تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 36 از 461 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

بچه ها چرا جواب منو نمی دید

2. این کاربر از mahla jan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    بچه ها من یه مشکل خیلی بزرگ دارم کسی راه حلی داره؟
    یه چند وقتیه که هر چیزی حواسمو پرت میکنه مثلا صدای کولر سایه خودم روی کتاب وقتی دارم می خونم هیچیم حتی حواسمو پرت میکنه میفهمین اصلا نمی تونم تمرکز کنم جای اینکه فکرم روی درس باشه فقط روی این چیزاست. دیگه خودمم نمی دونم چمه اینا اصلا چیزی نیست که من واقعا باهاش مشکل داشته باشم مثلا در مورد کولر : توی کلاسمون یه کولره که واقعا صداهای وحشتناکی داره من اصلا اگه بچه ها بهم نگن متوجه نمیشم ولی نمیدونم چمه میدونین همین تمرکز بالا رو وقتی بهم دوستام یاداوری کردن حالا وقتی صدای خیلی آهسته ای هم میشنوم نه این که اذیتم کنه فکرم مشغولشه یا مثلا دو مورد هوش (که خیلی تو مدرسه ما مطرحه): همه بهم میگن آی کیویه خیلی بالایی دارم همین باعث شده یه چند وقتیه وقتی درس می خونم ذهنم فکر اینه که نکنه نفهمم یا این که مثلا به جای این که فکرم روی مطلب باشه رو اینه که ذهنم داره چه جوری تجزیه و تحلیل میکنه کلا این که درگیر هیچ و پوچم میدونم دارین میخندین ولی تو رو خدا یه چیزی بگین

4. این کاربر از sarinagasemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

- میکروبانک گاج ریاضی تستاش سطحش چطوره؟تعداد تستاش چی؟
    - خوندن رمزینه برای زدن نصف تستای ریاضی (جز هندسه ها و گسسته و جبر و آمار) کافیه واسه کسی که ریاضیش ضعیفه؟اگه نه چیا لازمه...
    lمیکرو بانک کتاب سطح بالاییه . تستاش سه سطح دارن . سطح 1 و دو که متوسط و متوسط رو به سختن و سطح 3 که سخته . این سطح 3 بعضی تستاش واقعا سختن .
    حدود 2000 تا اگه اشتباه نکنم . برای هر آزمون 50-60 تا تست داره .
    اون قسمتای قرمزش دقیقا مثل منه منم عاشق فیزیکم اما ریاضی نه
    با خوندن رمزینه از ریاضی یکم خوشم اومده ولی همش ترس دارم...اینکه من که ریاضیم ضعیفه با خوندن این رمزینه تو یه مدت چکار میتونم بکنم...کافی هس؟نکنه بخونم و فراموش کنم و این حرفا کسی تجربه ما رو داشته بیاد دلگرمی بده؟ کسی که ریاضیش ضعیف بوده و ترس از فراموشی هم داشته و تو سال آخر متحول شده؟
    ریاضی چیزی نیست که حفظ کنی . فقط باید تمرین کنی
    رمزینه 10 درصد کارته . بقیشو باید تست بزنی
    حال عزیز شما فیزیک من را دریاب
    فیزیک شباهت زیادی به ریاضی داره . شما میتونی اینجوری تعریفش کنی : کاربرد و نمود ریاضیات در جهان مادی .
    برای خوندن فیزیک با اون دیدی که شما میخوای از راه ریاضی به دنبال دلیل باشی مثلا با خودت بگی این فرمول چه طور به دست اونده و واقعا روش فکر کنی .
    به نظر من فیزیک مهم ترین درس رشته ی ریاضیه . جون ریاضی با اینکه ضریبش بیشتره اما دیف ... گسسته ... جبر ... تحلیلی ... هندسه پایه و ریاضی پایه رو شامل میشه ! اما فیزیک اینقدر گسترده نیست و خیلی راحت تر میتونی نمره بیاری .
    مطمئن باش هر درسی هرچقدر هم باش نامانوس باشی با تلاش و تفکر کافی برات آسون میشه
    سلام دوستان
    توروخدا این سوال منو جواب بدید.
    من نظرای شمارو درمورد فیزیک خوندم وفقط خیلی گیج شدم
    درمورد فیزیک از بین کتابای خیلی سبز احمد مصلایی وگاج(چه سبز و چه سفیدش)کدوم رو پیشنهاد میدی؟واسه درصد بالای85 میخوام(واسه رتبه 2 یا حداقل 3رقمی زیر 400)اگه براتون زحمت نیس یه سیر مطالعاتی واسه فیزیک برام بده؟
    امسال میخوام بترکونم
    چون شما برای درصد بالا میخوای گاج سبز رو توصیه میکنم . از خیلی سبز سخت تره .
    کتابیه که معلم خود ما به شدت به من توصیه اش کرد (برای بچه های با سطح بالا توصیه کرد کلا) و کتابیه که خیلی از تک رقمی های سالای قبل زدنش . اما شاید شما هم برات یه کتاب کافی نباشه درون صورت میتونی گاج سفید خیلی سبز رو بگیری (کلا از خیلی سبز خوشم نمیاد به شخصه)
    سلام
    بچه ها من یه مشکل خیلی بزرگ دارم کسی راه حلی داره؟
    تا وقتی که به چیزی مثل بی دقتی اهمیت بدی و هی چک کنی که الان بی دقتی یا حواست جمعه همینطور وسواس خواهی داشت .
    تنها راهش اینه بیخیال شی .

