تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 61 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 610

نام تاپيک: .:: رضــا یزدانــی ::.

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

رضا یزدانی در مراسم رونمایی از آلبوم اندیشه فولادوند. درکنار حامد بهداد و اندیشه فولادوند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

رضا یزدانی در مراسم رونمایی از آلبوم اندیشه فولادوند. درکنار حامد بهداد و اندیشه فولادوند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آقا یه سوالی بپرسم به تاپیک هم مربوط باشه! مراسمی که رضا یزدانی رفته بود به چه خاطر بود؟! اندیشه فولادوند آلبوم داده؟!!! مگه می شه؟ ایرانه ها!

4. این کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

آقا یه سوالی بپرسم به تاپیک هم مربوط باشه! مراسمی که رضا یزدانی رفته بود به چه خاطر بود؟! اندیشه فولادوند آلبوم داده؟!!! مگه می شه؟ ایرانه ها!
    سلام امیر جان ...

آلبوم دکلمه است
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عکسای قشنگی هم تو این لینک هست ...
    چند تایی از رضا یزدانی به همراه حبیب رضایی، حامد بهداد، سعید جعفرزاده (پرواز همای) و ...

این عکسی که پیوست کردم رو خیلی دوست دارم

6. 8 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

این خبری که پریسا جان از مراسم رونمایی آلبوم اندیشه تو تاپیک اخبار گذاشت، یه نکته‌ی جالب داشت !!!!‌
    آخرین حرف معاصر» عنوان آلبومی ست که اندیشه فولادوند آثار خود را دکلمه کرده و در روزهای آینده وارد بازار خواهد شد. شنبه شب گذشته در مراسمی باشکوه، این هنرمند در حضور بزرگان ادبیات و موسیقی و سینما از آلبومش رونمایی کرد تا معرفی و رونمایی باشکوهی از اثرش ارائه کرده باشد.

این مراسم که برخلاف اکثر برنامه های رونمایی آلبوم، در رستورانی مجلل و شیک برنامه ریزی شده بود، از همان ساعات اولیه با استقبال خوبی از سوی اهالی هنر رو به رو شد. این استقبال در حالی صورت گرفت که بزرگان ادبیات کشور در یک سوی رستوران و اهالی موسیقی و سینما هم در بخش دیگری از سالن دور هم جمع شده بودند. چهره های شاخصی که از همان ابتدای برنامه حضور داشتند چهره های بودند که به ندرت در این قبیل برنامه ها می شود آن ها را رویت کرد. چهره هایی چون شمس لنگرودی، هوشنگ مرادی کرمانی، محمد علی بهمنی، یغما گلرویی، پرواز همای، رخشان بنی اعتماد، بهروز افخمی و باران کوثری…

* ستاره ها آمدند

به مرور و با گذشت دقایقی از شروع برنامه ستاره ها و چهره های سر شناسی از عالم موسیقی و هنر نیز وارد جمع شدند تا هیجان برنامه چند برابر شد. چهره هایی چون بهرام اردان، حامد بهداد، حبیب رضایی، رضا یزدانی، هومن جاوید، تینا پاکروان و طناز طباطبایی. اکثر ستاره ها هم به محض ورود به جمع و دیدن اساتید بزرگ ادبیات و هنر به سمت آن ها می رفتند و به ادای احترام به آن ها می پرداختند. جو صمیمی و زیبایی در محل برگزاری برنامه حکمفرما بود و همین باعث می شد اندک بی نظمی های برنامه هم به چشم نیاید.

* تعظیم می کنم!

نیم ساعت از شروع برنامه گذشته بود که «علی اوجی»، ضمن خوشامدگویی به مهمانان و مدعووین، از همه و تک تک بزرگان حاضر در جمع بابت حضور در این مراسم تشکر کرد. او دقایقی را صرف معرفی البوم کرد و درباره سابقه و آثار اندیشه فولاد وند سخن گفت. اوجی سپس میکروفن را در اختیار «اندیشه فولادوند» گذاشت و از او خواست که دقایقی را با مهمانانش سخن بگوید. این هنرمند که به شدت از حضور بزرگان ادب و هنر در برنامه رونمایی آلبوم اش ذوق زده و خوشحال به نظر می رسید، در بخش هایی از صحبت هایش گفت: «واقعا صحبت کردن در یک جمع این چنینی که در سمت چپ من بزرگان و اساتید بزرگ ادبیات و در سمت راستم بزرگانی از عرصه سینما و موسیقی حضور دارند سخت ترین کار دنیاست. ولی تنها کاری که از دست من بر می آید این است که از همه تشکر کنم و تعظیم می کنم. به همه دوستان و بزرگانی که اینجا هستند و قدم رنجه فرموده اند تشریف آورده اند.»

* دیگران

در ادامه برنامه نیز چهره های سر شناسی چون رسول یونان، کامبیز درمبخش، کارن همایونفر، مسعود امامی سامان مقدم، محمد علی سپانلو و بسیاری دیگر حضور یافتند. در انتهای برنامه نیز پذیرایی در خور توجهی از حاضران به عمل آند و همه پس از صرف شام محل را یکی پس از دیگری ترک کردند.

* مشخصات آلبوم

«آخرین حرف معاصر» با نظارت و اهتمام فریدون خشنود و آهنگسازی انتخاب موسیقی فریبرز لاچینی تهیه و ساخته شده است. پیانو این اثر را «رضا تاجبخش» نواخته و فلوت و کمانچه اش نیز توسط نوازندگان به نام این دو ساز یعنی هادی منتظری و ناصر رحیمی اجرا شده است. اندیشه فولادوند نیز در یادداشتی کوتاه در شناسنامه این آلبوم نوشته: «خمیازه های کشدار، سیگار پشت سیگار / شب، گوشه ای به ناچار، سیگار پشت سیگار….»
    تقابل و روبه‌رویی یغما و رضا باید خیلی جالب بوده باشه !!‌ اون هم وقتی که هر دو بسیاری از دوستانشون دور و برشون هستن و از ماجراها خبر دارن ...
    اصلاً نفس حرکت اندیشه جالب بوده که هر دو رو، با علم به این اختلاف شدید، دعوت کرده !!

پ.ن: ولی عجب مراسمی بوده ها !! علی اوجی سنگ تموم گذاشته واسه اندیشه ... رستوران مجلل! این همه مهمون بزرگ و مشهور، مراسم بسیار پرخرجی بوده ... به خصوص با اون پذیرایی مفصلی که نوشته آخرش انجام شده ... !

اصلاً آلبوم دکلمه تو بازار ایران فروش داره که این همه خرج شده واسش ؟! : دی
    البته باید آلبوم بسیار خوبی باشه، چون موسیقیش به انتخاب استاد لاچینی هست، اشعار اندیشه هم که عالیه ...

8. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

قبلا چند تا کار رضا یزدانی رو شنیده بودم ولی زیاد پابندش نبودم و در حد همون یکبار گوش دادن دنبال کارهاش بودم و اسمش هم برام یادآور آهنگ " آبی" بود تا این که حدود دو ماه پیش آهنگ "آدم یه جاهایی رو مجبوره" رو شنیدم و بدجور عاشق این آهنگ شدم.همین باعث شد برم بقیه کارهاشم پیدا کنم و دوماهه که بدجور گیر آهنگاش شدم.
    آلبومهای شهر دل - هیس - ساعت 25 شب و ساعت فراموشی و حدود 12 تا آهنگ مختلف که بیشتر برای سریالها خونده بود.
    از آلبوم هـــیــس بیشنر خوشم اومد و با سبکش حال کردم
    فقط دلم میسوزه که چرا زودتر باهاش آشنا نشدم

10. 4 کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

وای نیم ساعت پیش شبکه آموزش یه نماهنگ گذاشته بود با آهنگ " سینما " رضا ... خیلی قشنگ بود .

نتونستم زود بیام بگم که ببینین . خیلی قشنگ بود ... چه تصویرای قشنگی گذاشته بودن روش .

12. 4 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خب این راز این خونه هم کشف شد واسه چه سریالیه : دی

رضا سایتش با همین خبر آپدیت شده :

تیتراژ سریال تلویزیونی «رازهای یک خانه» را رضا یزدانی می خواند؛ این سریال پنجشنبه ها از شبکه 4 سیما پخش می شود. شعر این ترانه از عبدالجبار کاکایی، آهنگ: رضا یزدانی و تنظیم آن کار بهروز پایگان است

دانلود با لینک مستقیم
    از سایت اختصاصی رضا یزدانی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 8 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

امروز آلبوم ساعت 25 شب رو کامل گوش دادم بعد از مدتی ...

خیلی حس خوبی بهم داد

ممنونم رضا یزدانی عزیز

اینجاش برام جالب بود که برای اولین بار با ترسوترین مسافر ارتباط برقرار کردم

در کل هم آلبوم جمع و جور و دوست داشتنی هست طوری که از نظر شعری مردد شدم ساعت فراموشی بهتره یا این

از نظر تنظیم که حرفی تو برتری ساعت فراموشی نیس

16. 3 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

یه کنسرت جدید داره رضا .....

18. این کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بچه‌ها کیا پایه‌ان بریم کنسرت 26 یا 27 ام رو ؟!‌
    قیمت بلیطا رو ضمیمه کردم ...
    پیش فروشش شروع شده

20. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •