تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 88 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 876

نام تاپيک: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

برادران یه نفر مرد پیدا شه کار مارو راه بندازه
    من یه برنامه واسه تبدیل فایلهای ضبط شده رسیورمون که فرمتش یه فرمت عجیب غریب به اسم trp هست میخوام
    من همه ی کانورتورهای موجود رو تست کردم هیچ کدوم نتیجه ی دلخواه رو ندادند مثلا صدا نداشتن کیفیت تصویر پایین بوده صدا و تصویر هماهنگ نبوده
    خلاصه فقط فقط فقط یه برنامه واسم عالی کار کرد که اونم رجیستر نشده بود بعد 40 روز پرید رفت
    حالا من نسخه کامل و رجیستر شده یا ک-رک شده شو میخوام
    لطفا کمک کنید

TMPGenc 4.0 xpress
    Last edited by CRIS Joon CR7; 05-12-2011 at 01:01.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

برادران یه نفر مرد پیدا شه کار مارو راه بندازه
    من یه برنامه واسه تبدیل فایلهای ضبط شده رسیورمون که فرمتش یه فرمت عجیب غریب به اسم trp هست میخوام
    من همه ی کانورتورهای موجود رو تست کردم هیچ کدوم نتیجه ی دلخواه رو ندادند مثلا صدا نداشتن کیفیت تصویر پایین بوده صدا و تصویر هماهنگ نبوده
    خلاصه فقط فقط فقط یه برنامه واسم عالی کار کرد که اونم رجیستر نشده بود بعد 40 روز پرید رفت
    حالا من نسخه کامل و رجیستر شده یا ک-رک شده شو میخوام
    لطفا کمک کنید

TMPGenc 4.0 xpress
    ازلینک پایین ورژن 4.7.1.284 برنامه رو میتونید دان کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by jafarian; 06-12-2011 at 08:42.

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من با برنامهXilisoft و برنامه AVS که هر دو کانورتر تصویری هستن و تازه دانلودشون کردم مشکل دارم اونم این که نمیتونم فیلمی که دانلود کردم تبدیل کنم طوری که با فلش (پاتریوت X200) بتونم توی دی وی دی پلیر نگاه کنم قبلا Any video داشتم فقط با انتخاب فرمت AVI راحت تبدیل میشد گفتم این برنامه ها بگیرم چون دوستان تعریف زیاد کردن حالا خوشحال میشم اگر تنظیمات خاصی داره راهنمایی بفرمایید ضمنا ویندوز 7 /64 میباشد

با تشکر فراوان

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان من با برنامهXilisoft و برنامه AVS که هر دو کانورتر تصویری هستن و تازه دانلودشون کردم مشکل دارم اونم این که نمیتونم فیلمی که دانلود کردم تبدیل کنم طوری که با فلش (پاتریوت X200) بتونم توی دی وی دی پلیر نگاه کنم قبلا Any video داشتم فقط با انتخاب فرمت AVI راحت تبدیل میشد گفتم این برنامه ها بگیرم چون دوستان تعریف زیاد کردن حالا خوشحال میشم اگر تنظیمات خاصی داره راهنمایی بفرمایید ضمنا ویندوز 7 /64 میباشد

با تشکر فراوان
    این دو تا برنامه تنظیماتش مثل همون قبلی که شما استفاده میکردین فقط فریم ریت یا که قسمت رزولیشن بخواین میتونید دستی تغییر بدین من برنامه freemake video converter پیشنهادمیدم بجای این دو استفاده کنید

کد:

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام دوستان یه برنامه میخوام که اصلا نیاز نیست حرفه ای باشه همین که بتونه انواع فرمت ها رو به فرمت دیگه ریسایز و تبدیل کنه کافیه کیفیت کارش زیاد مهم نیست البته خیلی هم بد نباشه ولی جوری باشه که زیاد به سیستم هم فشار نیاره

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

8. 3 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان اگه میشه یک مبدل به من معرفی کنید که بتونه یک فایل تصویری را حالا با هر فرمتی که باشه تبدیل کنه به یک فایل تصویری دیگر با فرمت tp که جزو فرمتهای hd هست. خیلی ممنون میشم چون شدیدا بهش احتیاج دارم و یک سری فایل تصویری با فرمت m2ts دارم که حتما برای پخش با دستگاه اچ دی پلیر تبلیغاتی مغازه دوستم باید تبدیل بشه به فرمت tp

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دوستان اگه میشه یک مبدل به من معرفی کنید که بتونه یک فایل تصویری را حالا با هر فرمتی که باشه تبدیل کنه به یک فایل تصویری دیگر با فرمت tp که جزو فرمتهای hd هست. خیلی ممنون میشم چون شدیدا بهش احتیاج دارم و یک سری فایل تصویری با فرمت m2ts دارم که حتما برای پخش با دستگاه اچ دی پلیر تبلیغاتی مغازه دوستم باید تبدیل بشه به فرمت tp
    Tp یا TRP
    اگه TRP هستش و حواست نبوده با همین نرم افزار پست اول همین صفحه کارت راه میفته

11. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

Tp یا TRP
    اگه TRP هستش و حواست نبوده با همین نرم افزار پست اول همین صفحه کارت راه میفته
    نه دوست عزیز دقیقا tp تنها. نمیدونم چرا هیچ مبدلی که بتونه فایل تصویری رو به این فرمت tp تبدیل کنه اصلا پیدا نمیشه. این اچ دی پلیر اعصاب منو بهم ریخته. از این اچ دی پلیرهای قدیمی نسبتا بزرگ هست که باهاش دموهای تبلیغاتی پخش میکنند. تمام فرمتهای موجود را امتحان کردم فقط همین فرمت tp را نشان میدهد. تا اونجایی که فهمیدم این فرمت یکی از فرمتهای کیفیت hd است. مثل ts-m2ts-...

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

نه دوست عزیز دقیقا tp تنها. نمیدونم چرا هیچ مبدلی که بتونه فایل تصویری رو به این فرمت tp تبدیل کنه اصلا پیدا نمیشه. این اچ دی پلیر اعصاب منو بهم ریخته. از این اچ دی پلیرهای قدیمی نسبتا بزرگ هست که باهاش دموهای تبلیغاتی پخش میکنند. تمام فرمتهای موجود را امتحان کردم فقط همین فرمت tp را نشان میدهد. تا اونجایی که فهمیدم این فرمت یکی از فرمتهای کیفیت hd است. مثل ts-m2ts-...
    برنامه ندیدم که یک فرمت بتونه به این فرمت تبدیل کنه سایت پایین ببینید یک نرم افزار گذاشته شاید بکارتون اومد

کد:

14. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •