یکی از کاربرا نوشته سرویس 2 گیگ صبانت سرعت فیکس رو 440 تو کل شبانه روز شبی نوشته 7و8 گیگ دانلود میکنه خیلی خیلی خیلی زیاده و قیمتش هم ماهی 18 تومن
یکی از کاربرا نوشته سرویس 2 گیگ صبانت سرعت فیکس رو 440 تو کل شبانه روز شبی نوشته 7و8 گیگ دانلود میکنه خیلی خیلی خیلی زیاده و قیمتش هم ماهی 18 تومن
oh Yesss خوب دیگه
بعدا حتما سری میزنم صبا دوباره
این تست پینگ بایت, نمیشه از این دل کند. خوبه جدی واقعا
باکوء یکم زیاده ولی :|| پکت لاست هم :||||
Last edited by fastfind; 27-08-2013 at 19:33.
یه تیک داده بودم برای فرق قیمت 512 نامحدود که اینجا 90 تومنه و بقیه نمایندگیهای پیشگامان 45 تومن. این اومد جوابش:
با سلام
مشترک گرامی به اطلاع می رسانم که هر یک از نمایندگان پیشگامان در سرتاسر کشور دارای تعرفه های مخصوص به خود می باشند که این تعرفه ها را بر اساس سیاستهای کاری شان در چارچوب قوانین سازمان تنظیم مقررات تعیین می نمایند .
با احترام
--- ( منظورش این بوده که همینیــــَ که هــــَ , میخوای بخوا , نمیخوای هم به فلکه چــــه کنم D: )
از رهیاب یک پیام دریافت کردم که سرعت های مخابرات ظاهرا قراره 2 تا 3 برابر بشه و هزینه هم نگیرن... از دوستان کسی همچین پیامی گرفته؟
منظورشون اینه که با همین قیمت فعلی سرعت سرویس هاشونو زیاد می کنن؟
یعنی از بایت که از همه الان بیشتر هست میرسه سرعت هاشون؟
لطفا کمک کنید اگه درسته برم ازشون سرویس بگیرم
رنگین کمان اصفهان حدود 1 ماهی هست توی سایتش زده خبرش رو. انگار سرعت رو از 2 مگ به 3 مگ افزایش دادن, از شما هم حتما همینه.
معمولا هزینه اضافه نمیگیرند. مثلا بایت 4 مگ بود آورد روی 6 مگ هزینه اضافه نگرفتند. فقط اگه خط جواب میداد سرعت زیادتر میشد.
از شما هم همینه.
اگر همونی باشه که تو سایت اصلی رنگین کمان اصفهان زدند پهنا 3 مگ شده احتمالا دانلودت تا 350 و 400 بره.
اگر خیلی خوب بشه یه چیزی مثل بایت بشه ولی بعضی ها هستند تا 6 مگ هست سرویسشون و دانلودشون 500 تا 600 هم میره
که فکر نمیکنم رهیاب تا این حد بشه.
حال سرعتتون بیشتر شد؟ روزانه حدود چند میرسه سرعت دانلود؟ پینگ مینگ چطوره؟
یه سوال دوستان کسی هست از مخابرات استفاده کنه؟؟؟؟
نسبت به مخابرات و قیمتش و سرعتش (من در حد 256 یا 512 واقعی میخوام) چه سرویسی بهتره؟؟؟؟؟
چرا من فقط تعرفه ی 128 (طرح زرین) رو دارم؟؟؟؟
من که فعلا تغییری نکرده! منتظر میمونم ببینم اگه تغییری نکنه تا آخر ماه برم از بایت سرویس بگیرم. خداییش 4 تا 6 مگ خوب نیست عالی هست!
احتمالا فصل جدید هم شروع میشه باید طرحی جشنواره ای بزارند که اونوقت به صرفه تر هم میشه...
دوستان ..این طرح جدید بایت چیه ؟...اینطر بکنه که همه اش ضرره !![]()
دوستان سلام
من قصد استفاده از ساعات رایگان اینترنت را دارم
اگر من ساعاتی قبل از شروع زمان رایگان مودم را روشن کنم آیا نیاز به ریبوت هست یا خیر؟
یعنی اگر مودم روشن باشه باز هم رایگان دانلود میکنه یا نیاز به روشن خاموش کردن است؟
راستی مودم با pppoe کانفیگ شده است
سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)