6. 3 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sorosh MAX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طـــهران

پيش فرض

دوستان براي جمعبنديه نهايي هم حتما کتاب "پنج" رو بگيريد ، اين کتاب 5 تا ازمون جامع رو از 5 تا استاد برتر کشور انتخاب کرده که سبک چند تست جديد کنکور رو من قبلا تو اين کتاب ديدم ... حتي يک سوال هندسه کنکور 90 عين اين کتاب بود !!!!!!!!!!!!

8. این کاربر از Sorosh MAX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

درمورد فیزیک از بین کتابای خیلی سبز احمد مصلایی وگاج(چه سبز و چه سفیدش)کدوم رو پیشنهاد میدی؟واسه درصد بالای85 میخوام(واسه رتبه 2 یا حداقل 3رقمی زیر 400)اگه براتون زحمت نیس یه سیر مطالعاتی واسه فیزیک برام بده؟
    امسال میخوام بترکونم
    گاج رو نگیرید خیلی بد توش کار کرده مطالبه حاشیه ای زیاد داره.
    اتفاقا فیزیک گاج خیلی خوبه. میدونی چرا چون مثل خیلی از کتابها به حاشیه نپرداخته. تازه خیلی خلاصست و جوابهای تشریحیش کوتاهه که وقت آدم رو نمیگیره.اما بستگی داره. اگه از فیزیک خوشت میاد و کلا وضعت تو فیزیک خوبه، گاج سفید رو پیشنهاد می کنم.
    اما اگه فیزیکت خوب نیست و یا میونه خوبی باهاش نداری چون گاج کم توضیح میده جز سردرگمی چیز دیگه ای عایدتون نمیشه. و بهتره اونوقت سراغ کتابهایی که خیلی توضیح میدن مثل فار، خیلی سبز، الگو، مبتکران و... برین.
    ببینید با اینکه گاج اومده تست های آموزشی سنجش و آزادو.... رو آورده ولی واقعا اونی که لازمه رو مفهومی یاد میگیری. تستاش زیاده ولی اول باید ستاره دارش رو بزنی که خیلی متناسبه. از لحاظ درصد برا من که فقط و فقط فیزیک گاج تست زدم، امسال زدم 60 و برا یکی مثل Samba زده نود و خورده ای. من نمی دونم چرا Samba نمیاد بگه فیزیک گاج برا کیا خوبه تا با اطمینان خاطر انتخاب کنن.

راستی فکر کنم فیزیک گاج چاپ جدیدش برا پیش دانشگاهی مثل چاپ قدیم ستاره دار نداره و روندش تغییر کرده که نمیدونم خوبه یا نه. ولی کلا چون ستاره دار نکرده، در عوض تعدادش رو آورده پایین و اونایی که لازم نبوده رو حذف کرده.

10. 3 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اتفاقا فیزیک گاج خیلی خوبه. میدونی چرا چون مثل خیلی از کتابها به حاشیه نپرداخته. تازه خیلی خلاصست و جوابهای تشریحیش کوتاهه که وقت آدم رو نمیگیره.اما بستگی داره. اگه از فیزیک خوشت میاد و کلا وضعت تو فیزیک خوبه، گاج سفید رو پیشنهاد می کنم.
    اما اگه فیزیکت خوب نیست و یا میونه خوبی باهاش نداری چون گاج کم توضیح میده جز سردرگمی چیز دیگه ای عایدتون نمیشه. و بهتره اونوقت سراغ کتابهایی که خیلی توضیح میدن مثل فار، خیلی سبز، الگو، مبتکران و... برین.
    ببینید با اینکه گاج اومده تست های آموزشی سنجش و آزادو.... رو آورده ولی واقعا اونی که لازمه رو مفهومی یاد میگیری. تستاش زیاده ولی اول باید ستاره دارش رو بزنی که خیلی متناسبه. از لحاظ درصد برا من که فقط و فقط فیزیک گاج تست زدم، امسال زدم 60 و برا یکی مثل Samba زده نود و خورده ای. من نمی دونم چرا Samba نمیاد بگه فیزیک گاج برا کیا خوبه تا با اطمینان خاطر انتخاب کنن.

راستی فکر کنم فیزیک گاج چاپ جدیدش برا پیش دانشگاهی مثل چاپ قدیم ستاره دار نداره و روندش تغییر کرده که نمیدونم خوبه یا نه. ولی کلا چون ستاره دار نکرده، در عوض تعدادش رو آورده پایین و اونایی که لازم نبوده رو حذف کرده.
    من از روی تجربه گفتم سطحمم پایین نیستش که به اونجور چیزی فکر کنم.(فیزیک پیش 1 و 2) رو شما بگیر نگاه کن با کتابای دیگه مقایسه کن.اونوقت می بینی مطالبش کمتر از اونای دیگه هستش (مطالب مفیدو می گم)

12. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان نیازی به بحث نیست !
    هرکسی از یه انتشارات و از یه کتابی خوشش میاد.
    مثلا من خودم چون از خیلی سبز خوشم میاد قرار نیست که همه خوششون بیاد.
    هر کتابی واسه روحیات یه عده مناسبه واسه یه عده هم نیست.

14. 2 کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

اتاز لحاظ درصد برا من که فقط و فقط فیزیک گاج تست زدم، امسال زدم 60 و برا یکی مثل Samba زده نود و خورده ای. من نمی دونم چرا Samba نمیاد بگه فیزیک گاج برا کیا خوبه تا با اطمینان خاطر انتخاب کنن.
    فيزيك گاج براي كسايي خوبه كه متوسط به بالا هستن يا كلا عشق فيزيكن البته به نظرم يكي از بهترينهاس من خيلي سبز هم ميخوندم برا فيزيك 3 سطحش خيلي بالاتره از فيزيك سفيد گاج البته شما بايد اول تستاي كنكوراي سالهاي گذشته رو كار كنيد كه به نظر من بهترين انتخاب گاجه

دوستان نیازی به بحث نیست !
    هرکسی از یه انتشارات و از یه کتابی خوشش میاد.
    مثلا من خودم چون از خیلی سبز خوشم میاد قرار نیست که همه خوششون بیاد.
    هر کتابی واسه روحیات یه عده مناسبه واسه یه عده هم نیست.

درسته دوست عزيز اينجا ابراز عقايد آزاده وقتي من ميام يه كتابيو پيشنهاد مي كنم دليل نميشه شما بري فوري اون كتابو بخري اول كتابو نگاه كن ببين با سليقت ميخوره يا نه بعد اگه باهاش حال كردي بخرش

دوستان من يه مدتي نيستم از كسايي كه پيام خصوصي دادن ولي نمي تونم جواب بدم معذرت ميخوام

راستي كسي از دوستان پيش بيني كانون رو در مورد رتبه هاي برتر امسال نداره ؟؟ آخه هر سال ميده بيرون امسال انگاري نيومده!!!

16. 3 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من از روی تجربه گفتم
    خب رشتتون تجربیه دیگه ما رشتمون ریاضی فیزیک هست پس با دید فیزیکی میگیم
    ولی خارج از شوخی به نظر من کتاب جامعی هست حالا نمی دونم برای چی میگین مطالب مفیدش کمتره. مثلا نوسانو خیلی خوب و کامل و بجا باز کرده بود اما بعضی جاهاش مثل موج رو زیادی شور کرده بود(البته بعضی آزمون گزینه 2 از این هم شورترشم می کنن)
    خلاصه کنم من از این کتاب استفاده کردم و الان راضی ام.

18. 2 کاربر از ashjaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

درسته دوست عزيز اينجا ابراز عقايد آزاده وقتي من ميام يه كتابيو پيشنهاد مي كنم دليل نميشه شما بري فوري اون كتابو بخري اول كتابو نگاه كن ببين با سليقت ميخوره يا نه بعد اگه باهاش حال كردي بخرش
    مورد تایید ما هم هست .
    اصولا اینجا قرار نیست کسی کتابی را یا روشی را به دوستانمون تحمیل کنه . با سطح بندی هایی که هرکسی اعلام میکنه و اون تجربه هایی که از کتاب یا روش مذکورش برا بقیه میگه , مخاطب میتونه یه انتخاب یا تصمیم رو به انجام برسونه
    کلا دوستان ما باید اینجا رو یه مجلس مشورتی فرض کنند نه استصوابی (سیاسی نگفتما , از من گفتن )

دوستان من يه مدتي نيستم از كسايي كه پيام خصوصي دادن ولي نمي تونم جواب بدم معذرت ميخوام
    کجا به سلامتی؟

راستي كسي از دوستان پيش بيني كانون رو در مورد رتبه هاي برتر امسال نداره ؟؟ آخه هر سال ميده بيرون امسال انگاري نيومده
    این اقدام کانون خیلی همیشه مورد اعتراض قرار میگرفت شاید تغییر رویه ایی چیزی دادن . کلا این کار کانون هم درست و هم اشتباس

20. این کاربر از yarane-naghdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •