تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 36 از 337 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خوب حالا برای این همیارنت که ادعا بهترین بودن ر داره نداشتن کش نقطه ضعفه یا قوت؟
    و اینکه واقعا" باید سرعت دانلود ما با خط 512 پایین باشه
    یه سوال دیگه اینکه من از بعضی سایتها با سرعت 60 کیلوبایت دانلود میکنم ولی از بعضی دیگه مثل یاهو حتی زیر 10 است ، نظر شما چیست؟
    كش سرور چيز بدي نيست ولي به شرطي كه به خوبي كانفيگ شود سرعت دانلود شما هم بايد حدود 60 باشد ولي در مورد سرعت پايين دانلود از ياهو چيز منطقي به نظرم نمي رسه مگر آنكه آن شركت كار عجيبي كرده باشه ببينم شما براي اتصال از Broadband Connection استفاده مي كنيد؟

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

كش سرور چيز بدي نيست ولي به شرطي كه به خوبي كانفيگ شود سرعت دانلود شما هم بايد حدود 60 باشد ولي در مورد سرعت پايين دانلود از ياهو چيز منطقي به نظرم نمي رسه مگر آنكه آن شركت كار عجيبي كرده باشه ببينم شما براي اتصال از Broadband Connection استفاده مي كنيد؟
    منظورت از Broadband Connection کجاست؟ توی download manager ام ؟ یا جای دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منظورت از Broadband Connection کجاست؟ توی download manager ام ؟ یا جای دیگه
    نه دوست من منظورم از PPPOE يا PPPOA استفاده مي كنيد يعني وقتي كامپيوتر رو روشن مي كنيد بايد كانكت شويد تا به اينترنت وصل بشيد

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

نه دوست من منظورم از PPPOE يا PPPOA استفاده مي كنيد يعني وقتي كامپيوتر رو روشن مي كنيد بايد كانكت شويد تا به اينترنت وصل بشيد
    مودم من router داره و همیشه وصله و سیمش هم رفته به هاب تا بقیه از اون استفاده کنند.
    ازPPPOE هم استفاده میکنه
    آیا من روی شبکه خودم میتونم کش داشته باشم؟
    کامپیوترهای شبکه من با هم به صورت share هستند و سرور نداره
    نظر شما چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مودم من router داره و همیشه وصله و سیمش هم رفته به هاب تا بقیه از اون استفاده کنند.
    ازPPPOE هم استفاده میکنه
    آیا من روی شبکه خودم میتونم کش داشته باشم؟
    کامپیوترهای شبکه من با هم به صورت share هستند و سرور نداره
    نظر شما چیه؟
    شما مي تواني وظيف Internet Sharing رو به يكي از كامپيوتر هات بدي در واقع مودم را از حالت Routing خارج كرده و آنرا به يكي از كامپيوتر هات وصل كني و با استفاده از ISA يا نرم افزار هاي مشابه هم اينترنت رو Share كني و همين كه با آن Cache هم داشته باشي
    براي اين كار آن كامپيوتر نقش سرور رو در شبكه بازي مي كنه و بايد داراي دو كارت شبكه باشه كه يكي به مودم و ديگري به هاب (يا همان شبكه محلي شما وصل مي شود) البته براي اتصال به مودم از پورت USB مودم هم مي شود بجاي كارت شبكه استفاده كرد

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

شما مي تواني وظيف Internet Sharing رو به يكي از كامپيوتر هات بدي در واقع مودم را از حالت Routing خارج كرده و آنرا به يكي از كامپيوتر هات وصل كني و با استفاده از ISA يا نرم افزار هاي مشابه هم اينترنت رو Share كني و همين كه با آن Cache هم داشته باشي
    براي اين كار آن كامپيوتر نقش سرور رو در شبكه بازي مي كنه و بايد داراي دو كارت شبكه باشه كه يكي به مودم و ديگري به هاب (يا همان شبكه محلي شما وصل مي شود) البته براي اتصال به مودم از پورت USB مودم هم مي شود بجاي كارت شبكه استفاده كرد
    1-ممنون
    2-اگه نخوام این کار رو بکنم ، چی؟ راه دیگه ای نیست که با router بودن مودم این کهر بشه. آخه اصل اساسی کارم روی router بودن مودممه
    3-اگه کاری که شما بگی بکنم ، cache رو از کجا باید ردیف کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

1-ممنون
    2-اگه نخوام این کار رو بکنم ، چی؟ راه دیگه ای نیست که با router بودن مودم این کهر بشه. آخه اصل اساسی کارم روی router بودن مودممه
    3-اگه کاری که شما بگی بکنم ، cache رو از کجا باید ردیف کنم؟
    راه ديگري هم است و آن استفاده از WCCP يا همان Web Cache Coordination Protocol است كه نياز به يك روتر كامل دارد و با مودم شما اين امكان مقدور نيست
    اگر خواستيد يك كامپيوتر رو سرور كنيد مي توانيد با فعال كردن گزينه Caching در ISA از امكانات كش هم علاوه بر Share كردن خط بر خوردار شويد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام یکی از دوستان می تونه یه متد ترکیبی از مدارک سیسکو مایکروسافت و... برای اموزش از پایه تا پیشرفته به من معرفی کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام یکی از دوستان می تونه یه متد ترکیبی از مدارک سیسکو مایکروسافت و... برای اموزش از پایه تا پیشرفته به من معرفی کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    یکی جواب یه مبتدی رو میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •