دیگه راه برگشتی هم پکه ازش وارد این مرحله شده پشت درش نیزه هست رد نمیشه یه حایی هم تو همین مرحله هست که دو تا دایره آبی کمرنگ تو دیواراش هست که به نظر اگر از یکیش رد بشم ازون یکی دیگه در میاد منتها من اون نیروی خاص رو برای این کار ندارم . ممنون میشم کمکم کنید
Last edited by afshinaghasi; 27-08-2012 at 20:54.
ترو خدا رعایت کنید ....عجب Spoil بازاریه اینجا !
دیگه وقتی نوشته میشه : خطر اسپویلر !بعد زیرش مهمترین قسمت داستان گقته میشه ...خب این چه فرقی میکنه ! اینو باس بزارید تو Spoiler ! نه این که بگید !
+
یه خورده راجب این Train توضیح میدید ؟
عکسو باید خودشو آپ کنین
ورد چیه دیگه؟
توی این سایت :
img4up.com
خب دوست عزیز میدونم باید عکس رو اپ کنیم.
میگم عکسی رو که با دکمه ی print sc... گرفتم رو کجا بزارم که بتونم اپ کنم
شما چند صفحه قبل رو می خوندی می فهمیدی،اینجا باید با فست ترول برگردی!سلام
آقا من یه جای بازی گیر کردم هر کاریش میکنم بعد از کشتن قول انر اون مرحله راه خروجو پیدا نمیکنم فکر کنم موقعی که قولو کشتم بهم یه نیروی خاص یا یک کلیدی رو بهم نداده . مرحله ای که گردم اونجایی هست که دو روحو دنبال خودش میبره و کمکش میکنن که در ها و پلها رو براش باز کنن روح سومی رو که سوار یک جونور شبیه به عنکبوت هست رو شکست دادم ولی بعدش هیچ اتفقی نیفتاد هیچی بهم نداد خودشم که نیومد جزء اون دوتا روح دیگه راه برگشتی هم پکه ازش وارد این مرحله شده پشت درش نیزه هست رد نمیشه یه حایی هم تو همین مرحله هست که دو تا دایره آبی کمرنگ تو دیواراش هست که به نظر اگر از یکیش رد بشم ازون یکی دیگه در میاد منتها من اون نیروی خاص رو برای این کار ندارم . ممنون میشم کمکم کنید
شرمنده سفیدش کردم!ترو خدا رعایت کنید ....عجب Spoil بازاریه اینجا !
دیگه وقتی نوشته میشه : خطر اسپویلر !بعد زیرش مهمترین قسمت داستان گقته میشه ...خب این چه فرقی میکنه ! اینو باس بزارید تو Spoiler ! نه این که بگید !
+
یه خورده راجب این Train توضیح میدید ؟
خوب Train دیگه توضیح نداره که پول میدی حرکت ازاد میکنی!البته به جز یکی دوتاش بقیه چرت و پرتن!
اگه سیوت هنوز هست میتونی یه بار دیگه آبسولوم رو بکشی و فیلم اخرش رو ببینی و اگه نه که هیچی دیگه یه 10 15 ساعت گیم میزنی!ولی من credit رد کردم و صحنه آخر ندیدم حالا چی کار کنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)