رضا یزدانی در مراسم رونمایی از آلبوم اندیشه فولادوند. درکنار حامد بهداد و اندیشه فولادوند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا یزدانی در مراسم رونمایی از آلبوم اندیشه فولادوند. درکنار حامد بهداد و اندیشه فولادوند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه سوالی بپرسم به تاپیک هم مربوط باشه! مراسمی که رضا یزدانی رفته بود به چه خاطر بود؟! اندیشه فولادوند آلبوم داده؟!!! مگه می شه؟ ایرانه ها!![]()
سلام امیر جان ...
آلبوم دکلمه است
عکسای قشنگی هم تو این لینک هست ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند تایی از رضا یزدانی به همراه حبیب رضایی، حامد بهداد، سعید جعفرزاده (پرواز همای) و ...
این عکسی که پیوست کردم رو خیلی دوست دارم![]()
این خبری که پریسا جان از مراسم رونمایی آلبوم اندیشه تو تاپیک اخبار گذاشت، یه نکتهی جالب داشت !!!!
تقابل و روبهرویی یغما و رضا باید خیلی جالب بوده باشه !! اون هم وقتی که هر دو بسیاری از دوستانشون دور و برشون هستن و از ماجراها خبر دارن ...
اصلاً نفس حرکت اندیشه جالب بوده که هر دو رو، با علم به این اختلاف شدید، دعوت کرده !!
پ.ن: ولی عجب مراسمی بوده ها !! علی اوجی سنگ تموم گذاشته واسه اندیشه ... رستوران مجلل! این همه مهمون بزرگ و مشهور، مراسم بسیار پرخرجی بوده ... به خصوص با اون پذیرایی مفصلی که نوشته آخرش انجام شده ... !
اصلاً آلبوم دکلمه تو بازار ایران فروش داره که این همه خرج شده واسش ؟! : دی
البته باید آلبوم بسیار خوبی باشه، چون موسیقیش به انتخاب استاد لاچینی هست، اشعار اندیشه هم که عالیه ...
قبلا چند تا کار رضا یزدانی رو شنیده بودم ولی زیاد پابندش نبودم و در حد همون یکبار گوش دادن دنبال کارهاش بودم و اسمش هم برام یادآور آهنگ " آبی" بود تا این که حدود دو ماه پیش آهنگ "آدم یه جاهایی رو مجبوره" رو شنیدم و بدجور عاشق این آهنگ شدم.همین باعث شد برم بقیه کارهاشم پیدا کنم و دوماهه که بدجور گیر آهنگاش شدم.
آلبومهای شهر دل - هیس - ساعت 25 شب و ساعت فراموشی و حدود 12 تا آهنگ مختلف که بیشتر برای سریالها خونده بود.
از آلبوم هـــیــس بیشنر خوشم اومد و با سبکش حال کردم
فقط دلم میسوزه که چرا زودتر باهاش آشنا نشدم
وای نیم ساعت پیش شبکه آموزش یه نماهنگ گذاشته بود با آهنگ " سینما " رضا ... خیلی قشنگ بود .
نتونستم زود بیام بگم که ببینین . خیلی قشنگ بود ... چه تصویرای قشنگی گذاشته بودن روش .
خب این راز این خونه هم کشف شد واسه چه سریالیه : دی
رضا سایتش با همین خبر آپدیت شده :
تیتراژ سریال تلویزیونی «رازهای یک خانه» را رضا یزدانی می خواند؛ این سریال پنجشنبه ها از شبکه 4 سیما پخش می شود. شعر این ترانه از عبدالجبار کاکایی، آهنگ: رضا یزدانی و تنظیم آن کار بهروز پایگان است
دانلود با لینک مستقیم
از سایت اختصاصی رضا یزدانی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز آلبوم ساعت 25 شب رو کامل گوش دادم بعد از مدتی ...
خیلی حس خوبی بهم داد
ممنونم رضا یزدانی عزیز
اینجاش برام جالب بود که برای اولین بار با ترسوترین مسافر ارتباط برقرار کردم
در کل هم آلبوم جمع و جور و دوست داشتنی هست طوری که از نظر شعری مردد شدم ساعت فراموشی بهتره یا این
از نظر تنظیم که حرفی تو برتری ساعت فراموشی نیس
بچهها کیا پایهان بریم کنسرت 26 یا 27 ام رو ؟!
قیمت بلیطا رو ضمیمه کردم ...
پیش فروشش شروع شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)